• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. Takım 530. Etap ***

Colorayzn (79.8///%)
Mydestinyy (88.8///%)
aysglkskn (84.7///%)
sevgili8284 (96.3///%)
Bildirimsiz izine ayrıldı.
bilinmeyenkullanici (89.2///%)
__Dalida__ (74.6///%)
White1989 (66.5///%)
Fitimfitsinfit (79.3///%)
Hamilelik sebebiyle ayrılmak istiyor.

4. Takim Ortalaması: %

emilian (92.7///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 7ağustos ;başlangıç kilosu 92.7 ; hedef 72
galaksimeraklisi(63.3///%)Yeni üye ;başlangıç tarihi 10ağustos ;başlangıç kilosu 63.3;hedef 50

Elizan-seyma (64.7///%) 510. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (64)
isimsiz965 (63.1///%) 513. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (60.8)
AKovser (60.8///%) 430. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (54)
gogo2405 (70.2///%) 496.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi .. bölündü. (67.3)

hawar (61///%)

Menü
-sabah
haslanmıs yumurta
2 siyah 2 sarı zeytin
1 kk peynir
1 yaz elması tarçınlı
YEŞİLÇAY
-------------
ÖGLEN
YİYEMEDİM ÇOCUK UYUMAADI
----------------
İKİNDİ
Ezogelin çorbası
1 ELMA TARÇINLI
YEŞİLÇAY
------------
Akşam
Konveksiyonel fırında yagsız patlıcan cipsi yaptım yogurtla yedim
Yeşilçay

SU REKORDAYIM 3 LT İÇTİM .
SPOR FİTNESS KARTLARIMI YAPTIM.

ben bugun yazmadım bebek uyumadı sporu da yeni yaptım hzlı duş aldım o uyanıyo gece bile sallatmaya alıştı kendini herşey bıraktı ama sallatmadan vazgecmedi henüz.
Colorayzn Colorayzn yogurt yerine sütle yaptım kürü salep gibi oldu güzeldi. Teşekkürler

ben bugun yazmadım bebek uyumadı sporu da yeni yaptım hzlı duş aldım o uyanıyo gece bile sallatmaya alıştı kendini herşey bıraktı ama sallatmadan vazgecmedi henüz.
Colorayzn Colorayzn yogurt yerine sütle yaptım kürü salep gibi oldu güzeldi. Teşekkürler
Begenmene sevindimm :) yogurtluya fark atar demistim :)

Back
X