• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

😘😘

AYYY Dun bende asure davetine katildim ama yemedim yanima aldim yarin cuma odulu olarak yicem

Sabahtan cok az yemissin ama aksama iyi ogunun genel olarak guzel ama

Canim sen cok pilav makarna yemezdin sasirdim yiyodunda benn mi fark etmiyodum acaba

Hayirli olsun huzurcum. Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda

Cok zor bi gunmus canim esininde yaptigi yani .allah kabul etsin bu arada kuzum

Senin sporlara hayranim kuzum ayrica menunude begendim tatlim.

Harika canim sen bu hafta 2 kiloyuda gecicen valla

Canim yuzmeye gidiyordun noldu ona birde bi masajami ne gifiyodun inceltmek icin olan bittimi faydasini gordunmu

Canim bence sen bu hafta arti gelirsin neden bukadar dagittin diyeti halbuki guzel gidjyodun gecen hafta bence arkadasin geldigindede hafif biseyler yapmalisin ki diyetin bozulmasin yada 1 gun bozdun o hafta komple toparlaman lazim menuleri

Canim sen niye toparlanamadin cok kotu menulerin eristeler pilavlar makarnali corbalar cikolatali bisiler patatesli kasarli omletler 2 3 dilim ekmekler fena yani

Kanki sen nasil doguyorsun allah askina ac gezmeye alistin heee

Gecmis olsun kuzum biraz gec oldu cevap icin sanirim sicak suya bal limon karabiber koy sicak sicak bire bir iyi gelir bol karabiberli tarhana corbasida iyi gelir bende dr gidicem bugun bogazlar kotu benimde

Harika incecik kalcan valla

Normal hayata donus harika canin menun

Guzel canim eksi gelcek insallah cezalari ihmal etmiyelim ama

Haklısın canım pişman oluyırum sonradan ama :(

Artı gelmek istemiyoruumm

Himm ben de bir arastirayim o zaman bunu, tesekkurler :KK74:

Burada da cok kotu, yagmurlu, hatta arada kalorifer bile yakmaya basladik :KK57:
ama senin havanin guzel olmasina sevindim. yoksa yarin guzel bir eksi mi geliyor?
Evet Filiz burada ama bulusamayacagiz galiba, Filiiiiz ses ver :KK3: FitFiliz FitFiliz
Sali gunu eksi 1 deydim. Insallah en azindan eksi 1 gelecek gibi gibi ;)
Tuuh kotu olmus gorusememeniz. Filizim FitFiliz FitFiliz Varsovaya yolun dusmuyor mu? himm bu arada ben kacirmistim, gezmeye mi gittin iskocyaya yoksa is gezisi mi canim?

25 Eylül çarşamba menüm

Öğle
1 kase (35) yeşil zeytin
Az domates ve kelek

Akşam
Balık
Salata

Ah kızlar öğle dışardaydım. Acele ile yanıma aldığım zeytini doyurucu olsun diye hepsini yedim. Salamura zeytin haliyle tuzlu.. Benim gibi düşük tansiyonlu birinin tansiyonunu tavan yaptırdı.. Tabi ben de geç farkettim tansiyon olduğunu.. İkindi başlayan baş ağrısı akşam krize döndü. Ağrı kesici banamasın demiyor. Akşam tam yemek başında bana bişi oluyor diye yığıldım kaldım. Beynimden kan fışkıracak sandım. Eşim sağolsun aklına gelmiş. Kızla tansiyonumu ölçmüşler.. 16/11 😪 5 dk sonrası bu değerler yükselmiş.. Hemen limonlu su ve sarımsak takviyesi ile 10 dk sonra yavaş yavaş şiddeti aşağı inmeye başladı.. Şükür..
Normalde 10/6 veya 11/7 olur tansiyonum..
Geçti şükür ..
Nasıl ya yine de zeytinle o kadar yükselmesi normal mi var mı tansiyon sorunun peki. Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Sali gunu eksi 1 deydim. Insallah en azindan eksi 1 gelecek gibi gibi :KK66:
Tuuh kotu olmus gorusememeniz. Filizim FitFiliz FitFiliz Varsovaya yolun dusmuyor mu? himm bu arada ben kacirmistim, gezmeye mi gittin iskocyaya yoksa is gezisi mi canim?
is gezisi, o yuzden yogun o da

Dün siteye giremedim diye salı menüsünü de yazamadım, unuttum tamamen hatırlamıyorum şimdi yazayım..

Çarşamba menüsü

Sabah
1 silim ekmek
Peynir
Çay

Ara
Yarım muz
15 tane kadar balkabağı çekirdeği

Öğlen
1 büyük kase salata

Akşam
2 kaşık makarna
Haşlama et
Domates

Su 1 litre
suuuuuuuu bol ic 1lt cok az emziriyorsun sen .

Yarını çok merak ediyorum Pazartesi şok olmuştum şahane bir düşüş vardı sonraki günler pazartesiden 100 gr fazla 100 gr eksik karışık gitti WC sorunu var biraz o günkü gibi olsam yetecek bu sabah iyiydi bakalım nasıl olacak. 🧿🧿

Yarını çok merak ediyorum Pazartesi şok olmuştum şahane bir düşüş vardı sonraki günler pazartesiden 100 gr fazla 100 gr eksik karışık gitti WC sorunu var biraz o günkü gibi olsam yetecek bu sabah iyiydi bakalım nasıl olacak. 🧿🧿
Aay ben dayanamadım tartıldım bu ssabah yine yaa o_O

Kizlar selam istanbulda ve cevresinde olanlara cok gecmis olsu ben kocaelindeyim bisey hissetmedim burdan ama 6 siddetinde deprem olmus yikilan yerler varmissanirim minareler falan anladigim kadariyla insallah bukadarla kalir bir daha yasatmaz .

Biz bugun sabah dr a gittik ailecek ordan cok guzel bi parka kahvalti piknigine gittik ordanda bi tanidiga kahveye gectik daha yeni eve geldim telefonu elime aldim valla cok yorulmusum ama artik hal kalmadi cocuklari uyuttum kendimde uzanicam simdi uyuyim biraz bakim.

Kizlar selam istanbulda ve cevresinde olanlara cok gecmis olsu ben kocaelindeyim bisey hissetmedim burdan ama 6 siddetinde deprem olmus yikilan yerler varmissanirim minareler falan anladigim kadariyla insallah bukadarla kalir bir daha yasatmaz .

Biz bugun sabah dr a gittik ailecek ordan cok guzel bi parka kahvalti piknigine gittik ordanda bi tanidiga kahveye gectik daha yeni eve geldim telefonu elime aldim valla cok yorulmusum ama artik hal kalmadi cocuklari uyuttum kendimde uzanicam simdi uyuyim biraz bakim.
aa bilmiyordum canim, bakayim bir haberlere. Insallah can kaybi olmamistir.

Masallah canim ne guzel birgun gecirmissiniz

Canim cok kolay onu cikartmasi once ustunden biraz topuluyorsun ustteki top kismini cikartmak icin, sonra pamugu kucuk kucuk boluyorsun her tirnagi bir kucuk parca pamuk gelecek sekilde. O pamuklarin ustune kalici oje cikaran asetonlardan surup tirnaginin ustune koyuyorsun ve o pamugu ve tirnagini hava almayacak sekilde alumunyum folyo ile kapatip 7-10 dakika kadar bekliyorsun sonra torpunun ucuyla itekleyince kendiliginden cikiyorlar. Alumunyom folyo kullanmak istemezsen veya almak istersen internette silikonlar var cok uyguna 5-10 liraya onlari kullanirsan tirnaginda silikon varken birseyler bile yapabilirsin, yani elelrini kullanabilirsin :KK66: Ama tabii aluminyum folyo varken cikmasin veya kaymasin diye 10 dakika boyunca ellerini kullanmaman en iyisi olur, sonra olur da cikmayan yerler olursa hafif torpule aninda cikiyor oje zaten.
Surmesi de cok kolay hele elin alisinca ben iki elimi oje cikartma ve surme ve hatta manikur 45 dak civarimi aliyor sadece. Acelem varsa 30 dakikada hepsini yaptigim bile oluyor :p
ben de almak istiyorum ondan, emzirdigim icin cesaret edemedim . iceriginde yaziyomu acaba deryacim

ama daha eglenceli olmustur cocuklarla. Bakalim biz de 2. cocugu ciddi ciddi dusunuyoruz. Mezuniyeti bekliyorduk, artik oldum ;)
Tabi canim onlar bizim dunyamizin rengiii
Ooo hadi bakalim artik guzel haberlerini bekliyoruz senin ilk cocuk kac yasindaydi

Tabi canim onlar bizim dunyamizin rengiii
Ooo hadi bakalim artik guzel haberlerini bekliyoruz senin ilk cocuk kac yasindaydi
3 yasinda canim ve artik kizim da kardes istiyorum demeye basladi. Esim zaten habire diyor ben 2 cocuk daha isterim diye, bana cvok sans vermiyorlar yani :D ama esim cok fazla yardimci o yuzden ben de olsun istiyorum.

oyy kuzular seninki de kücülmüş canım benimkiler gibi yasları da yakın amann diyim 3. Ye dikkat et cünki ben yandım sen yanma dşyw söylüyoeum :KK53:
Valla korkuyorum ama kismet tabi bu isler nasil zormu biraz daha buyufuklerinde rahat edicem mi

3 yasinda canim ve artik kizim da kardes istiyorum demeye basladi. Esim zaten habire diyor ben 2 cocuk daha isterim diye, bana cvok sans vermiyorlar yani :D ama esim cok fazla yardimci o yuzden ben de olsun istiyorum.
3 cocuk istiyor yani esin benim kide istiyordu 3 2 den sonra vazgecti ama belki ilerde yapariz diyor aman esin yardimci oluyorsa yap kizinda buyumus dogana kadar 4 olur ee anca iste

Back
X