• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok yogun ya onceden cok umursamiyordum ama zormuş insan zamanla abliyor taabii. İki sinavim var yarinn:halay:
Öyle valla zor canım bak ben kaç gündür çalışıyorum ve hala zorlandığım konu var.allah kolaylık versin gülüm

Yawrukush Yawrukush canim şimdi paylaşım alaninda okudum orayı mesgul etmemek adina burdan yazayim dedim. Ne kadar kaldi doguma? Kaptanligi biraksan da buralarda olacaksin degil mi? Ozleriz seni yoksa:KK36:
Canim benim bu ayin sonuna en gec bebis gelir diyor doktorum, bizde heyecanla bekliyoruz:KK46:
Elimden geldigince ugrayacagim ama 2 cocuklu hayat nasil olacak bakalim.:anne::KK48:
Bende hepinizi cok ozleyecegim, sanada cok guzel bir hamilelik diliyorum canim.:KK200:

Kullanıcı Adı :elifimsuyum
İsim (İsteğe Bağlı ):sevgi
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 4 bucuk yas
Yaşadığınız şehir:nevsehir
Boyunuz :1.67
Kilonuz:88.
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum kilosu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? eşimle çok ciddi sorunlar yaşıyoruz kilodan dolayı ve bende çok mutsuzum eski halimi bende özlüyorum
Canım Hoşgeldin inşallah sorunlar çözülür ve güzelce verirsin kiloları.bende Hazal

Kizlar farkindayim azdı ama bilerej yapmadım canım cok skkndı dün biseylerden dolayı.. keza bugünde öyle ama biraz daha yemeye calistim bugun...

Canlar ben 45 dk sonra Akini okula birakacagim.
Makinaya camasir attim, onlarda kurusun katlayip, utuleyecegim Akin okuldayken.
Elbette aralarda takima ugrarim:)
Simdilik kahvaltimi toplayayim, bulasiklar, Akinin beslenmesi, giydirilmesi, ancak yetisiyoruz benim kagni hizimla :))
Optum sizleri guzeller:)

Eki Görüntüle 1911971 yağmurlu bir günde yürüyüş çok zevkliydi

Ben alabilirim 1 tane kuzum
tamam canm ben ismi ogreneimde allah razi olsun seninde okuyanlarin olsun :)

Canim benim bu ayin sonuna en gec bebis gelir diyor doktorum, bizde heyecanla bekliyoruz:KK46:
Elimden geldigince ugrayacagim ama 2 cocuklu hayat nasil olacak bakalim.:anne::KK48:
Bende hepinizi cok ozleyecegim, sanada cok guzel bir hamilelik diliyorum canim.:KK200:
cok kolay olmucagi kesin ozgecim :)

Yaaa cok az kalmiiiisss cok heyecanlı:rolleyes:
İnsallah kolaylikla gecer dogumun, bebis de saglikla gelir dunyaya :KK46: tum guzel dileklerim seninle canim:KK36:

daha dur canim sen basindasin daha smdiden tirnaklarinj yersen yandin :)
Ne bileyim canım ya zor geliyor valla annelerimiz nasıl yetişmiş her işe çocuklarla aklım almıyor :)

Canm uyku mu denirrrr.. bak bu saatte uyutmaya çalışıyorum. Hemde tam bir saattir.. iki üç saat kesintisiz uyuyorum anca
Oyy gece nöbetleri çok zor ben çok düşkünüm bi de uykuya hepten pilim bitiyor
Aynen çok zorlanıyorum benden baştan beri tek bakiyorum kimsem yok. Allah yardımcımız olsun valla. Kucukken çok kalkması hariç daha kolaymid. Ve bizim de 7 aylik tan sonra bozuldu dişler geliyor diye. İnanır misin daha 3 4 aylıkken 8-9 saat kesintisiz yatardii.. şimdi nerdeee..gündüz bile kesik yatıyor. Beterin beteri var deyip şükredelim. Sizinki distendir diyeyim ... sunu da ekleyeyim bahaneler bitmezz. Disi gazi hastalığı atak dönemi diye gecistirelim biz .arkadaşımın bebeği var maşallah diyeyim hiç mi Disi çıkmaz hiç mi sancilanmaz masallah ya. Bizdeki bahane anacim uyuyan uyuyor..
Ben de canım tek bakıyorum zor valla.. aynen eskiden 8 saat uyuduğu olurdu şaşırırdım şimdi nerdeee :) öyle ya bazısı diyor bi baktık disi çıkmış hiç ne sanci ne ates ne bişey hakikaten uyuyan uyuyor :)
bende iyiyim canim benim..
agrim sancim normal olcude var artik son zamanlar normal:)
bende ayni durumdayim 2. cocuk geliyor 3 cocugum olacak toplam :))

iyiyim canim hayat kosturmacasi aynen devam:)
Kuzularda iyiler sagol sordugun icin:)
senin miniginin de disleri agrisiz, sizisiz cikar insallah canim..

iyiyim canim benim seni sormali:)
sende ne var ne yok, okul , sagligin nasil?
egzersiz neden yapmadin bugun:)

menulerin guzel canim:)
gecmis olsun bagirsaklarin insallah bugune duzelir...

haydi insallah kuzum acil sifalar..
askerden haber var mi gulum?

canim benim cok az yemissin, iyilesemedin mi kuzum?
İnşallah canım uykusuz geceleri başladı yine :(
:spor:YARISMA:spor:

Canlar SALI ve CARSAMBA gunleri adimsayarlarimizi acalim ve adimlarimizi sayalim olur mu?
Aksam saat 22'de Dahlia_ Dahlia_ kaptanimizi ve beni etiketleyerek kac adim attiginizi yazabilirsiniz.
Hepinize bol ter atmalar :)
Bugün 4000 adım
Guzel takimim hepinize gunaydin, bol enerjili, bol keyifli, bol eksili, kacamaksiz bir gun diliyorum.:KK200:
Hastalarimiza acil sifalar, sinavlari olanlara basarilar, dis cikaran kuzulara agrisiz sancisiz inciler, yogun calisan citirlarada kolayliklar diliyorum, gununuz cooook guzel gecsin insallah.:KK68:
Eki Görüntüle 1911681
Eki Görüntüle 1911684
Eki Görüntüle 1911683
Teşekkürler canım sana da
Bir yandan çok fena gribim. Her yanım dökülüyor. Fosur fosur burnumda akıyor:cry:
Geçmiş olsun canım

Sevgiclk Sevgiclk canim hosgeldin . insallah butunnnn kilolarini verirsin bence vermelisin . esin veremezsin diodur kesin ver ve ne kadar gucluk ve iradeli oldugunu goster. kesin ozmanda kiskanmaya baslar. bu erkekler memnun olmaz :) bendede aynisi var :) bizde sanirim cok saldik kendimizi :KK45:
baksana karsi tarafa guven olmuyor ..
kendimize zarar sadce

Ne bileyim canım ya zor geliyor valla annelerimiz nasıl yetişmiş her işe çocuklarla aklım almıyor :)

Oyy gece nöbetleri çok zor ben çok düşkünüm bi de uykuya hepten pilim bitiyor

Ben de canım tek bakıyorum zor valla.. aynen eskiden 8 saat uyuduğu olurdu şaşırırdım şimdi nerdeee :) öyle ya bazısı diyor bi baktık disi çıkmış hiç ne sanci ne ates ne bişey hakikaten uyuyan uyuyor :)

İnşallah canım uykusuz geceleri başladı yine :KK43:

Bugün 4000 adım

Teşekkürler canım sana da

Geçmiş olsun canım
valla canim eskiden sokagin onune salarlarmis. bu kadar canli cocuklar yokmus. evin icinde baksinlar bakalim 3 cocuga ayni anda . ozman yasam sekli baska imis. smdi 4duvar arasin da bu cocuklat nasil enerjisini atacak demi. kaldiki hersey bu kadar hormonluyken canm

Kizlar farkindayim azdı ama bilerej yapmadım canım cok skkndı dün biseylerden dolayı.. keza bugünde öyle ama biraz daha yemeye calistim bugun...

Canlar ben 45 dk sonra Akini okula birakacagim.
Makinaya camasir attim, onlarda kurusun katlayip, utuleyecegim Akin okuldayken.
Elbette aralarda takima ugrarim:)
Simdilik kahvaltimi toplayayim, bulasiklar, Akinin beslenmesi, giydirilmesi, ancak yetisiyoruz benim kagni hizimla :))
Optum sizleri guzeller:)

Eki Görüntüle 1911971 yağmurlu bir günde yürüyüş çok zevkliydi

Ben yurt dışında yaşıyorum canim . burda şartlar daha farklı . ev alalı 6 sene olacak . daha paranın 5te biri bile ödenmedi.bizim kredi ömür boyu sürecek yani.
Sigorta başlangıcım yok.bebiş büyüsün insaAllah iş bulurum
eger elden odeme sansiniz varsa en azindan gitis yaptirin canm tabi orda sistem nasl bilmiorum .cok ufak paraya bölmusler yaa . fiyatini siz ayarlayamiyormusunz canm

Selam canlar..
Uğrayamadım yine bugün, bu ay sonuna kadar biraz böyle olucak gibi, Özge gidince daha sık gelmeye çalışırım..

Kullanıcı Adı :elifimsuyum
İsim (İsteğe Bağlı ):sevgi
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 4 bucuk yas
Yaşadığınız şehir:nevsehir
Boyunuz :1.67
Kilonuz:88.
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum kilosu
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? eşimle çok ciddi sorunlar yaşıyoruz kilodan dolayı ve bende çok mutsuzum eski halimi bende özlüyorum

Hoşgeldin canım aramıza :)

Insallh canim aslında 2 yil once 70 kiloya kadar düştüm ama iki yılda geri aldım 18 kilo
Verirsin insallah azıcık moral motivasyonla olur insallah. Bende 1.5 yıldır bu kilodayim . 64-65 gidiyorum. Bakalım bu kez kararlıyım.. nefsine yenik düşmemek çok önemli .. su sıra günler oturma lar çok olcak Allahimm irademle nefsim arasindayim. Günler falan mahvediyor insanı ya. Birde 5 cesitten aşağı olmuyormuş. İlk kez güne gircem .ucundan kiuiisndan ala ala azıcık yersem iyidir

Back
X