- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Kotu dusunme Allah esirgesin...Bende tasinacakken olmasi gozumu korkuttu tek yasicam deprem olsa kesin ödüm kopar benim ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kotu dusunme Allah esirgesin...Bende tasinacakken olmasi gozumu korkuttu tek yasicam deprem olsa kesin ödüm kopar benim ya![]()
oo iyi eglenceler kaptan inşallah benim de o free günlerim gelir artık yakında kayınvalidemlermuzun döenm bizde kalmayangeliyorlar onlar gelince ben de bşraz rahatlarım inş :)
cpk gecmiş olsun canım Allah beterinden korusun bende 12 yıl istanbulda yasamıs biri olarak kücüklerini hep yasadım ve o gercekle de yasardım hep kafamda fakat bu sefer büyk olmus gercekten. İnanır mısıj bu sabah gğnes dogamadan önce ruyamda deprem oldugunu gördüm istda imişsiz ama burdaki evimizdeyiz deprem oluyor bina yana cöküyor esim acılan yarıktan tam düşecekkwn elinden tutup kurtarıyorum can havliyle cocuklara kosup onları kurtarıp merdivenlerden inşyoruz kosa kosa bi kalp carpıntısıyla uyandımki eaime de anlattıö hatta o saatte ay bilincaltım tevafuk etti bugunki olaylarla
sabah aksam birbirine girmiş canım eminim senin de bugun düzenin yoktur ondan olmustur boyle degisik menü toparlarsın inş cumadan önce olmayaydı iyiydi ama olsun
Zorlanman cok normal canim, daha yeni dogum yaptin, bebeginle bir duzen kurmaya calisiyorsun.
Zamanla daha kolaylasacak merak etme..
Biz iyilestik canim, cok sagol sordugun icin :)
Guzel menu canim:)
Harika :)
Anlastik canim :)
Odul olarak cuma tartisindan sonra 1 ogunde diledigini yiyebilirsin, herkesin bu hakki var canim.
Nasil oldun canim, daha iyi misin bugun?
Afiyet olsun canim :)
Ahh ne guzel olurdu Ozlemim, altini ustune getirirdik buralarin :)
Kozmogirl17 kaptan sana kurallardan bahsetmis canim, zaten birkac gune burada duzenini oturtursun eminim..
Bu arada ben Ozge ,31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, senin gibi gurbetciyim Abd'de yasiyorum.
Beraber guzelce veririz insallah kiloalari..
Goknurcum cok uzuldum, hepiniz iyisiniz bundan onemli bir sey yok.
Cok dikkat edin kendinize, Allah esirgesin canim...
Canim bugun ekstrem bir afet durumu oldu , menun hic onemli degil siz iyi olun yeter...
Kayinvalidenler yardimci olursa, sende rahat nefes alirsin insallah canim..
Keyifli tourlar Filizim![]()
Aynen canim Allah korusun herkesi ya cok buyuk depremler bekleniyormuş ama umarim olmazKotu dusunme Allah esirgesin...
Persembeye yakismamis kuzumBugü8nkü menüm çok saçma oldu..
Sabah
1 küçük kase aşure
Öğlen
1 kase çorba
Ara
Biraz çubuk kraker 2 kurabiye
Akşam
1 kase yoğurt
1 yumurta
20 zeytin
1 sk (yaklaşık yarım kase) makarna
Ara
Süt
Spor yok maalesef
Masallah diyelim.hergun katim sagla , burda aktif ol menulerini yaz bende 67 basladim buraya simdi 61 iki ay olmadi bile, yarin tartilip resim ekliyoruz
![]()
Evet burdaki arkadaslar ole diyor benimde cok hosuma gitti.patlamış mısır çok iyiymiş..
bitmemiş dostum bitmemiş işteumarım bugün bitmiştir..
tamam canım karar verince bana haber ver yazarım canım :)
teşekkür ederim canım. ama ikinic kısmını anlayamadım. geçmişsin zeytinde??
ay en son baktığımda geliyordu galiba![]()
Cok guzel gidiyorsun canim tebrikler.Sabah 10 sade türk kahvesi
11.30
2 ceviz salatalık havuc kucuk mozerella az kasarlı 2 yumurtadan memenmen
Aksam 17.00
2 kasık et sote
3 kaskk yogurt
2 kasık yesil fasulye
Cok kötü krizdeydim kızlar 2 kucuk dilim seftali yedim bir seftaliden 10 dilim cıkıyor öyle hesap edin işte
Su 2.5
Spor
35 dk 3 kö kosu
100 sag ic 100 sol ic
100 yarin nekik
25 sag kol 25 sol kol
100 bisiklet
1 dk plank
300 ip atlam
Menu spor su on numara26 Eylül Perşembe menüm
10.00
2 hurma
2ceviz
12.30
5 adet kadınbudu kofte
Corba
Salata
14.00
Turk kahvesı
16.00
Armut
19.30
Salata (bıraz haslanmıs nohut ve lor peynır de koydum)
21.30yaşil cay
2.5 lt su
30 dk yürüyüş
100 yan bel
50 s
50 m
50jj
Gunun nasil di kuzum alisveris yaptinmi arkadasinla eglenebildin mi.Zorlanman cok normal canim, daha yeni dogum yaptin, bebeginle bir duzen kurmaya calisiyorsun.
Zamanla daha kolaylasacak merak etme..
Biz iyilestik canim, cok sagol sordugun icin :)
Guzel menu canim:)
Harika :)
Anlastik canim :)
Odul olarak cuma tartisindan sonra 1 ogunde diledigini yiyebilirsin, herkesin bu hakki var canim.
Nasil oldun canim, daha iyi misin bugun?
Afiyet olsun canim :)
Ahh ne guzel olurdu Ozlemim, altini ustune getirirdik buralarin :)
Kozmogirl17 kaptan sana kurallardan bahsetmis canim, zaten birkac gune burada duzenini oturtursun eminim..
Bu arada ben Ozge ,31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, senin gibi gurbetciyim Abd'de yasiyorum.
Beraber guzelce veririz insallah kiloalari..
Goknurcum cok uzuldum, hepiniz iyisiniz bundan onemli bir sey yok.
Cok dikkat edin kendinize, Allah esirgesin canim...
Canim bugun ekstrem bir afet durumu oldu , menun hic onemli degil siz iyi olun yeter...
Kayinvalidenler yardimci olursa, sende rahat nefes alirsin insallah canim..
Keyifli tourlar Filizim![]()
Bence sekersizde olsa ufaktan bi ceza aalirsin canim asureye spora zaten kesin yicen ceza.Depremi yasayan arkadaslar cok gecmis olsun.Allahim beterinden korusun.
Bnde bugun daha yeni oturabildim. Kizlarimi hastaneye goturduk ikisinindw bogazi iltihaplamis. Doktor antibiyotik verdi.
Ayrica evde oldugum her an kosturdum. Yatak dolabi balkon dolabi vestiyer temizligi derken anam agladi
Menumde o yuzden cok sacma bir sey oldu
Sabah
3 ceviz
2 badem
1 bardak sut
1 elma
Oglen
Yarim tabak asure(seker yok pekmezle yapilmis)
Ara
1 armut
Aksam
Firinda kofte
3 yk makarna
1 kase salata
2.5 litre su
Spor yok![]()
kopartacaz o kuyruguD
Ddananin kuyrugu yarin kopuyor mu
kopartacaz o kuyrugu, insallah guzel eksiler gelir yarina
Menu iyi diyelim canim ama spor yapmamana ceza gelecek malesef.Depremi yasayan arkadaslar cok gecmis olsun.Allahim beterinden korusun.
Bnde bugun daha yeni oturabildim. Kizlarimi hastaneye goturduk ikisinindw bogazi iltihaplamis. Doktor antibiyotik verdi.
Ayrica evde oldugum her an kosturdum. Yatak dolabi balkon dolabi vestiyer temizligi derken anam agladi
Menumde o yuzden cok sacma bir sey oldu
Sabah
3 ceviz
2 badem
1 bardak sut
1 elma
Oglen
Yarim tabak asure(seker yok pekmezle yapilmis)
Ara
1 armut
Aksam
Firinda kofte
3 yk makarna
1 kase salata
2.5 litre su
Spor yok![]()
Allah esirgesin canim, bir daha olmasin..Çok şükür canım bunlar öncü diyorlar ama allah beterinden kurusun![]()
Cok guzel Ozlemcim :)
Guzeldi canim, cok keyifliydi, bir kot pantalon, birazda taki tuu seyler aldim :)Gunun nasil di kuzum alisveris yaptinmi arkadasinla eglenebildin mi.
Hay Allah vucudun kiriliyor, hastalik belirtileri gibi sanki, insallah hasta olmazsin..Dun gece bogaz agriyodu bu gecede midem bulaniyor ilacmi dokundu acaba niye bole oldum ki midem agzimda sanki.
Hic bir sey yememissin canim bugun tarti ugruna, harikasin :)Persembe menum
Sabah 11
Kucuk sandvic ekmegine kasarli domatedli sandivic
1 tane kucuk paket sut
Ara 14.30
Sekersiz turk kahvesi
Aksam 18.00
1 kase mercimek corbasi
1 dilim tb ekmegi
Aksam 21.30
3 bardak sekersiz cay
Gecce 11.30
Sekersiz turk kahvesi
Spor
Saat 09.30 dan 13.30 a kadar parkta kossturma spor aletlerinde de cslistim biraz futbol sahasinda mac yaptik oglanla ,sonra markete gittik alisveris yaptik biraz,bu arada sbhtan gittigim dr yoktu oglen gelcekmis ona gittim ordanda birine kahveye ugradik.
Eve geldim 16.00 gibi cocuklari uyuttum bende 5 e kadar dinlendim sonra kslktim ortalik topla duzenle aksam ksyiinvalideyle peder geldi onlara cayy getir gotur.baya spor sayilir dimi kaptisim bu arada parkta 300 zip zip yaptim kimse yoktu rahat takildik
Evdede kucuk oglani oynatmak icin erik dali oynadik cezalarimda cikti dimi kaptisim aradan unuttum sandin dimiii
Su 2 anca
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 20DK YURUYUS | 10DK D ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | | | |
Gonulmeyvesi | 15DK YURUYUS | 20DK YURUYUS | |||||
LaMademoiselle | MUAF | ![]() | MUAF | ||||
Harpy | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | | |||
kanadali35 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | | ||
Deryaondiet | ![]() ![]() | ![]() | ![]() | ||||
Yawrukush | ![]() ![]() | ![]() ![]() | 200IA ![]() | ![]() ![]() | |||
Madamesnow | ![]() ![]() | ||||||
Falanfilannnn | ![]() ![]() | ![]() ![]() | | ||||
gogo2405 | 50M SPOR? | | |||||