• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen öyle ben geçen bayram 4 aylık bebegimle kamyon tekeri gibisin lafını yedim hemde ev dolu misafirle erkekli kadınlı bayrama az kaldı hadi bayrama eksi 4 gelsin senden ve canım kilo verememekte depresyon yapıyor çünkü o bedende mutlu degilsin
evet hemde hiç mutlu değilim şu halimle.eski düzenime geçtim bugün.o 17 kiloyu verirken ki düzenimı yakalamam lazım

Arkadaslar gerekli seyleri söylemiş asyam zaten.zor bi surec gecirdigin surec ama kendini salma

Valla kuzum ben yapmaya calisicam yinede ama yapamazsam kusura bakma pazardan yeni geldim tam 10km yurumusum o_O bamya aldim kislik onlari temizleyip dizicem kurutmak icin biraz ugrastirici ama vaktim kalirsa kesin yapicam

Uygun oluyor dambel fln ama bandi.bilmiyorum ben set olarak almistim pilates seti icinde vardi bant

Dimii nasi cirkefsinn senn Whiteblacklife Whiteblacklife :)
Tabi cirkefim bak kaç kilo verdim hırsla o lafı ona yedirmek ugruna

Inşallah kurtuluruz bir an önce bu yüklerden. Tlc kanalı var mı televizyonunda orada bir program var 300 kglık insanları anlatıyor acayip motive edici
Yok onlara bakınca ben kötü oluyorum nedense bu an o insanların yerine koyuyorum kendimi

Canım valla kavga ettiğimizde en çok biz zarar ediyoruz kendimize onlara hic bisey olduğu yok. Kendini yıpratma hic bizde 17 güne yakin memleketine gittik bizimki nin kavga kavga en sonunda ben kendimi çektim özür diledi sonra annemler gelmişti onlarla birlikte ben erken dondum o annesigille orda kaldi.. 2 3 gün sonra gelecekler.. 1 hafta kafami dinledim en azından..artik kavga da etsek takmicam he he diyip gidicem yanindan
evet yaa ben zararlı çıktım:KK43:bu huyumu değişmem gerek yine ben zararlı çıkıyorum.benim de genel mana da hehe deyip geçmeyi öğrenmem gerek kafama çok takıyorum herşeyi ve bu yaşam kalitemi etkiliyor dolayısıyla daha mutsuz oluyorum.silkelenmem lazım...oğlum için

Ya tamam onu yaparım da ben sıcak içilmeli diye anladım :KK48:
Şimdi pek uğraşmıyorum ama ben de meraklıyım böyle şeylere, herşeyin de doğalını severim, o yüzden evlenince kendim yaparım.. Artık deneye deneye ortaya birşeyler çıkarırım umarım:KK70:Zehirlenmezsek iyi:KK70:

İnşaAllah ablacım :KK200:

Yapabilirsem çok iyi olur, deneyeyim en azından..

Aleykum selam canım..
Eşinin ailesi konusunda ne desem bilemedim..
Bu yüzden seninle kavga etmesi hiç doğru değil zaten..
Çocuğun sıkıntıları hep olucak, ondan kurtuluş yok yani :)
Ama sen yine de kendine zaman ayırsan, biraz dinlensen çok iyi olur..
Şartlarını bilmiyorum tabi ama yine birşeyler yapılabilir bence..
Kilo vermeye odaklansan, verdiğin 1-2 kilo bile mutlu eder seni..
Böyle ufak tefek mutluluklarla toparlaya bilirsin kendini..

Bandı bilmiyorum ama dambılların fiyatı gayet uygun..
Sen zaten çok ağır da almazsın, 1.5-2 kg yetiyor..
evet fatimem doğru söylüyorsun.toparlicam inşallah :KK51:

İşte böyle seni mutlu edecek şey şu an senin elinde olan kilo vermek nasıl on yedi kilo verdiysen bunu da verirsin
evet Allahın izniyle herşey yoluna girecek:KK36:oğlumun doğum günün de 55 i görmek istiyorum inşallah kasımın ilk haftası.3 buçuk ay var önümde sıkı sarılıcam bu defa yine

Merhaba canım :)
Bir takıma bakayım dedim, hem de limonlu sirkeli suyumu içiyorum:bicak:
Sen nasılsın, napıyorsun ?
Bacağın nasıl oldu ?

Günleri boş geçirme hiç, diyet yapamadıysan da az bucuk hareket et, spor yap :)

Şaka maka 59 görünce motivasyon tavan yaptı:KK71:
Egzersizi nasıl sayıyoruz ? 50-50 yapsam mesela her bacak için 100 diyoruz dimi ?

İnşaAllahh..
Pek öyle devam etmiyor ama belki bu sefer olurr:21:

50 tane bir bacak 50 tane bir bacak yaparsan 50 oluyor sayın

Kızlarr 26 temmuzdan beri diyetteyim ilk kez bu kadar kendime hakim olamaz seviyeye geldim :KK43: lokum vardı evde yüzüne bakmıyodum attım ağzıma 3 4 tane sabah güzelce kahvaltı yapmıştım bi de sadece su içtim. Şimdi vicdan azabı çekiyorum anneme dedim sakla şunu :'( ara öğün öğle yemeği vs yemem lazım yiyesim yok bana şu telafş egzersizlerden söyler misiniz? Yürüyüşe gitmeden önce
1 değil 3 3 4 tane ? Çok kötü olmuş keşke hakim olsaydın annenin sakkamasına gerek yok senin kendine mukayet olman lazım yazık güzelim diyete neden bunu yaptın ki ? Keşke yemeden buraya yazsaydın

Suan hic iyi degilim kizimin resmen kuduruklugi uzerinde agzina vida bulup atmis ağlarken gordum ne ara yapti birde göZümün onunde surekli. Cildiricam eli.dursa ayagi durmuyo ayagi dursa çenesi bugunlerde beni psikolojik olark cok yoruyor

Evet tekrar deneme süren olucak kuzum

4adet lokum oyle mo yap bi 100ip atlama 100jumping jack

valla benimkide canım aynen öyle dun balkonun demirine çıkmış yani 1 ust demire daha bassa aşağıda allah korusun.. Şuan tam yaramaz zamanları Rabbim korusun insAllah

evet yaa ben zararlı çıktım:KK43:bu huyumu değişmem gerek yine ben zararlı çıkıyorum.benim de genel mana da hehe deyip geçmeyi öğrenmem gerek kafama çok takıyorum herşeyi ve bu yaşam kalitemi etkiliyor dolayısıyla daha mutsuz oluyorum.silkelenmem lazım...oğlum için

evet canım aynen öyle kimse bizden değerli deil önce ben demek gerekiyor yoksa sürmüyor boyle hayat hep başkalarını düşünürken kendimizi unutuyoruz..sen yaparsın yeterki iste

Back
X