• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

IMG_0106.webp IMG_0107.webp IMG_0108.webp IMG_0109.webp IMG_0110.webp IMG_0111.webp

Kizlar size Eki Görüntüle 2008899 Eki Görüntüle 2008900 before after geciyorum ben de :) siyahli resim 76 kilo dogum sonrasi. Digeri ise 64.5 kilo simdi. :halay:

çok iyi görünüyorsun ama boy avantajın fzlasıyla var o yüzden 64 gibi değilsin. 58 e düşersin de, sonra korursun

Kasti semucum yani girdim icine ama ust kismindan koltuk altina yakin yani pazu olayindan kasti biraz ondan :/

Aynen yarin tartı günü ve bayrama da 1 haftadan biraz fazla kaldi benim 80in altina inmem gerekiyodu moralim bozuk bu kabızlık olayindan dolayi :KK43:

mavi tulum güzel tatlım çok zarif duruyor ve kolsuz giy evet zaten sıcak...
4 günden sonra ben dün çıkabildim ama acı yemekten bir hal oldum. kahve kayısı hurma su içtim hem ama aynıyım yine +1 kg fazla çok üzgünüm sanırım geçen hafta yediğim baklava + kuruyemişlerin sonucu bu oldu

14 haziran menü

sahur: 1,5 bardak süt, 6 yk nesfit sade, domates, salatalık, 1 kk beyaz peynir 5 zeytin

iftar: 2 kepçe domatesli şehriye çorbası, ton balıklı salata, 1 bardak ayran,acı biber

ara: çay ve 2 adet beypazarı kurusu, az leblebi

su:3 lt
spor: yok

çok iyi görünüyorsun ama boy avantajın fzlasıyla var o yüzden 64 gibi değilsin. 58 e düşersin de, sonra korursun

mavi tulum güzel tatlım çok zarif duruyor ve kolsuz giy evet zaten sıcak...
4 günden sonra ben dün çıkabildim ama acı yemekten bir hal oldum. kahve kayısı hurma su içtim hem ama aynıyım yine +1 kg fazla çok üzgünüm sanırım geçen hafta yediğim baklava + kuruyemişlerin sonucu bu oldu
Bende dun aksam ciktim cok sukur biraz biraz hafif sanci yapan biseyler var icimde ama olsun bunada sukur.kuru kayisi yiye yiye oldu benimde :KK48:

Back
X