Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Goncam kaç haftadır kilo bildirimi yapmıyorsun gözümden kaçtı sanmaFena artidayim kilo bildiresim yok yaziyodum klavye düzeltmiş kendi kendine
Senin tartını merak ediyorum fatimem:)))Kötü olmuş ama yapacak birşey yok
Ödemin mi var yoksa aldın mı gerçektenn![]()
Selam arkadaşlar nasılsınız bakim:)))
Ben malesef sabitim ne vermişim ne almışım neyseki artı ćıkmadım obeni teselli ediyor:))
Goncam kaç haftadır kilo bildirimi yapmıyorsun gözümden kaçtı sanma![]()
Senin tartını merak ediyorum fatimem:)))
Süpersin canım 600 gitmiş :)))Yazdım canımm :)
59.3 :))
Geçen hafta 59.9...
Süpersin canım 600 gitmiş :)))
Bende olsaydım regl bendende gidecek ama ilacımın bitmesini bekliyorum daha 8 gün var ilacın bitmesineHiç zannetmiyorum aslında, yani geçen hafta yemek bile yedikten sonra tartılmıştımm
Gerçi bu hafta da regl yeni başladı hala ödemim var, hiç birini gerçek kilom kabul etmiyorum![]()
Tabikii de canım şöyle güzel bir kayıp olsa da gaza gelsem iyiceneOlsun canım, hiç gitmemesinden iyi dimi![]()

Aynen teşekkürler canımPoğaça börek fena olmuş
Sabit olmaktaiyi bazen
Tebrikler. Listeye gireceksin canım hayırlı olsun ama katılımını artır biraz lütfen
Niye maalesef sabit olmakta iyi
Gramda olsa gitmiş iyi yine tebrikler
Erken acikirsin bence
vallahi regli oldugum halde yaradi :) allahim 6li rakamlari gorcekmiydim kiz sabahin 8de yuruyuse gttmNe oldu ablacım ??
Hayırlı cumalar canım :)
Kalori saymak sana yaradı![]()
Off bende gidebilsem yürüyüş é ne güzel olur :))vallahi regli oldugum halde yaradi :) allahim 6li rakamlari gorcekmiydim kiz sabahin 8de yuruyuse gttm
Sen bugün ev bakmaya gidicen ti n eda gitmedinmi :))vallahi regli oldugum halde yaradi :) allahim 6li rakamlari gorcekmiydim kiz sabahin 8de yuruyuse gttm
esim bakcak canm aksama dogru . ilk o baksinSen bugün ev bakmaya gidicen ti n eda gitmedinmi :))
git tutanmi var kiz :) gerci cocuk var demi . benim esimde yillik izinde onlar uyurken cikiom geliomOff bende gidebilsem yürüyüş é ne güzel olur :))
sejinkini goremedimBuarada tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum:)))
Canım sabitim bensejinkini goremedim
Hepinizeee gunaydiiin. Kalktim sicacik pogaca yaptim evdeyim bugun babamda evdeydi beraber kahvaltı yaptik simdi sacma programlari izliyorum cok guzel
Kilo bildirimim:
Gecen hafta51,5
Bu hafta 50.9
Giden:-600
gecen hafta 81.6
bu hafta 80.9
verilen 0.7
hedef 66
gelecek hafta hedef 79
![]()
Tebrikler kızlarGeçen hafta 59.9
Bu hafta 59.3![]()
o zaman cok iyi2 çavdar ekmeğine yağsız canım![]()

silkelen ve kendine gel neler duyuyorum öyle evet canim sporumada cok güzel asildimSaye- canim sende diyet moduna giriyorsun cok sevindim:)