• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Doğumdan sonra vücudun kendini toparlayıp eski halini bulması 1 seneyi buluyor canım çok zorlama kendini.

Çok kötü zamanlardayiz Allah korusun evlatlarımızı askerimizi polisimizi o pisliklerinde cezasını versin.

Bu yaz aldık dondurucu uyguna denk geldi hemde çok iyi oldu aklımda olupta atamadığım şeylerde vardı attım dondurucuya.
gule gule kullan canm :)

IMG-20161211-WA0001.webp

bende 6 ay fon makinasi kullandim cocukta :KK70: komik ama gercek :) tele yukledik ama ise yaramadi. fin makinasin soguk kismini actik sabaha kadar . en sonunda yandı fon makinasi :) ama 4 aydan sonra kesfettik . cok zor ya biz butun damlalari denedik ne paralar verdik bi ise yaramadi . aci elma yaginida denedik diger adi adacayi yagidir. sicak su masj hic bisi yaramadi . otuzden 2ci cocuktan cok korkarim . istemiyorum . tabi rabbim bilir . ama zor gazli cocuk normal gaz degil . kolik bi hastalik gaz hastaligi malesef . seninki ufakmi daha :)
Bende tele indirdim fon makinası sesini ise yarıyor gerçekten

Kızlar menum
Sabah
Peynir
3 zeytin
Salatalık domates şekersiz çay

Öğlen
Haşlama tavuk
Salata Yoğurt
2 dil tambugday ekmeği

Aksam
Kıymalı yumurta
Domates salatalık çay
tam bugday ekmeginin kalorisi ck yuksek istersen kepekli tuket :) bide su yok :)

Maşallah ensen kalinlasmis aşkım dedi :KK67:sinir oldum.bende hastane de çok yiprandim onun da etkisiyle oldu da olsun dikkat etmek lazım.yarın tartilicam ama tahminen 85 civarında yim dir.
:D ensenmi kalinlasti dedi :D para bende deseydin :) hey allahim :) benimkide kaslı karim dio massallah dio :D vurdunmu devirirsin dio :D

İyi akşamlar kızlar..
Geldim ama çok yorgunum, yarından yine buradayım inşaAllah..

Bedavadan torunumda oluverir yazmıştım ben yaa oynamiyom bu tlf sinir ediyo beni

Ablam o özelliği kapatmanın yolu oluyor bildiğim kadarıyla, bir baksana sen de, kapatıp kurtulursun..

Hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin

Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin Aras bebiş :)

Kolay gelsin canım

Harikasın :)

Az yemişsin sanki canım

Canım zor gerçekten de bizim kız da çok gazlıydı 4 aydan sonra geçti yavaş yavaş.. Akşam oldu mu karabasan çökerdi üzerime hiç susmazdı sürekli ağlardı :KK43: damla rahatlatır biraz, acıelma yağı var masaj için hoş bizimkinde işe yaramadı ama dene istersen, sıcak su torbası koyabilirsin karnına ayaklarına. Yüzüstü yatırabilirsin koluna sırtını sıvazlayıp gazını çıkarır. Zamanla azalacak inşallah sabret canım.

menü su spor güzel :)

Geçmiş olsun canım

nasıl durdun bu kadar az yemekle maşallah :)

bebekle çok zor canım haklısın. hazır gıdalar sağlıksız biliyorum ama böyle zamanda kurtarıcı oluyolar. buzluğa atmak da iyi oluyor tabii.

Amin canım :KK43:

Amin inşaAllah, çok teşekkür ederim canım :)

İyi akşamlar kızlar..
Geldim ama çok yorgunum, yarından yine buradayım inşaAllah..

Ablam o özelliği kapatmanın yolu oluyor bildiğim kadarıyla, bir baksana sen de, kapatıp kurtulursun..

Amin inşaAllah, çok teşekkür ederim canım :)
bedavada torunmu oluomus anlamadim :/ konu ne ?
canim hayrlisi olsun :) kardesin senden once evlencek herhal:D

bedavada torunmu oluomus anlamadim :/ konu ne ?
canim hayrlisi olsun :) kardesin senden once evlencek herhal:KK70:

Demet Gonca ablaya beni nüfusuna alır mısın demiş, Gonca abla da alırım, bedavadan da torunum olur diyor :))

Teşekkür ederim canımm...
Valla orası hiç belli değil, bizde de ilerleme varr belki 3-4 ay sonra evlebilirizz:KK45:

Slm kızlar nasılsınız. bişi soracaktım ya ben oruç tutuyorum ya genellikle aldığım kalori 700 falan bu şekilde sağlıklı kilo verir miyim sizce kafam çok karışık :KK51: Ama doyuncaya kadar bazen fazlasini bile yiyorum.

Demet Gonca ablaya beni nüfusuna alır mısın demiş, Gonca abla da alırım, bedavadan da torunum olur diyor :))

Teşekkür ederim canımm...
Valla orası hiç belli değil, bizde de ilerleme varr belki 3-4 ay sonra evlebilirizz:KK45:
tabi xanim adamdan eminsen hic bi supen yoksa ne uzatican bak yasinda gecti :D
Hayırlı olsun Edammm :KK16:

Hayırlı olsun kuzum
saolun kizlar :)
Slm kızlar nasılsınız. bişi soracaktım ya ben oruç tutuyorum ya genellikle aldığım kalori 700 falan bu şekilde sağlıklı kilo verir miyim sizce kafam çok karışık :KK51: Ama doyuncaya kadar bazen fazlasini bile yiyorum.
saadetim vallahi guzel bi soru ama cvp yap ozge bilir kesin ... bendr yakinda tutucam cok borc var

Back
X