• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : birisii

İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanimi
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 88
Hedef kilonuz : 75
Kilo alma hikayeniz : düzensiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bel fıtığımdan :KK43:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir

Sabah saatlerinde acayip bir acligim vardi 3 ogunu bir kerede yedim , simdi de sukur bir tokluk geldi ayy insallah cumaya kadar devam etsin su tokluk :KK66:
aa bu arada soylemeyi unuttum kizlar Turkiyeden donmeden keratinle duzlestirme yaptirdim, cok rahat ettim tavsiye ederim. Yikayip kurutuyorum ohh dumduz saclarim :KK66:

canım aslında menülerin yanında bol salata yeşillik falan olsa daha doyurucu olabilir.
keratin ben de yaptırmak istiyorum. acaba zararı olur mu saçlarıma bilemiyorum. sen ne kadara yaptırdın?

kızlar günaydın
ben zehirlendim pazar gününden beri kusma ve ishal -afedersiniz- gidiyor.
dün hastaneye gittik 2 gün geçmeyince
menüm 2 gündür tam anlamıyla hiçbir şey.
cok gecis olsun gamzecim bizde seni cok merak ettik, simdi nasilsin?

23 eylul menum- dunku menu
09:00_ yumurta ve siyah undan yapilmis 1 dilim ekemk
12:00_ soslu tofu, yarim kadar haslanmis patates, 1 tabak salata
15:00_ 1200 mkl mandalina ve portakaldan yapilmis shake
17:00_ 1 kucuk kase bugdayli salata
Buraya kadar 1000 kaloruilik diyet ama eve gidince aciktim ve sunlari da yedim:
3 kofte, 1 kase yogurt, 2 salatalik, yarim dilim ekmekten yaopilmis tost

su: 3 litreyi gecti
spor: 20 dakika yerde hareketler ( 100 mekik, 200 bacak hareketleri, kopru, 100 sirt mekigi, 50 yarim sinav..)
Yawrukush Yawrukush @Kozmogirl17 Harpy Harpy
Menun guzel canim tas catlasin 1300-1400 kalori olmustur :)

Kızlar 21.09.2019 CUMARTESİ MENÜ
09:00 1adet krep 2 yemek kaşığı ama çok tepeleme değil un süt yumurtadan yaptım labne peynirle yedim
sonra ev temizliği ondan sonra macera parkına geldik
eve 17:00 döndük bu arada 2 lahmacun ayranla yedim
sonra yonca evcimik konseri vardı orada da bi mojito içtik, yarısı buz suydu zaten... çok da pahalılaşmış her şey
22.09.2019 PAZAR MENÜ
11:00 2 dilim tbe ufak sucuklu yumurta
15:00 mangal vardı 2 kanat yarım dilim et falan yedim, sonra sucuk yaptılar ondan yedim de o esnadan beri sanırım üşüttüğüm için midem bulandı ve sürekli çıkardım
sonra çok açlık hissettiğim için eve gittim 8 gibi aşure yedim bir kase ama o da çok durmadı midemde, sanırım konser ve piknikte üşüttüm.
23.09.2019 PAZARTESİ menüyü yazamıyorum ne yediysem midemde durmadı o nedenle çok anlatmaya gerek yok bişey de yiyemedim zaten. İshal çok fena, neyse ilkin ishali kesmek istemedim mikrobik bir şeyse kurtulmak adına
bugün daha iyiyim en azından sabah yediğim tost bünyemde :KK66:

SU içebildiğim kadar içmeye çalıştım ama insan hasta olunca su bile içemiyormuş
şimdi başladım daha da içmeye
biraz halsizim
SPOR cumartesi harici pek bir şey yok

@Yawrukush
@Kozmogirl17
@Huzurvermeyolunda canım eşim bende durumlar biraz kötüydü bi kaç gündür, umarım sen iyisindir?
Cok gecmis olsun tekrardan canim umarim daha iyi hissediyorsundur..

Selam kizlar bnde bu takima alinmisim. Kisaca kendimden bahsedeyim.
3 yasinda ve 6 aylik 2 tane kizim var. 6 aylik olan kizim hala emiyor ama ekgidaya gecince bnde yavastan diyet moduna gectim. 1.68 boyum 76 kiloyum. Dogumdan sonra 13 kilo fazlam kaldi. Simdilik hedefim 65i gormek. Bugun hersey yolunda gidiyor.aksam menumu paylasirim :KK66:
Hosgeldin canim aramiza, ben Ozge , 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim:)
Kilolarini bizimle beraber keyifle verecegine eminim.
Her hangi bir sorun olursa her zaman buralardayiz :)

canım bir an önce eski düzeninize dönersiniz her şey çok iyi olur umarım.
Bu arada ne kadar zayıflamışsın 50li kilolardasın ki boyun da uzun maaşallah canım :KK200:

güzel epey az bir menü sabah kahvaltısı yok mu?
1bucuk kilom kaldi Gamzecim , cogu gitti azi kaldi :)

TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :ucyuzbesyuz
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:eek:gretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3 yasinda ve 6 aylik
Yaşadığınız şehir:?
Boyunuz :1.68
Kilonuz:76.3
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :emzirme donemi istahla beraber kiloda artti :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Aynadaki halimi sevmiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayir
boyle mi yapmamiz gerekiyor tam bilemedim :KK51:
Tekrar hosgeldin canim :)

4. TAKIM KATILIM FORMU

İsim (İsteğe Bağlı ):

hoş geldin canım. bel fıtığı çok fena inşallah sporla diyetle hafifletebilirsin.

4. TAKIM KATILIM FORMU

İsim (İsteğe Bağlı ):
Canim aramiza hosgeldin, Ankarada yasiyormussun bende dogma buyume Ankaraliyim :)
Ismim Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, abdde yasiyorum, gazi universitesi beden egitimi ogretmenligi mezunuyum.
Bel fitigin icin gecmis olmus , ameliyat oldun mu, egzersiz yapabiliyor musun? En azindan yuruyus gibi bir egzersiz?

Menüm
Sabah 1 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
2 dilim ekmek

Ara 1 Türk kahvesi

Öglen
tavuklu salata
Ali nazik
1 dilim ekmek

Aksam
3 kasik kiymali sebze yemegi
1 kasik yogurt

Ara 1 bardak süt

Su 3 litre
Spor 10 bin adim
Ilk gun icin harika bir menu ve adimlar, bel fitigindan oturu yapabilecegin en guzel egzersizler yuruyus ve yuzme.
Bel kaslarini ne kadar guclendirirsen, rahatsizligin o kadar hafifler.
Fitik egzersizleri var eminim biliyorsundur, onlarda yardimci olur canim :)

23 eylül pazartesi menüm

Sabah 10:00
Sade kahve

Öğle 12:30
Peynir
Yeşil zeytin
Domates biber kelek

Akşam 18:30
1 porsiyon taze fasulye
etli nohutlu bulgur pilavı
Salata
Turşu

Spor
1 saat yürüyüş

Su
3 litre

@madamesnow
Her zamanki gibi cok guzel bir menu canim, nasilsin gorusmeyeli:)

Gunaydin canim, aslinda Turkiyedeyken daha yeni gozluk aldim ama sanki numaram mi yukseldi anlamadim bugun goz doktoruna gidecegim is cikisinda. Gerci cok yuksek degil sadece 1, o yuzden sadece isyerimde takiyorum gozlugu ama bakayim bir kontrol edilsin degisiklik olmus mu.

Afiyet bal seker olsun canim, hastaliklar cook uzak olsun
Canimmmm :KK200:
Ihmal etme goz durumunu , yillik duzenli check uplarini da yaptir kuzum...

Ah canım neler çektiniz.. geçmiş yapamıyorum nasıl oldu aras? İnşallah iyidir artık..

İnşallah canım ❤ hatalarımın farkındayım.. dünki menümü de yazıcam az sonra.. tahlilim de çıktı kansızlık yok ama reglilerim çok sarsıyor hemoglobin hacmi falan düştüğü için baş ağrılarım oluyormuş. D vit de çok düşük çıktı her nasılsa başladım tedaviye..

Canım 1000 kal çok düşük bence menün güzel olmuş.

Tamam canım ben dünkü menümü yazamadım yazınca etiketlicem ❤
Canim goknurcum, Aras da bende iyiyiz, her sey yolunda, sen ve kuzular nasilsiniz?

ah canım on sene vaktim yok ki ondan biraz panik oldum
35ten sonra sıkıntılı olabilir diye bir an önce olsun istiyorum ama
kısmet hayırlısı artık.

şükür dünden sonra ben iyileştim özellikle öğleden sonra canım
sen nasılsın asıl?
nasıl oldunuz??

yani en sonunda alıp kendi ellerimle kendim dölleyeceğim :KK70:

kızlar şimdi iyiyim ya canım bir cipsler bir böyle makarnalar, @Kozmogirl17 canım bir yerde tiramisu yemiş öyle kekli tatlılar çekiyor :bicak:
Canim Aras da bende iyiyiz cok sagol, sen kendine dikkat et.
Iyilesmeye bak, bebek olayini hic kafana takma, hic beklemedigin, kafanin rahat oldugu bir anda gelecek :)

Selam
Sporlarımiyaptım
Benim zilli kız ile ugrasmaktayim 😁
Her istediği yaptırmayan çalışan bir prenses annesiyim.
Ben yapmadığım zaman agliyor
Yarin anneme gidicem
Yorgunum...
Yemeğim hazır.
Nohut yemeği
Tere-roka
Yoğurt
Turşu yiyecem kizlar
Ara öğünlerde meyve yedim çünkü sabah 5:30. Beri hiç bişey yemedim
Meyve ceviz geçiştirdim
Cok meyve yeme ara ogunlerde Aslicim.
Kuzun nasil oldu?

Sabah saatlerinde acayip bir acligim vardi 3 ogunu bir kerede yedim , simdi de sukur bir tokluk geldi ayy insallah cumaya kadar devam etsin su tokluk :KK66:
aa bu arada soylemeyi unuttum kizlar Turkiyeden donmeden keratinle duzlestirme yaptirdim, cok rahat ettim tavsiye ederim. Yikayip kurutuyorum ohh dumduz saclarim :KK66:
Bende cok merak ediyordum keratin ile duzlestirmeyi, kuzenim kuafor, dedi ki ozge ilk baslarda duzlesiyor ama senin saglarin oldukca dalgali ve kisa sure sonra duzlugunu kaybedecek, turkiyeyede 1-2 yilda bir geliyorsun cok kullanisli olmaz senin icin demisti vazgecmistim.Sen bir sure kullan Deryacim , sonuctan hep memnun olursan yaza bende yaptiririm, cok seviyorum duz saci :)

Dunku menü
Sabah
Yumurta 1 dilim ekmek 2 3 zeytin salatalik domates cay
Aksam
Firinda karnabahar yagsiz gibiydi

Bugun
Sabah
2 dilim ekmek yumurtalı menemen salatalik peynir
Aksam
Henüzyemedim ama yemek yeni yapamafim dunku karnibahari yogurtlayip yemeyi dusunuyorum

2 tane bitki cayi ictim gun icinde
Ve sutlu yesil cay yapicam yatmadan
Bugun 2 saat yurudum disarda ordan oraya dunde bu kadar falan yurudum
Dunde bugunde gayet guzel olmus menulerin canim.
Yuruyuslerinde oyle, nasil oldun, yururken vs sorunun yok insallah..

dünkü menümü yazmayı unutmuşum :KK64:öncelikle onu yazayım
sabah
2 yumurta
1 yk tahin pekmez
1 dlm tbe
2 küçük dlm beyaz peynir

öğle
tonbalı salata
yoğurt
1 dlm tbe

ara
yğurt (görmemişin ev yapımı yoğurdu olmuş :KK45:)
20 zeytin :eek: elim kaydı

akşam
kıymalı sebze yemeği
salata
3 yk bulgur p
yoğurt

ara
tarçınlı sıcak süt :kk77:

spor
50 dk pilates
Gayet guzel canimcim :)

ayy arkidişler bugün kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum sabah evin tüm işini bitirip saat 10.30da spor salonuna gittim taebo dersine katıldım hoca uzun zamandır yoktu bu hafta başladı ve ben hiç bir şey yapamadım :oha: hatta en sonunda plank yapalım dedi 90 sn ilk bırakan kek getirecek haftaya dedi :KK57: ve bilin bakalım ilk kim bıraktı :KK22: 30 sn dayanamadım.. normalde belki yaparım ama kollarım ve karın kaslarımı o kadar yormuştum ki artık daha fazla dayanamadılar.. sonuç olarak kek borcum oldu hocaya :olamaz: sonrasında arkadaşla bir kahve içip eve geldim kendimi inanılmaz enrjik hissediyorum resmen koşasım vardı :KK70: oğlumla oynarken bi anda onu kucağıma alıp ters çevirdim (30 kg) :KK59: süpermanin güçlerini keşfetmesi gibi bir andı :KK70: normalde kızımı (18 kg) kucağıma almakta zorlanıyordum hatta çok daha küçükken bir keresinde belimi incitmiştim kızımı kucağıma alırken. 2 hafta sindirim sistemimi alt üst eden bir ilaç kullanmıştım anca geçmişti :110:
sözün özü ben biraz güçlenmiş olabilirim :KK70:

ayrıca bir derse girip hiç bir şey yapamayınca sevinen tek kişi ben miyim :KK70: eğer ben hiç bir şey yapamadıysam bu dersin bana verebilecekleri var demek oluyor diye seviniyorum :KK70:
Harikasin, olaylara bakis acin ne guzel, ne pozitif, ne kadar kendini gelistirici, cok begeniyorum bu yonunu :)

üst üste 6 msjdan sonra bir de menümü yazayım :KK70:
kesin dizi var bu akşam.. hangi dizi var acaba :KK51:

sabah
2 yumurta
beyaz peynir 2 küçük dlm kadar
7 zeytin
1 dm tbe

ara şekersiz t kahve

öğlen
kıymalı sebze yemeği 5 yk
3 yk bulgur
yoğurt

ara
yoğurt
10 badem

akşam
1 kpç çorba
2 sk etki kuru fasülye

ara
tarçınlı süt

spor
50 dk taebo
@DeryaOnDiet
Cok cok guzel canim :)

Nasilsin canim, bugun cok enerjikmissin hep boyle olursun umarim :)

iyiyim canım gruba giremiyorum diye yakınıp duruyorum bugün gireceğim tuttu kimse yok :D şansıma..
kızımı yatırdım, ödevini yapması için oğlumun gözünün içine bakıyorum ama bişey demiyorum :D baskı yapmicaz ya :D
yarın tabataya gideceğim. bu hafta öğrenmen perşembe gelecekmiş eğer bir aksilik çıkmazsa haftaya çarşamba devam edecek. neyse aksilik çıksa bile çarşambaları tabataya da gidebilirim diye düşünüyorum.
sen neler yaptın? aras nasıl oldu?

Canim goknurcum, Aras da bende iyiyiz, her sey yolunda, sen ve kuzular nasilsiniz?

Iyilesmeye bak, bebek olayini hic kafana takma, hic beklemedigin, kafanin rahat oldugu bir anda gelecek :)

Kuzun nasil oldu?

Bende cok merak ediyordum keratin ile duzlestirmeyi, kuzenim kuafor, dedi ki ozge ilk baslarda duzlesiyor ama senin saglarin oldukca dalgali ve kisa sure sonra duzlugunu kaybedecek, turkiyeyede 1-2 yilda bir geliyorsun cok kullanisli olmaz senin icin demisti vazgecmistim.Sen bir sure kullan Deryacim , sonuctan hep memnun olursan yaza bende yaptiririm, cok seviyorum duz saci :)

Harikasin, olaylara bakis acin ne guzel, ne pozitif, ne kadar kendini gelistirici, cok begeniyorum bu yonunu :)

Cok sukur yok canim toparladim iyice is ev falan işlerinin peşinde kosarken gecti 😁😁

iyiyim canım gruba giremiyorum diye yakınıp duruyorum bugün gireceğim tuttu kimse yok :KK70: şansıma..
kızımı yatırdım, ödevini yapması için oğlumun gözünün içine bakıyorum ama bişey demiyorum :KK70: baskı yapmicaz ya :KK70:
yarın tabataya gideceğim. bu hafta öğrenmen perşembe gelecekmiş eğer bir aksilik çıkmazsa haftaya çarşamba devam edecek. neyse aksilik çıksa bile çarşambaları tabataya da gidebilirim diye düşünüyorum.
sen neler yaptın? aras nasıl oldu?
Ahh Akin beni deli ediyor Goknurcum, sabah kiyamet koptu ve okula gitmedi :KK43:
Sebebi saka gibi ama saclari..:KK57:
15dakikadan fazla saclarini yapmaya ugrasti, kahvalti edecek zamani kalmadi, :olamaz:esimin butun sakin konusmalarina, aglayarak, sesli sesli cevap verdi..:sinirli:
Ve ortaligi yikti neymis istedigi gibi olmuyormus saclari, abi ben onun yasinda sacimin oldugunun farkinda bile degildim,:KK53: daha 6 yasindasin yaa.:KK61:
Sonuc olarak agla agla sakinlestirmek bize zulum oldu ve okula gondermedik , morali bozuk bir sekilde gitmesin diye.
Ders aldimi bu davranisindan bilmiyorum, sadece ustune gitmemeye calisiyoruz ama bazi davranislari acayip mukemmelliyetci ve takintili , bir uzman yardimi alsam diyorum burada psikologa dahi gitsen, gotursen cocugunu okula haber veriyor psikolog, bir yandan da okulunda boyle bir bilgi olsun istemiyorum.
Yani demem o ki anne baba olmak ne zor, ne kadar kendini feda etme uzerine kurulu bir olay.
Aras iyi canim normal bir gunku hali gibi, eger boyle devam ederse spora gidecegim bugun.
Cunku son 15 gundur yiprandigim kadar hayatimda nadir yipranmistim:)
Neden yazdim bu kadar bunuda bilmiyorum, basini sisirdim durduk yere :))

Kuzun nasil oldu?

arasın iyi olduğuna çok sevindim canım :) çok şükür geride kaldı hepsi. kötü bir anı olarak kalsın inşallah..
spor konusunda öyleyim galiba insan spor yapmadan spor yapmanın ne kadar keyifli olabileceğini ve emeğine karşılık olarak ne kadar net sonuçlar alabileceğini bilemiyor. 6 yıl önce hayatımda ilk defa diyet ve spor yapmaya başladım. o güne kadar kilonun alınabilen ama verilemeyen bir şey olduğuna inanıyordum.. o yüzden hiç denememiştim. o kadar kitap okuyup o kadar araştırma yapmıştım ki karar verdiğim gün nasıl beslenmem gerektiğini ve nasıl spor yapmam gerektiğini biliyordum (tabi sonradan kafamı karıştıran şeyler de okudum :D) sonra bir de üzerine jillian michaels gibi bir gaz uzmanıyla tanışınca :D her şey başka bir boyut aldı. vücudumun neler yapabileceğine şaşırıp kaldım. ilk gün 1 tekrar bile yapamadığım şeyleri bir süre sonra onlarca tekrar yapabildiğimi gördüm. ve bu yüzden artık inanıyorum :KK68:

I believe i can fly =D

Kızlar geçmişi okuyamadım anca vakit buldum menümü yazıp kızları yatırmaya gideceğim sonra onlar uyuyunca sizi okuyacağım umarım herkes iyidir. Annemler haftanın bir iki günü çocuklara bakmaya geliyor bugün öğlen gittiler o yüzden bugün vakit bulamadım takıma girmeye. Yarın evdeyim şükür.
Menüm
500 gr dana işkembe haşlanmış
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
7 ceviz
50 gr tulum peyniri
1 salatalık
Bugün sebze çok az kaldı ama gitmedi yiyemedim evde limon da yokmuş smoti de yapamadım.
Spor eliptik yaptım 40 dk dan biraz fazla.
Çok yoruldum bugün nöbetçiydim.
Görüşürüz kızlar eşlerim sizler de iyisinizdir umarım. Fırsat yaratınca geleceğim 😘

Eklentiler

• E3549A77-EAE1-4281-AD66-F6DB7166D663.webp
    E3549A77-EAE1-4281-AD66-F6DB7166D663.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 20
canımmhoş geldin ben de yeni dogumyaptıö 4 aylık bebegim hep beraber veririz inş dpgum kilolarını
yaa evet biliyorum da uyannca daha bir ac oluyorum sabah güne cok eeken baslıyorum cunki cocuklardan dolayı 6 da baslayınca öğlen kahvaltıl ancak 11 e kadar dayanabiliyorum aksam 5 gibi yiyince oyle cok aclıgım kalmıyor cok farkedermi 18 de yeöekten daha iyi olmazmı daha erken yemiş olmak
ayyy ben de hatlar karıstı ya senşn bebek de kücücükmüş yaaaa inş ben de 6lı 10 lunrakamları telaffuz edebiliriim
olsun olaun dostum halledersin sporsuz gitmiyor benim de bacaklarım basenlerim aldı basını gitti spora yuklenmemiz lazım bizim yemegin yannda
Bnm en buyuk siknti gobekte malesef. Dogumdan sonra 13 kilo fazlam kaldi. O fazlaligin 10 kilosu gobektir :( leslie ile basladim bugun. Devamida gelir insallah :))

Ahh Akin beni deli ediyor Goknurcum, sabah kiyamet koptu ve okula gitmedi :KK43:
Sebebi saka gibi ama saclari..:KK57:
15dakikadan fazla saclarini yapmaya ugrasti, kahvalti edecek zamani kalmadi, :olamaz:esimin butun sakin konusmalarina, aglayarak, sesli sesli cevap verdi..:sinirli:
Ve ortaligi yikti neymis istedigi gibi olmuyormus saclari, abi ben onun yasinda sacimin oldugunun farkinda bile degildim,:KK53: daha 6 yasindasin yaa.:KK61:
Sonuc olarak agla agla sakinlestirmek bize zulum oldu ve okula gondermedik , morali bozuk bir sekilde gitmesin diye.
Ders aldimi bu davranisindan bilmiyorum, sadece ustune gitmemeye calisiyoruz ama bazi davranislari acayip mukemmelliyetci ve takintili , bir uzman yardimi alsam diyorum burada psikologa dahi gitsen, gotursen cocugunu okula haber veriyor psikolog, bir yandan da okulunda boyle bir bilgi olsun istemiyorum.
Yani demem o ki anne baba olmak ne zor, ne kadar kendini feda etme uzerine kurulu bir olay.
Aras iyi canim normal bir gunku hali gibi, eger boyle devam ederse spora gidecegim bugun.
Cunku son 15 gundur yiprandigim kadar hayatimda nadir yipranmistim:)
Neden yazdim bu kadar bunuda bilmiyorum, basini sisirdim durduk yere :))

allah allah psikolog olayına çok şaşırdım, en basitinden bile destek alınamayacak mı yani? canım keşke yanında destek alabileceğin bir yakınınn olsaydı, biraz soluk alabilirdin, şöyle biraz büyüsünler daha kolay iletişim kurabilirsin diye düşünüyorum.

arasın iyi olduğuna çok sevindim canım :) çok şükür geride kaldı hepsi. kötü bir anı olarak kalsın inşallah..
spor konusunda öyleyim galiba insan spor yapmadan spor yapmanın ne kadar keyifli olabileceğini ve emeğine karşılık olarak ne kadar net sonuçlar alabileceğini bilemiyor. 6 yıl önce hayatımda ilk defa diyet ve spor yapmaya başladım. o güne kadar kilonun alınabilen ama verilemeyen bir şey olduğuna inanıyordum.. o yüzden hiç denememiştim. o kadar kitap okuyup o kadar araştırma yapmıştım ki karar verdiğim gün nasıl beslenmem gerektiğini ve nasıl spor yapmam gerektiğini biliyordum (tabi sonradan kafamı karıştıran şeyler de okudum :KK70:) sonra bir de üzerine jillian michaels gibi bir gaz uzmanıyla tanışınca :KK70: her şey başka bir boyut aldı. vücudumun neler yapabileceğine şaşırıp kaldım. ilk gün 1 tekrar bile yapamadığım şeyleri bir süre sonra onlarca tekrar yapabildiğimi gördüm. ve bu yüzden artık inanıyorum :KK68:

I believe i can fly =D

ay şu jillian kim, forumda her yerde ismini görüyorum, bir link atıversene canım yaaa

Ilk gun menum
Sabah 7.30
1 bardak sut
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates

Ara
1 armut
1 avuc cig badem ceviz antep fistigi

Oglen 13:00
1 kase yavuklu sehriye corbasi
1 tane kabak dolmasi

Ara
1 elma

Aksam 18.00
Patlican biber sogan kozleme salatasi

Ara
2 bardak cay
2 kasik asure

biraz fazla kacirmis olabilirim o yuzden elestirilere acigim. Ama normalde bu yediklerimin 3-4 katini rahat yerdim :))

Back
X