Harikasin. Gunluk sporlar da yapildi. Super![]()
Eslesmenin faydasi canim normalde bugun ku aktivitem pazar olurdu sadece esli olunca sana mahcup olmamak adına yaptim spor.
Tabi benimde 2014 falandi genctik ozamanlar yaniCok guzel vermissin canim. Ins simdi de hedef kilona dusersin. Ama yasin da etkisi oluyor. Ben de eskiden daha hizli verebiliyirdum bubdan 6 7 sene oncesinde.
Ayyy agzindan bal damliyor.Bu gidisle hedefine kisa surede ulasacagina eminim![]()
Evvet metobolizmam iyidir sagolsun ustelik diyetisyenim yag su olcumude yapardi cogu yagimdan giderdiO zaman eslesmemiz amacina ulasiyor demektir:)
Canim ayda 7 kilo hermde her ay duzenli vermek oldukca zor bir is.
Ama demekki metabolizmanda cok harika calisiyor senin.
Bu iyi haber yine kilo verip mezun olacaksin demektir:)
Cok sevindim, bu sefer gercekten niyetlisin, oyle hissediyorum:)
13 temmuz menum
08:00_ 2 yumurtadan menemen, 1 dilim beyaz peynir, 4 zeytin
13:00_ 3 adet izgara tavuk pirzola, 2 tabak salata, 1 kase ahududu, bogurtlen ve kiraz karisimi.
16:30. _ 1 avuc findik ve kuru kayisi
18:00_ 1 yemek tabagi bol peynirli salata.
Su: 2.5 litre
Bolca bitki cayi ve 1 sade filtre kahve
Spor: 30 dk leslie, 3 dk bacak hareketleri yatar pozisyonda bisiklet gibi, 2 dk plank (1dkx2)
Yawrukush @Elmasyuzuk
stitch
Kozmogirl17
Canim sana tavsiyem oglen yedigin meyveleri yemekle birlikte tuketme ara ver 2 saat sonra ye bence kalori uakmsn daha kolay olur oyle genel olarak guzel menu tebrikler.
Olucaksin canim sana guveniyorumAynen canim. Hem niyetliyim hem de cok umutluyum bu sefer. Su 60i bir goreyim benden mutlusu olmayacak![]()
Sabah saatlerinde var canim gecmise bi gozat istersenBen kimle eslestim acaba?? Baktim ama goremedim eşleşmeleri...