Sagol kuzum hep iyi olsun yavruslar.
Aksama kadar sahaneydi oysa kii
Ohhh misss kokulular
Canim oglenki kavun bozmus biraz birde nasil bi spor yaptin sen kuzun hamligin kac gundur gecmedi acaba karistirdimmi ben baskasimiydi oo

Seflige ilk adim diyorsun yani harika hayirli olsun tekrardan ozaman tatlim.
Menulerin gayet guzel canim bu hafta bu kosturmaya strese iyi bi eksi gelmesi lazim.
Aayyy o duadan bende istiyorum banada guzel bi yardimci sart tabi kkiiide is konusunda guzel kendi cirkin olsun mumkunse

Aksama kadar bende jyiyim aksamlari noluyorsa nefis falan kalmiyor
Ayyy evet ya cocuklar annemle babamada bulastirmis yatak dosek yatiyor insanciklar benimde bogazlar fena galiba ben de yakalandim.
Canim menulerinde ekmek aralari fazla geldi onlar harici cokta kotu degil gibi kuzum bide keske menulerini gunluk yazabilsen daha cok yorum yapar daha cabuk duzeltirsin kendini.
Canim demek ki 1000 kalori az geliyor daha onceki menun 1200 kaloriydi sanki yanlis hatirlamiyorsam
Ozaman bigun beraber icelim eskisi gibi.
Neguzel bikere basardiysak birdaha basaririz.
Ya harikasin bu kadar yagi yemekte bhyuk marifet
Canim liste disida olsan bizimle ol cok guzel kilolar verirsin canim.
Sizin kizlarin yaslari kacti kizlar
Kilo bildirimlerini bekliyoruz cancagzim.gercekten baya bi yogunmussun.
Cok gecmis olsun canim seni ozaman yuruyus disinda sporlardan muaf tutalim
Ayyy sigara benim hassas noktam esim basladi yine sigaraya dunya para verdi elektoronik sigara aldi 1 hafta kullandi bi arastirdim ki cok fazla zarari varmis biraktirdim normal sigara ya devam et en azinda yaslaninca olursun dedim oda basladi sigaraya
annemde cok kiziyor ya analarimiza noluyorsa

canim gidis o gidis daha gelmemissin iyisiniz dimi.
Ahhh ahhh cok guzel di ama cok uzun zaman olmus yemeyeli
Bu hafta 2 kilo gidicek sanirim .
Ev isi kadar nankor bi is yok kuzum yap yap bitmiyor.
Valla bizim yapamadigimizi seflik yaptircak sana incecik kalican.
Ayyy senin kidemi erken klakiyor ya bizimkide ole buyuk oglu uyurdu ne guzel 10 a kadar kucugum dogdugundan beri alisti en gec 7.30 da kalkiyorlar.
Harika dedigin gibi bu hafta 2 kilo gidicek sanirim.
Filiz bu yazar

Yok yok korkum yok cok sukur
Benimde krizlerim hep gece tutuyor butun gun yemiyim gece surekli yerim yani cok kotu bi huy biliyorum
Zaten diyetisyenler senin dediklerinin tam tersini skhluyor en son gittigim diyetisyen yemek oncesi muhakkak 2 bardak su ic dedi.
Harikasin bole devam.
Bi gun denicem bakalim bukadar ara verebilcekmiyim gerci menulerime bakarsan bende 2 ogun yiyorum cogu zaman
Seninkidemi kasim dogumlu benimde oglum 10 kasim dogumlu yani yaklasan bir parti var gitmesi gereken 6 7 kilo var hadi ozaman yarisalim senle