- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
İyiyim kelebeğim,10 gündür yoktum bugün geldim ben deiyiyim canım
İşlerimi halledip gelirim
Sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim kelebeğim,10 gündür yoktum bugün geldim ben deiyiyim canım
İşlerimi halledip gelirim
Sen nasılsın
haklısın kaptanımAcil sifalar canim..
Cabuk toparlanirsin insallah..
Kendini tutmanna cok sevindim canim, senin bir hedefin var
Cok guzel canim:)
Sagol kuzum:)
Evet canim girebiliyordun, bu haftaki eksinde harikaydi.
2 hafta deneme suresini eskiden uyelerle ilgili agzim sutten cok yandigi icin kullaniyorum.
Seni tenzih ediyorum fakat mezun uyeler dahi takima geri gelip, aktif olmayip, sallayabiliyorlar.
Birde son iki haftaki ortalamalarimiz zaten kotuydu, sonuncu olduk acik ara farkla, senin eksilerin cok iyiydi ama takimin ortalamasi degisebilecek durumda degildi.
Aktif bir sekilde takima katilim saglarsan, ben kilolarini verip, hedefine cabucak ulasacaksin diye dusunuyorum.
Onumuzdeki haftaya kadar deneyelim ne dersin, kendini hazir hissedersen listeye gel canim:)
canım çooooooooooooooook gençsin ve o kadar zararlı ki.. sen bence bırakabilecek iradeye sahipsinMalesef içiyorumailemde aynısını söylüyor ama alışınca bırakmak zor
Inşallah mezun olayım onunda grubu varsa katiliyim☺
süpersin kuzum12 temmuz
Spor: 50 hayali ip (bir ara vererek) bir saate yakın yürüyüş
Su:3 lt
Menü
Sabah 8.30: bol domates, tuzsuz lor Peyniri, bir dilim ekmek, 6 zeytin ve çay
Ara: türk kahvesi yanında iki kuru kayısı
Ara: ayran
Öğle 13.30 :4 kaşık kuru fasulye, iki salatalık
Ara: bir haşlanmış mısır
Akşam: bir kabak dolması, biraz yoğurt
güzel canım12 temmuz menum
Sabah
Has yumurta 4 zeytin 3 catal peynir domates salatalik
Ara 6 kiraz 3 4 uzum
Ikindi gibi 3 yk fasulye kavurmasi 3 yaprak sarma
Aksam cay ictim biraz da tuzsuz fistik yedim
Su 3 litre
Spor 30 dk yuruyus
Evet var heyecan ama diger kizim daha emiyor hakkina giriyormuyum acaba . eylul de 2 yas olacak. Hamile kalirsam nasil biraktiririm. Yanlis mi yapiyorum die dusunuyorum daÇok heyecanlı![]()
inşallah canım benimfayfeyfiy
Yokluğun belli oluyor demişsin
Aslında hep buralardayım
Ama şu sıralar yazamıyorum
Haftaya hayatım düzene girecek.
İşe gideceğim. Eve gideceğim. Normal hayatıma döneceğim.
Listeye girişin sana iyi gelecek![]()
canım eylüle bir şey kalmamış kii sen devam et eylül geçerken kesersin sütün kesilmezseEvet var heyecan ama diger kizim daha emiyor hakkina giriyormuyum acaba . eylul de 2 yas olacak. Hamile kalirsam nasil biraktiririm. Yanlis mi yapiyorum die dusunuyorum da
harikasın kuzumKizlar bugun galiba kendime geldim.mmmm
Cekirdek canm istedi yooook yememelisin dedimm. Karpuz canm istedi kahvaltida yedim yarin sabah yerim dedim benim icin buyuk adim . bugun günüm de vardi gayet az yedim mutluyum yarin ins iradeli olurummm umut ediyorummm. Allahim ne kadar zor nefsimi tutmakkk
Cok tesekkur ederim canm. Spora da baslasam kimse tutamaz beni. Kendime bir rakip mi secsem acabaharikasın kuzum
kaptan eşleştirecekti:)Cok tesekkur ederim canm. Spora da baslasam kimse tutamaz beni. Kendime bir rakip mi secsem acaba![]()
Evet haklisin canm. Bide artik cok sutum olmuyor oyun yapiyor resmen. Zor sprediyom. Yatarak emziriyorum cekistiriyor diger eliyle diver gogsumun ucunu cektiriyor felan amuda kalkiyor oyle emmeye calisiyor .canım eylüle bir şey kalmamış kii sen devam et eylül geçerken kesersin sütün kesilmezse
şebelekEvet haklisin canm. Bide artik cok sutum olmuyor oyun yapiyor resmen. Zor sprediyom. Yatarak emziriyorum cekistiriyor diger eliyle diver gogsumun ucunu cektiriyor felan amuda kalkiyor oyle emmeye calisiyor .
Artik pro uye oldugumdan, kimler sayfada gorebiliyorum
Hala alisamasamda bu ozellige :)
Ozaman hal hatir soralim..
K klbk33 nasilsin canim, donus ne zaman eve?
stitch kuzum sen calisiyor musun odevlerine? Aktif kullaniyor musun iznini?
tomrs nasilsin canim, senden her an bebek haberi duyabilirim diye bekliyorum:)
Harpy kuzum pazar mi yola cikiyordunuz?
@gogo2405 daralma tablosundaki eksik bilgileri yazarsan guncelleyeyim ablalarin guzeli :)
@Derya_the_queen canim senide opuyorum:)
Öyle düşünme. Nasip çünkü. Bebeği veren ne kadar nasip ediyorsa rızka o kadar alacak o rızktan. Seninle alakası yok bunun. Onun nasibi o kadarmış. Zaten bırakma vakti gelmiş.Evet var heyecan ama diger kizim daha emiyor hakkina giriyormuyum acaba . eylul de 2 yas olacak. Hamile kalirsam nasil biraktiririm. Yanlis mi yapiyorum die dusunuyorum da