• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :crnemxeren

İsim (İsteğe Bağlı ):ceren
Mesleginiz:müşteri hizmetleri uzmanı
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 oğlum var 6 yaşında
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :170
Kilonuz: 88,15
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :2 yıl içinde spor yapmadığım ve beslenmeme dikkat etmediğim için yaklaşık 20 kg aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kiloyu sevmiyorum bu sebeple
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Seneler önce katıldım ama çok hatırlayamıyorum devam edemedim kilo geri aldım

Hoşgeldinizz..

Kizlar herkese selamlar bu saate kadar gelemedim yine atesle basimiz dertte.
Gece uyumadim en son sabaha karsi 4.30da atesi cikmisti
Sonra uyandi bir daha uyuyamadi atesten Aras.
Sonra ev ahalisinin kahvaltisinin hazirladim ve ben ayakta duramiyorum 1 saat yatayim diye yukari ciktim.
1 saat uyumusum Arasin atesi yukselmis onun aglamasin kalktim.
Yarim saat once dusurebildik, 1saatten cok atesi dusurmek icin cabaladik.
Simdi ogen uykusuna yatiracagim, gecmiyor bu ates kac gun oldu kafayi yiyecegim artik, zombie gibiyim :KK43:(
Herkesler iyidir insallah...
Kizlar suan acilden geldik eve saat aksam 7 bu saate kadar sadece azicik yedigim kahvalti ile duruyordum..
Simdi yemek yedim, dusup bayilacaktim artik.
Cigerlerinden x ray cekildi, doktor zaturre oldugunu dusunuyor ama net sonucu radyolojist soyleyecek, grip vs icin testler yapildi onlar temiz cikti.
Bize idrar kabi verdi evde cis yaptiralim diye yarin sabah ilk is hastaneye idrarini goturecegiz ve yeniden kan testi yapilacak.
Pazarteside geleceksiniz dedi doktor, esim izin almaya calisacak isten..
5 gun oldu ates dusmuyor ve cocugun her yeri delik desik oldu, buzlu kuvetlere oturmaktan harap oldu hala bir sonuc yok elimizde.
Sinirlerimiz lacka esiminde benimde, Akin kendi basina takiliyor tum gun hic ilgilenemiyoruz.
Normal hayatimiza donemiyoruz, Arasi birakip yemek dahi yiyemiyoruz..
Cok yorulduk, cok yiprandik, artik atesini dusurmeye calismaktanda biktik cunku Aras atesini bile olcturmek istemiyor daha fazla, mahvoldu kuzum..
Oyle bir moddayiz ki nobet geliyorsa gelsin , daha fazla Arasi buzlarla, soguk kuvetlerle hirpalamayalim diyoruz.
Ilk kez boylesi bir hastalik yasiyoruz, sizlerlede hic vakit geciremiyorum, ne zaman normale donecegiz, zaturre ise ne yapacagiz hic bir fikrim yok.
Kendinize iyi bakin , insallah guzel haberlerle gelirim...

Offf Allah yardımcınız olsun Özgem :( iyi haberlerini bekliyoruz..

Kizlar suan acilden geldik eve saat aksam 7 bu saate kadar sadece azicik yedigim kahvalti ile duruyordum..
Cigerlerinden x ray cekildi, doktor zaturre oldugunu dusunuyor ama net sonucu radyolojist soyleyecek, grip vs icin testler yapildi onlar temiz cikti.
Bize idrar kabi verdi evde cis yaptiralim diye yarin sabah ilk is hastaneye idrarini goturecegiz ve yeniden kan testi yapilacak.
5 gun oldu ates dusmuyor ve cocugun her yeri delik desik oldu, buzlu kuvetlere oturmaktan harap oldu hala bir sonuc yok elimizde.
Sinirlerimiz lacka esiminde benimde, Akin kendi basina takiliyor tum gun hic ilgilenemiyoruz.
Cok yorulduk, cok yiprandik, artik atesini dusurmeye calismaktanda biktik cunku Aras atesini bile olcturmek istemiyor daha fazla, mahvoldu kuzum..
Oyle bir moddayiz ki nobet geliyorsa gelsin , daha fazla Arasi buzlarla, soguk kuvetlerle hirpalamayalim diyoruz.
Ilk kez boylesi bir hastalik yasiyoruz, sizlerlede hic vakit geciremiyorum, ne zaman normale donecegiz, zaturre ise ne yapacagiz hic bir fikrim yok.
Zaturre mi bu bu kadar zor mu teşhis edilen bir hastalıkmış. 😕 perişan oldu çocuk kaç gün oldu.

2 günlük menümü yazayım..
Gerçi pek iç açıcı değil hiç, bebeğin rahatsızlıklarından menülere odaklanamadım..

Cuma
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Peynir
1 kupa çay

Öğlen
3 kaşık sade pirinç pilavı
Yarım tabak sebze yemeği

Akşam
1 kupa çay
2 şekersiz bisküvi
Yarım avuç kadar balkabağı çekirdeği

Su 1.5 litre

Cumartesi
Kahvaltı
1 kupa çay
1.5 dilim ekmek
Peynir

Öğlen
Sulu et patates yemeği
1 kase çoban salata

Akşam
1 kase et suyu çorba

Su 1litre
Spor yapamıyorum henüz sezeryandan dolayı, ama yürüyüşe başlamam gerek yavaş yavaş..

Hem patatesli hem kasarli omlet hemde kusburnu hemde 7.30 da cok kalorili geldi kuzum
Canım çok çekti :(
Ama evet haklısın kuzum
Kuşburnu sonuydu
Ondan oldu
Ama şu sıra biraz kalorili besleniyorum.. düzeltmem lazım
Ve regl yakın ödem tutmaya başladım

Çok güzel mont aldım mevsimi geldi artık havalar buz oldu bide parfüm aldım çok beğendi zaten :p:cool:
Ayyy ben en trenç istiyorum ama karar vermedim hala :( mont da istiyorum kıyafet de istiyorum çanta da istiyorum
Allah tan belam hariç her şeyi istiyorum galiba 😂😂😂

Kuzum öyle düşünme
Onun tedavisi şu an her şeyden önemli..
Anne baba olmak o kadar büyük şey ki
Allah sevdiği kullarını çok imtihan eder bak
Bu hastalık da geçecek diğerleri gibi
İyi olacak inşallah
Dua et bol bol
Senin gibi anne babası var
Aras çok şanslı

Harikasın ne kadar ferah bir Pazar sabahı senin için. Oh missss💪🏻
😍😍

Hoşgeldinizz..

Offf Allah yardımcınız olsun Özgem :KK43: iyi haberlerini bekliyoruz..

hoşbuldum canım 😊
Ayyy ben en trenç istiyorum ama karar vermedim hala :KK43: mont da istiyorum kıyafet de istiyorum çanta da istiyorum
[/QUOTE

Ya çok tatlısın çok güldümmm Allah’ta seni güldürsün inşallah :KK68:

Cumartesi menüm

9.30
1dılım Tb ekmek
1 h yumurta
Domates salatalık
Ikı dılım peynır
6 zeytin
2 yada 3 patates kızartması agzıma atmıs olabılırım:KK42:
11.00
Ceyrek elma

13.00
Tarhana + yogurt

Ara öğün 14.30
Turk kahvesi + yulaf bar+ 1 kurabıye

19.30
Börülce + 6 yk bulgur pılavı

21.45
Cıg badem+ fındık (bır avuc) + yesılcay
Oglumun kalan browni kekı(ceyrekten az)

2lt su bugun spor yapmadım dunku sporum bıraz agırdı vucudumu dınlendırmek ıstedım
Kızartma kurabiye hariç güzel 🌺

Iyi geceler kızlar cumartesi menüm
Kahvalti:11.00
Menemen peynir 2 adet zeytin 1 bardak çay domates salatalık
Oglen: 17.00
korili patatesli tavuk yemeği arpa şehriyeli pilav 3 kaşık kadardı bide 3 kaşık kadar da yoğurt
Aksam: 20.30
Acili ekşili çorba
Ödül olarak 2 dilim baklava yedim aslında bir dilim yesem iyiydi ama dayanamadım çayla beraber :KK53:
2 litre su
8.000 adım atmışım
@kanadali35
Kozmogirl17 Kozmogirl17
@Yawrukush
ımmmm ödül😍

eylul 21 menum
sabah 8
2 yumurtali menemen ,5zeytin,kk beyaz peynir ,2 bardak cay

oglen 1 4 dilim karpuz

aksam
1 tabak salata tavuklu( ceyrek avacado, havuc rende , kirmizi lahana,kirmizi sogan ,marul,domates)

su 2.5lt

spor
1 saat yuruyus
20dk leslie
@Yawrukush
besive besive
leslie♥️♥️♥️

Gerçi pek iç açıcı değil hiç, bebeğin rahatsızlıklarından menülere odaklanamadım..

Cuma
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Peynir
1 kupa çay

Öğlen
Yarım tabak sebze yemeği

Akşam
1 kupa çay
2 şekersiz bisküvi

Su 1.5 litre

Cumartesi
Kahvaltı
1 kupa çay
1.5 dilim ekmek
Peynir

Öğlen
Sulu et patates yemeği
1 kase çoban salata

Akşam
1 kase et suyu çorba

Su 1litre
Spor yapamıyorum henüz sezeryandan dolayı, ama yürüyüşe başlamam gerek yavaş yavaş..
Cuma bisküvi hariç güzel
Cumaresi güzel

Bebiş nasııııl😍

Cumartesi menüm

9.30
1dılım Tb ekmek
1 h yumurta
Domates salatalık
Ikı dılım peynır
6 zeytin
2 yada 3 patates kızartması agzıma atmıs olabılırım:KK42:
11.00
Ceyrek elma

13.00
Tarhana + yogurt

Ara öğün 14.30
Turk kahvesi + yulaf bar+ 1 kurabıye

19.30
Börülce + 6 yk bulgur pılavı

21.45
Cıg badem+ fındık (bır avuc) + yesılcay
Oglumun kalan browni kekı(ceyrekten az)

2lt su bugun spor yapmadım dunku sporum bıraz agırdı vucudumu dınlendırmek ıstedım
Ooo bol kacamakli bi menu canim ama bugunu odule sayabiliriz.hadi patates kizartmalarini gormiyim dedim bi baktim kurabiye bi baktim 6 yk pilav bi baktim browni hadi dedim cumartesi 😘😘😘
Onu da yaparız nolcak :rolleyes:
Tabikide oleee bi luksunun yok bacimmm😂😂
Iyi geceler kızlar cumartesi menüm
Kahvalti:11.00
Menemen peynir 2 adet zeytin 1 bardak çay domates salatalık
Oglen: 17.00
korili patatesli tavuk yemeği arpa şehriyeli pilav 3 kaşık kadardı bide 3 kaşık kadar da yoğurt
Aksam: 20.30
Acili ekşili çorba
Ödül olarak 2 dilim baklava yedim aslında bir dilim yesem iyiydi ama dayanamadım çayla beraber :KK53:
2 litre su
8.000 adım atmışım
@kanadali35
Kozmogirl17 Kozmogirl17
@Yawrukush
Afiyet olsun canim menun genel olarak guzel biraya noldu neden icmediniz
baklavaya bisey demicem odul gunu oldugu icin ama yarindan itaberen baklavanin b sini gormuyecem menude :sinirli:, 2lt su supersin:KK74:
besive besive guzellim allah yardimcin olsun 😁😁😁

ben odul olarak eski bir turk filimi izliyom :KK70::KK70:,yemek odulu vermiyom kendime :p
Harikasin adasim❤❤
Korkmayin canim hepsi gecicek sende cok yoruldun o yuzden bole dusunuyo olabilirsin arastta hakli yavrum atesliyken o soguk suya girmek oyle felaket biseyki bikere kulak iltihabi olmustum cok ateslenmistim esim sokmustu beni soguk suya amaaa offf yani istememekte cok hakli bide oldugu igneler cabasi yavrunun ama bide soyle dusun ya esin turkiyedeyken bole bisey olsaydi tek nasina napicaktin allah cok cok yardimciniz olsun dicek biseyde bulamiyorum siz sabirli olcaksiniz artik
Canim benim aklima arasin okula baslamasi da geldi bazi cocuklarda psikolojik te olabiliyor anneden ayrilmak ona zor gelmis olabilirmi bole bi tepkime vermiste olabilir vucudu bide babadan bi sure ayri falan kaldi hepsi ust ustte bunyesi kaldiramamis olabilirmi hastaliktan degildir insallah
Günaydınnn,
Güne 45 dk tempolu açık hava yürüyüşü ile başladım kızlarrr ☺️
Caneşlerimmm😘

haeshin haeshin @Falanfilannnn
Korkulurrrr
15 dk yürüyüş bandında ter döktümmmm 😂 valla benim bünye alışık değil uzun zamandır spor yapmıyorum inanılmaz terledim ama iyi oldu :halay::halay::halay:
Harikasin canim hizli bi giris yaptin insallah bole devam edersin

Cuma
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Peynir
1 kupa çay

Öğlen
Yarım tabak sebze yemeği

Akşam
1 kupa çay
2 şekersiz bisküvi

Su 1.5 litre

Cumartesi
Kahvaltı
1 kupa çay
1.5 dilim ekmek
Peynir

Öğlen
Sulu et patates yemeği
1 kase çoban salata

Akşam
1 kase et suyu çorba

Su 1litre
Gayet iyi canim menulerin evet erken saha spor icin dikkat et dikislerine sen
Ayyy ben en trenç istiyorum ama karar vermedim hala :( mont da istiyorum kıyafet de istiyorum çanta da istiyorum
Ayyy ama bendee hepsinden istiyom halbuki hepsinden var ama kucukler

Back
X