• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı akşamlar canlarım :KK33:
Feyzanın pozitifliği bana da bulaştı sanırım, migrenim tuttu ama yıkılmadım ayaktayım:halay:

ay bugun bana olmayan vekrti giydim ve OLDU :rapci: daha guzel olmasi icin daha cok gitmesi lazim kg :cool:

oooo ne güzel haber buuu, daha küçük beden giysiler giymen dileği ile canım benim:KK36:

Merhaba canlar nasilsiniz, haftanin son gunu nasil geciyor?
Ben yeni uyandim, kahvalti hazirligina yardima gececegim.
Akin erkenden uyaniyor annemi kaldiriyor :)
Bu aksam ustu arkadaslarimiza davetliyiz hala geziyorum:))
Evleri hastaneye yurume mesafesi bir sey olursa hooop hastanedeyiz:))
Cok merak ediyorum sancilar nerede, nasil baslayacaklar:)
Hamilelik boyunca saniye durmadim, acaba bebis yerinde duramayan biri mi olacak?:)
Sosyal deney yapiyorum :))
Yarin yeni haftaya enerji dolu baslarsiniz umarim...

Merhaba canımmmm :)
Yine güldürdünn :KK48:
Bak merak etmeye başladım ben de :KK48:
Annesine çekerse yandın canım:KK48:

ayyy yani hiç görmediğim tipte insanlar , ne değişik insanlar varmış...cuma günü dank dedi beynime yeter feyza dedim ne çekiyon bunları :KK70: 40 yaşında kadın 20 yaşında kızlara benim özel bi işim var kızlar siz gelin feyza sen gelme dedi ya :KK70: leoparlı kilot alacam diyede espri yaptı kendi zeka seviyesinde :KK70: ne gelecem gidiom ben dedim çektim gittim sınıfa .yeminle yalnızlık gibisi yokmuş ...

Kaç Feyzam kaççç, nasıl insanlar bunlarr :KK57:

selam beybiler:KK52:ben kardeş takımdan obezzto . her ne kadar kardeş takım olsak da kader bizi cuma günü için rakip yaptı:KK14:yani kardeş kardeşe rakip olmaz ama işte reisimiz dediyse bizim de boynumuz kıldan ince. neyse herkese başarılar diliyorum ama en çok bize tabii ki. eee sonuçta rakibiz demi ama:dondurma:

Aleyküm selam :)
Hoşgeldin canım :)
Teşekkür ederizzz :KK36: Tatlı yarış olsun, hakeden kazansın :KK39:

Hayırlı akşamlar canlarım :KK33:
Feyzanın pozitifliği bana da bulaştı sanırım, migrenim tuttu ama yıkılmadım ayaktayım:halay:

oooo ne güzel haber buuu, daha küçük beden giysiler giymen dileği ile canım benim:KK36:

Merhaba canımmmm :)
Yine güldürdünn :KK48:
Bak merak etmeye başladım ben de :KK48:
Annesine çekerse yandın canım:KK48:

Kaç Feyzam kaççç, nasıl insanlar bunlarr :KK57:
valla kaçtım kız arkama bakmadım o an :KK70: beynime dank etmesi için leoparlı kilot gerekiyomuş :KK70:

selam beybiler:KK52:ben kardeş takımdan obezzto . her ne kadar kardeş takım olsak da kader bizi cuma günü için rakip yaptı:KK14:yani kardeş kardeşe rakip olmaz ama işte reisimiz dediyse bizim de boynumuz kıldan ince. neyse herkese başarılar diliyorum ama en çok bize tabii ki. eee sonuçta rakibiz demi ama:dondurma:
sayin kardes :KK39:
iyi dileklerin icin tesekkurler :)
takim sayiniz 1ci olabilir bundan bi cesaret almis olabilirsinz . haklisniz .
ama ama size bi kotu haberim var
4cu takima catmicaktiniz :KK62:yaglarimiza guveniyoruz dostum :KK59: :cool:

sayin kardes :KK39:
iyi dileklerin icin tesekkurler :)
takim sayiniz 1ci olabilir bundan bi cesaret almis olabilirsinz . haklisniz .
ama ama size bi kotu haberim var
4cu takima catmicaktiniz :KK62:yaglarimiza guveniyoruz dostum :KK59: :cool:

vaay demek öyle:işsiz:yalnız unuttugunuz daha doğrusu bilmediğiniz bir şey var bizim göbeğimiz sizin göbeğinizi döver.yani öyle böyle değil bütün takımda bir göbek var görseniz ooo:KK57: yarışmaya bile girmezsiniz hatta kk ya bile tövbe edersiniz o derece yani:KK43:e ne olacak bu kadar göbek , ne faydası var derseniz onları eritene kadar durmayacaz,her hafta birinciliğe oynayacaz. bilmem anlatabildim mi?:cool:

vaay demek öyle:işsiz:yalnız unuttugunuz daha doğrusu bilmediğiniz bir şey var bizim göbeğimiz sizin göbeğinizi döver.yani öyle böyle değil bütün takımda bir göbek var görseniz ooo:KK57: yarışmaya bile girmezsiniz hatta kk ya bile tövbe edersiniz o derece yani:KK43:e ne olacak bu kadar göbek , ne faydası var derseniz onları eritene kadar durmayacaz,her hafta birinciliğe oynayacaz. bilmem anlatabildim mi?:cool:
biz hic birseyi unutmayiz unuttururuz anca kardes :KK59:
ayrica ; anlata bilmeniz icraatiniz olacagi anlamina gelmez hihihi
:KK62:
goruseizzzzz ...
sabah 8de yuruodum bu sefer 7de yurucem ,.
kazanacagiiiizzzz bu boyle biline
ama 2ci olabilirsinz tabiki hakkiniz sonucta :KK48:

Selamin aleykum hayırlı akşamlar menum
Sabah
(Malum pazar kahvaltısı )
3 çatal sucuklu yumurta
1 üçgen peynir
3dilim ekmek :skandal:
2bardak çay
Akşam
2 ızgara tavuk
Maydanoz soğan piyazi
1 bardak ayran
1.5litre su yarım saat yuruyus
canim nacizane fikrimi ve teşhisimi ortaya koyuyorum .
1cisi ogün atliyorsun
2cisi az yiyorsun
3cusu vucudun ihtiyaci olan kaloriden az yersen arti cikarsin tatlim .kilo alirsin yani

Ya kaç haftadır sabit çıkmaktan biktim bilerek az yiyorumki eksi cikayim ama olmuyo hakliisn ya
canim nacizane fikrimi ve teşhisimi ortaya koyuyorum .
1cisi ogün atliyorsun
2cisi az yiyorsun
3cusu vucudun ihtiyaci olan kaloriden az yersen arti cikarsin tatlim .kilo alirsin yani

Back
X