• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Simdi yapmiyorum amar amazanda yapiyodum sonra bir karar aldim dedim 70kilonun altina duseyim 69 falan göreyim ozaman bir gun leslie birgun ebru yapicam sonra 60 falan olabilirsem sayet ondansonrahep. Pilates yapicam :)
Kızım 70e bırakma şu işleri geçen gün de dedim sarkarsın bak 8 kg ax değil 1.5 ay demek 1.5 ay kaybetme sonra bu günleri çok ararsın zayıfladın tan sonra çok zor sıkılaşmak. Anca zayıflarken önlem alırsan olur bu

Kızım 70e bırakma şu işleri geçen gün de dedim sarkarsın bak 8 kg ax değil 1.5 ay demek 1.5 ay kaybetme sonra bu günleri çok ararsın zayıfladın tan sonra çok zor sıkılaşmak. Anca zayıflarken önlem alırsan olur bu
Workout yapicaz iste sikilasmak amacli

Workout yapicaz iste sikilasmak amacli

"Menumu geciyorum "diyeyim bende bi kez :KK70:

8 _bir tane kuru kayisi

10_1 kupa limonlu yesil cay
1haslanmis ymrta
1 domates
5 dlm peynir

12_1 tane armut

14_1 kase domates corbasi
1koca kase patlicanli(2patlican) makarnali(2 kasik) yogurt
(Kizima kiymali makarna yapmistim dedim bunu yiyecegime biseler yapmaliyim bunu yaptim )
16 _1 adet yemyesil eksi elma :kk77:
Bir dal uzum
18_1 kase domates corbasi (yarim dilim cavdar ekmegiyle)

Su :2 lt
Spor:15 dk yuruyus ve simdi 15 dk pilates yapicam:KK36:

Colorayzn Colorayzn B bilinmeyenkullanici
De bakalım

Back
X