• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK70: valla drdim disardan bakiprumda eleman topluosunuz oda dedi sende gel dedi :KK70:
Bütün takımlarda bu sıkıntılar var sanırım en çok yinede sohbet eden bizle 7. takım var 7. takım mesaj kotası koyuyor haftalık galiba aslında bir öğrenmek lazım nasıl sayıyorlar mesajları

Herkesin dediği gibi var lan uyelerimizin katılım ve paylaşımı yetersiz yeni üyeler için bende bakıyorum fırsat bulunca ama pek yok.
Bende yoğunum işte olduğum zamanlarda bakamıyorum kış ayları yoğun maalesef. Demet yada özge kadar ilgilenip zaman ayiramiycami söylemiştim zaten sağolsunlar Fatime ve Merve ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar ama herkes elinden geleni yapmalı takım hepimizin amacımız aynı. Her türlü öneri ve yardıma açığız haydi toplayalım takımımızı.

Kullanıcı Adı : Bisquitte
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 29

Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 oğlum var (9 ve 4)
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 157
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Kortizon kullandım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski kiloma dönmek ve daha sağlıklı olmak için.

İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Eski kiloma dönmek ve daha sağlıklı olmak için.
Tatlım hoşgeldin edanın grubundaydın sanırım ben Fikriye evliyim bir kızım var umarım kısa zamanda kilolar gider:)))

Tatlım hoşgeldin edanın grubundaydın sanırım ben Fikriye evliyim bir kızım var umarım kısa zamanda kilolar gider:)))
Hoşbuldumm :) Evet Eda arkadaşımızın takımından geldim o davet etti sağolsn. ßurada yeniyim ve iyiki tanıdım onu cok tatlı içten birisi.. ßurada da birbirimize yardımcı oluruz değilmi diyet konusuna cok uzağım çünkü.. ßiraz zorlanıyorum ama en kısa zamanda adapte olucam.. ßen bugun paylaşım yapacak mıyım yoksa haftaya mı yapmalıyım?

İsim (İsteğe Bağlı ):

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim :) inşallah hepimiz tüm fazla kilolarımızdan kurtuluruz :KK24:

Hoşgeldin canım :)
En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah:KK68:
Ben de Fatime, istediğin zaman istediğini sorabilirsin...

Topla be Edam hadi göreyim seni ama mümkünse senin gibi enerjik olsunlarrr :-)

Eda döverim, keserim, boğarım bir yere gidemezsinnnnnnn:KK62::KK62::KK62:

Canım benim de 10 kilom var, hiç de küçük göremiyorum kiiii:mad:
Ooooo hem dövüyor hem asıyo hem kesiyo ölümün her türünü deniyor korkulur fatimem senden:oha::KK57::KK70:

Back
X