• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm canlarım nasılsınız teşekkür ederim soranları şükür iyiyim. evim maalesef aile apartmanı olduğu için sürekli gelen gidenim oluyor o yüzden çoğu zaman dinlenme fırsatım olmuyo. hatta bazen şaşırıyorum bu tempoda nasıl hala zayıflamıyorum diye :rapci: takımda sohbet az motivasyon düşük belki ama inanıyorum herkes günde 5 dk ayırıp bişiler yazsa sayfalar ilerler.bu bizim takımımız ve bence toparlanır geldiğimizde kimse yazmadıysa bile biz bişiler yazıp çıkalım :KK60::KK60: bak özgem hamile haliyle izne ayrılmasına rağmen takım için hergün burda :KK200::KK200::KK200: hepinizi seviyorum ve takımdan kimse gitmesin sakın :sinirli:

Aleyküm selam canım, hoşgeldinnn :)
Özledim valla, gelemiyorsun sen de :(

Aynen ya karkraliçesi karşımda yiyip duruyor insanın canını çektiriyor al İrem bende yiyor işteEn Büyük KK:dondurma:
Onlarmı demişler :oha:AKovser mi dedi yoksa:sinirli:

Yemeğin herkesin önündeee :sinirli:
Canı çeken var, kendini tutamayıp yiyen olucak sonra göreceksiniz merdaneyiii :sinirli::p

bir bulaşık yıkıyorum yada ufak bir ev işi bakıyorum ki çamaşır batmış.dün akşamdan bu yana yok kanama.bide hiç hissetmiyorum kanamanın olduğunu çok tuhaf bir bakıyorum ki kanama olmuş.artık psikoloji falan kalmadı bende.

Allah şifa versin canım.. Bebek nasıl ?

Yawrukush Yawrukush özgem nasılsın sanırım hala tek parçasın anacığında gelmiş gözün aydın paşa artık ne zaman isterse gelsin
Ebush_354 Ebush_354 gülüm nasılsın diyet nasıl gidiyor
Saye- Saye- kuzum hadi artık başlayalım gitsin şu kilolar dimi tüp bebek yapmadan hem belki bebişin gelir ♥ nöbetlerin ne alemde
İyiyim canım sağolasın çok şükür diyette yediğim içtiğime devam ama az az gidiyor ya maalesef o moralimi bozuyor biraz :bicak:

Yawrukush Yawrukush özgem nasılsın sanırım hala tek parçasın anacığında gelmiş gözün aydın paşa artık ne zaman isterse gelsin
Ebush_354 Ebush_354 gülüm nasılsın diyet nasıl gidiyor
Saye- Saye- kuzum hadi artık başlayalım gitsin şu kilolar dimi tüp bebek yapmadan hem belki bebişin gelir ♥ nöbetlerin ne alemde
saadetim basladim canim bugün itibariyle basladim insallah...

Git gulum doktora, yarin bana bir tavsiyede bulunursa seni haberdar edicem.
Kuzun nasil canim?

Bir sey yok takimimizda bomba gibiyiz Fatimem,sen nasilsin?

Guzel geciyor cok sukur kuzum havalar iyi Allahtan bahceye atiyoruz kendimizi:))

Canim nasilsin kuzun nasil , her sey yolunda mi?

Ozledik kuzum yarin gelde azicik sohbet edelim:)

Iyiyim bende kuzum hastane cantasini kapaticam bugun kismetse annemde geldi ya bir rahatlama geldi:))
Okuldan haber var mi canim?

Ellerinize saglik Sibelim bende isterim:))

Ben varim iste motivasyon icin:))
Kucuk beden kiyafetleri dusun, yeni yeni mis gibi..
Belki bebisin kilo vermeni bekliyor gelmek icin.
Esinin sana hayran hayran bakacagini dusun daha ne olsun:))

Hayirdir gulum doktora bir gorunseydin agrin falan var mi?
İyiyim sağol canım , kuzucuk hala geceleri uyumuyor huy edindi vallahi.. o_O
İyi geceler kızlar yemekten sonra kvalidemle görümcem geldiler bakamadım takıma gündüz mesaide yoğun geçiyor kış ayları malum çocukların hastalık mevsimi.
Takıma kaptanlık yapmaya çalışıyorum özgeye söz verdim çünkü ama bu bir iki ay iş olarak benim yoğun zamanlarım akşamları vakit buldukça gelmeye çalışıyorum. Özge kadar herkesle ilgilenip tabloları falan hazırlayamıyorum. Sağolsun fatime ve Merve de ellerinden geleni yapıyorlar.
Hepimiz zayıflamak için buradayız birbirimize destek olmaya çalışıyoruz sizlerde hem kendiniz hem takımımız için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz biliyorum. Ama son zamanlarda kış aylarının rehavetine kapıldık ağır aksak ilerliyoruz. Biraz canlanmaya çalışalım bu aylar geçip bahar gelince yaz geliyor kilo veremedik diye telaşa kapılıyoruz. Ben hepimize güveniyorum ve takimimizi toparlayacagimizi düşünüyorum. Ne dersiniz ?
Çok güzel yazmışsın canım , ben yeniyim takiminizda o yüzden çok giremiyorum sohbetlere . zamanla artar inşallah katılırım benim de, bu hafta giriyorum listeye :21:
Kızlar merhaba bugün yine hastanedeydik. Yarın evdeyim inşallah sonunda..

Menum

Sabah
Bir avuç kurutulmuş dut

Öğlen
Yarım porsiyon kaşarlı karnabahar
Yarım porsiyon sucuklu yumurta
Bir dilim kepek ekmeği

Ara
1/3 çikolata

Aksam
Yarım porsiyon yoğurtlu ıspanak
Bir kâse şehriye çorbası
Yarım dilim kepek ekmeği

Ara
Bir avuç fındık

Spor (cezami yaptım), su 1.5 lt
O kosturmada menün gayet iyi canım :super:
:KK75:
kadifeden kesesiiiii:spor::spor:
:rapci::rapci::-)

M M_atruska sagolasiniz cok sukur iyi dee kuzenimin teoguna kosturuyorum pek istedigi gibi olmadi moreller bozuk
Hayırlısı olsun kuzum. her şey olmuş sınav maalesef. çocuklar küçük yaşta stres ile büyüyor maalesef yazık :(

Aleyküm selam canım, hoşgeldinnn :)
Özledim valla, gelemiyorsun sen de :KK43:

Yemeğin herkesin önündeee :sinirli:
Canı çeken var, kendini tutamayıp yiyen olucak sonra göreceksiniz merdaneyiii :sinirli::p
Geldim kuzum şükür iyileştim artık sorun yok. nasılsın. bu Fikriye sürekli dondurma yiyor Şikayetçiyim haberin ola :p

İyiyim canım sağolasın çok şükür diyette yediğim içtiğime devam ama az az gidiyor ya maalesef o moralimi bozuyor biraz :bicak:
Hiç bozma moralini kuzum 100 gr bile kar bize ;) pko bide insülin direnci biraz zorlar ama vücudun alışsa artik normal verirsin pes etmek yok gülüm ;)

Sormayin valla kucucuk cocuklar bir panik bie stres insan uzuluyor. Siz neler yapiyorsuniz
Kız siz deyince kendimi iş toplantısında falan sanıyorum :dondurma: sen diye hitap et kuzum :halay: iyiyim şükür evde pinekliyorum :lülülü: sen nasilsin

Yawrukush Yawrukush sağolasın dualarım seninle olacak :) inşALLAH hakkında hayırlısı olur güzel mutlu sağlıklı günler sizinle olur :) ben de bayadır halim yoktu yediklerime az çok dikkat ediyorum ama menü paylaşmaya üşenir oldum inşALLAH yarın sabahtan itibaren menülerimi yine düzenli yazacağım gerçekten çok faydasını görüyorum menü yazmanın artık sabahları internete girmeyi düşünüyorum o üzden bi önceki günün menüsü şeklinde paylaşacağım... uyumadan önce telefondan uzak farklı bir aktivite yapmak istiyorum çünkü... telefonu elime alınca bırakmayı bilmiyorum bi de ondan sonra da gecelerim uykusuz geçiyor haliyle halsizlikle dolu bir günüm oluyor bunun önüne geçebilmek için elime telefon bilgisayar almayacağım akşamları... e sen neler yapıosun ;)

Back
X