• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menü
Lor prynirli yumurta
Siyah zeytin
Domates
Badem 5 tane
Ara tarçınlı türk kahvesi
Elma
Öğle
Mantar çorbası
Pulbiberli yoğurt
Közde biber
Ara şekersiz türk kahvesi
Mandalin
Akşam
Şehriyeli çorbası
Bı tane biber dolması
Salata
Yoğurt
Şu: 2 lt
Spor
50 JJ
50 zip
100 Leslie adım
40 mekik
Yawrukush Yawrukush @AKovser
Çok güzel👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Aleykum selam canım..
Çok şükür, çok sevindim, inşaAllah bir daha çıkmaz ateşi..

Bunları tek tek sabah öğle akşam diye mi yiyorsun?

Çok şükür iyiyiz biz canım :)

Ellerine sağlık :KK200:
Hayır canım tek öğünde yiyorum akşam 5 e doğru. Tek öğün besleniyorum

TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :ucyuzbesyuz

İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:eek:gretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3 yasinda ve 6 aylik
Yaşadığınız şehir:?
Boyunuz :1.68
Kilonuz:76.3
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :emzirme donemi istahla beraber kiloda artti :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Aynadaki halimi sevmiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayir
boyle mi yapmamiz gerekiyor tam bilemedim :KK51:
Holgeldin

Canim hic olmamis bu menu :(

Gonca ablacim nobetin cok kolay gecer insallah..
Dizini gosterdin mi doktora?
Perşembe yada cuma gostericem inşallah
kızlar günaydın
ben zehirlendim pazar gününden beri kusma ve ishal -afedersiniz- gidiyor.
dün hastaneye gittik 2 gün geçmeyince
menüm 2 gündür tam anlamıyla hiçbir şey.
Çok geçmiş olsun canım
TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :ucyuzbesyuz

İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:eek:gretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3 yasinda ve 6 aylik
Yaşadığınız şehir:?
Boyunuz :1.68
Kilonuz:76.3
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :emzirme donemi istahla beraber kiloda artti :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Aynadaki halimi sevmiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayir
boyle mi yapmamiz gerekiyor tam bilemedim :KK51:
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : birisii

İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanimi
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 88
Hedef kilonuz : 75
Kilo alma hikayeniz : düzensiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bel fıtığımdan :KK43:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir
Hoşgeldiniz arkadaşlar.

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : birisii

İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanimi
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 2.5 yaşında
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 88
Hedef kilonuz : 75
Kilo alma hikayeniz : düzensiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bel fıtığımdan :KK43:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir
Hoşgeldin

Ilk gun menum
Sabah 7.30
1 bardak sut
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates

Ara
1 armut
1 avuc cig badem ceviz antep fistigi

Oglen 13:00
1 kase yavuklu sehriye corbasi
1 tane kabak dolmasi

Ara
1 elma

Aksam 18.00
Patlican biber sogan kozleme salatasi

Ara
2 bardak cay
2 kasik asure

biraz fazla kacirmis olabilirim o yuzden elestirilere acigim. Ama normalde bu yediklerimin 3-4 katini rahat yerdim :))
menunu begen dim aralar fazla olmus sadece ilk gun icin super spor da yapmissin:halay:

allah allah psikolog olayına çok şaşırdım, en basitinden bile destek alınamayacak mı yani? canım keşke yanında destek alabileceğin bir yakınınn olsaydı, biraz soluk alabilirdin, şöyle biraz büyüsünler daha kolay iletişim kurabilirsin diye düşünüyorum.

ay şu jillian kim, forumda her yerde ismini görüyorum, bir link atıversene canım yaaa
Jilian efsanedir bu takımda daha önce yarışırken bir aylık programını bitirmişliğim var. Çok güzel vücut yapıyor

menüye gel :confused:.. senin menülerini çok seviyorum canım okuması çok kolay oluyor :KK70: ve her seferinde hayretler içinde kalıyorum.. kız 500 gr dana işkembe ne :KK57: ben dananın işkembesini görsem kaçarım.. neyse afiyet olsun. ayrıca anlam veremediğim bir şey daha var :KK64: ben yağı çok severim bakınız zeytin bakınız badem ceviz. tere yağına da bayılırım ama ekmeksiz nası yenir ki o tereyeğı :KK35:

işte burada :) biggest loser diye bir yarışma programı vardı eskiden.. (belki hala vardır bilemiyorum) 200 kilo Amerikalıları zayıflatıp 80-90 kilo gönderiyorlar. özellikle orada çok yırtıcı bir kadındı :KK17:
😅 tereyağını işkembede erittim zeytin yağını kaşıkla içtim bir çay bardağı içtiğim de oluyor benim ki amaca ulaşmak için herşey mübahtır felsefesi 🤣🤣🤣

Iyigeceler kizlar masallah takim senlenmis bu aksam
Kayinvalidemler koyden dondu malum buyuk babanne rahatsizlanmis kaynanamda hastaneye yine onun yaninda kalmaya gitmis aksam ogrendim kayinpederimde evde yanlizmis aradim adamcagizi gelmez umidiyle yemege cagirdim ama gelirim dedi evde bir direm yemk yoktu kalktim 4 cedit yemek 1 de salata yapiverdim annemin getirdigi ispanakli pideleride esimle kayinpederime yedirdim 😃😃😃caydi sohbetti anca gitti valla benim gibi gelini opup basina koysun esiminde bu davetim hosuna gitmis pederii gecirirken bana odul olarak magnum almis eeee malum benimde tatli krizlerim gozumu yumdum yedim valla gelsin cezalar😣😣😣

arasın iyi olduğuna çok sevindim canım :) çok şükür geride kaldı hepsi. kötü bir anı olarak kalsın inşallah..
spor konusunda öyleyim galiba insan spor yapmadan spor yapmanın ne kadar keyifli olabileceğini ve emeğine karşılık olarak ne kadar net sonuçlar alabileceğini bilemiyor. 6 yıl önce hayatımda ilk defa diyet ve spor yapmaya başladım. o güne kadar kilonun alınabilen ama verilemeyen bir şey olduğuna inanıyordum.. o yüzden hiç denememiştim. o kadar kitap okuyup o kadar araştırma yapmıştım ki karar verdiğim gün nasıl beslenmem gerektiğini ve nasıl spor yapmam gerektiğini biliyordum (tabi sonradan kafamı karıştıran şeyler de okudum :KK70:) sonra bir de üzerine jillian michaels gibi bir gaz uzmanıyla tanışınca :KK70: her şey başka bir boyut aldı. vücudumun neler yapabileceğine şaşırıp kaldım. ilk gün 1 tekrar bile yapamadığım şeyleri bir süre sonra onlarca tekrar yapabildiğimi gördüm. ve bu yüzden artık inanıyorum :KK68:

I believe i can fly =D
Son sozcuk yazinin direk ana fikri olmus, soyledigin her seye katiliyorum.
Insan vucudu cok mucizevi bir yapi, sporlada harika egitiliyor...

Kızlar geçmişi okuyamadım anca vakit buldum menümü yazıp kızları yatırmaya gideceğim sonra onlar uyuyunca sizi okuyacağım umarım herkes iyidir. Annemler haftanın bir iki günü çocuklara bakmaya geliyor bugün öğlen gittiler o yüzden bugün vakit bulamadım takıma girmeye. Yarın evdeyim şükür.
Menüm
500 gr dana işkembe haşlanmış
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
7 ceviz
50 gr tulum peyniri
1 salatalık
Bugün sebze çok az kaldı ama gitmedi yiyemedim evde limon da yokmuş smoti de yapamadım.
Spor eliptik yaptım 40 dk dan biraz fazla.
Çok yoruldum bugün nöbetçiydim.
Görüşürüz kızlar eşlerim sizler de iyisinizdir umarım. Fırsat yaratınca geleceğim 😘
Cok mu yogundu gunun busem, nobetci iken ne yapiyorsunuz?

Ilk gun menum
Sabah 7.30
1 bardak sut
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates

Ara
1 armut
1 avuc cig badem ceviz antep fistigi

Oglen 13:00
1 kase yavuklu sehriye corbasi
1 tane kabak dolmasi

Ara
1 elma

Aksam 18.00
Patlican biber sogan kozleme salatasi

Ara
2 bardak cay
2 kasik asure

biraz fazla kacirmis olabilirim o yuzden elestirilere acigim. Ama normalde bu yediklerimin 3-4 katini rahat yerdim :))
Ilk gun icin guzem bir menu canim, bir kac gune duzene girer menulerin.
Egzersiz yapabildin mi hic?

canım iyi ki yazmışsın içini dökmüşsün. ben de yazdım mı yazıyorum gördüğün gibi :KK70: bu siteye gelip 2 lafın belini kırmayacaksak ne anlamı kaldı. bu kilo alma verme işleri biraz da psikolojik. birbirimizin psikolojisini düzeltmek de bir yerde görevimiz değil mi?
akın konusuna gelince bir süredir ilginizden yoksun kaldığını düşünürsek ilginin geri gelmesini böyle kutlamış ve sevginizi sınamış olmalı. sakin karşılamanız çok iyi olmuş. takıntılar bu yaşlarda olabiliyor. ayrıca karakteri böyle olabilir canım. benim oğlum da mükemmeliyetçidir ve alışkanlıklarına çok bağlı. ben de onu yavaş yavaş yontmaya çalışıyorum. :KK53:
bu arada saç konusunu hiç açmayalım.. her sabah bonus kızımın saçlarını elsa mı anna mı yapacağıma karar verip ona göre örüyorum. bugün değişiklik olsun diye biraz daha farklı ördüm sonuç: ağlama krizi. ben de biraz ekmek arası peynir verip isyanı bastırdım :KK45: neyseki birşeyler yerken mutlu oluyor :KK70: kime çektiyse...
Off o saclar beni yaslandirdi, bos yere okula gidemedi..
Nasil bir yol bulacagiz bilmiyorum, dis gorunusunu acayiip kafaya takmaya basladi, ergenlikte ne yapacagiz bu cocuklaaaa...

yillik kontrollerimi hep duzenli yaptiriyorum canim da goz kontrolunu de hatta 1 sene olmadi gideli ama sanki ilerledi gibi ya da yazin tatilde gozluk kullanmadim (cunku sadece is yerimde takiyorum) donunce de kullandim ondan galiba oyle geldi. neyse bakalim gideyim tabii kontrole.

canim benim daha ikinci haftam keratinle. ama simdilik cok memnunum, hem evde de rahatlikla yapilabilir. aslinda keratini al esin sac boyar gibi sursun sen de guzelce duzlestir aynisi. bakalim duzlugu gecince birkac ay sonra ben de evde deneyecegim
Sen memnun olmaya devam edersen yazin bende yaptiririm :)

24 eylul menum
08:00 - 1 peynirli tost (menumde yoktu ama kizim sabah tost istedi, ona yapinca kendim de yedim :p)
10:00_ 4 yk yulaf, 4 yk yogurt, 2 yk kadar recel
12:00_ sebze yemegi, salata, brokoli haslamasi, 1 dilim limonlu kek sekersiz diyet.
16:00- haslanmis bugday, sebze yemegi (toplamda hepsi 6 yk kadar)
19:00- 1 tabak salata, 4 yk yogurt, 1 dilim ekmek (bu da menu disi)

su: 3lt
spor: yok
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 Harpy Harpy
Aksam slata ve yogurdun yaninda ekmek yemeseydin daha guzel olurmus canim menun.

Canım ben yapamadım dün spor niyetim vardı ama annemler vardı ve annem bizdeyken spor yaparsam surat asıyor yapmadım bugün telafi ettim
Tamam busem, tabloya islerim :)

Perşembe yada cuma gostericem inşallah

Çok geçmiş olsun canım

Hoşgeldiniz arkadaşlar.
Ihmal etme ablacim...

Iyigeceler kizlar masallah takim senlenmis bu aksam
Kayinvalidemler koyden dondu malum buyuk babanne rahatsizlanmis kaynanamda hastaneye yine onun yaninda kalmaya gitmis aksam ogrendim kayinpederimde evde yanlizmis aradim adamcagizi gelmez umidiyle yemege cagirdim ama gelirim dedi evde bir direm yemk yoktu kalktim 4 cedit yemek 1 de salata yapiverdim annemin getirdigi ispanakli pideleride esimle kayinpederime yedirdim 😃😃😃caydi sohbetti anca gitti valla benim gibi gelini opup basina koysun esiminde bu davetim hosuna gitmis pederii gecirirken bana odul olarak magnum almis eeee malum benimde tatli krizlerim gozumu yumdum yedim valla gelsin cezalar😣😣😣
Cok iyi yapmissin canim, kayinpederin evde yemek yoksa, kendide yapamamistir, ne guzel dusunmussun ama o magnum beni cok uzdu..
Bu hafta arti gelmeyesin Ozlemcim..

M Metem , pomegranate_ pomegranate_ , Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda kizlar normalde sizlerinde bu hafta cuma gunu deneme sureleriniz doluyor fakat takimin onemli kurallarindan biri olan ,takimda aktif olma hususunda kaptanlar olarak emin olamiyoruz.O yuzden soyle bir karar aldik.Haftaya cumaya kadar takima aktif ugrar, menulerinizi yazar, guzel eksilerle gelirseniz, sizleride esas listemizde gormek istiyoruz. :KK200:

Selam kizlar 🤗 ne var ne yok diye son sayfalari okudum
Harpy Harpy kizin kivircik sacli mi? Cok tatli oluyorlar kivircik sacla 😍 hic orme oyle kalsin bence
Ankee Ankee daha yeni baslamißsiniz denemeye, bi dur bakalim gamzecim. Takvim yontemini kullanmistik biz 3 -4 ay sonra oldu. Bir de deryanin dedigi gibi bekle
Yawrukush Yawrukush saclari mi :KK57: desene suslu seninki ☺️☺️ bir arkadasin oglu saclarinin onunu Sariya boyatti daha ikinci sinifa gidiyor hem de :KK70:
Kozmogirl17 Kozmogirl17 kanadali35 kanadali35 en cok sizi ozledim ozlemler 😄😄

Burda vakit cok kosturmacali geciyor. Evde eski usul bir baskul var o yuzden net takip edemiyorum kilomu ama bugun haric iyi gidiyordum.

Selam kizlar 🤗 ne var ne yok diye son sayfalari okudum
Harpy Harpy kizin kivircik sacli mi? Cok tatli oluyorlar kivircik sacla 😍 hic orme oyle kalsin bence
Ankee Ankee daha yeni baslamißsiniz denemeye, bi dur bakalim gamzecim. Takvim yontemini kullanmistik biz 3 -4 ay sonra oldu. Bir de deryanin dedigi gibi bekle
Yawrukush Yawrukush saclari mi :KK57: desene suslu seninki ☺☺ bir arkadasin oglu saclarinin onunu Sariya boyatti daha ikinci sinifa gidiyor hem de :KK70:
Kozmogirl17 Kozmogirl17 kanadali35 kanadali35 en cok sizi ozledim ozlemler 😄😄

Burda vakit cok kosturmacali geciyor. Evde eski usul bir baskul var o yuzden net takip edemiyorum kilomu ama bugun haric iyi gidiyordum.
En cok beni ozledin bence, yanlis yazmis olmalisin, klavye hatasi kesin, Ozge'den sonra en cok sizi yazacaktin hata olmus ya da ozlemler uzulmesin diye yazdin anladim ben, soylemem ben onlara, aramizda, belkide isimleri ozlem ya, oradan cagrisim yaptin, kesin oyle.. :KK56::KK70: FitFiliz FitFiliz

Back
X