• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
2 parca orgu peynir
1 domates
Dukan krep

Ogle
Dukan krep
Yarim kase yogurt

Aksam
6 yk etli taze fasulye
1 adet kiymali biber dolma (pirincsiz)

Su 1.5 litre
Spor 30 dk yuruyus

Burada diyete devam edemeyecegim diye korkuyordum ama gorumcemde dukan diyeti yapiyormus birbirimize destek olarak kacamaksiz gidiyoruz :)

Bugunku menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
2 parca orgu peynir
1 domates
Dukan krep

Ogle
Dukan krep
Yarim kase yogurt

Aksam
6 yk etli taze fasulye
1 adet kiymali biber dolma (pirincsiz)

Su 1.5 litre
Spor 30 dk yuruyus

Burada diyete devam edemeyecegim diye korkuyordum ama gorumcemde dukan diyeti yapiyormus birbirimize destek olarak kacamaksiz gidiyoruz :)

Kuzum aldığın protein meblağası düşük. Yani 2 tane ana yemek yapacağına akşam için bir ana yemek yanında da yine et ya da tavuk biftek yapsaydın.

Menü geçiyorum kızlar.

Sabah: 1 yk yulaf kepegi ve 2 yumurtanın beyazına dukankrep - kahve - 25 gr yağsız peynir

Ara: Dukan kurabiye - 25 gr yağsız peynir

Öğle: 200 gr biftek - 25 gr yağsız peynir - Zero

Ara: 200 gr yoğurt

Akşam: 200 gr et biftek - 200 gr tavuk biftek - Zero - 50 gr yağsız peynir

Su: 3 lt
Spor: 37 derece sıcak vardı bugun, anca 100 kalorilik yürğmğşümdğr, hesaplamadım bile.

Kızlar bugun resmi işler valiz hazırlıkları temizlik derken giremedim okuyamadim inşallah memlekete gidince vakit olur dinlenirim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
6-7 zeytin
1 sigara böreği

Öğlen
1.5 kase yeşil mercimek çorbasi
1 kase pulbiberli yoğurt

Ara 1 şeftali 3 ceviz

Akşam
7-8 yemek kaşığı tavuk sote
1 lahmacun
Salata ayran

2lt su
1 saat yürüyüş

Ilaci aldimi tamam bi kac saat sonra firliyo ates maşallah genede bagisikligi guclu yavrumun :)
Indi şimdi atesi biraz hemen uyudu.
Sen noruyon bu saatte burda de bakim hachikooo
Off cocuklarin hastalik zamanlarini iyi bilirim Ellah yardim etsin canim ne diyim..
Nabayim öyle uyucaktim sözde:D sahurda yapmicam nasilsa az buraya takilayim oyle uyurum:D senden naber nana :KK8:

Back
X