• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim gectigimiz yil benimde kizim 1.5 yasindaydi kilo veremeyi kafama koydugumds esimde yok gerek yok derdi ve seninki gibi kendini cok zorlama en fazla 75 inebilirsin derdi cubki evdlwndigimde 73 tüm zaten slnra burasi sayesknde baktim ki gidiyor niye vermiyim bekliyim 73 te dedim 64 ü görmüstüm bir ara o yok gerek yok diyen esim de hayran kalmisti hem azmime hem bana:KK22: biz bayaniz baziöarimizin hatta cogumuzun bunyesi laalesef hamilelilte emzirirlen vs almaya egilimli ben sahswn zaten aliyorumyeaaa diyip de yiyorum bide ama önemli olan kendimize gelmemiz toparöanip ayaga kalkmamiz bu beden bizi sekillendirebiöecegimizi görüyoruz da cok guzel emel verince sen de biraz sabret bak iki haftada degisimi sen hissedecelsin
bende evlendiğimde 76 kiloydum adamcagiza hiç zayıf halimi görmedi hep tombik tombik..
meğer se o zayifhalimi görsün diye azim etmek lazim..

Canim gectigimiz yil benimde kizim 1.5 yasindaydi kilo veremeyi kafama koydugumds esimde yok gerek yok derdi ve seninki gibi kendini cok zorlama en fazla 75 inebilirsin derdi cubki evdlwndigimde 73 tüm zaten slnra burasi sayesknde baktim ki gidiyor niye vermiyim bekliyim 73 te dedim 64 ü görmüstüm bir ara o yok gerek yok diyen esim de hayran kalmisti hem azmime hem bana:KK22: biz bayaniz baziöarimizin hatta cogumuzun bunyesi laalesef hamilelilte emzirirlen vs almaya egilimli ben sahswn zaten aliyorumyeaaa diyip de yiyorum bide ama önemli olan kendimize gelmemiz toparöanip ayaga kalkmamiz bu beden bizi sekillendirebiöecegimizi görüyoruz da cok guzel emel verince sen de biraz sabret bak iki haftada degisimi sen hissedecelsin
bende evlendiğimde 76 kiloydum adamcagiza hiç zayıf halimi görmedi hep tombik tombik..
meğer se o zayifhalimi görsün diye azim etmek lazim..

Yemedim yemedim gittim su aldim onu iciyorum 😔
Oghhh missss böyle böyle gidecek 🤩
sabahlari ballı kahve yapıyorum şekersiz içemediğim için bu kötü mü:KK43:
bi tatlı kaşığı atiyorum büyük kupaya.
aç karnina zeytinyagi içsem iyi olucak bagirsaklari düzenli çalışmasini sağlıyor.
çörekotu kalmadi onu bi çay kaşığı çörekotu ve zeytinyagi birlikte içsem işe yarar belki de.
günde 1 saat yürüyüşü tamamlamayi hedefim..
sabahlari en az 20 dk egzesiz yapmak.
egzesizi kahvalti öncesi mi sonrasi mi yapmaliyim?? hangisi daha iyi??
beslenme düzenin içinde ekmek şeker helva meyve koymuycam meyveyi yemekten bi saat sonra yemeyi düşünüyorum.
bide 8 de yemek yiyoruz eşim geç geliyor. eşimle konuştum ayri yemek konusunda bunu kabul etmedi:KK43:
yemek hazirlama sürecim 1,5 saatim aliyor.
akşamdan yemek yapma konusunda eşimle konuştum taze yemek istediği söledi.
akşam 22-23 gibi uyuyorum sabah 4:45 alarm yaptım. nedeni daha erken kalkayim günüm verimli olsun diye.
sizce yanlış mı yapıyorum bana bi yol verin:KK43:
Ya ne ala memleket sen altıda işten gel hem de günlük yemek yap ohh o da yesin...üç günlük yap güzelce anlat sebeplerini ben de insanım yoruluyorum çok zor daha temizlik var vs de cilveli söyle kızma adam senin kararını görsün
Yine gelemedim artık klasik haline geldi bu durum. Ikı gün internetsiz kaldık iş yoğunluğu zaten fena. Haftasonu kızımın doğum günü için arkadaşları falan geldi dün de Gebze ye gidip geldik günübirlik. Geçtiğimiz hafta deli gibi yedim de yedim üstelik. Evde sıkıntı var hala doğalgaz baglanmadi. Vs Vs bitmeyen bahane yapmışlar. Bu sabah tartıldım 68.9 kg. Başka sözüm yok.
Ödem filan sa olmuştur biraz dikkat etsen toplanır aslında
İnanın bunları bile zar zor yiyorum..
Doğumdan sonra canım yemek istemiyor hiç, ancak tatlı..
Ya da yemek istediklerim döner, lahmacun falan.. Resmen zorluyorum kendimi yemek için..
Kahvaltı artık işkence gibi birşey olmuştu o yüzden artık yapmıyorum.. Öğlen desen yiyebildiğim kadar yiyorum, çeşit yapamıyorum tek yemek ancak..
Akşam da çorba iyi oluyor..
Sonrasında da acıkmıyorum ama tatlı, abur cubur isteği yoruyor beni.. Onları istediğim kadar yemek istesem keşke..
Etten soğudum resmen, baktım yiyemeyeceğim bugün karabuğday aldırdım eşime, hem doyurucu hem de değişiklik olsun..
Ne bileyim ya umarım çabuk geçer bu durum, yoruluyorum yemek düşünmekten, ne yapsam yiyebilirim acaba demekten..

Tartında bir sorun mu var acaba??

Günaydın..
Güzel geçsin kursun❤
Canım az yediğin için birden karbonhidrat istiyor vücudun o da abur cuburda var arada incir filan at ağzına süt se olur
Bu arada şekersiz türk kahvemi ve 1 litre suyumuda içtim 😊
Harika Canım
ben tatlı orucu cts günü aşure yememle bozuldu.
sonrasi eşimin doğum günü pasta derken allah kerim.
ballı kahveyi düniçtim bugün sabah içtim sadece. sordum buraya. olumsuz.:KK43:
bi daha içmem ...
yanlış beslenme konusu size sorsam daha iyi sonuç almalıyım...
ben kendimisaçimi başimi yoruyorum çok kızıyorum kendime
evet diyete odaklanamiyorum:KK43:
Canım düzenli beslenmeyi öğrenmen gerekli, illa ki kaçamak oluyor ama sen sığınıyorsun 1 kaçamak oldu diye ipin ucunu kaçırıyorsun sonra... yani bi şeylere inat etmen lazım

Oo kim gelmişş :)
Hoşgeldin canım, nasılsın??

harikasin canim, masallah.

💓💓💓

Ben evlendiğimde 56-57 kiloydum..
Boyuma göre kiloluydum yani, göbeğim, basenim vardı😐
Gitgide üzerine geldi, bir de hamilelik derken 85 oldum..
Eşim de benim hiç zayıf halimi görmedi, ama bu sefer kararlıyım görecekk :)
50-ye kadar yolum var :) Allah yardımcımız olsun..

Simdi bizim bugunki kilomuz mu onemli gecen cumaki kilomuz mu ben onu tam bilemedim
Cuma gunu hangisini baz alacagz?

Önemli olan cuma günkü kilomuz canım..
Sadece haftasonunundan nasıl çıktığımızı görme amaçlı pazartesi de tartılıyoruz :) Kilonu yazman yeterli, resme falan gerek yok..

Oghhh missss böyle böyle gidecek 🤩

Ya ne ala memleket sen altıda işten gel hem de günlük yemek yap ohh o da yesin...üç günlük yap güzelce anlat sebeplerini ben de insanım yoruluyorum çok zor daha temizlik var vs de cilveli söyle kızma adam senin kararını görsün

Ödem filan sa olmuştur biraz dikkat etsen toplanır aslında

Canım az yediğin için birden karbonhidrat istiyor vücudun o da abur cuburda var arada incir filan at ağzına süt se olur

Harika Canım

Canım düzenli beslenmeyi öğrenmen gerekli, illa ki kaçamak oluyor ama sen sığınıyorsun 1 kaçamak oldu diye ipin ucunu kaçırıyorsun sonra... yani bi şeylere inat etmen lazım
😗😗

AH ah canlarim mini mini bebeklilerim lohusaliga giremeden cikanlarim Dahlia_ Dahlia_ ins zamanla herye duzene giriyor canim ben ücüncüyü büyüten ve son numarasi 4 aylik olmus biri olarak tünelin ucunda isik var diyorum o bacak kadar boylsriyls onlarin bile bi cizgileri karakterleri var biz de biraz kendimizi onlara uydurcsz iste birsekilde duzen kuruluyor anne de zaten evde akrobasi yapar gibi yasamayi ögreniyor zamanla dengeleri kuruyor
Bak son cumlene bayildim evet resmen evde akrobasi yapiyorum cocuklara kosarken

Simdi bizim bugunki kilomuz mu onemli gecen cumaki kilomuz mu ben onu tam bilemedim
Cuma gunu hangisini baz alacagz?
Cuma gunki kilon onemli cumalari resimli bildirim yapiyorz pazartesileri haftaya nasil basliyoruz diye kontrol ediyoruz esim

Oo kim gelmişş :)
Hoşgeldin canım, nasılsın??

💓💓💓

Ben evlendiğimde 56-57 kiloydum..
Boyuma göre kiloluydum yani, göbeğim, basenim vardı😐
Gitgide üzerine geldi, bir de hamilelik derken 85 oldum..
Eşim de benim hiç zayıf halimi görmedi, ama bu sefer kararlıyım görecekk :)
50-ye kadar yolum var :) Allah yardımcımız olsun..
Canım iyiyim çok şükür hoşbuldum sen nasılsın bi yoklayayım dedim sizleri 😘özledimmm

Kizlar saat 10 du sanirim kahvaltimi yaptim normal klasik kahvalti kacamagim ara ogunum olmadi disari ciktim biraz alisveris yaptim bi kac kres gezdim oglan icin gorusme yaptim biraz once geldim eve cocuklara yemek hazirladim yedirdim falan suanda cok ac hissetmiyorum ama aciktim yani yemesemde olur modundayim evdede en sevdigimden makarna var simdi otursam bi tabak makarna yesem bidahada bisey yemesemmi yemek yapcak durumumda yok simdilik aksama anca yapicam esime yok sa ekmek arasi mi yesem yumurtami kirsam oda sicakta cekilmez saat 6 ya dogruda bisahil park gezintisine cikicaz cocuklarla ne yesem yaaaa

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi nasilsin kanki , ne yedin ne ictin hele bi anlat :KK53:

hemen anlatıyorum canım
Öncelikle dün sabah hacamat yaptırdım
Kahvaltım biraz geçe kaldı bide annemlerdeydik ama dikkat etmeyr çalıştım

Öğlen 12 kahvaltı

Bir tane s.zeytin
1 tane y.zeytin
Salatalık bir dilim
Bir buçul dilim ekmek
2 3 çatal patates kızartması
2 3 çatal melemen
Çay 2 ç.bardağı

3 gibi
1 adet hurma

Akşam 6

Bir kepçe yoğurt çorbası sıfır yağ
2 y.k yoğurtlu ıspanak
2 3 dilim fırın patates
Avuç.içi kadar fırında tavuk (yememem gerkeiyordu hacamattan dolayı :( )
1 bardak ayran

7 gibi de
1 kase aşure

1 lt su

4 saat ev işi hatta 5 hiç oturmadım yani misafir falan vardı bide

Kizlar saat 10 du sanirim kahvaltimi yaptim normal klasik kahvalti kacamagim ara ogunum olmadi disari ciktim biraz alisveris yaptim bi kac kres gezdim oglan icin gorusme yaptim biraz once geldim eve cocuklara yemek hazirladim yedirdim falan suanda cok ac hissetmiyorum ama aciktim yani yemesemde olur modundayim evdede en sevdigimden makarna var simdi otursam bi tabak makarna yesem bidahada bisey yemesemmi yemek yapcak durumumda yok simdilik aksama anca yapicam esime yok sa ekmek arasi mi yesem yumurtami kirsam oda sicakta cekilmez saat 6 ya dogruda bisahil park gezintisine cikicaz cocuklarla ne yesem yaaaa

Canım makarna ye ve bugünü kapat bence ekmek arası daha çabuk acıktırabilir

Bugünkü menüm

Sabah 11 30 kahvaltı

Bir avuç fındık
Salatalık
Bir çatal domates
Bi pasta tabağı kadar patates kızartması daha az da olabilir
Bir küçük poğaça
Çay

Öğle yemği de yukarıya dahil yani öğle yok :)

İki bardak su içtim aadce şu saate kadar

Yaklaşık 1.5 saat ev işi
Yarım saat kardio

@kanadali35 geç cebapladıpım için üzgünüm anca fırsatım oldu :(

Back
X