• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Seni de yedim onu da yicem hepinizi yicem görürsünüz tek tek. Bu hafta bitsin coloru alıcam rakip sonra da yeni kızlardan birini

Benim tartı da sıkıntılı 12 kglık mama peketi koydum da doğru tartı 89.6 gösterdi bi ara

Telefon sapığı sen taktın bana :KK70:
Paylaşma işi bana da uygun geldi sana desem mi dediydim dün
Bende sevdim bu isi hemen ferman yayinlanaaaaa :D

Seni de yedim onu da yicem hepinizi yicem görürsünüz tek tek. Bu hafta bitsin coloru alıcam rakip sonra da yeni kızlardan birini

Benim tartı da sıkıntılı 12 kglık mama peketi koydum da doğru tartı 89.6 gösterdi bi ara

Canım benim ben seni yuzdemle yedim unutma

Arkadaşla r paylaşma işi güzelde ben yapamam iki çocukla zor iş bazen elimde yemek yiyorum ben nerede öyle resim cekeyim

Ooo benim de tartım sıkıntılı ben hiç caz etmedim ama swn bütün gün yok tartıdan şu bu dedin dedin kendini düşük gösterttin :KK70:
Valla canım tartı iki buçuk kilo yoğurdu üç buçuk kilo gösterince insan ne oluyor diyor hiç çamur atma yedim seni anlamam ben

Valla canım tartı iki buçuk kilo yoğurdu üç buçuk kilo gösterince insan ne oluyor diyor hiç çamur atma yedim seni anlamam ben
Inandım hadi inandım bakalım :D

Hatunlar bundan sonra en azından kahvaltı ve akşam yemeklerimizi fotoğrafını paylaşalım burada olur muu :))
Zorunlu değil tabikiiiii :)

Mydestinyy Mydestinyy Whiteblacklife Whiteblacklife B bilinmeyenkullanici aysglkskn aysglkskn @AKovser @emilian galaksimeraklisi galaksimeraklisi mutsuzmutlu mutsuzmutlu isimsiz965 isimsiz965 gogo2405 gogo2405 A aseeel asya_01 asya_01
Prenses üşenmemiş tek tek etiket atmış :D

Dışarıdayken ne yiyorsunuz kızlar bugün çikicaz biz oglumun gözlüğünü yaptircaz dalacaklar şimdi hamburgerci ye :KK43: ne yapsam dışarıda
Hiçvir şet yeme bence ızgara bile yesen çok yağlı oluyor salatalar soslu filan ben de haftasonu çıktım çıkmadan 3de yedim akşam yemeği sadece çay içtim

Back
X