Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2kilo nasil vercen kiz,citayi biraz dusurseydin

ahhh eskiden ne azimliydim kİz 2 kg neydiki benim icin ahhhhh2kilo nasil vercen kiz,citayi biraz dusurseydin![]()
maalesef alelacele yemek oldu canim o sebeptencanim ilk menun gayet guzel, makarna yerine baska bir yemek olsaydi nazar boncukluk olurdu:)
hayirla saglikla gelsin bebegin canimCanlar bugun doktor kontrolum iyi gecti.
Merak eden, soran, mesaj yazan herkese cok tesekkurler.
Bebek doguma hazirmis,o yuzden agrilarim artmis, biraz dinlenmem gerekiyormus.
Doktor bu bebiste biraz aceleci ama tahminim anneni bekler dedi.
Yani iyiyim kizlar, eksik olmayin..![]()
ooo masallah
Yawrukush canım geçmiş olsun çok bebiş yaramazlık yapıyor sanırım biraz :) şimdi iyi olmana sevindim canım..
Geçen hafta: 83.2
Bu hafta : 82.7
Fark: -500 gr
Bu hafta bir yaramazlık olmasına rapmen eksiye düşmeme çooook sevindim... Önümüzdeki haftadan daha umutluyum çünkü spora başlıyorum salı ve cuma günleri ama yine de hedefi şimdilik destekli söylüyorum 82 yi görürüm inşallah haftaya
Gecen hafta-69
Bu hafta-68,6![]()
ıyı gunler kızşar nasılsınız gıremedıgım ıcın cok uzuluyorrum ama bu hafta daha
baslangıc:78.0
gecen hafta: 75.1
bu hafta: 75.0
100 gr cık gıtmısburaya gıremedıgım ıcın motıvasyonum dustu yaaa spor falan yapamıyorum
![]()
tebrik ederim herkesi kizlarGecen hafta:52
Bu hafta 51.5
Fark 500 g.
tesekkurler canım aynen onmelı oln vermekKızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum az da olsa çokta olsa gidenler bence önemli olan vermek ♥♥
Sağolasın bitanemm:) Gözünaydın kuzumm:)menu de , spor da enfes :))
bu hafta yemeklerin miktarlari hep azdi Hazalim bakalim yarin tarti ne diyecek bize gulum..
menu sahane, yildizli pekiyilik:)
sporda bugun dinlenme olsun madem feyzos:)
ne kadar kosturmacali birgun olmus canim..
yarin da cuartesi de misafirlerinle guzel gecer insallah:)
Sizden de Allah razi olsun canim..
Nasilsin simdi, daha iyice misin?
diyet menunude yaz canim ornek olsun:)
Bende iyiyim Melisim , gozuaydin canim..
9 gun kaldi annemin gelmesine, hem geri sayim basladi,hemde bebis annemi beklesin diye dua ediyorum:)
ozaman hiç üzülme canım bitince verirsin :)
aleyküm selam canım :) vermişsin kilo azda olsa,tebrik ederim :)Selamlar güzeller
G.h 67
B.h 66.8
Fark 0.2
Yüzde 0.3
2 hafta deneeme süresi oluyor ,seni beğendiyse kaptanlar bu hafta girmen lazımdı sanırım :):)
Aynen öyle canım artı olmadığı müddetçe ümit vardırKızlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum az da olsa çokta olsa gidenler bence önemli olan vermek ♥♥