• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Malesef doğruyum ben :KK70:

Kuzum hayırdır, neyi var saçının?

Egzamadan dolayı çok dökülüyor ve cansız :(

Kargo gonderiyorlardi ama yurtdisina gondrriyorlar mi bilmiyorum. Gidince ogrenicem canim

Tamam canım, sağol :)

Merhaba kızlar bu aralar bakamıyorum pek size
Umarım herkes iyidir
Bayrama gideceğiz ve 2 ay evimizde olmayacağız alışveriş işleri vardı 2 gündür
Yarında bankada resmî işlerin olacak Perşembe yada cuma da yola çıkacağız
Bir ton işim var kızlar
Spor yapamıyorum 2 gündür bu gün yarım saat yüzdüm o kadar sanırım bu hafta ve bayram böyle geçer sonrasında bakacağız artık

Merhaba ablacım.. Kolay gelsin..

eline sağlık kaptanım

sen yurt dışında mı yaşıyordun ? ben onu atlamışım yaa

Sağol canım :)

güncel kilom 95,4 ilk hedefim 85 olsun daha sonra aşama aşama 60 a ineriz

Cuma günkü güncel kiloları yazıyoruz canım, yine mi yanlış yazmışım acaba :)
Hedef kilonu da değişe biliriz..

Mutfak kapamıştır çok şükür
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk kaşar peyniri
6-7 zeytin
1 dilim ekmek

Öğle
1.5 kase cacık
7-8 yemek kaşığı koz patlıcan salatası( babagannus)
1 dilim ekmek

4-5 çubuk kraker

Akşam
1 kase yoğurt
4-5 kaşık fırında kabak
1.5 kase yeşil mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek

3 lt su

menü güzel olmuş canım ama aksam çorba varken ekmek yemezsen daha iyi olur bence ;)

Bugunku menum

Sabah
1 yumurta omlet
Kk peynir
1 salatalik

Ogle
Dukan krep
1 kk peynir
Zero

Aksam
Kiymali kabak dolmasi (pirincsiz)
1 kase yogurt

2 lt su icildi
Hazirliklardan dolayi yuruyus yapamadim
Spor yok

güzel olmuş canım :)
İyi akşamlar kızlar
Sabah
Pastırmalı yumurta (1) dukan kurabiye

Öğlen
2 tane dana bonfile 1 kase yoğurt

Akşam
1 tane dana bonfile 1 kase yoğurt light ton balığı küçük

Aralarda şekersiz Türk kahvesi
2.5 lt su 35 dk tempolu yürüyüş

güzel olmuş canım :) dukancilar basmış burayı :D
Bugun menum
Sahur yarim gozleme salatalik. Kk peynir 2 kiraz

İftar 1 kase meecimek corbasi 1 sis tavuk gogsunden sis yarim tabak kuru fasulye 5 firinda kofte 1 yk pilav 2 dl karpuz salata

Ara 3 hurma 1 fincan sade kahve

3 lt su

3 mil leslie

iftar biraz dolu dolu olmuş :)
Canim balli sıcak süt cok iyi geliyor aksam mutlaka 1 bardak ballı sıcak süt rahatlatacaktir. Benim bademcikler şiştimi inat ediyor iyilesmek icin bi tek bu işe yariyor

Sağol canım denerim insAllah :)
Kızlar iyi geceler, burada iftar anca olduğu için. Masayı toplayıp bu saatte yazabiliyorum menümü.

Sabah: 2 yumurta beyazına 1 yk yulaf kepegi ile krep - 25 gr yağsız peynir - 60 gr tavuk jambon - kahve

Öğle: 100 gr renkli dolmalık biberlerle ızgara edilmiş 150 gr somon - 1/2 yk yulaf kepeğine 2 yumurta beyazı krep - Zero

Akşam: 200 gr ızgara tavuk - yarım büyük havuç, çeri domatesler, bir salatalığa salata - Zero - 25 gr yağsız peynir - 1/2 yk yulaf kepeğine 2 yumurta beyazıyla krep

Kalori: 984
Spor: 10 km, 95 dakikada yüründü; 628 kalori yakıldı.
Su: 2 lt

Kaçamak: ödül öğün hakkım var, kullanıp kullanmayacağıma karar veremedim. Eğer kullanırsam kahvemin yanında 2-3 bisküvi yiyeceğim. Yersem kalorisini ekleyeceğim.

ohh menümüz dolu dolu olmuş ne güzel :)
20 haziran menüsü

sahur: 1 sb kefir, 2 dilim tb ekmekten sandviç ( 1 dilim kaşar, 2 dilim hindi füme)

iftar: fırında tavuk ( 2 parça tavuk pirzola, 1 köz soğan, 2 köz biber), 1 yk erişte, salata, yoğurt

ara: karpuz kavun ( gideceğiz diye meyveleri tüketiyoruz. gider ayak karpuz aldı eşim kocaman bitmiyor ki :oops:

su: 2 lt
spor:yok

ramazan bitsin spora yükleneceğim çok ara verdim. spor yapmayınca kilo veremiyorum ben. zamanım az kaldı vermem gereken 7-8 kg var daha

canım sen yinede meyveye çok yüklenme bırak esin yesin :) akşamları meyvede çok sıkıntılı

Günaydın herkese nasılsınız burada gökyüzü bulutlu yine :KK64:

sanada günaydın canım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın napıyorsun :)

Mutfak kapamıştır çok şükür
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk kaşar peyniri
6-7 zeytin
1 dilim ekmek

Öğle
1.5 kase cacık
7-8 yemek kaşığı koz patlıcan salatası( babagannus)
1 dilim ekmek

4-5 çubuk kraker

Akşam
1 kase yoğurt
4-5 kaşık fırında kabak
1.5 kase yeşil mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek

3 lt su

menü güzel olmuş canım ama aksam çorba varken ekmek yemezsen daha iyi olur bence ;)

Bugunku menum

Sabah
1 yumurta omlet
Kk peynir
1 salatalik

Ogle
Dukan krep
1 kk peynir
Zero

Aksam
Kiymali kabak dolmasi (pirincsiz)
1 kase yogurt

2 lt su icildi
Hazirliklardan dolayi yuruyus yapamadim
Spor yok

İyi akşamlar kızlar
Sabah
Pastırmalı yumurta (1) dukan kurabiye

Öğlen
2 tane dana bonfile 1 kase yoğurt

Akşam
1 tane dana bonfile 1 kase yoğurt light ton balığı küçük

Aralarda şekersiz Türk kahvesi
2.5 lt su 35 dk tempolu yürüyüş

güzel olmuş canım :) dukancilar basmış burayı :D
Bugun menum
Sahur yarim gozleme salatalik. Kk peynir 2 kiraz

İftar 1 kase meecimek corbasi 1 sis tavuk gogsunden sis yarim tabak kuru fasulye 5 firinda kofte 1 yk pilav 2 dl karpuz salata

Ara 3 hurma 1 fincan sade kahve

3 lt su

3 mil leslie

Canim balli sıcak süt cok iyi geliyor aksam mutlaka 1 bardak ballı sıcak süt rahatlatacaktir. Benim bademcikler şiştimi inat ediyor iyilesmek icin bi tek bu işe yariyor

Kızlar iyi geceler, burada iftar anca olduğu için. Masayı toplayıp bu saatte yazabiliyorum menümü.

Sabah: 2 yumurta beyazına 1 yk yulaf kepegi ile krep - 25 gr yağsız peynir - 60 gr tavuk jambon - kahve

Öğle: 100 gr renkli dolmalık biberlerle ızgara edilmiş 150 gr somon - 1/2 yk yulaf kepeğine 2 yumurta beyazı krep - Zero

Akşam: 200 gr ızgara tavuk - yarım büyük havuç, çeri domatesler, bir salatalığa salata - Zero - 25 gr yağsız peynir - 1/2 yk yulaf kepeğine 2 yumurta beyazıyla krep

Kalori: 984
Spor: 10 km, 95 dakikada yüründü; 628 kalori yakıldı.
Su: 2 lt

Kaçamak: ödül öğün hakkım var, kullanıp kullanmayacağıma karar veremedim. Eğer kullanırsam kahvemin yanında 2-3 bisküvi yiyeceğim. Yersem kalorisini ekleyeceğim.

20 haziran menüsü

sahur: 1 sb kefir, 2 dilim tb ekmekten sandviç ( 1 dilim kaşar, 2 dilim hindi füme)

iftar: fırında tavuk ( 2 parça tavuk pirzola, 1 köz soğan, 2 köz biber), 1 yk erişte, salata, yoğurt

ara: karpuz kavun ( gideceğiz diye meyveleri tüketiyoruz. gider ayak karpuz aldı eşim kocaman bitmiyor ki :oops:

su: 2 lt
spor:yok

ramazan bitsin spora yükleneceğim çok ara verdim. spor yapmayınca kilo veremiyorum ben. zamanım az kaldı vermem gereken 7-8 kg var daha

canım sen yinede meyveye çok yüklenme bırak esin yesin :) akşamları meyvede çok sıkıntılı

Günaydın herkese nasılsınız burada gökyüzü bulutlu yine :KK64:

menü güzel olmuş canım ama aksam çorba varken ekmek yemezsen daha iyi olur bence :KK66:

güzel olmuş canım :) dukancilar basmış burayı :KK70:

evet dolu dolu cunku emziriyorum diye bu aralar cok halsizim mide bulantilarim cok oldu.

kizlar bir sey soracagim, sabah 30 dakikalik burn body fat leslie yapiyordum; 18inci dakikada kapi caldi, 1 mil tamamlamistim. mecbur bitirdim. kalori hesabina bir baktim teldeki 48 kalori diyor. ben su icindeydim, 48 kalori mi gercekten?

Back
X