• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İveet kızlar nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidir.
Günün menüsünü geçelim
Sabah
3 yumurta,peynir ,Y.kepeği kurabiye ,1 bardak süt

Öğlen
Haşlama tavuk göğsü 1 bardak süt

Akşam
1 dilim pastırma 1 kase tavuk suyu çorba ve tavuk ğögsü yalnız bu gidişle içimde civciv çıkacak kuş çıkacak:KK70::KK70::KK70:

Günün menüsünü geçelim
Sabah

Öğlen

Akşam
1 dilim pastırma 1 kase tavuk suyu çorba ve tavuk ğögsü yalnız bu gidişle içimde civciv çıkacak kuş çıkacak:KK70::KK70::KK70:

Yoğurt yememişsin bugün.

Günün menüsünü geçelim
Sabah

Öğlen

Akşam
Canım menüyü okurken yumurta tavuktan başka ne yemiş diye okuyordumki yorumuna guldum senin atak kaç gün çok merak ediyorum cuma ne olacak

Bugün karmaşık yoğun bir gündü düzgün yiyemedim
Sabah
1 muz

Öğlen 2 bardak ayran 4 küçük galeta

1 küçük şeftali

Akşam
6-7 yk Koz patlıcan salatası
2 kase cacık
1 küçük kıymalı borek

4 lt su
1 lt tarcinli karanfilli su

Benim 2 haftada 1 kilo gitmedi sanırım duraklama zamanindayim memlekete gitme durumu olmasa bende başlardım vücudumu bir sasirtmam lazimdi
Ne alaka memleketle gittiğin yerde de yaparsın pazar günü kaynanam katmer yaptı bahçe de kahvaltı ettik elimi bile sürmedim çokta severim seve seve bu hale geldik ya,dün eşime sigara böreği yaptım bir tane bile yemedim ki ben duramam resmen şeker gitti hayatımdam düşün

Ne alaka memleketle gittiğin yerde de yaparsın pazar günü kaynanam katmer yaptı bahçe de kahvaltı ettik elimi bile sürmedim çokta severim seve seve bu hale geldik ya,dün eşime sigara böreği yaptım bir tane bile yemedim ki ben duramam resmen şeker gitti hayatımdam düşün
Canım ben nefsime hakim değilim kendimi tutamıyorum çok iradesizim kızıyorum kendime ama dayanamam kesin

Bende öyle diyordum canım ama dayanıyorsun menemene hayır diyemem diyen ben hiiiç bakmadım bile eşim bugün gofret yemiş yarısını bırakmış al onu ordan çabuk ye dedim :KK70::KK70::KK70:
Aynen geçen eşim sucuk yapıyor tüm kapılari kapattim yatak odasından koku bitince çıktım ben obur bir eşim var gozume sokuyor yediğini işkence icinde diyetteyim :KK43:

Aynen geçen eşim sucuk yapıyor tüm kapılari kapattim yatak odasından koku bitince çıktım ben obur bir eşim var gozume sokuyor yediğini işkence icinde diyetteyim :KK43:
Aay o zaman eşimden Allah razı olsun ne diyeyim yemin ederim diyetteyim dediğim andan itibaren özerklikle dukana başladığımdan beri yemek yapmıyorum sesi çıkmıyor üstüne yardımcı oluyor gerçi bazen uyuzluğu tutuyor

Aay o zaman eşimden Allah razı olsun ne diyeyim yemin ederim diyetteyim dediğim andan itibaren özerklikle dukana başladığımdan beri yemek yapmıyorum sesi çıkmıyor üstüne yardımcı oluyor gerçi bazen uyuzluğu tutuyor
Babam geldi geçen hafta bizde kalıyor eşim zivanadan çıktı menü verir oldu dün yemeğim var diyorum sen bide kıymalı borek yap dedi babanda çok ever dedi kiramadim yaptım oruçlar diye ama herkesten çok ben yedim:kızgın:

Babam geldi geçen hafta bizde kalıyor eşim zivanadan çıktı menü verir oldu dün yemeğim var diyorum sen bide kıymalı borek yap dedi babanda çok ever dedi kiramadim yaptım oruçlar diye ama herkesten çok ben yedim:kızgın:
Ahahahahaahha yeme yeme canım bari nefsini köreltseydin bir dilim yeseydin

künefe son dakika golü oldu. eşim ilk kez hadi gel yiyelim dedi pek hevesliydi gün babalar günü olunca kıramadım iyi de oldu her zaman yapmıyoruz.

:) karışsın ne olacak sen tatilin tadını çıkar. ben de cuma çıkacağım internete girip bakabileceğimi bile sanmıyorum. 1 hafta dinleneceğim hiçbirşey düşünmek istemiyorum. yok şunu yedim bu kadar oldu falan off yani. o zaman tatil bana eziyet oluyor
Zaten tatilde cok mumkun olmuyor gercekten :) tatli falan yedim bugn meu paylasmaya kotkuyorum valla :))

Back
X