Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun hayatım bugün nasılsın? O boğaz ağrısı bende kronik artık. Azıcık bir rüzgarda kalsam tutuyor hemen. Okul dönemi de öğretmen hastalığı faranjit 😔
Dikkat et canım yine ılık bitki caylarina devam et bir müddet, faydası olur.
Dünkü önerini dikkate aldım. Şu an denizdeyim ilk yuzmemden sonra ara verdim oyleyaziyorum 🤗🤗

:KK70: :KK70:

Umarım normal doğum olur, sağlık açısından sakınca yoksa mutlaka normal doğumu dene canım.
Disin nasıl oldu?
sagol canim, kotu hala bogazim biraz da ates yapiyor. ama haftasonu ya cok sorun degil.
supersin canim. senden bol bol yuzme gorelim tatil boyunca. menulerin de cok guzel zaten.

Evet canim yyaptim bugunku planim 30 dakika ay yuruyusu yapicam dizim el verirse onu yapamazsam mekik cekim dedim dizi yormadan biseyler yapicam senin onerin var mi dizi yormadan yapabilecegim aktivite falan birde pazar isim var pazaraa cikicam sen neler yapicaksin bugun tatlım sen yaptin mı kahvaltını
evet canim ay yuruyusu super fikir ve bu hafta yazilmis super olan bacaklar yukari asagi dik bir sekilde o da dizini yormaz. Evet yaptim cnaim kahvaltimi. Hala cok iyi hissetmiyorum iyi hissedersem yuzmeye niyetim var degilse ben de evde 30 dakika spor dusunuyorum bakalim. online alisveris yapmistim ve aldigim birkac seyi geri vermem lazim yarin burda heryer kapali onu dusunuyorum vermeye mi gitsem yoksa olmaadi esime vereyim o geri versin magazaya.

Evet canim yyaptim bugunku planim 30 dakika ay yuruyusu yapicam dizim el verirse onu yapamazsam mekik cekim dedim dizi yormadan biseyler yapicam senin onerin var mi dizi yormadan yapabilecegim aktivite falan birde pazar isim var pazaraa cikicam sen neler yapicaksin bugun tatlım sen yaptin mı kahvaltını
Özlemcim eczaneden plaster alıp sarabilirsin dizlerini spor yaparken, eskiden koşarken yapardım öyle epey destekliyor dizleri, zorlama bir anda

sagol canim, kotu hala bogazim biraz da ates yapiyor. ama haftasonu ya cok sorun degil.
supersin canim. senden bol bol yuzme gorelim tatil boyunca. menulerin de cok guzel zaten.
Menüyü hiç sorma :KK70: öğlen yerim diye yanımda haşlanmış yumurtali yoğurt taşıdım, hem de buraya😳:KK70::KK70:
Plajdakiler garip garip bakmasa bari :KK45: e napiyim burdaki seçenekler, pide hamburger patates filan fast food yani. 😭
Öğle vakti gelsin olabildiğince çook bir şekilde yemeye çalışicam :KK59::KK59::KK70:

canim diyelim ki gecen haftaki kilon 60, bu haftaki 59.
60-59=1
1i 100 ile carpip, gecen haftaki kilona boluyoruz.
1*100/60=1.67

Hatayaki hedefini cok begendim, yeni hafta baslasin kuzum :)

Ellerine saglik canim :)

Sabit olmakta guzel canim..
Internetin ne zaman gelecek?

Sagol kuzum :)

1 kilo vermissin harikasin canim, bugun takimin en iyi kilo vereni sensin. :nazar: :KK9: :KK9:

Cok sevindim hastaniza, senin regli olmanada:)
Arayi acma, ozluyoruz...

Mesaj sayini saymana gerek yok canisi, ben senin aktif oldugunu biliyorum:KK200:
Tebrik ederim kgitmis kilolar.:nazar::KK9::KK9:

Harikasin canim, bu hevesle takima daha cok bekliyoruz.:KK200::KK9:

Tebrikler canim , regli olmamana ragmen eksidesin.:nazar::KK9:

Gel bekliyoruz Anka kaptanim, nasilsiniz?

Canim 100 gr arti haftaya gider guzelde bir eksi gelir:)
Kaptancım ev interneti carsamba filan sanirim. Telefonumdakine ise daha 10 gun var. Aksam esimin tel netine baglanip birazcik da onun netini sömüreyim 😂 bu aksm menumu paylasirim insallah

Menüyü hiç sorma :KK70: öğlen yerim diye yanımda haşlanmış yumurtali yoğurt taşıdım, hem de buraya😳:KK70::KK70:
Plajdakiler garip garip bakmasa bari :KK45: e napiyim burdaki seçenekler, pide hamburger patates filan fast food yani. 😭
Öğle vakti gelsin olabildiğince çook bir şekilde yemeye çalışicam :KK59::KK59::KK70:
harikasin canim bosver onlar sisko kalsin, ordaki hamur sglizsiz yiyecekleri yesinler. Ne guzel dusunmussun, harikasin. en iyisi hep yaninda saglikli yiyecekler tasimak, tatilde nasil diyette kalinira orneksin masallah

harikasin canim bosver onlar sisko kalsin, ordaki hamur sglizsiz yiyecekleri yesinler. Ne guzel dusunmussun, harikasin. en iyisi hep yaninda saglikli yiyecekler tasimak, tatilde nasil diyette kalinira orneksin masallah
Geçen hafta menülerim hep disaridandi ama bu hafta annemlerde ev ortamındayiz canım. Onun etkisi. :super:

K klbk33 kelebekcim eş olmuşuz, bu hafta azimli devam etmek istiyorum bakalim
Evet canım
Sana bir sır vereyim. Artık takımlar çok iyi. Neredeyse 300gr aldın diye etap sonuncusu oluyordun. Başka üyenin ysnlış hesaplandığı görülünce (+400gr almış o üyede) sonuncu olmadın. Yani üyeler çok iyi. Bu iyi biley aslında. Azimle devam et ve mezun olduğunu görelim. Pro üyelik de verirler belki. fayfeyfiy fayfeyfiy da eşimiz. Neler yapacağız bu hafta. Sanırım bende kilo aldım stitch stitch
O kadar dikkat ettiğim halde. Ah bu anneler. Çıta gibi kalmışsın diye diye.. Bu hafta bol yürüyüş düşünüyorum ben. Paylaşırım burada da.

12 temmuz cuma

Sabah
1 kase su ve light sütle pişmiş yulaf lapası
5 6 üçgen dilim karpuz 4 5 çatal peynir 4 5 çatal lor peynirli yumurta
1 bardak filtre kahve

Ara
1 dilim dondurma 1 yk tavuk sote

Spor öncesi
Yarim avuç kuru yemiş
1 kase light süt tatlandirici ve tam bugday unuyla yapılmış diyet muhallebi (tatlı krizim tuttu 2 gündür yemek yiyemiyorum sadece tatlı istiyor canım oyuzden yaptım)

Akşam spor sonrası
6 yk haşlama bulgur 2 adet kofte 2 yk yoğurt proteinli süt 200 ml

Son ara
Proteinli 300ml süt 5 adet altın başak light şekersiz bisküvi

Su 3.8 litre

Spor sabah
2 saat tum vucut egzersizi
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma

Bugün yarışma için spor yapamadım bende vakit olmadı

Akşam salonda
45 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
25 dakika kosu bandı (hit şeklinde 2 dakika 7.8 km hızda yürüyüş 2 bucuk dakika 10km hizda koşu)
11 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (tüm aletlerle 2 şer set olarak)
8900 adim

Özlemcim eczaneden plaster alıp sarabilirsin dizlerini spor yaparken, eskiden koşarken yapardım öyle epey destekliyor dizleri, zorlama bir anda
Ya doktordanda randevu aldim tatlim ama 26 sina verdiler randevuyu spordan dolayi olmadi onceside vardi canim dizimde ama iyi geliyorsa hafta ici bakim bi tesekkur ederim ilgin icin bu arada

ihmal etme canim, git baktir. ve hem sana hem de takimin butun citirlarini lutfen her yil smear testi ve gogus ultrasonu yaptirmayi unutmayalim :*
Tamam canım haftaya tedavi alıp gideyim biktim doktordan ama yapacak birşey yok :KK64:
Tamam canım ❤
senin sporun, menulerin ve guncel kilon zaten muhtesem canim. Dikkat ettigin ortada masallah
Sağol canım elimden gelen bukadar almayayım yavaş gitsin onada raziyim 3 kilom kaldı verecek zaten hızlı gitmesede olur su reglide duzenli olabilsem hersey cok daha güzel olacak
:KK70: ve iyi olmaya devam edecek ki ben de kendimi iyi hissedeyim :KK66:
Bu sabah yine 65 kiloyken giydigim elbisem dar geldi :KK43: bekleyin beni gecen yaz giydigim elbiseler geliyoruuum :KK70:
Tabiki canım ❤
Onları göz onunde tut yakinda icine gireceksin zaten 🤗

Kimler sayfada görebiliyorsun :p
Tüm gün buralardaydım 😇
stitch stitch giremeyeceğim yarın dedi. Malum aramzda 10saat fark var. Biz uyurken uyanıksın. Biz uyanıkken uyuyorsun haliyle. Olurda İhtiyaç olur diye buralardaydım. Uyanamadım yazmışsın. Uyanmasaydın saatine kadar bekler son dakikalarda paylaşırdım listeyi.💓
Emekler boşa gitmesin. Herkes çok çabalıyor💕💕
@elmasyuzuk de alışır yakında bu işlere😘😘
Ben iyiyim. Eve pazartesi döneceğim. Çocukları iyileştirdik dönüyoruz
Insallah sayfada yeniyim alisinca bende daha fazla katkı sağlayacağım inşallah 🤗

Tebrikler valla seni tebrik etmekten baska bi soz bulamiyorum azmine hayranım

canım çooooooooooooooook gençsin ve o kadar zararlı ki.. sen bence bırakabilecek iradeye sahipsin
Evet zararını biliyorum ama vazgeçmek çok zor geliyor herşeye iradem var ama bunda zorlanıyorum mezun olunca tekrar deneyeceğim bırakmayı inşallah olur :(

Back
X