• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen hafta 60.2
Bu hafta 59.4 :halay: :halay:
Fark.8.
Cook mutluyum kızlar açıkçası bu hafta böyle bir sonuç beklemiyodum :bicak: cunki spora falan pek vaktim olmadı ve hafta içinde pasta bile yemistim ama demek arada vücudu sasirtmak iyi oluyormuş 50leride gordum ya artık olmem ben :KK70:
Tebrikler canim:)

İnşallah canım bakalım günler ne gösterecek..

İsmi çok güzel maşallah abisiyle de uyumlu :KK66:
40. Haftaya girdiniz mi?
39bitti canim Allah razi olsun:)

Geçen hafta 81.9
Bu hafta 81.8
Fark 100 gr:kızgın:

Kızlar acaba bu spordan dolayı mı böyle oldu kaslarım falan şişti acaba çünkğ salı günü farketmeden biraz ağır çalıştım.. Eğer öyle de değilse zaten artık kafayı yeme derecesine geldim milim milim benim vücut diyete iyicene bağışıklık kazandı
Canim spordan dolayi kaslarin gelismid ve buyumustur, bu hafta cok agir spor yapma gulum..

Nazlı olsun gülüm sağlıklı olsunda :KK66: Amin kuzum Allah razi olsun ♥ darısı tüm isteyenelere
Amin canim:)

Günaydın. sabah sabah cıldırdım ya. tartıyı camdan fırlatmak istedim.
1kğ fazla cıktım ya. regl olmadım. wce olmadı :KK61::KK43::kızgın:
gecen cumartesi tartıldıgımda 68,1 idim oysa
Regli yok, wc yok artinin sebebi belli kuzum ..
Spor ne alemde?

Günaydın kızlar nasılsınız bakim gününüz aydın ve mutlu geçsin:)))
Geçen hafta :68.8
Bu hafta:68.4
Fark :-400
Haftaya hedef:66.5
:))))
Gorunmuyorsun Fikriyem, nasilsin, tebrikler canim:)

Günaydın kızlar

Bu hafta kilom 88.5
Geçen hafta 88.6
Fark. 0.1

Hasta olduğum için spor yapamadım ve reglim gecikti sanırım bu yüzden az oldu :KK43:
Gecmis olsun canim...

gecen hafta 80.9
bu hafta 80.1
hedef 66
verilen 0.8
:halay:
Heytttt beee tebrikler canim:)

Merhaba kizlar ve Yawrukush Yawrukush
Yoğun bir düğün hatta 3 düğün (2 si benim 1 i abimin ) ve balayı koşturmasindan sonra bana yeniden yer var mı burada

Not: bir geçmişe bakayım kimler kaç kilo vermiş
Oyy masallah fotograflarini gordum canim, cok cok mutlu olun insallah:)
Hosgeldin Banum..

marlin18 marlin18 canim ailecek hepinize gecmis olsun,insallah kayinvalidenlede cok guzel gecer zamaniniz..
Bulasik makinanda tez zamanda tamir olur umarim canim..

Geçen hafta 68
Bu hafta 67.3
Fark 0.7
Yüzde 1.03
Haftaya hedef 66.8
Tebrikler ablam:)

geçen hafta:52
bu hafta:51.5
fark:0.5
Wuhuuu tebrikler kuzum:)

Geçen hafta 71
Bu hafta 71
Sabitim :KK43:
Sinav telasi , dugun telasi normal Hazalim..

Süt tamamen çekildi gülüm.canım ben katilsam aranıza olur mu şimdilik menu bildirsem spora başlayın ca da Kilo bildirimi yapsam
Gulum olur elbet gogo2405 gogo2405 abla kaptanimiz..
Kilonuda cumalari bildirirsin..
Ikinizde iyi olunda en muhimi o...

Iyi aksamlar guzeller:) Nasil tempolu bir gundu anlatamam. Sizin gununuz de keyifli gecmistir insallah. Ve heyyy haftasonu:) :KK71::KK71::KK71:Ama is&ev mesaisi tam gaz devam:p

Yawrukush Yawrukush iyi olmaniza sevindim guzelim. Annenin izin sikintisi var mi, ne kadar kalabilecek? Okulun kresi uygun degildi gulum vazgectik. Babasi idare etti bu hafta. Haftaya annemle gelinimiz beraber gelecek. Iyi referansli bir bakici bulabilirsek onu deneyecegiz. Olmadi 3 yasinda baslamasini planladigimiz krese yonelecegiz. Her iki durumda da adaptasyon sureci tamamlanana kadar annemler yaninda olacak.

@Saadetim33 nasilsin gulum?:) Is guc biter mi canisi. Yukseklisans tezi verdik, 2 haftaya bitirmem gereken bir makale var elimde. Dersler desen tam gaz. Hamdolsun, Rabbim boyle guzel yogunluk versin.

Menu

Sabah-Ogle
Sandvic (2 dilim ekmek, labne, domates, marul, haslanmis yumurta) ve ayran

Ara
Sade Turk Kahvesi

Aksam
Manti ve 2 dilber dudagi

Su:2litre+
Egzersiz:1 saat masa tenisi
Sagol Demetim:)
Annem 2bucuk ayligina geldi ama 2haftasi gecti gitti..
Annemden sonrada kayinvalidem gelecek,idare ederiz insallah..
Keremde anane, yenge destegiyle daha iyi olur insallah canim ..
Sende cok yogunsun dikkat et sagligina:)

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim :) inşallah hepimiz tüm fazla kilolarımızdan kurtuluruz :KK24:
Hosgeldin canim, ben Ozge 28 yasindayim.
39haftalik hamile, takimin eski uyelerindenim:)
Umarim azimle diledigin kiloya ulasirsin canim:)

Gunaydin guzeller:) Mutlu, enerjik bol kahkahali bir haftasonu dilerim:KK200:

marlin18 marlin18 canim ailecek hepinize gecmis olsun,insallah kayinvalidenlede cok guzel gecer zamaniniz..
Bulasik makinanda tez zamanda tamir olur umarim canim..

Tebrikler ablam:)

Wuhuuu tebrikler kuzum:)

Sinav telasi , dugun telasi normal Hazalim..

Gulum olur elbet gogo2405 gogo2405 abla kaptanimiz..
Kilonuda cumalari bildirirsin..
Ikinizde iyi olunda en muhimi o...

Sagol Demetim:)
Annem 2bucuk ayligina geldi ama 2haftasi gecti gitti..
Annemden sonrada kayinvalidem gelecek,idare ederiz insallah..
Keremde anane, yenge destegiyle daha iyi olur insallah canim ..
Sende cok yogunsun dikkat et sagligina:)

Hosgeldin canim, ben Ozge 28 yasindayim.
39haftalik hamile, takimin eski uyelerindenim:)
Umarim azimle diledigin kiloya ulasirsin canim:)

Sevindim gulum. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Akin pasa nasil, sabirsizlikla bekliyordur kardesini:)

Gunaydin guzeller:) Mutlu, enerjik bol kahkahali bir haftasonu dilerim:KK200:

Sevindim gulum. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Akin pasa nasil, sabirsizlikla bekliyordur kardesini:)
Canim annemle sabahtan aksama kadar oynuyor, egleniyor:)
Kardeside, bizide unuttu:)
Hafta sonun guzel gecsin Demetim..

Günaydın canlar, mutlu haftasonları :)

Ödül öğünlerinizi bugün yiyin, yarına kalmasın..

Pazartesi tartılmayı da unutmayın, hepinizin bildirimini bekliyorum..

Bu hafta çok dikkat edelim, kaçamak yapmayalım, spor yapmaya özen gösterelim..

Kendimiz için kilo verdiğimiz doğru, ama burda da yarışmada olduğumuzu unutmayalım..

Kendinizi tutamayıp yedikleriniz size artı olarak dönmüyor sadece takımı da etkiliyor..

Kolay gelsin, size güveniyorum ve de seviyorum :KK15:

Son düzenleme:
dünki menüm
sabah : 1 yumurta
3dilim salam
4 zeytin
2dilim ekmek

öğlen : 1 tabak kuru fasulye
1dilim ekmek

akşam : 1 tabak kurufasulye
5 kaşık pilav
2 bardak meyve suyu

su : 1litre
spor : yok

gogo2405 gogo2405 Dahlia_ Dahlia_

Kuru fasulyenin dibine vurmuşsun canım :))
Spor niye yokk ??
Çok fazla zamanını almayan birşeyler yap canım..
Mesela sabah biraz mekik çek, squat yap ve s...

ooofff esimle tartistik millet doldurmus onu krese cocukmu verilir manyakmisin sen gibi gibi laflar etmisler . canim cok skldi ya kizlar . esim dioki ben evdeyken her istedigini yap aglamasin sinir krizleri gecirmesin dio. ben evde yokken kurallari ogret dio . bole cahil bi adamla ugrasmak cok zor bole bi adamla cocuk buyutmek cookkk zorr. en kotu bosucam bu adami alicam cocugumu kendim buyutucem ... ve bugunde bunu solucem artik

ooofff esimle tartistik millet doldurmus onu krese cocukmu verilir manyakmisin sen gibi gibi laflar etmisler . canim cok skldi ya kizlar . esim dioki ben evdeyken her istedigini yap aglamasin sinir krizleri gecirmesin dio. ben evde yokken kurallari ogret dio . bole cahil bi adamla ugrasmak cok zor bole bi adamla cocuk buyutmek cookkk zorr. en kotu bosucam bu adami alicam cocugumu kendim buyutucem ... ve bugunde bunu solucem artik

Canım benim sakin ol..
Öfkeyle hareket etme..
Konuşun sakin sakin, belki ikna olur..

Kreş konusunda haklı üzülerek belirteyim Edam henüz erken kreş için küçük senin çocuğun ve helede asıl ihtiyacı olan sen annesi evdeyken.
Ama çocuk eğitimi tek başına olmaz o konuda haksız beraber hareket etmeniz gerekir. Bunu anlatmaya çalış diycem ama bahsettiğin kişilikti bir adama bunları anlatmak zor maalesef. Boşanmak çözüm değil ama bosanmayi tehdit olarak kullan bir kere. Yanlız kreş konusunda değil beraber hareket etmek ve beraber eğitmek konusunda kullan. Tabi seni gözden cikarmasinada hazırlıklı olman gerek böyle bir tehdit kullandiginda onuda iyi düşün.
Çocuk yetiştirmeyi kresle çözmeye çalışmayın daha uygun yollarda var kurslar oluyo bura esmek adı komek ismek falan hani oralarda anne baba eğitimleri oluyor. E yaygın diye internet sitesi var üye olup bakabilirsin.

Kreş konusunda haklı üzülerek belirteyim Edam henüz erken kreş için küçük senin çocuğun ve helede asıl ihtiyacı olan sen annesi evdeyken.
Ama çocuk eğitimi tek başına olmaz o konuda haksız beraber hareket etmeniz gerekir. Bunu anlatmaya çalış diycem ama bahsettiğin kişilikti bir adama bunları anlatmak zor maalesef. Boşanmak çözüm değil ama bosanmayi tehdit olarak kullan bir kere. Yanlız kreş konusunda değil beraber hareket etmek ve beraber eğitmek konusunda kullan. Tabi seni gözden cikarmasinada hazırlıklı olman gerek böyle bir tehdit kullandiginda onuda iyi düşün.
Çocuk yetiştirmeyi kresle çözmeye çalışmayın daha uygun yollarda var kurslar oluyo bura esmek adı komek ismek falan hani oralarda anne baba eğitimleri oluyor. E yaygın diye internet sitesi var üye olup bakabilirsin.
ettim tehdit merak etme :) benim gibisini bulamicagini oda bilio .. benden baska kim ceker onu zaten.
oda gider yapti . sakin bole bisi deme bidaha dedi bosanmayla ilgili. ben parasini veeririm gider yazdirirsin ben karismama atarlar atarlar . ama ben yermiyim . dedim sen parasini ver ben ilgilenirim herseyiyle dedim senin yapacaklarinida asarim buzdolabina yazip, ordan okur ona gore davranirsin dedim
nese yarim saat sonra bidaha aradi . napabiliriz . sen inaniormusun gercekten oglumuzun duzelecegine . bende bakalim gorucem bi suru sorular sorucam . yumusamis bayagi bey efendi .
gideriz bakariz diyor. enerjimi emio adam ya iyice sinir etti beni . ne biriktirmisim . . canim evde olabilecek bisi olsa ben de cocugumu verme taraftati degilim kolaymi benim icin zannediyorsunuz ama ole bi babaya sahip degiliz . anne baba ortak davranamayinca bole oldu. ben hep cpcuga egitim vermeye calistim esimde farkli davraninca taslar oturmuyor yerine .
anlamiyor .onun iyiligi icin orasi daha dogru . eve gelincede saglikli bi anne baba olacak . para verince belki kendine gelir biraz :) aylarca o parayi veremez zaten bi kac ayligina

Canım benim sakin ol..
Öfkeyle hareket etme..
Konuşun sakin sakin, belki ikna olur..
atara atar gidere gider sekeerim bizde . :D cocuguma sagliksiz bi ortam saglicaksa bu evlilik , onuda bozarim . cocugum icin herturlu seyi goze alirim valla delirtmesin edayi !

Back
X