- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkur ederim canim :)Eki Görüntüle 1918271
Doğum günün kutlu olsun edacim sağlıklı mutlu sevdiklerinle beraber nice seneler...
kek ekmek plav ohhh :)Sabah: k filekkss
Ara: bir ince dilim kek( ben yaptım sicacikkwn dayanamadim)
Öğlen: çorba ekmek bir dilim
Ara: sade turk kahvesi
Soda
Akşam: 2 yk kasigi barbunya 3 yk pilav( bunu da ben yaptim dayanamadim)
Su 1.5l
Spor hava kotuydu insallah yatmadan eliptik bisiklet yapcam ama regl donemim yaoabilir miyim bilmiyorum :))
Azcik yedim azciiik. Kek te ucundan ucundan incecik dilim :)kek ekmek plav ohhh :)
valla canm rakibelerimiz var dikkatAzcik yedim azciiik. Kek te ucundan ucundan incecik dilim :)
demetcim hic bisi yememissin :)Iyi aksamlar canlar:) Yogun bir gunun ardindan ayaklarimi uzatabilmek ne keyifliNe guzel ikramlar gelmis oyle. Cuma gunu odul ogunu olarak secer begenir yeriz
gogo2405 gecmis olsun ablacigim. Nobet programin nasil? Istirahatle daha rahat atlatirdin.
Menu
Sabah
Salata ve ayran
Ara
Sade Turk kahvesi
Ogle
Elma ve sut
Ara
Sade Turk kahvesi
Aksam
Et kofte, salata ve ayran
Su:2+litre
Egzersiz:-
Çok geçmiş olsun canım umarım nöbetler yoğun değildirAlıntılar gitti şak diye. Bütün gün uyudum sabah ballı ekmek ve ıhlamur içtim yattım kalktım ve duş aldım yine ballı ekmek ve ıhlamur birde mandalina yedim.
Gribim başım ağrıyor ve midem kötü fena bi durum.
selaammmm beybisiselamlarrr![]()

selaammmm beybisi![]()

Sabah: k filekkss
Ara: bir ince dilim kek( ben yaptım sicacikkwn dayanamadim)
Öğlen: çorba ekmek bir dilim
Ara: sade turk kahvesi
Soda
Akşam: 2 yk kasigi barbunya 3 yk pilav( bunu da ben yaptim dayanamadim)
Su 1.5l
Spor hava kotuydu insallah yatmadan eliptik bisiklet yapcam ama regl donemim yaoabilir miyim bilmiyorum :))
kek ekmek plav ohhh :)
Azcik yedim azciiik. Kek te ucundan ucundan incecik dilim :)
demetcim hic bisi yememissin :)