- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hergun katim sagla , burda aktif ol menulerini yaz bende 67 basladim buraya simdi 61 iki ay olmadi bileKullanıcı Adı : melegimkorusun
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: Ev hanımı
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 3,5yaşında
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz :159
Kilonuz:67,6
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : Haşimato tiroidi, hamilelik, karbonhidrat sevdam
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?: sağlıklı beslenme fit olma
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?: Hayır
Yok canım 400 gr ciğerden yapılmış sote aslında ama ben artık domatesi biberi gitmiyorum çünkü onlardaki karbonhidrat aşım sebebi değil. 4 kaşık zeytinyağı da Soteyi yaparken kullandığım. Evet 1 öğünbir yanlislik mi var canim? 400gr ciger mi yedin 4 yemek kasigi zeytinyagi ile?? ve guunde sadece 1` ogun mu yedin>?
Kozmo kaptanım benim 6,5 yaşında birinci sınıfa başlayan ikiz kızlarım var. Tabiri arkadaştan çalıyorum tam patlamış mısır ikisi de. Akını anlatıyor ya Özge genelde bizim dertler örtüşür akının iki tane ve dişi olan halini düşünçok tatlılar ama aşırı hareketliler
![]()
Canımmm gerçekten çok zor bir gün olmuş. Bazen öyle oluyor harpy ya. Herşey üstüste geliyor. Bu haftaki bütün stresini bir günde yaşadın farzet en güzeli de ne biliyor musun o zor gün bitti.![]()
Olur yaparsam yakin oldugum 4 komsu var onlari cagiririm herhalde bearber yiyelim diye ama hepsini ayni anda cagiraramam o kadar sandalyem bile yok
Himm aslinda cumartesi gunu ust komsuya gidecegiz yemege ama aslinda csoyle basit vbir tatli ve belki mercimek koftesi filan gotururum diye dusunmustum, bilemedim ki asure severler mi ki
yarina guzel eksi geliyomu ona gore yourum yapicam![]()
Gel gel bi low karb cı daha olsa grupta fena mı olurMerhabalar herkese grubu bugün gördüm bende kilo verme dönemindeyim ben 5 gündür low carb yapıyorum düşük karbonhidrat yüksek yağla besleniyorum sanırım herkes istediği gibi besleniyor bende bir süre low carb yapıp sonra düzenimi değiştiricem. Beni de grubunuza dahil ederseniz sevinirim
Çok geçmiş olsunKızlaaaaarnasılsınız? Herkes iyidir umarım. İstanbuldaki depremden haberiniz olmuştur.. bugün öğleden sonra aslında çok sakin bir plan yapmıştım arkadaşa gidip kahve içecektim ama olmadı
en azından sakin kısmını tutturamadım. Öğlene kadar ütü yaptım, öğleden sonra fitnessdaki hocama aşure götürdüm tam oradayken deprem oldu. Aa deprem oldu dedik. Geçtik meğersem istanbulun geri kalanında kıyamet kopmuş. Oradan bi çıktım msjlaar msjlar arka arkaya geliyor. Oğlumun öğretmeni kendini iyi hissetmiyor gelin alın demiş sonra okul tatil oldu. Kızımın okulu herşey yolunda bahçedeyiz yazmış. Oğlumun okuluna gittim çocukları okula sokmuyorlar. Oğlumun sınıfına gidip eşyalarını topladım. Bahçeye döndüm öğretmeni gördüm geçmiş olsun dedim pişman oldum sınıftaki eşyalarını gidip toplamamı rica etti
gittim onları hallettim.. oğlumla okulundan henüz çıkmıştım ki kızımın okulundan da msj geldi gelin alın diye. Hoba oraya gittik kızımı aldım ama eve gidesim yok. Herkes dışarda.. arkadaşı aradım onlar da bahçedeymiş. Marketten bi kaç bişey alıp onlara geçtim. 5buçuğa kadar falan oradaydık. Sonrasında eve geçtik evde yeemek yok bişey yok çocuklara makarna yaptım. Şuan dünden daha yorgunum
çocukların etkilenmesi beni çok yıprattı.. allah korusun.. hepimizi evlatlarımıza, evlatlarımızı bize bağışlasın ❤ istanbuldaki ve kocaelindeki arkadaşlara geçmiş olsun..
Gel gel bi low karb cı daha olsa grupta fena mı olurben de keto yapıyorum
Pilav ve makarna hariç güzel kuzumKIZLAAR NAAPTINIZ?
biz eşimle işten çıkıp annemlere geldik
hemen menümü yazıyorum
25 EYLÜL ÇARŞAMBA
09.00 peynirli tost
10.00 tek şekerli türk kahvesi
13.00 4YK pilav yanında 3YK pilav
17.00 bir tane tuzlu bir kurabiye
20.00 ton balıklı salata ama sosluydu biraz sezar sozu tarzında ve bir dilim kepekli ufak ekmek
SU 2.5 litre
SPOR yarım saat yürüyüş
26 EYLÜL PERŞEMBE
09.00 activia mix golardan, aktivya ve cornflakes
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.30 3YK makarna ve yine ton balığı makarna sadeydi
17.00 tek şekerli türk kahvesi
20.00 2 köfte bir tane de mücver
Evet canımTartı resimlerini buraya mı atıyoruz
HoşbuldumEvet canım
Hoşgeldin:)
3yk pilav yanında 4yk pilav mıKIZLAAR NAAPTINIZ?
hemen menümü yazıyorum
25 EYLÜL ÇARŞAMBA
09.00 peynirli tost
20.00 ton balıklı salata ama sosluydu biraz sezar sozu tarzında ve bir dilim kepekli ufak ekmek
SU 2.5 litre
SPOR yarım saat yürüyüş
26 EYLÜL PERŞEMBE
Low carb ekmek derken tahinli yumurtalı mı badem unlu mu çok sevinirim içeriğini yazarsanMenü 26.9.19
07:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
11:00 1,5 haşlanmış yumurta, yarım avakado, bir yemek kaşığı lor peyniri, domates, salatalık ve küçük bir dilim low carb ekmek
16:00 fırında kremalı karnabahar ve salata
18:00 6 adet fındık+ 1 dilim low carb limonlu kek
Menün güzel aslında biraz proteini arttır ama bence her gün her öğün mutlaka protein almazsan devamlılığı olmaz sen yurt dışındasın çok rahat yaparsın. Protein az olunca iki öğün bir süre sonra yetmeyebilir gün içinde o kadar yumurta tutmaz. Üç hafta oldu benim 8 kilo uçtu gitti☺☺ benimde bugün 5. günüm low carb da. Tahmin ettiğimden çok çok iyi gidiyo karbonhidrat aşığı ben hiç aramıyorum inanılır gibi değil. Ketoyu yapamam da low carb şimdilik hoşuma gitti. Geçen hafta sürekli tost yiyordum yedikçe yiyesim geliyordu. günlük 6 dilim ekmek yiyince dur dedim ve low carba başladım ilk defa yapıyorum bakalım ve gerçekten açıkmıyorum
Evet canım burayaTartı resimlerini buraya mı atıyoruz
pilavve makarna hic olmamıs canım aksam hafif AllahtanKIZLAAR NAAPTINIZ?
hemen menümü yazıyorum
25 EYLÜL ÇARŞAMBA
09.00 peynirli tost
SU 2.5 litre
SPOR yarım saat yürüyüş
26 EYLÜL PERŞEMBE
Canım low corb ekmek nedir almanyada diyet ürünleri olarak ne alıyosun en cok tükettiklerin neler bana da fikir olsınMenü 26.9.19
07:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
11:00 1,5 haşlanmış yumurta, yarım avakado, bir yemek kaşığı lor peyniri, domates, salatalık ve küçük bir dilim low carb ekmek
16:00 fırında kremalı karnabahar ve salata
18:00 6 adet fındık+ 1 dilim low carb limonlu kek