• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ihlamur , , karanfil,limon dilim ,tarcin , elma cekirdegi ile beraber kaynat ic . tavuk kemikli ,havuc , kereviz sapi , dere otu , sogan ,pirsa koy kaynat kaynayinca 1 tatli kasigi sirke ekle tavuk kemiklerindeki vitaminlerini biraksin afiyet olsun:kk77:
Çok teşekkürler ablacım malzemelerin hepsi yok ama bir kısmı ile bugün yapicam

Asure az sekerliymis oyuzden sorun yok canim, afiyet olsun :)

Eksi gormek candir:)
Cok iyi yapmissin canim, hemde hamileymis, Allah kabul etsin..

O zman sanada koly gelsin canim ben 2 gundur utu yapiyorum :)

Benimde kafam karismisti Deryacim, keratini ciddi ciddi dusunuyorum sen soyledikten sonra, kalici makyaj hic aklima bile gelmemisti sen yazana kadar :)

Cok guzel menu canim :)

Cok azicik da egzersiz olsa daha guzel gider kilolar, dahada sIkIlasirsin canim, menun gayet guzel:)

Merak ettim bakicam simdi sarkiya:))

Bu nasil menu canim benim, kahvalti da aksam da hep karbonhidrat, saglikli yiyecek namina hicbir sey yok :KK43:

2 cocukla leslie 1 mile bile yapman gayet iyi canim , cubuk tarcinda cok iyi oluyor gercekten :)

Cikilata, recel ve oglenki karbonhidratlar icin 200 ia geliyor canim :)
Kinalar bitmiyor hakkaten, masallah ne cok ksi evlendi tanidiklarindan..

Bugun dunden daha guzel olmus canim menun :)

Guzel menu Ozlemim :)
Asurede cok guzel odul olur.

Canim bir cezvenin icine su koy, limonu sIk ,kabuklariyla at cezveye, 1 tatli kasigi bal ya da pekmez ekle, nane, karabiber, aci pul biber ekle kaynat, sonra suz ,hafif sicakligi gitsin ve ic canim.
Birde kemik suyuna hangi corba olsa ise yarar gulum, acil sifalar..

Bugun tabiri caizse canin cikmis kuzum, insallah guzelce dinlenirsin Busecim.
Yarin daha az yorucu birgun olur umarim canim..
Menun ,egzersizlerin oldukca guzel..
Çok teşekkür ederim ablacım aynen dün çok yorucuydu bugün daha iyiyim şükürler olsun :)

😘😘

AYYY Dun bende asure davetine katildim ama yemedim yanima aldim yarin cuma odulu olarak yicem

Sabahtan cok az yemissin ama aksama iyi ogunun genel olarak guzel ama

Canim sen cok pilav makarna yemezdin sasirdim yiyodunda benn mi fark etmiyodum acaba

Hayirli olsun huzurcum. Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda

Cok zor bi gunmus canim esininde yaptigi yani .allah kabul etsin bu arada kuzum

Senin sporlara hayranim kuzum ayrica menunude begendim tatlim.

Harika canim sen bu hafta 2 kiloyuda gecicen valla

Canim yuzmeye gidiyordun noldu ona birde bi masajami ne gifiyodun inceltmek icin olan bittimi faydasini gordunmu

Canim bence sen bu hafta arti gelirsin neden bukadar dagittin diyeti halbuki guzel gidjyodun gecen hafta bence arkadasin geldigindede hafif biseyler yapmalisin ki diyetin bozulmasin yada 1 gun bozdun o hafta komple toparlaman lazim menuleri

Canim sen niye toparlanamadin cok kotu menulerin eristeler pilavlar makarnali corbalar cikolatali bisiler patatesli kasarli omletler 2 3 dilim ekmekler fena yani

Kanki sen nasil doguyorsun allah askina ac gezmeye alistin heee

Gecmis olsun kuzum biraz gec oldu cevap icin sanirim sicak suya bal limon karabiber koy sicak sicak bire bir iyi gelir bol karabiberli tarhana corbasida iyi gelir bende dr gidicem bugun bogazlar kotu benimde

Harika incecik kalcan valla

Normal hayata donus harika canin menun

Guzel canim eksi gelcek insallah cezalari ihmal etmiyelim ama
Ağzından bal damlıyor ablacım:)

Ptsi sporum temizlik 30 dk ve 30 dk yürüyüş sanırım

Salı

Kahvaltı
1 sb süt yulaf muz kakao

Öğle
Çorba
erişte cevizli
Kabak yemeği

Akşam
Domatesli biber
Böğürtlen reçeli 1 tk
2-3 tb ekmek
Peynir az

Spor olarak oynadım birsürü ve gün içi de hareketliydim cezam tamamdır
Kuru yemiş de yedim kınada 1 de küçük lokum ama oynadım :/

Çarşamba

Kahvaltı aynı
Öğle
2 yk pilav
Nohutlu makarnalı anormal bir çorba
Tavuk sote (patates ve mantar da vardı mantarı yemedim)

Akşam
Patatesli kaşarlı omlet
2tb ekmek
1tk böğürtlen reçeli
Vee 1tk çikiletta ama bu kakaolu ezme gibi bir şey sabnırım da çikolata gibiydi aynı da çikolata diyim
Regl ve depresif bir haldeyim sinirliyim duygusalım:KK43:
Balık olmak çok zor

Bugün de 1 saat rahat yürümüşümdür

Yarın akşam yine kına var

OYNAYA OYNAYA SINIFTA KALDI OLACAĞIM...

@Yawrukush
o cevizli eriste nekadardi canim:işsiz: oynamissin da ama iste biliyosun cokemwk verip bir gunde de bozabiliyoruz insan ilk patlamasibda.
eylul 25 menum
sabah8
2 yumurtali menemen

ara filtre kahve

oglen 1

1 kase corba,1 dilim ekmek,3 dilim karpuz

aksam 5
1 tavuk but , 1 tabak salata

ara 2 bardak cay

su2.5 lt

spor 1 saat yuruyus

besive besive Kuzum sen bu kadar az yiyerek nasıl yaşıyorsun bir de bu yoğunlukta
@Yawrukush
Bugünkü menü.
Kahvalti:11.30
Menemen peynir salatalık 2 tane zeytin 1 bardak çay domates
Ogle:16.30
Kürü fasulye yarim kase 4 kaşık yağsız tuzsuz çin pilavi salata 1 kase
Aksam:20.00
Acılı ekşili çorba 1 büyük kasenin 3 te 2 si kadarını içtim
2 litre su
Bugün 10.000 adım
Ekstra olarak motorum bozuldu yolda kaldım sabah 15 dakka 70 kilo motoru ite ite kan ter içinde kaldım
Sonra bugün bir manti hamuru yaptım alnımdan şip şip damladı gene o da 1 saat sürdü
Sonra sabah depo geldi 1 saat ağır ağır şeyleri indirip kaldırdım bugün bayağı aktiftim vallahi :rolleyes:
@kanadali35
@Kozmogirl17
@Yawrukush
Akşamki güzel acılı ekşili çorbayı bitirseydin keşke enerji olurdu
CARSAMBA MENUM
SABAH 9DA
1 haslanmis yumurta
Yarim domates, yarim salatalik, yarim avokado, 3-4 adet minik havuc
Koz sivri biber
50 kalorilik pita ekmegi
1 kk tulum peyniri

OGLEN 14DE
1 dilim somon baligi
Firinda kabak, patlican, brokoli

ARA 17DE
Filtre kahve
3 adet burcak biskuvi

AKSAM 18.30DA
Tavuk izgara (avuc ici buyuklugunde)
Salata

SU: 2 ltye tamamlayacagim.
SPOR: 3 saate yakin yuruyus, ev isi (utu, yemek hazirlama, ortaligi toplama)
Çok güzel menü güzel de spor 3 saate yakın yürüyüş harika bir şey
Gunaydın kızlar bu aralar cok yogunum pek vakıt bulup gıremıyorum.
25 eylül carsamba menüm

08.30
1 has. Yumurta
Domates
Peynir
4 zeytin
2 ceviz

11.00
1 havuç

12.30
Pırasa
Şeftali
Ceyrek ekmek

14.30
Turk kahvesı
Nesfıt

19.30
Domates corbası
Patates yemegı (1 kucuk tabak)
Salata
Yogurt
1 dılım ekmek

2.5lt su 40 dk egzersız

10dk yuruyus cezamı bugun yaparım kaptan🤭 @Yawrukush
Patates yemeği akşam yerine öğlen falan olsaydı daha güzel olurdu sanki öyle öneriyor sanırım zamanlar
Canım insülinini ani fırlatan besinlerden uzak durursan acıkmazsın asla. Yani şeker unlu gıdalar meyveler. Karatay beslenmesi en ünlüsü mesela bu tarz diyetlerin. Çok güzel kilo verirsin. Hem üç beben varmış sanırım daha az vaktini alır Karatay diğer diyetlere göre. Günde fırsat bulursan 40 dk yürümen yeter de artar bile. Vakitsizlikten spor yapamasan bile mutlaka kilo verirsin. 👍🏻
Ben zaten geçen yıl karataylı 17 kg vermiştim:KK76:

aslında çok zor bişey değil.. 7 malzeme gerekiyor isterse çok çok sade bişey bile yapabilirsin.. ve bence çok şekerli yapılmazsa öğün yerine bile tüketilebilir diye düşünüyorum. tabi kaptişim bilir gene. denemek istersen tarif verebilirim 4 ltlik bir tencereye yaptım çok fazla çıkmıyor. verebileceğin insanlar varsa etrafta onlara da dağıtırsın.
Olur yaparsam yakin oldugum 4 komsu var onlari cagiririm herhalde bearber yiyelim diye ama hepsini ayni anda cagiraramam o kadar sandalyem bile yok :P
Himm aslinda cumartesi gunu ust komsuya gidecegiz yemege ama aslinda csoyle basit vbir tatli ve belki mercimek koftesi filan gotururum diye dusunmustum, bilemedim ki asure severler mi ki

Cansın :KK200: sen de başla balım hem de müthiş süt olur emziren arkadaşlar da var grubumda..Heleki bir tanesi 103 kilo ile başladı şimdi 80 kilo.. 2,5 ay gibi bir sürede üstelik ve de emziriyor :KK37:

Çok güzelmiş ya, ben eşimle yapabilir miyim bilmiyorum.. Öğlen yemek saati bizim yemek saatine uygun, sabah akşamı da idare ederim bir şekilde yani umarım :) Yemeği beraber yemeyince huzursuzluk çıkarıyor da benimki, en azından birini ona uygun yapmam gerek..
Okudum biraz, yasak listesini falan gördüm, güzel hoşuma gitti ama bilemiyorum, deneyeceğim :)
Bir de yaparsam öğlen kahvaltı yapmam artık normal yemek yerim, öyle olur mu ki?

Gunaydin kizlar cok keyifli bir gun gecirmenizi diliyorum, tarti icin son gunumuz, bugun menulere - egzersizlere cok dikkat edelim lutfen.. :KK200:

@Metem , @Vexena , @Only_Eylul , @tomrs , @madamesnow , @selsalan , @birisii nerelerdesiniz kizlar?
@LaMademoiselle nasil oldun Gamzecim dun hic ugramadin?
@pomegranate_ nasil gidiyor isler gucler esim, cok ozletme kendini..
Dahlia_ Dahlia_ Fatimem adapte olabiliyor musun diyete, kuzucugun nasil?
@Falanfilannnn Tugbacim gunun guzel gecsin bugun bize yazmayi unutma :)
@Ucyuzbesyuz nasil gidiyor canim diyet?
haeshin haeshin , @gogo2405 canlar gunaydin sizede..
@Akrrep , @MigiMadid , @stitch , @kanadali35 , @Kozmogirl17 , Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda , fayfeyfiy fayfeyfiy , besive besive , DeryaOnDiet DeryaOnDiet , @Harpy ,@Gonulmeyvesi kizlar sizlerede cok guzel bir gun gecirmenizi diliyorum.
@Derya_the_queen Filizcanim senide opuyorum..

Olmaya çalışıyorum canım ama çok zorlanıyorum :(
Bebeğim de iyi çok şükür, alıştık sanırım bir birimize :)
Seninkiler nasıl? Aras tamamen iyileşti mi?

Mandalina ve portakal çoksa şeker oranı fazla olabilir canım
Harici güzel :)

Canım nasıl oldun sen

Çok güzel:) karnabahar çok severim

Harikasın kuzum

Süpersin 💋

Hoşgeldin♥

Güzel canım

Canım ben de
Regl + havalar + derslerimin ufaktan yoğunlaşması... ama dikkat etmeliyiz

Güzell

Aşure sadece 2 kaşıksa güzel diyorum

ımmm kek diyet😍 güzel canım

Magnum mu :KK43: ben de istiyorum ama ekonomik kriz ve havalar vurdu😂

Afiyet olsun güzellik süpersin

Süpersin semizotu harika

Süpper

Harikasın akrebiiim

Kek hariç güzel :)

Güzell

Süpersin

Ay bugün benim de 1 hurmam vardı yazmayı unuttum..

bitterler hariç güzel :)

Süpersin

Brokolili turta mı
Muffin gibi mi acaba kek gibi mi nasııuıl

Canım gelin pStasında yağ yok ama şeker un var...
Bugün çok olmuş:KK43: olmamış bugün:KK43:
icinde cok az keke galiba bol yumurtayla yapiyorlar baya hafifti turta

o cevizli eriste nekadardi canim:işsiz: oynamissin da ama iste biliyosun cokemwk verip bir gunde de bozabiliyoruz insan ilk patlamasibda.

Akşamki güzel acılı ekşili çorbayı bitirseydin keşke enerji olurdu
Çok güzel menü güzel de spor 3 saate yakın yürüyüş harika bir şey
Patates yemeği akşam yerine öğlen falan olsaydı daha güzel olurdu sanki öyle öneriyor sanırım zamanlar
Ben zaten geçen yıl karataylı 17 kg vermiştim:KK76:
Onu farkettim ama geç oldu🤣🤣

Asure az sekerliymis oyuzden sorun yok canim, afiyet olsun :)

Eksi gormek candir:)
Cok iyi yapmissin canim, hemde hamileymis, Allah kabul etsin..

O zman sanada koly gelsin canim ben 2 gundur utu yapiyorum :)

Benimde kafam karismisti Deryacim, keratini ciddi ciddi dusunuyorum sen soyledikten sonra, kalici makyaj hic aklima bile gelmemisti sen yazana kadar :)

Cok guzel menu canim :)

Cok azicik da egzersiz olsa daha guzel gider kilolar, dahada sIkIlasirsin canim, menun gayet guzel:)

Merak ettim bakicam simdi sarkiya:))

Bu nasil menu canim benim, kahvalti da aksam da hep karbonhidrat, saglikli yiyecek namina hicbir sey yok :KK43:

2 cocukla leslie 1 mile bile yapman gayet iyi canim , cubuk tarcinda cok iyi oluyor gercekten :)

Cikilata, recel ve oglenki karbonhidratlar icin 200 ia geliyor canim :)
Kinalar bitmiyor hakkaten, masallah ne cok ksi evlendi tanidiklarindan..

Bugun dunden daha guzel olmus canim menun :)

Guzel menu Ozlemim :)
Asurede cok guzel odul olur.

Canim bir cezvenin icine su koy, limonu sIk ,kabuklariyla at cezveye, 1 tatli kasigi bal ya da pekmez ekle, nane, karabiber, aci pul biber ekle kaynat, sonra suz ,hafif sicakligi gitsin ve ic canim.
Birde kemik suyuna hangi corba olsa ise yarar gulum, acil sifalar..

Bugun tabiri caizse canin cikmis kuzum, insallah guzelce dinlenirsin Busecim.
Yarin daha az yorucu birgun olur umarim canim..
Menun ,egzersizlerin oldukca guzel..
spor ekleyecegim canim insallah. Ama bugun de zor is cikisi arkadasimla bulusacagim eve gidene kadar saat cok gec olacak

Gunaydin kizlar cok keyifli bir gun gecirmenizi diliyorum, tarti icin son gunumuz, bugun menulere - egzersizlere cok dikkat edelim lutfen.. :KK200:

@Metem , @Vexena , @Only_Eylul , @tomrs , @madamesnow , @selsalan , @birisii nerelerdesiniz kizlar?
@LaMademoiselle nasil oldun Gamzecim dun hic ugramadin?
@pomegranate_ nasil gidiyor isler gucler esim, cok ozletme kendini..
Dahlia_ Dahlia_ Fatimem adapte olabiliyor musun diyete, kuzucugun nasil?
@Falanfilannnn Tugbacim gunun guzel gecsin bugun bize yazmayi unutma :)
@Ucyuzbesyuz nasil gidiyor canim diyet?
haeshin haeshin , @gogo2405 canlar gunaydin sizede..
@Akrrep , @MigiMadid , @stitch , @kanadali35 , @Kozmogirl17 , Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda , fayfeyfiy fayfeyfiy , besive besive , DeryaOnDiet DeryaOnDiet , @Harpy ,@Gonulmeyvesi kizlar sizlerede cok guzel bir gun gecirmenizi diliyorum.
@Derya_the_queen Filizcanim senide opuyorum..
Sagol kaptanim. Insallah bugun ve hergun senin icin de cook guzel gecer ;)

Ya ben o kalıcı ojeye cesaret edemedim bi türlü çok beceriksizim ben manikür bile yapamam. Manikürünü kendin mi yapıyorsun. Bi de bu tırnaklara yapılır mı bi akıl verir misin bana 🙏🏻 Yalnız tırnaklara gel🤦🏻‍♀️ Bakımsızlıktan ölecekler🤣🤣🤣
Canim neden yapilmasin gayet normal tirnaklarin var.
Kolay manikur icin dyusa girmeden once bir metal torpu yardimiyla etlerini kaldir. Dusunu al sonra cikar cikmaz et kesme makaslari var ya manikur icin kullanilan onlarla butun etleri kes , bittiii.
Sonra iste sacini kurttun falan filan, sira geliyor torpuye yap torpunu sur ojeni ohh mis ;)

Kızlar sporum tamam 👍🏻
Ceza var sanırım 10 dk eliptik🤣
Biraz hileli oldu ama onu da yaptım.
Kaptanlarım 35+10=45 dk cezayla beraber 👍🏻
Ben duşa kaçtım. 🚿🛀🏻🧼🧽

Eklentiler

• 2D9A934A-1860-4DA1-92DC-48B00E61C166.webp
    2D9A934A-1860-4DA1-92DC-48B00E61C166.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 28
😘😘

AYYY Dun bende asure davetine katildim ama yemedim yanima aldim yarin cuma odulu olarak yicem

Sabahtan cok az yemissin ama aksama iyi ogunun genel olarak guzel ama

Canim sen cok pilav makarna yemezdin sasirdim yiyodunda benn mi fark etmiyodum acaba

Hayirli olsun huzurcum. Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda

Cok zor bi gunmus canim esininde yaptigi yani .allah kabul etsin bu arada kuzum

Senin sporlara hayranim kuzum ayrica menunude begendim tatlim.

Harika canim sen bu hafta 2 kiloyuda gecicen valla

Canim yuzmeye gidiyordun noldu ona birde bi masajami ne gifiyodun inceltmek icin olan bittimi faydasini gordunmu

Canim bence sen bu hafta arti gelirsin neden bukadar dagittin diyeti halbuki guzel gidjyodun gecen hafta bence arkadasin geldigindede hafif biseyler yapmalisin ki diyetin bozulmasin yada 1 gun bozdun o hafta komple toparlaman lazim menuleri

Canim sen niye toparlanamadin cok kotu menulerin eristeler pilavlar makarnali corbalar cikolatali bisiler patatesli kasarli omletler 2 3 dilim ekmekler fena yani

Kanki sen nasil doguyorsun allah askina ac gezmeye alistin heee

Gecmis olsun kuzum biraz gec oldu cevap icin sanirim sicak suya bal limon karabiber koy sicak sicak bire bir iyi gelir bol karabiberli tarhana corbasida iyi gelir bende dr gidicem bugun bogazlar kotu benimde

Harika incecik kalcan valla

Normal hayata donus harika canin menun

Guzel canim eksi gelcek insallah cezalari ihmal etmiyelim ama
Masaj bitti cnaim tatil oncesinde gittim, selulitleri cok azaltti ama incelme cok gozle gorulur birsey yok ortada.
Hava buzz gibi canim burda aslinda havuza ucretsiz gidiyorum isyerimden spor kartimla ama gitmeye korkuyorum ben cok cabuk hasta oluyorum kisin :(

Canim neden yapilmasin gayet normal tirnaklarin var.
Kolay manikur icin dyusa girmeden once bir metal torpu yardimiyla etlerini kaldir. Dusunu al sonra cikar cikmaz et kesme makaslari var ya manikur icin kullanilan onlarla butun etleri kes , bittiii.
Sonra iste sacini kurttun falan filan, sira geliyor torpuye yap torpunu sur ojeni ohh mis :KK66:
Tamamdır şimdi tırnaklarımı kaldırayım. Et kesme makası dediğin şey şu kerpetene benzeyen katil görünüşlü alet de mi? Arkadaşımda vardı. Çok korkmuştum. Ama dur ben hiç oje sürmem sen şimdi heveslendirdin beni alayım. Hevesim geçince kenarda durur yine heveslenince evde bulunmuş olur😁 şimdi kaldırıyorum etleri kesecek bir şeyim yok sadece görmek için 👍🏻Teşekkür ederim

Dün siteye giremedim diye salı menüsünü de yazamadım, unuttum tamamen hatırlamıyorum şimdi yazayım..

Çarşamba menüsü

Sabah
1 silim ekmek
Peynir
Çay

Ara
Yarım muz
15 tane kadar balkabağı çekirdeği

Öğlen
1 büyük kase salata

Akşam
2 kaşık makarna
Haşlama et
Domates

Su 1 litre
Selam canim hamileleik takvimin gitmis bebisini aldin mi kucagina? Hersey yolunda mi?

Back
X