• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah tan bu yana 2 saatte bi pompayla deniyorum yok abla gelmiyor :KK43:yan yatıyor abla.çok sıkkın canım yaa süt icin

Kaygi stres su an telaffuz edecegin en son kelime bile olmamali bahar gozlum. Sut uretiminin uyarilmasi icin cocugun emmesi onemli ancak senin durumunda pompa ile sagarken yavrunu kucagina al bir tanem. Onu sev oksa, onu besleyecegini hatirlat kendine.

Fiziksel sartlara gelince bol istirahat ve bol su gulum. Sen olumlu dusun, bedenine pozitif sinyaller gonder.

İyi geceler kızlar bugünkü menüm
Sabah
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 küçük dilim kaşar peyniri
1 dilim salam

Öğle
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
1 portakal

Ara
Yarım nar

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
3 kaşık makarna
1 kaşık havuç tarator

Su
2.5 lt

Spor
1 saat fitness çalışması

Simdilik gelmiyor heralde Mervem:)
Ne var ne yok kuzum?
Oyy teyzesi yesin minişi :) ay özgem yaa telefonum bozuluyor yaaa şarj tutmuyor internete girince kafayı yiyor oy tel almam lazım :) eşim kıbrısa gitti orada 2. üniyi okuyor 1 yılda bitcek inşallah onu bekliyorum ve biran önce cuma olsun diyorum :))

Iyiyim deniz gozlum, sen nasilsin asil? Ozlettin kendini, keyfin yerindedir insallah.

@eda-sofi dogum gunun kutlu olsun canim. Saglik ve huzurla nice mutlu yillara insallah.

Isi bitirmenin verdigi huzurla uykuya dalayim ben. 7 de evden cikmam lazim. Huzurlu geceler:KK200:
Bende iyim ablacımm elbette her işte zorluk oldugu gibi evlilikte olsun işte olsun zorluklar yaşıyorum ama Rabbimin izni ile sıkıntıları aşacağım anne duası ile;) vallaha evlilik zormuş dedim gerçi benim eşim farklı bi insan ondan da zor gelmiş olabilir biraz bana ve kendimi avutmak içinde diyorum ki kız merve sen bu adam için ne kadar sabırla bekledin babanın onayını şimdide herşeyi sabırla yoluna koyarsın inşallah diyorum ay dilim şişmiş benim:) bende vallaha çok özledim sizi kıvırcığım nasıl;) abla senin işin nasıl gidiyor :)

Ayy kızlarr ben size demeyi unuttum galiba ablam 2. bebişini de doğurdu :) bizim pandayı(1. Yiğenim) şimdiden geçecek maşallah :) bu arada panda yürümeye başladı kardeşine gidiyor kadeş kadeş diyip battaniyeden çekiyor :-D kamerada görüşünce ede diyip bana kızıyor :-D

Hayırlı geceler kızlar menüm
Sabah
Kahvaltiya misafirin vardi
2 dilim ekmek
1 tabak menemen
2patates kızartma
Öğlen
1 kase karnabahar çorbası
İkindi gibi yarimm dilim pasta
Spor yok maalesef
2litrr su
Merhaba canım ben merve kaptan yardımcısı çok sık uğrayamıyorum takıma ama uğradıkça sizleri tanımaya çalışacağım:) kızartma ve pastaya ceza gelecek muhtemelen :)

İyi geceler kızlar bugünkü menüm
Sabah
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 küçük dilim kaşar peyniri
1 dilim salam

Öğle
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
1 portakal

Ara
Yarım nar

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
3 kaşık makarna
1 kaşık havuç tarator

Su
2.5 lt

Spor
1 saat fitness çalışması
Merhaba canım ben merve kaptan yardımcısıyım buralar çok sık uğrayamadığım ama uğradıkça sizleri tanımaya çalışacağım:) yemeklerden hemen sonra meyve yememelisin canım yemekten 2 saat sonra yersen vucudun için daha iyi olur birde öğlen pilav akşam makarna güzel olmamış iki öğün üst üste karbonhidrat miktarları az ama keşke 1 öğünle kalsaydı :)

Huzursuz oluyor gülüm gaz da var.sutum kesildi :KK61:
Asyam canım öncelikle bebişin hayırlı olsun Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin. ablam 2. bebişte sürekli sütünü sağdı başta oda diyordu hiç gelmiyor ama öğrendikki her 10-15 dk ya sağması lazımmış ablam her 10 dk sütünü sağdı başta bir iki damla geldi sonra gün geçtikçe arttı ve artık bebiş rahatlıkla emiyor. ayrıca bol bol su iç bide bulgur çorbası iç kuzum

Sabah:yulaf ezmesi
Oglen: kozlenmis biber
Ara: saee turk kahvesi
Sekersiz cay
Aksam: bir tabak sehriye corbasi
Kereviz salatasi
Ara: 1 portakal
Spor yok cok yagmir yagdi
Su 1.5 ltt
Merhaba ben merve kaptan yardımcısıyım uzun zamandır uğrayamıyordum ama uğradıkça sizleri tanıycam:) sabah yediğin yulaf ezmesini sademi tükettin onu öeral ettim :) birde öğünlerine yoğurt eklersen daha güzel menüler ortaya çıkabilir:)

Merhaba ben merve kaptan yardımcısıyım uzun zamandır uğrayamıyordum ama uğradıkça sizleri tanıycam:) sabah yediğin yulaf ezmesini sademi tükettin onu öeral ettim :) birde öğünlerine yoğurt eklersen daha güzel menüler ortaya çıkabilir:)
Merhabalaar cok memnun oldum. Yok yani sut ile beraber tukettim ama acik olarak yazmayi belirtmedim benim hatam kusura bakmayin. Eveet evet yogurt cok tuketiyorum zaten. Yogurt ve sut urunleri favorilerim arasinda. Oneriniz icin cok tesekkur ederim :)

Merhabalaar cok memnun oldum. Yok yani sut ile beraber tukettim ama acik olarak yazmayi belirtmedim benim hatam kusura bakmayin. Eveet evet yogurt cok tuketiyorum zaten. Yogurt ve sut urunleri favorilerim arasinda. Oneriniz icin cok tesekkur ederim :)
Açık olarak yazmam birbirimizi yönlendirmede daha kolaylık sağlar canım benimde favorim yoğurt süt çok severim kendilerini;) :) bende seni tanıyabilirmiyim:)

Hayırlı geceler kızlar..
Valla içim hiç rahat değil böyle, takımı bırakmış gibi oldum ama sadece 2-3 gün, sonra yine eskisi gibi burda olucam inşaAllah..
Yine yoğun geçti günüm, akşam biraz vaktim oluyor ama migreni yeni atlattım diye bilgisayara pek bakamıyorum, hemen başım ağrımaya başlıyor.. İşim bitene kadar bu durum da geçer diye umut ediyorum..

Açık olarak yazmam birbirimizi yönlendirmede daha kolaylık sağlar canım benimde favorim yoğurt süt çok severim kendilerini:KK66: :) bende seni tanıyabilirmiyim:)
Elbette :)
Oncelikle adim burçak.20 yaşındayım. Bekarim. Ogrenciyim.Hukuk fakultesi 2. Sinif ogrencisiyim detaya inecek olursam.
160 boyundayim. 50.9 kiloydum cuma gunu :)
Hedefim 47 kilo olabilmek.
İki yil oncesine kadar 65 kilo civari bir kizdim birden kilo verdim. Kendimi hic zayıf görmemiştim. 40 li kilolar gormek istiyorum :)
Sanirim aydinlatici oldu. Ee birazda gevezeyim tabi :)

Hayırlı geceler kızlar..
Valla içim hiç rahat değil böyle, takımı bırakmış gibi oldum ama sadece 2-3 gün, sonra yine eskisi gibi burda olucam inşaAllah..
Yine yoğun geçti günüm, akşam biraz vaktim oluyor ama migreni yeni atlattım diye bilgisayara pek bakamıyorum, hemen başım ağrımaya başlıyor.. İşim bitene kadar bu durum da geçer diye umut ediyorum..
Kendine cok dikkat et ayni zamanda, kendini ihmal etme olur mu :) migren cok fena arkadaşım da vardi tuttugu vakit agrisindan kivraniyordu aman ha dikkat.

Hayırlı geceler kızlar..
Kuzum sen sıkıntı etme elinden gelenin en fazlasını yapıyorsun:) sağlığın iyi olsun gerisini sorun etme ;)
Elbette :)
Oncelikle adim burçak.20 yaşındayım. Bekarim. Ogrenciyim.Hukuk fakultesi 2. Sinif ogrencisiyim detaya inecek olursam.
160 boyundayim. 50.9 kiloydum cuma gunu :)
Hedefim 47 kilo olabilmek.
İki yil oncesine kadar 65 kilo civari bir kizdim birden kilo verdim. Kendimi hic zayıf görmemiştim. 40 li kilolar gormek istiyorum :)
Sanirim aydinlatici oldu. Ee birazda gevezeyim tabi :)
Çok güzel bir yazı oldu canım maşallah sen bence fıstık gibisindir:)) bende normalde çok gevezeyim sürekli konuşurum gerçi kadınların doğasında bu var bende 23 yaşındayım matematik öğretmeniyim 3 aylık evliyim takımla birlikte baya kilo verdim83ten 63e indim ama şuan bir kaç kilo aldım geri vercem inşallah :KK70:

Back
X