• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydin
izindeydim.
dün 85,7 görmüşüm şaka mi bu lan dedim. bu sabah
87,0 gördüm.
anlayamadim gitti.
cts günü aşure dagittim çok yorulmuşum
elimdeki tepsilerle birlikte komşulara dagittim çok şükür.:)
bu hafta baya yorgun geçti .
dün eşimin doğum günüydü
süprizi eşimin ailesi yaptı ama bozuldu görümcecik haber vermemiş :KK11:
bu sefer benden bekliyormuş bende bilmem bakalım dedim :dondurma:
şaşirtici bir süpriz olmalı bence
Insan sekseni görünce fena kopuyor messleden canim bilirim o duyguyu bencede toparla en kisa zamanda 7 lere dusubce daha iyi motive oluyor insan

dünkü menüm
öğlen12:30
pititis kızartmasi
peynir
zeytin
2 çay
akşam
tarhana çorbasi
mezgit balığı (mısır unla kızarttım. eti boldu kıtlıklari aldım çitir çitir balık oldu ama çok doyurcu lezzetliydi :) 4-5 tane yedim ekmeksiz.
maydanoz+sogan+limon+sumak salatasi.
2-3 saa sonra
eşimin doğum günü 1 dilim pasta :bicak:
spor: 1 saat pazar gezmesi kızım durmadi. eşim de bi daha pazara götürmüycem diyo burnundan getirmişim. kızı da sürekli kucagima taşidim. uykusu gelince.
JJ yi baya 50 kez yapıyorum.
spora baya agirlik vermem lazim :bicak:
Patates kizartmasi ölcüsü neydi cnm olmasaydi iyiydi de ilk zoparlanma icin idare ede

Pazar menü

9.00
1 kupa çay
5 kuru kayısı

11.00
1 mandalina

13.30
Sulu et patates yemeği
1 kase salata

14.30
1 kupa çay

18.30
1 kase çorba

Akşama yemek yapacaktım ama ani misafir gelince yapamadım çorba içtim..
Yemekten sonra
2 dilim sucuk
1 büyük bardak ev yoğurdu
1 kupa çay
Sucuğu eşim yiyordu canım çekti yedim, saat de bayağı geçti oysaki..

Su 1.5 litre
Canm sen daha yeni annesin. Cok az besleniyorsun. En azindan sabah kahvaltini guzel yap ki hem gun icinde yorgun dusme hemde bol bol sutun olsun.

sabahlari ballı kahve yapıyorum şekersiz içemediğim için bu kötü mü:(
bi tatlı kaşığı atiyorum büyük kupaya.
aç karnina zeytinyagi içsem iyi olucak bagirsaklari düzenli çalışmasini sağlıyor.
çörekotu kalmadi onu bi çay kaşığı çörekotu ve zeytinyagi birlikte içsem işe yarar belki de.
günde 1 saat yürüyüşü tamamlamayi hedefim..
sabahlari en az 20 dk egzesiz yapmak.
egzesizi kahvalti öncesi mi sonrasi mi yapmaliyim?? hangisi daha iyi??
beslenme düzenin içinde ekmek şeker helva meyve koymuycam meyveyi yemekten bi saat sonra yemeyi düşünüyorum.
bide 8 de yemek yiyoruz eşim geç geliyor. eşimle konuştum ayri yemek konusunda bunu kabul etmedi:(
yemek hazirlama sürecim 1,5 saatim aliyor.
akşamdan yemek yapma konusunda eşimle konuştum taze yemek istediği söledi.
akşam 22-23 gibi uyuyorum sabah 4:45 alarm yaptım. nedeni daha erken kalkayim günüm verimli olsun diye.
sizce yanlış mı yapıyorum bana bi yol verin:(

sabahlari ballı kahve yapıyorum şekersiz içemediğim için bu kötü mü:KK43:
aç karnina zeytinyagi içsem iyi olucak bagirsaklari düzenli çalışmasini sağlıyor.
çörekotu kalmadi onu bi çay kaşığı çörekotu ve zeytinyagi birlikte içsem işe yarar belki de.
beslenme düzenin içinde ekmek şeker helva meyve koymuycam meyveyi yemekten bi saat sonra yemeyi düşünüyorum.
bide 8 de yemek yiyoruz eşim geç geliyor. eşimle konuştum ayri yemek konusunda bunu kabul etmedi:KK43:
akşam 22-23 gibi uyuyorum sabah 4:45 alarm yaptım. nedeni daha erken kalkayim günüm verimli olsun diye.
sizce yanlış mı yapıyorum bana bi yol verin:KK43:
Bi duzen oturtamadin canim bence spor eger yapabiliyorsan sabah acken yap cok daha faydali oluyor bunu denedim gozlemledim meyve konusunda sonunda dedigime geldin ama onunda bence olcusu olmali oda soyleki gunfe 3 porsiyondan fazla olmamali ve hepsi tek seferde yenmemeli ayrica kuru meyve yiyorsan yada findik ceviz vs 1 porsiyon meyvveni azaltmalisin
Yanlismi anladim bilmiyorum esin hergun taze yemek istiyor ve onunla birlikte yemeni istiyor ben senin yerinde olsam en gec 6 da yerim yemegimi esin 8 de geliyormus 8 de onunla birlikte sofraya oturur 1 porsiyon meyvemi alip esime eslik ederim bunada saygi duyar diye dusunuyorum.en gec 8 de 9 da da yeme olayini bitiririm
Balli kahve nasil iciyorsun tadi nasil oluyor sekerden iyidir diyemicim balinda orjinal bal degilse cok seker ilaveli oluyor ballar o yuzden sen tatlandiriciya don gecen sefer ki tavsiyeleri cok dinlememissin muhtemelen benim solediklerimide uygulamicaksin ama ben yinede yazmak istedim tatlim

Son düzenleme:
Bi duzen oturtamadin canim bence spor eger yapabiliyorsan sabah acken yap cok daha faydali oluyor bunu denedim gozlemledim meyve konusunda sonunda dedigime geldin ama onunda bence olcusu olmali oda soyleki gunfe 3 porsiyondan fazla olmamali ve hepsi tek seferde yenmemeli ayrica kuru meyve yiyorsan yada findik ceviz vs 1 porsiyon meyvveni azaltmalisin
Yanlismi anladim bilmiyorum esin hergun taze yemek istiyor ve onunla birlikte yemeni istiyor ben senin yerinde olsam en gec 6 da yerim yemegimi esin 8 de geliyormus 8 de onunla birlikte sofraya oturur 1 porsiyon meyvemi alip esime eslik ederim bunada saygi duyar diye dusunuyorum.en gec 8 de 9 da da yeme olayini bitiririm
Balli kahve nasil iciyorsun tadi nasil oluyor sekerden iyidir diyemicim balinda orjinal bal degilse cok seker ilaveli oluyor ballar o yuzden sen tatlandiriciya don gecen sefer ki tavsiyeleri cok dinlememissin muhtemelen benim solediklerimide uygulamicaksin ama ben yinede yazmak istedim tatlim
işten çikişinda 6 da evde oluyorum
yemek hazirlama 1,5 saatim aliyor:(
bide kıza yemek yediriyorum eşim gelmeden.
bal orjinal. bi tatlı kaşığı atiorum tatlandiricim yok maalesef:(

Yine gelemedim artık klasik haline geldi bu durum. Ikı gün internetsiz kaldık iş yoğunluğu zaten fena. Haftasonu kızımın doğum günü için arkadaşları falan geldi dün de Gebze ye gidip geldik günübirlik. Geçtiğimiz hafta deli gibi yedim de yedim üstelik. Evde sıkıntı var hala doğalgaz baglanmadi. Vs Vs bitmeyen bahane yapmışlar. Bu sabah tartıldım 68.9 kg. Başka sözüm yok.

işten çikişinda 6 da evde oluyorum
yemek hazirlama 1,5 saatim aliyor:KK43:
bide kıza yemek yediriyorum eşim gelmeden.
bal orjinal. bi tatlı kaşığı atiorum tatlandiricim yok maalesef:KK43:
Ozaman canim aksami en hafif sekilde gecirmeye calis ornegin salata 1 kase corba tek cesit ye yani sebze yiyorsa corba yeme corba yiyosan et yeme yani tek cesit kofte yiyorsan yaninda hic bisey yeme ilk bikac gun acikabilirsin ama yenilme biticek o aclik inan benim kadar gece yemelerini seven bi insan yoktur gunduz hic bisey yemeden gezebilirdum ama gece ne bulsam fazla fazla gotururdum hic acimazdim artik acikmiyorum aciksamda gecistirebiliyorum en azindan kendimi balida ozMan caykasigina dusur tatli kasigi fazla gibibu asamada

sabahlari ballı kahve yapıyorum şekersiz içemediğim için bu kötü mü:(
bide 8 de yemek yiyoruz eşim geç geliyor. eşimle konuştum ayri yemek konusunda bunu kabul etmedi:(
sizce yanlış mı yapıyorum bana bi yol verin:(
Şekeri birden bırakman gerek birakamiyorsan kahveyi bırak bal şekerden farklı değil. Bitkisel tatlandiricilar var ama en nihayetinde ilaç o da.

İyi günler, mutlu haftalar herkese..
Bu saat oldu 1 bardak su içebildim sabahtan beri, şimdi oturdum daha çay içeyim bari, öğlen oldu neredeyse..
Minnacik bebek neler yapiyor dimi gunaydin canim benimkiler varya bana neler yapiyor neler 3 tane cocugu olanlar helee Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda hic anlatmasin bence resmen cocuklarimiz dunyamiz olmus

Back
X