- 12 Mayıs 2012
- 5.352
- 24.984
- 348
- 43
Evet evet oBu mudur gecen seneki mudur mudur, hani benim meslektasim olan
Al bir dal hacim diyeydiniz hic degilse :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet oBu mudur gecen seneki mudur mudur, hani benim meslektasim olan
Al bir dal hacim diyeydiniz hic degilse :))
Oysaki isteseniz bugun kargoyla yollarim Akini ve saclariniBen özgeye dünür olcam akını paylaşamıyoruz biz arkadaşlar arasında
Ben de olsam özgeyi kıskanırdım. Özel bir insan iyi ki tanımışım onusen dal muhabbetin ortasına hunharca bu bizi mutlu eder
![]()
Hic kendini zorlama zaten yeterince yogunsun canim, biz her buradayiz, her zaman bekliyoruz :)Çok teşekkür ederim Özge'ciğim bence de öyle yapalım çünkü buraya gelemediğim de kendimi çok kötü hissediyorum, bir sorumluluğu yerine getirmemiş olmanın yükü oluyor üzerimde
liste dışında her zaman sizi ziyarete gelip gerek menü bildirimi gerekse kilo bildirimi yaparım ve güzel sohbetlerinize katılırım imkanlarım el verdiğince. :))
Anlayışın için teşekkür ederim kaptanım :)
Insallah ameliyata gerek de olmaz, esimde de bel fitigi var, 2012 agustos ayinda cok cok kotu bir haldeydi, ameliyat edecegiz dedi bir doktor, baska bir doktordan daha gorus aldik oda diskler arasina steroid ignesi yapalim, ise yaramazsa ameliyati dusunuruz dedi.Ve 2012 yilindan beri cok sukur hicbir sIkInti yasamadi esim, seninde aklinda olsun canim...Cok teşekkür ederim insallah canm cok istiyorum inan
Cok memnun oldumameliyat olmadim şükür 4 tane fıtığım varmis ama en büyük sıkıntım diskler arasinda daralma ve sıvı azalmasi var şükür ki yürüyüşümü yapabiliyorum
Yaa, ozge benim kucuk kizima talip oysa kiBen özgeye dünür olcam akını paylaşamıyoruz biz arkadaşlar arasında
Ben de olsam özgeyi kıskanırdım. Özel bir insan iyi ki tanımışım onusen dal muhabbetin ortasına hunharca bu bizi mutlu eder
![]()
BusemNeresi burası heykel kim Süleyman Demirel mi o![]()
Durmadigi iyi kafasini mesgul etsin, yoksa o sigara nasil birakilir :))Evet evet osenin meslektaş. Hafta sonu İstanbul’da basketbol bişeysi eğitimine gitmiş. Adam durmuyor.
Keyif aldığına sevindim. Peki diyet bitince eski beslenmene dönüyor musun?Aksine keyif alıyorum aslında. Daha önce benzer bir beslenmeyle 5 ayda verdiğim kiloyu 3 sene sonunda aldım o da şöyle son sene kişisel ciddi sorunlarım oldu ailevi alkol yüzünden aldım. Yoksa İnan bana bu şekilde verilen kilo kolay dönmüyor benim gibi çok ekstrem salman lazım![]()
Ta kendisi burasi da Isparta heykelini yapmislarNeresi burası heykel kim Süleyman Demirel mi o![]()
Eyvah eyvah tum kirli camasirlarim ortaya cikiyor..Yaa, ozge benim kucuk kizima talip oysa ki![]()
sasirdim bak simdi. Resmini gorup bayildi kizima illa ki istiyoruz diyor ilerde Ben naza cekiyorum
![]()
Hafta sonu anneme anlattım seni annesiyle çok benziyorsunuz diye. Akına yapabileceğin hiç birşey yok Özge bende de iki tane aynı yaşta kız var biliyorsun. Çilemde çekerim kaderimse gülerim modunda akışına bıraktık. Arkadaşlarımın o kadar sakin ki çocukları kıskançlıktan görüşmeyi bıraktım. İnan sabır kalmadı bende ne haliniz varsa görün diyorum.Oysaki isteseniz bugun kargoyla yollarim Akini ve saclarini
Ya Busem ne yapacagim bu oglani , sabah resmen travma yasadik, saclari istedigi gibi olmuyor diye ortaligi yikti.
Adam 6 yasinda ya
Ben iyi ki tanimisim senianne babalarimiz bile ikizmis meger,hala diyorum akraba cikacagiz :))
Hic kendini zorlama zaten yeterince yogunsun canim, biz her buradayiz, her zaman bekliyoruz :)
Insallah ameliyata gerek de olmaz, esimde de bel fitigi var, 2012 agustos ayinda cok cok kotu bir haldeydi, ameliyat edecegiz dedi bir doktor, baska bir doktordan daha gorus aldik oda diskler arasina steroid ignesi yapalim, ise yaramazsa ameliyati dusunuruz dedi.Ve 2012 yilindan beri cok sukur hicbir sIkInti yasamadi esim, seninde aklinda olsun canim...
Gencsin hala, zayifladin da kilo almaya payin var yani kuzuEyvah eyvah tum kirli camasirlarim ortaya cikiyor..
Soyle 3er 5er tane dogurmaliymisim![]()
Özge senin kızı isteyebilir zaten ondan bana bir talep gelmediYaa, ozge benim kucuk kizima talip oysa ki![]()
sasirdim bak simdi. Resmini gorup bayildi kizima illa ki istiyoruz diyor ilerde Ben naza cekiyorum
![]()
Aaa şahane keşke ben de İngilizceci olsaydım ya. Sosyalci halimle hocam bir ka2 bir ka1 geçirdim bak bende iş var. Ortakları paslayalımBusemFitFiliz ingilizce ogretmeni, ayni gecen sene senin projelerle gittigin gibi yurt disina gitti cuma gunu, iskocyada :)
Ahahah kiskancliktan gorusmeyi biraktim lafina koptumHafta sonu anneme anlattım seni annesiyle çok benziyorsunuz diye. Akına yapabileceğin hiç birşey yok Özge bende de iki tane aynı yaşta kız var biliyorsun. Çilemde çekerim kaderimse gülerim modunda akışına bıraktık. Arkadaşlarımın o kadar sakin ki çocukları kıskançlıktan görüşmeyi bıraktım. İnan sabır kalmadı bende ne haliniz varsa görün diyorum.
Bi kiskandiramadim seni de gitti yahuÖzge senin kızı isteyebilir zaten ondan bana bir talep gelmediben göz koydum oğluşa
![]()
Ayyy Filizim az cok goruyorsun halimi, her sey benim ustumde, esim bir siluet misali yasiyor sagolsun, kizim olsun cok istiyordum ama gelinlerim olur insallahhh..Gencsin hala, zayifladin da kilo almaya payin var yani kuzu![]()
Wow diyorum, saygiyla egiliyorum onundeAaa şahane keşke ben de İngilizceci olsaydım ya. Sosyalci halimle hocam bir ka2 bir ka1 geçirdim bak bende iş var. Ortakları paslayalımaç öğretmen duruşu bak Özge bu
![]()
Ac ogretmen durusuAaa şahane keşke ben de İngilizceci olsaydım ya. Sosyalci halimle hocam bir ka2 bir ka1 geçirdim bak bende iş var. Ortakları paslayalımaç öğretmen duruşu bak Özge bu
![]()
Dur aman özgeyi azıcık tanıdıysam doğurur buGencsin hala, zayifladin da kilo almaya payin var yani kuzu![]()
Amin canim, Sen nasil bi kaynana olurdun acaba ozgecim. Paylasamazsan ya ogullariniAyyy Filizim az cok goruyorsun halimi, her sey benim ustumde, esim bir siluet misali yasiyor sagolsun, kizim olsun cok istiyordum ama gelinlerim olur insallahhh..
Allah isteyene, bakabilecek olana versin...
Ben de ben de eğiliyorum hayır iskoçu nerden buldun bizi istemiyolar yav onlar hiç.Wow diyorum, saygiyla egiliyorum onunde![]()