• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar 21.09.2019 CUMARTESİ MENÜ
09:00 1adet krep 2 yemek kaşığı ama çok tepeleme değil un süt yumurtadan yaptım labne peynirle yedim
sonra ev temizliği ondan sonra macera parkına geldik
eve 17:00 döndük bu arada 2 lahmacun ayranla yedim
sonra yonca evcimik konseri vardı orada da bi mojito içtik, yarısı buz suydu zaten... çok da pahalılaşmış her şey
22.09.2019 PAZAR MENÜ
11:00 2 dilim tbe ufak sucuklu yumurta
15:00 mangal vardı 2 kanat yarım dilim et falan yedim, sonra sucuk yaptılar ondan yedim de o esnadan beri sanırım üşüttüğüm için midem bulandı ve sürekli çıkardım
sonra çok açlık hissettiğim için eve gittim 8 gibi aşure yedim bir kase ama o da çok durmadı midemde, sanırım konser ve piknikte üşüttüm.
23.09.2019 PAZARTESİ menüyü yazamıyorum ne yediysem midemde durmadı o nedenle çok anlatmaya gerek yok bişey de yiyemedim zaten. İshal çok fena, neyse ilkin ishali kesmek istemedim mikrobik bir şeyse kurtulmak adına
bugün daha iyiyim en azından sabah yediğim tost bünyemde :KK66:

SU içebildiğim kadar içmeye çalıştım ama insan hasta olunca su bile içemiyormuş
şimdi başladım daha da içmeye
biraz halsizim
SPOR cumartesi harici pek bir şey yok

@Yawrukush
@Kozmogirl17
@Huzurvermeyolunda canım eşim bende durumlar biraz kötüydü bi kaç gündür, umarım sen iyisindir?
Cok gecmis olsun canim ama ishal ve istifra var o yuzden bol col su ic. Cok gecmis olsun

Selam kizlar nasilsiniz, yeni haftanin ilk gunu nasil geciyor?
Ilk kez bu gece Aras hic ateslenmedi.
Ailecek normal rutinimize donmeye calisiyoruz.
Alintilarimi yaptim, simdi kahvalti hazirlayip, Akini okulu goturecegim, sonra gelip alintilarimi yazarim.
Ankee Ankee seni goremedim canim her sey yolunda mi?
@MigiMadid tebrik ediyorum seni oglen karbonhidratlari yememis, spor yapmis ve kahveyi sekersiz icmissin.
Kilo bildirmimi de yazayim.
Cuma : 59.5
Bugun: 59.4
Fark:100 gramcik, eksi olsun benim olsun :)
Simdilik hepinizi optum 1 -1bucuk saate gelecegim..

canım bir an önce eski düzeninize dönersiniz her şey çok iyi olur umarım.
Bu arada ne kadar zayıflamışsın 50li kilolardasın ki boyun da uzun maaşallah canım :KK200:

Menümü yazıyorum
250 gr kıymadan ekmeksiz köfte
3 yumurtalı oopse ekmeği (içinde sadece yumurta ve karbonat var)
Marul salatası
2 lt geçkin su daha içerim.
3-4 parça biber salatalık turşusu

güzel epey az bir menü sabah kahvaltısı yok mu?

TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :ucyuzbesyuz

İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:eek:gretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3 yasinda ve 6 aylik
Yaşadığınız şehir:?
Boyunuz :1.68
Kilonuz:76.3
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :emzirme donemi istahla beraber kiloda artti :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Aynadaki halimi sevmiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayir
boyle mi yapmamiz gerekiyor tam bilemedim :KK51:

Arkadaslar bunarada Ellssa Ellssa arkadasımızın vesilenolduhu yöntem bende de cok işe yaradı gecen hafta iki kilo verip birincş olmustu biliyorsunuz iki öğün beslenme yapıyordu aralarda sekersiz cay kahve ben de denedim gecen cuma sabahtan beri cidden harşka bşr töntem hem kendini daha iyi hissediyosun sürekli aklımda yeöek hissimplmıyor hem de müthiş kilo verdiriyor dün sabah tartıldıgımda 78.7 idi bu sabah 78.1 super bir yöntemmiş geecekten menümü de yazayım bunarada bildirimemiitim size

Sabah ac karnına ılık limonlu yesil cay

11.00
2 haslanmıs yumurta
Domates beyaz peynir 2 dilim biber roka maydanoz

Arada duble kahve bir hurma

16.30
2 kepce mercimek coebası
3 kasık dereotlu sarımsaklı yogurt
Bolbolcevizli salata

2 litre su
300 ip atlama
Harikasın canım..

Yalnız öğle kahvaltısı 12:00 ile 13:00 arası olsun. Akşamono da 18:00 ile 19:00 arası ye ve kahvenin yanında hurma yok.. Kahve sade içiyosun.. Menülerin de çok güzel..
Bu benimkisi başlamış olduğum proğramın 1. seviyesi aslında.. Proğramın adı karaciğer temizliği..

kızlar günaydın
ben zehirlendim pazar gününden beri kusma ve ishal -afedersiniz- gidiyor.
dün hastaneye gittik 2 gün geçmeyince
menüm 2 gündür tam anlamıyla hiçbir şey.
cok gecmis olsun canim . bebek konusunda hic stress yapma akisina birak benim de 10 sene olmamisti:anne:,

Selam kizlar bnde bu takima alinmisim. Kisaca kendimden bahsedeyim.
3 yasinda ve 6 aylik 2 tane kizim var. 6 aylik olan kizim hala emiyor ama ekgidaya gecince bnde yavastan diyet moduna gectim. 1.68 boyum 76 kiloyum. Dogumdan sonra 13 kilo fazlam kaldi. Simdilik hedefim 65i gormek. Bugun hersey yolunda gidiyor.aksam menumu paylasirim :KK66:
hos geldin . burda aktif olursan hedefine ulasirsin . bende emziriyorum 5 aylik bebis canim 6 kilo verdim takimin sayesinde🥰

TAKIM KATILIM FORMU

İsim (İsteğe Bağlı ):
Tamda bole oluyor canim tesekkur ederim.1 sayfada kurallarimiz var sen yine gozden gecirirsin ama ben sana ustten bahsedim biraz kurallarimizdan.

*hergun duzenli menu su spor paylasimi yapiyoruz
*Hergun duzenli takima ugrayip sohbet edip arkadaslarin menulerini yorumluyoruz bu devamligin acisindan ve kilo vermen acisindan cok onemli
* pazartesileri kontrol tartimiz oluyor cumalari yarisma icin tartilip resimli bildirim yapiyoruz
Gecen haftaki kilo
Bu haftaki kilo
Fark
Yüzde
Seklinde bildirimimizi yapiyoruz
* Takimimiz arasinda eslesmeli yarismalarimiz oluyor eslerin birbirini motive etme amacli menulerini takip etme diger eslerle de yarisma halinde olunuyor buyuk odulumuz ise dondurma

Tamda bole oluyor canim tesekkur ederim.1 sayfada kurallarimiz var sen yine gozden gecirirsin ama ben sana ustten bahsedim biraz kurallarimizdan.

*hergun duzenli menu su spor paylasimi yapiyoruz
*Hergun duzenli takima ugrayip sohbet edip arkadaslarin menulerini yorumluyoruz bu devamligin acisindan ve kilo vermen acisindan cok onemli
* pazartesileri kontrol tartimiz oluyor cumalari yarisma icin tartilip resimli bildirim yapiyoruz
Gecen haftaki kilo
Bu haftaki kilo
Fark
Yüzde
Seklinde bildirimimizi yapiyoruz
* Takimimiz arasinda eslesmeli yarismalarimiz oluyor eslerin birbirini motive etme amacli menulerini takip etme diger eslerle de yarisma halinde olunuyor buyuk odulumuz ise dondurma
Tesekkur ederim canm verdigin bilgiler icin uygulamaya calisacagim insallah ;)

bu ay olamazsam 3. reglim olacak işte öyle diyim.
2,5 ay kadar oldu.
Canim benim 12 ay denemeden buradaki jinekologlar arndevuya bile gerek duymuyorlar. Kizz 3 ay ne ki :P Benden sana tavsiye hiic stres olma gun asiri deneyin ve her denemeden sonra bacaklarini yukari kaldirip en az 1 saat bekle ;)

Selamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
Biz uyandik ben kahvalti hazirligindayim :)
Sonra Akini okula birakacagim..
Gunaydin canim, aslinda Turkiyedeyken daha yeni gozluk aldim ama sanki numaram mi yukseldi anlamadim bugun goz doktoruna gidecegim is cikisinda. Gerci cok yuksek degil sadece 1, o yuzden sadece isyerimde takiyorum gozlugu ama bakayim bir kontrol edilsin degisiklik olmus mu.

Afiyet bal seker olsun canim, hastaliklar cook uzak olsun

TAKIM KATILIM FORMU

İsim (İsteğe Bağlı ):
canımmhoş geldin ben de yeni dogumyaptıö 4 aylık bebegim hep beraber veririz inş dpgum kilolarını
Harikasın canım..

Yalnız öğle kahvaltısı 12:00 ile 13:00 arası olsun. Akşamono da 18:00 ile 19:00 arası ye ve kahvenin yanında hurma yok.. Kahve sade içiyosun.. Menülerin de çok güzel..
Bu benimkisi başlamış olduğum proğramın 1. seviyesi aslında.. Proğramın adı karaciğer temizliği..
yaa evet biliyorum da uyannca daha bir ac oluyorum sabah güne cok eeken baslıyorum cunki cocuklardan dolayı 6 da baslayınca öğlen kahvaltıl ancak 11 e kadar dayanabiliyorum aksam 5 gibi yiyince oyle cok aclıgım kalmıyor cok farkedermi 18 de yeöekten daha iyi olmazmı daha erken yemiş olmak
hos geldin . burda aktif olursan hedefine ulasirsin . bende emziriyorum 5 aylik bebis canim 6 kilo verdim takimin sayesinde🥰
ayyy ben de hatlar karıstı ya senşn bebek de kücücükmüş yaaaa inş ben de 6lı 10 lunrakamları telaffuz edebiliriim
Ya ne guzel darisi bana insallah :dua:
Hamile kalmadan onceki hic bir kiyafetim olmuyor. Gobegim 7 aylik hamile gibi :KK43:
olsun olaun dostum halledersin sporsuz gitmiyor benim de bacaklarım basenlerim aldı basını gitti spora yuklenmemiz lazım bizim yemegin yannda

Back
X