• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar menümü vereyim cevizlerimi hala yiyorum
Su da bayaaa içtim kızlar 2 lt yi geçti daha içerim.

Eklentiler

• 87D22EF4-933F-4AE2-9D04-4684F1FBA204.webp
    87D22EF4-933F-4AE2-9D04-4684F1FBA204.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 35
Selamlar kizlar nasilsinizi, nasil gidiyor tarti oncesi son diyet gunu?
Hazir misiniz yarinki yarismaya :)
Bizde uyandik, simdi biraz gecmisi okuyup, cocuklarin kahvaltilari, beslenmeleri-cantalari, sonrada okula birakma gorevlerini tamamlyacgim:)
Bugun cocuklari okula birakip yakin bir arkadasim var, cocuklarimiz ayni okula gidiyor, gecen seneden beri epey samimi olduk , ismi Vanessa bugun cocuklari alana kadar onunla kahvalti edip, gezip , alisveris yapacagiz, kiz kiza,kac gundur bu gunu iple cekiyordum:)
Aksam 22.30 civari eve gelirim muhtemelen Tr saatiyle o sebeple , o saatten once aktif olamam , haberiniz olsun.
Opuyorum sizleri :)

Bizde uyandik, simdi biraz gecmisi okuyup, cocuklarin kahvaltilari, beslenmeleri-cantalari, sonrada okula birakma gorevlerini tamamlyacgim:)
Bugun cocuklari okula birakip yakin bir arkadasim var, cocuklarimiz ayni okula gidiyor, gecen seneden beri epey samimi olduk , ismi Vanessa bugun cocuklari alana kadar onunla kahvalti edip, gezip , alisveris yapacagiz, kiz kiza,kac gundur bu gunu iple cekiyordum:)
Aksam 22.30 civari eve gelirim muhtemelen Tr saatiyle o sebeple , o saatten once aktif olamam , haberiniz olsun.
vay yakisir , iyi eglenceler🥰

Dogumdan sonra verirsin bisi olmaz hamoleykende zayiflayanlar var ayrica
benim hamileyken zayiflamam imkazsiz gibi birsey, yemeyi seviyorum hele ki en gec 4. 5. ayimda rapora cikarim sonra butun gun evde yer dururum :P ama ilk 3 ayinda zayiflayabilirim dikkat edersem

gunaydin canim, bugunku niyetim yemek isini erken saatte btirmek. ama aksam ben de arkadasimla bulusacagim yemek yemeyip cayla filan gecirmek icin elimden geleni yapacagim bakalim.

Ohh supermis canim, umarim cook guzel bir gun gecirirsiniz

gunaydin canim, bugunku niyetim yemek isini erken saatte btirmek. ama aksam ben de arkadasimla bulusacagim yemek yemeyip cayla filan gecirmek icin elimden geleni yapacagim bakalim.

Ohh supermis canim, umarim cook guzel bir gun gecirirsiniz
Sende guzel bir akam gecirirsin umarim canim:)
2. bebisi dusunuyormussunuz, en guzel zamanda olsun insallah Deryacim:)

Merhabalar herkese grubu bugün gördüm bende kilo verme dönemindeyim ben 5 gündür low carb yapıyorum düşük karbonhidrat yüksek yağla besleniyorum sanırım herkes istediği gibi besleniyor bende bir süre low carb yapıp sonra düzenimi değiştiricem. Beni de grubunuza dahil ederseniz sevinirim

Kızlaaaaar 🙄 nasılsınız? Herkes iyidir umarım. İstanbuldaki depremden haberiniz olmuştur.. bugün öğleden sonra aslında çok sakin bir plan yapmıştım arkadaşa gidip kahve içecektim ama olmadı 😒 en azından sakin kısmını tutturamadım. Öğlene kadar ütü yaptım, öğleden sonra fitnessdaki hocama aşure götürdüm tam oradayken deprem oldu. Aa deprem oldu dedik. Geçtik meğersem istanbulun geri kalanında kıyamet kopmuş. Oradan bi çıktım msjlaar msjlar arka arkaya geliyor. Oğlumun öğretmeni kendini iyi hissetmiyor gelin alın demiş sonra okul tatil oldu. Kızımın okulu herşey yolunda bahçedeyiz yazmış. Oğlumun okuluna gittim çocukları okula sokmuyorlar. Oğlumun sınıfına gidip eşyalarını topladım. Bahçeye döndüm öğretmeni gördüm geçmiş olsun dedim pişman oldum sınıftaki eşyalarını gidip toplamamı rica etti 🤔 gittim onları hallettim.. oğlumla okulundan henüz çıkmıştım ki kızımın okulundan da msj geldi gelin alın diye. Hoba oraya gittik kızımı aldım ama eve gidesim yok. Herkes dışarda.. arkadaşı aradım onlar da bahçedeymiş. Marketten bi kaç bişey alıp onlara geçtim. 5buçuğa kadar falan oradaydık. Sonrasında eve geçtik evde yeemek yok bişey yok çocuklara makarna yaptım. Şuan dünden daha yorgunum 🙄 çocukların etkilenmesi beni çok yıprattı.. allah korusun.. hepimizi evlatlarımıza, evlatlarımızı bize bağışlasın ❤ istanbuldaki ve kocaelindeki arkadaşlara geçmiş olsun..

Back
X