• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evde çiğköfte olması eziyet degilmi canimm benimde aklım hep dolaptaki baklavada:kk77: ben yememek için böyle durumlarda erken uyuyorum:uykucu: benim menü meyveden fazlalasti kavun ağır aslında yarın ağzıma surmem
Benim de aklım dolaptaki dondurmada. Eşim şu mini 6lı magnum ve nogger'lardan almış :kk77:

canım boyum kısa olduğu için tombul duruyorum :KK43: bide sezeryandan dolayı göbek var

o zaman ben sana canım canım diyip duruyorum ama sıkıntı olmaz demi ben 21 yaşındayım :)

boyum kısa ya çok kilolu duruyorum ya :KK43:

canım ton balığı yağlı değil dimi.. O yağlı bide tavuk suyu ile çorba yağlı ikisi çok olmasın.. Birde kabızlığa aci çok iyi geliyor insAllah geçer

o zaman sıkıntı yok :)

harika olmuş sporda menüde

harika olmuşsun canım :)

fırında tavuk miktarını yazmamışsın canım inşallah con yengemizsindir :)

neresinde sıkıntı var canım menüde belirtirmisin en azından bilgim olsun bidahakine dikkat ederim

canım meyve çok olmamış mi kavun karpuz ?
teşekkür ederim :KK200:

Sahurda 5-6 salatalık ye ve bol su iç :)
Ciddiyim bak..
Ayy zor yiyorum salataligi zaten o beni aciktiriyo :O suyu iciyorum canim kapanisi 1.5lt su ile yapıyorum: D
kabızlık için değil cilt bakımı için sordu sanırım semurcan semurcan :)
Aynen kabızlık olarak anlasilan kelime aranizda olmasi lazim :D

Ben sabahtan beri gitmeyince okurken karıştırıyoruz demekki ama biri kabızlık demişti Colorayzn Colorayzn sen miydin kuzu evet de lütfen bu kadar uydurmuş olmayim bugün baya kötüyüm ya :cry:
Benim canim benim ayy ciktim aziciik suan mutluyuum :D

Ayy zor yiyorum salataligi zaten o beni aciktiriyo :O suyu iciyorum canim kapanisi 1.5lt su ile yapıyorum: D

Aynen kabızlık olarak anlasilan kelime aranizda olmasi lazim :KK70:

Benim canim benim ayy ciktim aziciik suan mutluyuum :KK70:
Gozunaydin:halay:ayy benim oglusumda su ara nasıl.gazli ikinip duruyor her yapısında bende :halay:

Back
X