- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.353
- 398
sükür canim iyi ayni kosturmaca ama sporuma devam kapütanimBen sinavlara girdin diye anlamisim canim..
Insallah iyi gecer.
Ben iyiyim Haticecim, annem geldi , bebisi bekliyoruz..
Senin isler gucler nasil canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sükür canim iyi ayni kosturmaca ama sporuma devam kapütanimBen sinavlara girdin diye anlamisim canim..
Insallah iyi gecer.
Ben iyiyim Haticecim, annem geldi , bebisi bekliyoruz..
Senin isler gucler nasil canim?
Anladım canım Rabbim kolaylık versinAllah razı olsun gülüm Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah.gülüm çocuk kaç gün küvezde kaldı bende yoğun bakımda bizimki öyle bir durum değil başta süt bile sağamadım çünkü günlerce kendimde değildim süt hormonu çalışmadı galiba.bide herşey yasak ne yiceğimi şaşıyorum
tatlim sen bole yemekle 6 kiloyu 2 haftada verirsin listeye girmeye kalmadan :) eda dedi dersinIyi aksamlarSogudu havalar burada, tum gun yagmur yas. Kar da gelir insallah:)
Menu
Sabah-Ogle
Sandvic (2 dilim ekmek, peynir, zeytin domates ve marul) ve ayran
Ara
Sade Turk kahvesi
Muz
Aksam
Balik, salata ve salgam
Su:2litre+
Egzersiz:30 dk masa tenisi
tatlim sen bole yemekle 6 kiloyu 2 haftada verirsin listeye girmeye kalmadan :) eda dedi dersin![]()
pazartesi babasida gorcek kresi ..ozmana anca para ayarlicak canim insalalh gidecek :)Kres hayirli olsun gulum. Ne zaman basliyor kismetse?
pazartesi babasida gorcek kresi ..ozmana anca para ayarlicak canim insalalh gidecek :)
evet canim insallah ilerlemez yatin yuruyus yapmam insalalh tetiklemez . ama grip bi vurus hastaligi die biliorum sogukla bi alakasi yok olarak biliorumIyi hayirlisi olsun canim. Gecmis olsun, soguk alginligim var demissin. Ilerlemeden gecer insallah.
Kuzuyla neler yaptiniz bugun?
Bugün çok soğuk yedim başım çatlıyor abla direk uyumuş kalmışım yeni uyandım :)Yorgun ama tokuz
Sen nasilsin canim?
evet canim insallah ilerlemez yatin yuruyus yapmam insalalh tetiklemez . ama grip bi vurus hastaligi die biliorum sogukla bi alakasi yok olarak biliorum
oglan sinirli disari cikamadigindan dolayi isyanlarda hava artik cok soguk malum . abur cuburdan sanirim kaynakli alerji oldu. gecti smdilik. obur cubur yok ama ole aman amanda yemiodu vermiodum . gunluk 1hakki oluodu . aslinda bana kalsa vermezdim hic ama esim ozenip aliodu onada ders oldu .
Bugün çok soğuk yedim başım çatlıyor abla direk uyumuş kalmışım yeni uyandım :)
2 ayı geçti bile ya 16 eylül ya da 23 eylülde girmiştim listeye. En fazla. Ne kadar izin alabiliyoruz en az 2 hafta onu biliyorum ama bu arada nasılsın ablacım nasıl gidiyorSen listeye gireli çok olmadı canım ilk iki ay izin alamıyorsun.
2 ayı geçti bile ya 16 eylül ya da 23 eylülde girmiştim listeye. En fazla. Ne kadar izin alabiliyoruz en az 2 hafta onu biliyorum ama bu arada nasılsın ablacım nasıl gidiyor
Yawrukush iyi olmana sevindim canım benim RABB'im iyiliğini daim etsin :) RABB'im her türlü işte kolaylıklar nasip eylesin inşALLAH :)
3 hafta diyelim şimdilik her şey üst üste şu an neye odaklanacağımı şaşırdım çünkü... O zaman 23 aralık cuma günü izinden dönüş günüm olur değil mi? ALLAH'tan bişey çıkmazsa
Biliyoruz canım, 2 ayını doldurdun hala istiyorsan bu hafta izne ayıralım seni..
Aynen canım en az 2 hafta ayrılabiliyorsun, fazlası sana kalmış :)