Sagol kuzum hep iyi olsun yavruslar.Tahin pekmezi 1 tatli kasigi ya da en fazla 1 yemek kasigi ile sinirla canimcim.
Fajita gayet guzel bir ogun, bende bazen alip, lavasini yemeyip et ve sebzelerini yiyorum.
Tatli tabagindan kucuk tortillada sorun degil.
Ama karadeniz pide olmamis canim, hem dedigin gibi cok yagli, hem karbonhidrat...
Bence cumaya kadar gidecek artin merak etme..
Az kaldi listeye girmene...:)
Canim ne guzel haberler cook sevindim, cocuklar hep iyi olsun.
Onlar hic hasta olmasin, onlarin hastaliklarini da biz olalim..
Afiyet seker olsun pasama:)
Aksama kadar sahaneydi oysa kii08.15
1 su b süt
Yarım/1 muz
Yulaf 2/3 yk
Kakao
Öğle
3 yk pirinç
1 yk kuru fasulye
Cacık
Havuç çorbası
Fıstık
Akşam (arkadaşlar geldi)
Kısır 3-4 yk
1yk yoğurtlu mKarna salatası
Kurabiye
1 küçük çikolata bitter Türk kahvesi ile
1 dilim tiranisu
Üzgünüm bugün de böyle kapandı![]()
Ohhh misss kokulularKucukcukler gercekten ıkızler bırı erkek bırı kız cok sekerler onları gorunce bızımkı buyumus dedımbugun toparladm canım dun bundan snra dıkkat etcem inş
![]()
Canim oglenki kavun bozmus biraz birde nasil bi spor yaptin sen kuzun hamligin kac gundur gecmedi acaba karistirdimmi ben baskasimiydi oo23 eylul pazartesi menüm
8.30
1wasa
Peynır
Domates salatalık
4 zeytin
Ara
Sekersız kahve ve 1Pırınc patlagı
Öğle
Patetes yemegı
Yogurt
Kavun (yarım dılım)
Ara
Süt + yulaf barı
Akşam
Tarhana corba
1 dilim ekmek
2.5 lt su bugun ıkı saate yakın ev temızlıgı yaptım cok yoruldum once kı sporum hamlıgını hala atamadım

Seflige ilk adim diyorsun yani harika hayirli olsun tekrardan ozaman tatlim.Ablacım ustalar gitti bütün yük bende işte bugün pestilim çıktısaat 22.15 de eve vardım koltuğa oturdum tuvalete gidecem kalkamıyorum yerimden
pilim şarjm hepsi bitti napim :)
Menulerin gayet guzel canim bu hafta bu kosturmaya strese iyi bi eksi gelmesi lazim.Dünkü menüm
Kahvaltı:11.00
2 dilim peynir omlet domates salatalık 5 adet zeytin
Oglen: 17.00
sulu köfte 3 adet köfte yemiştim
Cacık 2 kaşık bulgur pilavı
Aksam: 20.00
1 kase yoğurt zencefilli tavuk 1 kase kadar
15.000 adım
1.5 litre su
Bugünkü menüm
Kahvaltı:11.00
Menemen 3 dilim peynir domates salatalık 1 adet zeytin
Oglen:16.00
Acılı ekşili çorba yarim kase 1 küçük kase noddle
Aksam: yokzaman olmadı ama hündap diye bir meyve varmış küçücük elma gibi tadı var o çok tok tuttu 1 kase yemisimdir bütün gün inşallah kalorisi azdır
8.000 adim
2.5 litre su
Kozmogirl17
@Yawrukush
@kanadali35
Aayyy o duadan bende istiyorum banada guzel bi yardimci sart tabi kkiiide is konusunda guzel kendi cirkin olsun mumkunsekızlarr oyyy ahım gitti vahım kaldı.. ey güzel RABB im bana hayırlı güzel şöyle maaşlı br memuriyet nasip et ki eve yardımcı alayım ki geldiğimde temiz ev tencerelerle yemek ve yapılmış ütü olsun... kızlar sabah kalktım kahvaltı hazırla topla eşimi gönderdim biraz kışlık hazırlıkları yaptim camiye kursa gittim oradan yüksek lisansa ders bitti eve.. geldim yemek ütü.. saat şimdi oldu![]()

Aksama kadar bende jyiyim aksamlari noluyorsa nefis falan kalmiyorİnşallah ama hep akşamları batırıyorum kaç gündür
Ayyy evet ya cocuklar annemle babamada bulastirmis yatak dosek yatiyor insanciklar benimde bogazlar fena galiba ben de yakalandim.Kızlar özledim sizi valla hiç telefonu elime alıp bakamıyorumgeçmişinde maşallahı var :) geçmiş olsun ablacım şuan çok fena salgın var herkes hasta vallahi
Kozmogirl17
Canim menulerinde ekmek aralari fazla geldi onlar harici cokta kotu degil gibi kuzum bide keske menulerini gunluk yazabilsen daha cok yorum yapar daha cabuk duzeltirsin kendini.cuma menüm:
sabah aç gittim tartıya o yüzden kursa aç gittim bir çay bir galeta yedim
ödül öğünümü yaptım dönüce: bisküvi ve çay
akşam: yeşil fasulye ve birkaç kaşık beyaz pilav ve bol salata
3000 adım ev işleri
cumartesi:
sabaheynirli omlet domates, salatalık, yeşillik, yarım diliim tam b ekmeği
öğle: ekmek arası döner ve ayran yarısını eşim yedi
akşam: birkaç kaşık yeşil fasulye ve iki kaşık bulgur pilavı
spor:14000 adım ev işleri
pazar
sabah: patatesli yumurta domates salatalık biber
öğle: 1 soda birkaç üzüm 1 kinoalı form çubuk
akşam: ekmek arası sucuk yine eşime verdim bir kısmını
7200 adım kuzenimin evini yerleştirme kendi ev işlerim
kızlar aslında yediklerim çok değildi ama sağlıklı değildi eşim olunca da yememezlik olmuyor tartışma çıkıyor sonra akşam da yemedin flan filan oluyor sürüyor bu durum...
pazartesi:
sabah: yarım yemek kaşığ tahin pekmezli yulaf lapası üzerine birkaç frambuaz ve 1.5 ceviz
öğle: nohutlu falafelli salata
akşam: bir tabağın yarısı salata dörtte birden fazla tavuk sote ve dörtte bir tam b makarna
spor:9000 adım ve ev işleri (hiç halim kalmadı eğer olsa biraz daha yürüyüş yapacaktım)
@Yawrukush cezalarımı ver kaptişim yarın sadece kursa gideceğim dönünce sporumu yapayım.
Ellssa ne alemdesinnn güzel eşimm
Kozmogirl17
Canim demek ki 1000 kalori az geliyor daha onceki menun 1200 kaloriydi sanki yanlis hatirlamiyorsam24 eylul menum
08:00 - 1 peynirli tost (menumde yoktu ama kizim sabah tost istedi, ona yapinca kendim de yedim)
10:00_ 4 yk yulaf, 4 yk yogurt, 2 yk kadar recel
12:00_ sebze yemegi, salata, brokoli haslamasi, 1 dilim limonlu kek sekersiz diyet.
16:00- haslanmis bugday, sebze yemegi (toplamda hepsi 6 yk kadar)
19:00- 1 tabak salata, 4 yk yogurt, 1 dilim ekmek (bu da menu disi)
su: 3lt
spor: yok
@YawrukushKozmogirl17 @Harpy
Ozaman bigun beraber icelim eskisi gibi.ayipsin olmaz mi![]()
Neguzel bikere basardiysak birdaha basaririz.Jilian efsanedir bu takımda daha önce yarışırken bir aylık programını bitirmişliğim var. Çok güzel vücut yapıyor
Ya harikasin bu kadar yagi yemekte bhyuk marifettereyağını işkembede erittim zeytin yağını kaşıkla içtim bir çay bardağı içtiğim de oluyor benim ki amaca ulaşmak için herşey mübahtır felsefesi
![]()
Canim liste disida olsan bizimle ol cok guzel kilolar verirsin canim.Merhaba kızlar, merhaba kaptan eşim, ne güzel eş olmuşuz bu hafta :)
Bu aralar nefes alacak vakti zor buluyorum o yüzden hiç uğrayamadım buralara, derslerime kayıt süreci bitti artık derslerim başladı, tatilden çok sıkılmıştım ders anlatmayı çok özlemişim. :) anlatımlarla beraber de ayrı bir yoğun süreç başladı tabii.
Kpss çalışmaya karar verdim boş kaldıkça ona bakıyorum işe gidip gelirken otobüste vs okuma yapıyorum sözel derslerde.
Akşamları ehliyet kursum devam ediyor 2 hafta kaldı anlatım derslerinin bitmesine ona yetişmeye çalışıyorum.
Bir sürü parçaya bölünmüş gibiyüm 2 haftadır o yüzden hiç gelemedim buraya. Gelmeye çalışacağım inşallah ama günlük menülerde aksamalar olabiliyor yazarken.
Uygulamada da 2 gündür akşam yemeğimi biraz geç yiyorum ehliyet kursu dolayısıyla
Daha önce de yazmıştım gruba dahil edemezseniz de canınız sağ olsun kaptanlarım ben yine ara ara gelir kilo bildirimi yaparım, sizi de heep takip ederim. Çok güzel bir takımsınız maşallah nazar değmesin bol eksili günler görün inşallah. :))
Sizin kizlarin yaslari kacti kizlarBen özgeye dünür olcam akını paylaşamıyoruz biz arkadaşlar arasında
Ben de olsam özgeyi kıskanırdım. Özel bir insan iyi ki tanımışım onusen dal muhabbetin ortasına hunharca bu bizi mutlu eder
![]()
Kilo bildirimlerini bekliyoruz cancagzim.gercekten baya bi yogunmussun.Çok teşekkür ederim Özge'ciğim bence de öyle yapalım çünkü buraya gelemediğim de kendimi çok kötü hissediyorum, bir sorumluluğu yerine getirmemiş olmanın yükü oluyor üzerimde
liste dışında her zaman sizi ziyarete gelip gerek menü bildirimi gerekse kilo bildirimi yaparım ve güzel sohbetlerinize katılırım imkanlarım el verdiğince. :))
Anlayışın için teşekkür ederim kaptanım :)
Cok gecmis olsun canim seni ozaman yuruyus disinda sporlardan muaf tutalimCok teşekkür ederim insallah canm cok istiyorum inan
Cok memnun oldumameliyat olmadim şükür 4 tane fıtığım varmis ama en büyük sıkıntım diskler arasinda daralma ve sıvı azalmasi var şükür ki yürüyüşümü yapabiliyorum
Ayyy sigara benim hassas noktam esim basladi yine sigaraya dunya para verdi elektoronik sigara aldi 1 hafta kullandi bi arastirdim ki cok fazla zarari varmis biraktirdim normal sigara ya devam et en azinda yaslaninca olursun dedim oda basladi sigarayaDurmadigi iyi kafasini mesgul etsin, yoksa o sigara nasil birakilir :))
Zaten tipitipti, simdi hic cekilmez olur, ya hu naif kisiligimi bozdum adamin yuzunden, dedikodu forever :)))

annemde cok kiziyor ya analarimiza noluyorsaOda cok riskli, sonra kalp krizi falan gecirir, ne me lazim :))

canim gidis o gidis daha gelmemissin iyisiniz dimi.Kizlar muhabbetinize doyum olmuyor, cocuklar bunaldi evde, biz disari cikiyoruz, artik hangi park bahce denk gelirse sansimiza, hepinize iyi geceler, yarin gorusmek uzere :)
Ahhh ahhh cok guzel di ama cok uzun zaman olmus yemeyeligece magnum, tam mukemmel menu diyecektim ,magnumu gordum
![]()
Bu hafta 2 kilo gidicek sanirim .eylul24 menum
sabah 8
3 yk yogurt,yarim elma ,1 yk ketentohumu,1 tatli kasigi ceviz ,tarcin
ara sutlu neskahve
aksam 4
lazanya,avuc ici kadar
2 .5 lt su
1 saat yuruyus
@besive
@Yawrukush
Ev isi kadar nankor bi is yok kuzum yap yap bitmiyor.ne guzel kaynatmissiniz,4 makina camasir yikadim ,2makina utu yaptim . islerim yeni bitti .
Valla bizim yapamadigimizi seflik yaptircak sana incecik kalican.Sali menüm
Kahvaltı: 11.00
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek yedim uzun zamandır ilk defa sade omlet 1 bardak çay
Öğlen: 16.00
Ezogelin çorbası büyük bir kase 3 çatal kadar tavuklu makarna 1 küçük kasede yoğurtlu semizotu salatası
Akşam : gene yoğunluk oldu yiyemedim
Su 1.5 litre
11.000 adım
@kanadali35
Ayyy senin kidemi erken klakiyor ya bizimkide ole buyuk oglu uyurdu ne guzel 10 a kadar kucugum dogdugundan beri alisti en gec 7.30 da kalkiyorlar.gubaydin canim burda sabah 6 da kalktim sen de ise erken gidiyorsun herslde dimi benim minigim uyandiriyor seni de mesain sanirim :)
Oy canim benim yaa hic yiyememissin gunduz de az gibi geldi bana böyle ertrso güne enerjin de olmaz dogal diyet olmus seninli
Harika dedigin gibi bu hafta 2 kilo gidicek sanirim.SAbah ac karnina ilik limonlu su
11 de
Domates slatslik iki haslabmis yumurta 7 zeytin 1 bardak tarcibli süt 2 tam ceviz 1 kuru kayisi
Aksam 17.0
1 kepce merc corba
2 kasik caci
1 kepce sulu köfte az patstesli
3 kasik bulgurbpilavi
Bol salata
300 ip atlama
2.5 litte su
Filiz bu yazarSorma bi de bize gece yazıyor bunu pideci falan diye![]()

Yok yok korkum yok cok sukurcanım heralde soruyu bana sormak istemiştin valla normalde ben de dayanamıyorum cunki surekli bşrsey yeme halinde oluyorsun ara öğün vs yapınca böyle iki öğün oldugunda surekli kafanda yemek olmuyor dolayısıyla aradaki uzun zaman dilimlerinde sanki orucluymussun gibi dusun demişti sevgiliEllssa ben de oyle yaptım özellikle aksam 5te yedikten snra cok zor oluur diye düşünmüştüm ama cok kolay alıstım ben de onun dedigi gibi
günaydınnnm canım
tostlarrr dürümler derken aksama guzel olmuş ama heralde hem bebeklere hem kohusayla ilgilenşrkem yemege cok dikkat edemedin canım
evet ya orası da var dogru insan meyveylw dengeliyor biraz kendini
amanınnnnn
vallaa harika berdiyor ben de onun yaptıgı listeleri yapmaya calısıpyorhm degişik bir sistemi var
Benimde krizlerim hep gece tutuyor butun gun yemiyim gece surekli yerim yani cok kotu bi huy biliyorumZaten akşam yemeyince, ertesi günün açlık seviyesini aşağılara çekersin. Akşam yediğimizde ise kan şekeri dengesizleştiğinden ertesi güne aç uyanırız ve gün boyu hep açızdır..
Zaten diyetisyenler senin dediklerinin tam tersini skhluyor en son gittigim diyetisyen yemek oncesi muhakkak 2 bardak su ic dedi.Hayır canım, ben diyetisyen listelerine inanmıyorum, gittiğimde faydadan çok zarar gördüm çünkü.. Kısa aralı öğünlerle benim iştah kocaman oldu ve sadece yemek düşünür olmuştum.
Diyetisyen listeleri maalesefki insülin direncini de hediye ediyor..
Benimkisi farklı bir proğram ve gerçekten de çok etkili.. Direk yağdan gidiyor. Çok afedersiniz idrardan çıkıyor resmen yağlar..
Harikasin bole devam.anlaştık canım bu hafta daha dikkatli olayım hem menülerde hem aktiflikte
gercekten öyle daha bu sabah düşünmüştüm ben de bunu diyorum aksam ac yatıyoruö ama sabaha tok uyanıyorumhatta dedimki acaba aksam gece farketmeden bişey mi yedim böyle tokluk hissi var bende![]()
Bi gun denicem bakalim bukadar ara verebilcekmiyim gerci menulerime bakarsan bende 2 ogun yiyorum cogu zamanAkşam aç yattığımızda leptin hormonu yağları yakıyor ve bu durum müthiş enerji veriyor tabi mutluluğu söylemiyorum bileuzun süreli açlık saatlerinde ise vücut enerji açığını kendi içine yönelerek sağlıyor, ölü hücreleri ve yağ depoları oluyor bu kaynaklar da..Ölü hücreler hastalık kaynakları biliyosunuz..
Ben bu proğramda 3 hastalık atlattım hamdolsun hem de mucizevi iyileşmeye şahit olarak....
Yanii bu ne demek; uzun süreli menü araları hem fit olmak hem de sağlıklı olmak demek..
Seninkidemi kasim dogumlu benimde oglum 10 kasim dogumlu yani yaklasan bir parti var gitmesi gereken 6 7 kilo var hadi ozaman yarisalim senleİnanırmısın takıma gelmeden önce diyete baslamıştım okadar ara ögün vs yapmama ragmen sütüm azalmıştı gözle görülür sekilde ben de diyeti bırakıp yine hamurlaea tatlılara gömülmüştüm ama sizşn sistemimtakipmetmeyenbaslayalı hic azalmadı ben azalabilir demiştim baslatken ozyuzden gittigi yere kadar böyle devam etmek istşyorum hedefim oglumun dogumgununenkadar 70 e düşmek yani 30 kasıma kadar 8 kilom var