- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Ben filtre kahvemi yaptıktan sonra fincanımın içine 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ekliyorum karıştırıp içiyorumhindistan yagli kahve nasil oluyo resim varmi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben filtre kahvemi yaptıktan sonra fincanımın içine 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ekliyorum karıştırıp içiyorumhindistan yagli kahve nasil oluyo resim varmi![]()
Tereyagli canim annem cok guzel yapar canim. Haftaya tasinicam insallahAz yemissin canim, ama kuzundan dolayi yiyememissin firsat bulup nasil gecti gunun?
Gonderiesek sIki sIki tembihlerim bu sefer ama ne kadar dikkate alirlar bilmiyorum.
Dun saglam dagittim canim, bugun normale donuyorum.
Mezun olup gunde dagitabilirsin Busem :)
Evet canim sarmalar hic aklimda yoktu oyle modum dusuktu ki resmen ani kurtarmak icin yedim..
Zaten boyle kilo almistim ben, zayif noktam bu, stresle yiyorum..
Canim uykusuzsun , yorgunsun, uzgunsun seni o kadar iyi anliyroum ki..
Bugun nasil kuzun ,daha huzurlu mu?
Bizde cok sukur idare ediyoruz..
Cok gecmis olsun canim benim kucuk oglumda 2 haftadir hasta, tam iyilestik diyoruz yeniden atesleniyor.
Insallah ateslenmeden, kotu olmadan atlatirsiniz, cocuklar hic hasta olmasin...
Acil sifalar diliyorum..
Bu ay basladi krese canim, ilk deneyimimiz..
Doktora sordum 3 yastan once elzem bir durum olmadikca vitamin vs tarzi bir ek vermiyoruz dedi.
3 yastan itibaren jelibon tarzinda vitaminler alabiliyorlar, aralikta kismetse 3 olcak oglum.
Herkes ayni seyi soyluyor , arkadaslarimiz vs, okula baslayinca uzun sure tum cocuklar hasta oluyormus
Buyuk oglum olmamisti boyle, kucugum hemen hasta oluyor.
Sizede cok gecmis olsun canim, cocuklar hasta olunca hayat duruyor...
Sen arasin pesinde yakmissindir onu canim ödül olsun o da cok yoruldunOdulun dibi dibine vurdum, taslayin beni
Hulyacim tekrar hosgeldin aramiza, beraber cok guzel kilolar verecegiz, insallah hayirli zamanda da anne olursun.
Elazigda mi yasiyorsun, bende aslen Egin, Kemaliyeliyim , belki bilirsin:)
Ismim Ozge, 31 yasindayim, 2 oglum var, abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim.
Feyzos sana yorum yapamicam cunku dun bende odulun dibine vurdum :)
Insallah canim 2 ay gelse, ne guzel olur benim icin, rahat bir nefes alirim...
aycekirdegiiiii ne yerdim ciceginden kucukken ,afiyet olsun canim...
Cok buyuk gecmis olsun , nasildi arkadasinin cocugu?
Gayet guzel bir diyet gunu olmus canim :)
Nasilsin Ozlemcim, gunun nasil geciyor?
Bugun bir tik daha iyiyiz. En azindan parktayken etrafi izledi aglamadan durdu.Az yemissin canim, ama kuzundan dolayi yiyememissin firsat bulup nasil gecti gunun?
Gonderiesek sIki sIki tembihlerim bu sefer ama ne kadar dikkate alirlar bilmiyorum.
Dun saglam dagittim canim, bugun normale donuyorum.
Mezun olup gunde dagitabilirsin Busem :)
Evet canim sarmalar hic aklimda yoktu oyle modum dusuktu ki resmen ani kurtarmak icin yedim..
Zaten boyle kilo almistim ben, zayif noktam bu, stresle yiyorum..
Canim uykusuzsun , yorgunsun, uzgunsun seni o kadar iyi anliyroum ki..
Bugun nasil kuzun ,daha huzurlu mu?
Bizde cok sukur idare ediyoruz..
Cok gecmis olsun canim benim kucuk oglumda 2 haftadir hasta, tam iyilestik diyoruz yeniden atesleniyor.
Insallah ateslenmeden, kotu olmadan atlatirsiniz, cocuklar hic hasta olmasin...
Acil sifalar diliyorum..
Bu ay basladi krese canim, ilk deneyimimiz..
Doktora sordum 3 yastan once elzem bir durum olmadikca vitamin vs tarzi bir ek vermiyoruz dedi.
3 yastan itibaren jelibon tarzinda vitaminler alabiliyorlar, aralikta kismetse 3 olcak oglum.
Herkes ayni seyi soyluyor , arkadaslarimiz vs, okula baslayinca uzun sure tum cocuklar hasta oluyormus
Buyuk oglum olmamisti boyle, kucugum hemen hasta oluyor.
Sizede cok gecmis olsun canim, cocuklar hasta olunca hayat duruyor...
Bugunde leslie yapmadim ama yuruyus yaptim. Aksamlari pertim cikmis olunca yapamiyorum. Yarin okul var okula gidimde az dinleneyim ya haftasonu cocuklarla daha cok yoruldumAuyy herkeste turlu turlu dert var iste nasildi yavru iyi miydi canim cok gcmis olsun.
Esimmmm begendim menunu suyunu yuruyuste guzel ama leslie de yap usenme
Guzel canim
Cok sukur canim bence krese gitmek istemedigi icin aras tebesir tozu yutuyorsizi kandiriyor insallah hep iyi olur canim
Ayyy bak simdi biz merak ederiz anlatta surda iki dedikodu yapiverelim kiz.stresini atarsin hem valla bak sır cikmaz bizden.bence sen o menuleri hic yazma pazartesiden baslacok basin agrir burda yoksa
sen ozlemle es olmusmuydun bu arada
kanadali35
Gonderme bosver canim gunluk oyun gruplari falan yokmu o tarz yerlere gotur olmadi kucukller daha ya kiyamiyorum ben anne cocugu daha dursun yaninda mis kokulu
Ayyy sormaa annem geliyor sabahtan bi basliyor aksama kadar gelip gittikce okuyor valla bazen gece bende cok agladiklari zaman okuyorum sakinliyorlar baya baya
Olmaz mi kuzum ya insallah gelirde hevesin yari kalmz
Biz takimcak bole merakliyiz![]()
ok .anladim hindistan yagi, zeytinyagindan ve tereyagindan daha kalorili ona goreBen filtre kahvemi yaptıktan sonra fincanımın içine 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ekliyorum karıştırıp içiyorum
he anlatmican niye yaziyon 10 tane senaryo yazdim bileAuyy herkeste turlu turlu dert var iste nasildi yavru iyi miydi canim cok gcmis olsun.
Esimmmm begendim menunu suyunu yuruyuste guzel ama leslie de yap usenme
Guzel canim
Cok sukur canim bence krese gitmek istemedigi icin aras tebesir tozu yutuyorsizi kandiriyor insallah hep iyi olur canim
Ayyy bak simdi biz merak ederiz anlatta surda iki dedikodu yapiverelim kiz.stresini atarsin hem valla bak sır cikmaz bizden.bence sen o menuleri hic yazma pazartesiden baslacok basin agrir burda yoksa
sen ozlemle es olmusmuydun bu arada
kanadali35
Gonderme bosver canim gunluk oyun gruplari falan yokmu o tarz yerlere gotur olmadi kucukller daha ya kiyamiyorum ben anne cocugu daha dursun yaninda mis kokulu
Ayyy sormaa annem geliyor sabahtan bi basliyor aksama kadar gelip gittikce okuyor valla bazen gece bende cok agladiklari zaman okuyorum sakinliyorlar baya baya
Olmaz mi kuzum ya insallah gelirde hevesin yari kalmz
Biz takimcak bole merakliyiz![]()
iyim canim sen nasilsin ,kuzular nasilkanadali35 canim nasilsin
Ben hep kizlarimla evin icinde ucyuzbesyuz diye diye hoplayip zipladigim icin adimida oyle koymustumPazar menum
Eki Görüntüle 2540644 Eki Görüntüle 2540645 Eki Görüntüle 2540647
sabah 11.00
oglen 15.00
Aksam 20.00
ara 12.00
ara 17.00
su 2 lt ye yakin
spor evde futbol saklanbac ebecilik basket erkek cocuklarinin butun oyunlarini oynadim ev isi ni yemegi bulasigi saymiyorun bile 200 de zipzip var
yarindan ittibaren leslie yapmaya devam ediyorum
Ucyuzbesyuz canim suanda kendime cok guldum seni etiketlerken uckurusbeskurus diye ariyorum hay allahim yaa
ne ucuz bulduysan al ordan , nasilsin iyi geciyomu gunlerinNasilsiniz kizlar, bi baktim bisuru sayfa gecmis, masallah diyorum size
Yawrukush daha iyice demissin tatlim ama, gecmis olsun ust uste olmadi ne fena oldu kuzum kolaygelsin.
Boyle yapisan jel gibi birseyler gordum burda ateslenen cocuklar icin, kesin orda da vardir. ise yariyorlar mi?
Bir de burda paracetamol cok ucuzmus sasirdim.
Merhaba özgecim evet elazığda yaşıyprum amin inşallah kiloları verince anne olabilitim evet biliyom erzincan kemaliye demi rabbim cocuklarını sana bagışlasın hayırlı evlat etsin inşallah hayırlısıyla banada nasio rtsin inşallahOdulun dibi dibine vurdum, taslayin beni
Hulyacim tekrar hosgeldin aramiza, beraber cok guzel kilolar verecegiz, insallah hayirli zamanda da anne olursun.
Elazigda mi yasiyorsun, bende aslen Egin, Kemaliyeliyim , belki bilirsin:)
Ismim Ozge, 31 yasindayim, 2 oglum var, abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim.
Feyzos sana yorum yapamicam cunku dun bende odulun dibine vurdum :)
Insallah canim 2 ay gelse, ne guzel olur benim icin, rahat bir nefes alirim...
aycekirdegiiiii ne yerdim ciceginden kucukken ,afiyet olsun canim...
Cok buyuk gecmis olsun , nasildi arkadasinin cocugu?
Gayet guzel bir diyet gunu olmus canim :)
Nasilsin Ozlemcim, gunun nasil geciyor?
Ah ablacım valla haftasonu çok zordu benim için insalah yarın daha sakın geçer yorgunluktan uyuyamıyorum çok gariptir kiYok canim bu hafta 1 gun okula yolladim, yine eve geldigi gibi ateslendi, tam iyilesti dedik basa sardik Goknurum
Guzel menu canisi :)
200 tl gidince yaglar erimistir Busem :)
Verirken kotude, paralar topluca eline gelince guzel :)
Canim bizler iyiyiz ,seni merak ediyoruz, dikkat et kendine..
Sohbete gel kafani dagitmaya kuzum..
Guzel menu ,guzel sporlar, guzel su miktari canim...
Canimsin :))
Arasin atesi gecmdi gecmiyor canim, ama iyi olacak insallah..
Sanada kolayliklar diiyorum, simdiden ellerine saglik ,afiyetle yiyin...
Guzel menu, guzel yuruyus busem..
2yas 9aylik canim.Kiyamam dis olabilir, benim oglumda disleri cikarken cok ateslendi..
Acil sifalar canim...
Dondurma odulun olmus canim :)
Benim menumde bu menuye benzer bugun, stresten yedim de yedim:))
Insallah bugun daha sakin bir gun gecirirsin canim..
Guzel menu canim, 2 biskuviyi odule saymaya gerek yok, zaten aksama kadar kosturuyorsun..
Canim cok gecmis olsun neyin var?
Sigara borekleri gec vakitte yenmis odule sayalim onlari :)
Ilkkez menunde borek goruyorum ozlemcim hayretler icindeyim ama kalori olarak menun diyete uygun, odule saymayacagim canim :)
Afiyet olsun..
Sağol canım:)Son anda patatesle mantiyi yemeyeydin keske canim birde gec saatte yemissin direk kilo olarak donus yapacak sana
Suda az icmissin. Ben kucuk su siselerini doldurup tezgahin ustune koyuyorum. Mutfagai gidp geldikce iciyorum.
Canini skan seni sinir eden durumda bir an evvel duzelir insallah..
Yok canm tam bugday ekmegi. Normalde cayi sekersiz icebiliyrm ama kahvalti yaparken azda olsa o seker tadini almam lazim yoksa kahvaltidan zevk almiyorum.
Dun gece toplasam 2 saat anca uyuyabilmisimdir. Gunboyuda kucuk kizimla ugrastim. O yuzden o uyudugu an bende yataga attim kendimi. Spor falan gormedi gozum. Bugun fazla yapar acigi kapatirim insallah
Guzel olmus menun
Son anda sigara boregini yemeyeydin iyiydi ☺
Yawrukush cocuklar bir an evvel iyilesirler insallah. Bizimkinin atesi yok ama huzursuzlugu tam gaz devam. Sanki surekli bir yerini cimcikliyorlar gibi agliyor. Allahim hepimizin cocuguna saglik sihhat versin