• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugun dunden daha iyiydi, 2 kez cok yukseldi birinde mecbur ates dusurucu verdim, digerinde vermedim 1bucuk saat dusmesi icin ugrastim.
iyilesecek insallah canim..

Bende yemekleri et ve tavuk suyuna yaparim cogunlukla cok sagol guzel tavsiyeler icin..

Olabilir canim krese gitmemek icin yol bulmus olabilir :))

Afiyet olsun kuzum ve kolaylikla tasin insallah..

Cok sevindim daha iyi olmaniza :)

Burdada var canim o jellerden bende kullaniyorum, paracetamol , acetominofen hepsi cok ucuz burd, trde pahali mi?
Bilgim yok hic..Ozledim Filizim, iyi bak kendine :)

Insallah canim Allah gonlunuze gore ,en guzel zamanda bebisler versin sizede..
Kemaliye, egin evet, sanki memleketlimi bulmus gibi oldum :)

Canim benim Allah seninde gonlune gore versin her seyi.. :KK200:
Nasil oldun, iyi misin, her sey yolunda mi?

Canim benim gececek bu ilk zamanlarin yogunlugu, sIk disini, sagligina dikkat et , her firsatta dinlen..
Aklimdasin...

Nasildi misafirlerinle canim?
Kuzun nasil?
Aras bugun daha iyiydi, iyilesiyor insallah..

Cok sagol csnim tavsiye icin ,3 yas kontrolunde isteyecegim bende vitamin.
Teşekkür ederim ablacım :KK200:

Mezunum ama dahada citir olacagim mi diyorsun canisi, masallah :)

Sen dogum yaptin, kilo almis olman cok normal.
Bebisin cok kucuk, ilk bebegin, tek basinasin cogunlukla , yasadiklarin hic kolay degil.
Bu surecte esin saba destek oluyordur umarim fatimem, kilolar gidecek, inan bana, sen suan sadece bebisini op-kokla, onunla vakit gecir, onunla uyu, her seyin tadini cikart..

Harikasin canim, listeye girmek konusunda hala niyetli misin?

Hosgeldiniz aramiza, takimimiza katilmak istiyorsaniz asagidaki formu doldurabilir misiniz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Asureye ragmen menun guzel canim, uzun zamandir senden hic boyle guzel bir menu gormemistim.
Cumaya kadar boyle devam edersen harika bir eksi gelir eminim...

Aksam yemedin mi yemek canim, yoksa menunu eksik mi yazdin?

Harika denk gelmis, teyzemin ellerine saglik..

Ooo dogum gunun ne zaman canim, iyi k dogmussun iyi ki tanimisiz seni.
Sen gecenlerde sormustun bana unutmusum cevaplamayi, hastaliklar vs kusuruma bakma.
Sen listeye girerken hedef kilonu istedigin sekilde guncelleriz canim hic merak etme :)
Haftasonu icin kizacaktim ama dogum gunun geliyormus diye sustum :))

Gayet guzel canim, adimlarinsa sahane :)
Cok istikrarli gidiyorsun masallah..

Hayirdir neyin var Tugbacim, her sey yolunda mi, iyi misin?
Moralin neden bozuk?

Canim aksamlari salata bile olsa firsat yarat kucucuk bir sey ye, sagligin bozulacak diye korkuyorum..

Yine harika bir menu :)

Harika menu canim :))

Bugun cumadan itibaren gecirdigimiz en normal gundu diyebilirim canim..
Her turlu test yapildi, eger enfeksiyon yeniden nuksetmediyse her sey kontrol altindaydi, 10 gun antibiotigimizi de kullandik ama bilmiyorum, beynim uyustu artik..
Cok sagol merak edip sordugun icin, senin kuzular nasillar?
Hiç zamanım olmuyor abla inanki:( bugun de boş geçti aksamim

Gunaydin 4. takimin citir hatunlari cok mutlu bir sali gunu gecirmenizi diliyorum. :KK200:
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi bugunde menunu bozma sakin takipteyim :)
Kozmogirl17 Kozmogirl17 mezun olmak nasil kaptanim?
@stitch 2 gun gormesek ozlyoruz canisi, ne var ne yok?
Ankee Ankee , Harpy Harpy , @DeryaOnDiet , @madamesnow , Ellssa Ellssa gozlerim sizi ariyor kizlar neredesiniz?
@klbk33 epeydir ugramadin canim, nasilsin?
@Aomine Daiki nasilsin canim , her sey yolunda mi?
fayfeyfiy fayfeyfiy Feyzos nasil oldun, aklim sende, haber bekliyorum..
besive besive gunun kolay ,mutlu gecsin guzelim..
@Patlicanmoru nasilsin Betulcum?
@MigiMadid diyetin icin nasil bir plan yaptin, kafanda oturtabildin mi herseyi canim?
S selsalan nasilsin canim?
@Derya_the_queen nasil geciyor gunlerin ,egitimlerin, gezmelerin canisi?
@Only_Eylul , @Metem kizlar rahatsizdiniz insallah daha iyisinizdir..
Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda nasilsin Huzurcum , Ucyuzbesyuz Ucyuzbesyuz kuzun nasil oldu?
F Falanfilannnn iyi misin sen canim, moralini bozan bir sey mi var?
Melegimkorusun Melegimkorusun , H Hulyaa23 takima daha cok alisbildiniz mi kizlar?
@AKovser , haeshin haeshin , gogo2405 gogo2405 eski takimcanlarim operim sizide.:KK200:
Teşekürler ablacım bir tanesin gerçekten :KK60::KK19:

Günlük menüm kızlar
Kahvaltı: 11.00
Domatesli soğanlı sos yaptım 1 dilim ekmek peynir 2.kibrit kutusu kadar salatalık 2 yumurtalı omlet
Oglen:17.30
Bulgur pilavı sebzeli 5 kaşık kadar 1 kase cacık 1 büyük kasede mercimek çorbası
Aksam: yok :(
1.5 litre su
Bugün maalesef bilekligimin sarji bitti ama hiç oturmadım bugün hele mantı hamuru yaptım 1 saat onu yoğurdum kan ter içinde kaldım ve çok yorucuydu zaten reglimin ilk günü bugun enerjim 0 kaldi :( iyi geceler diliyorum herkese
Yawrukush Yawrukush

Günlük menüm kızlar
Domatesli soğanlı sos yaptım 1 dilim ekmek peynir 2.kibrit kutusu kadar salatalık 2 yumurtalı omlet
Bulgur pilavı sebzeli 5 kaşık kadar 1 kase cacık 1 büyük kasede mercimek çorbası
Aksam: yok :KK43:
1.5 litre su
Bugün maalesef bilekligimin sarji bitti ama hiç oturmadım bugün hele mantı hamuru yaptım 1 saat onu yoğurdum kan ter içinde kaldım ve çok yorucuydu zaten reglimin ilk günü bugun enerjim 0 kaldi :KK43: iyi geceler diliyorum herkese
Yawrukush Yawrukush
sen den guzel bir eksi gelcek gibi

ben normalde günlük planda iyiyim diyet planda iyi degilim liste ariyorum. .kafama göre liste bulamiyorum.
:KK43:
bugün taritya çiktim 86,5 gördüm. tartı kafayı yedi ya o_Opazar günü 85,7 pzt 87,0 bugün 86,5 çözemedim.:confused:
Canim hepimiz hergun sana mesajlar yaziyoruz ama bizim mesajlarimiza kulak vermiyorsun.
Kendine guzel bir diyet plani uyarlayip uymazsan kilo veremezsin.
Zaten saglikli beslenme duzenine gecince kilolarinda gidecek..

Yawrukush Yawrukush sagol ozgecim, cok bunaltiyorlar egitimde Sabah 9da baslayip 4 bucukta bitiyor. Dakik ve disiplinliler derslerimiz konusunda.. onun disinda iyi. Artik evimi ozledimm. Burdan alisveris yapiyorum bir yandan da, harika sallari ve atkilari var mesela, cocuklara elbise filan aldim, cok guzel cheddar peynirleri var. Gida maddesi ya birsey derler mi birkac paket alip tr'ye gotursem sence?
@stitch Sen hic peynir goturdun mi senemcim? Sorun oluyor mu?
Yine yazarim arada, Ben de ozledimm 😘
Canim egitimlerde cok kolayliklar diliyorum sana..
Diledigin her turlu gidayi alabilirsin, Turkiyeye onlari sokmakta bir sorun yok, sadece yurt disina cikarken her seyi sokamiyorsun.
Peynir, cikolata, ilac vs vs ne bulursan hosuna giden al canim.
Hatta kullaniyorsaniz alkol urunleride oldukca uygun fiyatli oluyor.
Hepsinden goturebilirsin evine.. :KK200:
Donus ne zaman Filizim, ozlettin kendini..

dünkü menüm
sabah 5:30
kuymak azivik bişey yedim
domates
zeytin

ara: ballı kahve ve mandalin
öğle: 12:00
bamya kızartmasi
çorba
yoğurt
ara: ;
elma

akşam 19.30
tavuklu karniyarik
yoğurt
salata
spor
3895 adım ( yürüyüşe dahi)
20 kez jj
15 kez mekik.
1 saat yemek yapma
çok yorgundum
Guzel bir menu olmus canim :)

Evet alıştım gayett güzel 😊günaydın herkese
Cok sevindim :)

Sağol canım kuzu iyi çok şükür..
Valla yorgun olunca insanın gözü misafiri de görmüyormuş.. Tam bebeğim uyudu az biraz ben de dinleneyim dediğim zamanda geldiler hem de😐
Çok şükür bir tam iyiyleşse Küçüğün..

Sen bir de onun benim mideme anlat :) almıyor resmen yemeği, sabahları çok kötüyüm hiç yiyemiyorum, bugün de dahil, bulantıyla uyandım.. Bir çay içebilirsem o da büyük birşey şu an için..
Tatlıya hiç başlamayayım, hazır aklımdan çıkıyorken :)
Ama menüme eklemeler yapabilirim belki, yemek olmasa bile aralara meyve, sebze gibi..

Çok sağol Özgem desteğin için ♥
İnşaAllah yavaş yavaş da olsa gidecek bu kilolar..
Zaten günüm bebeğimle geçiyor, iş falan da yapamaz oldum, bıraktım artık yapabildiğimi yapıyorum olmadı boş ver diyorum yine bebeğimleyim :))

Evet canım, inşaAllah bir aksilik olmazsa liste konusunda kararlıyım :)

😍😍😍😘😘😘

Günaydın canım..
Her ne sıkıntın varsa çabucak geçip gitsin inşaAllah..
Misafir oluncada ekstra yoruluyor insan canim..
Dun dinlenmissin ama kuzunla ne guzel :)

Ev alma işleri ile uğraşıyoruz canım. Gönlümüze göre bir ev bulamadık. Birde dolandırılıyorduk neredeyse. Neyseki bişey olmadı. Sizler nasılsınız. Zaten kilo da aldım 3kg kadar.. Bir ara tartımın pili bitmişti. O ara takip edemedim. Günlerim dolu dolu geçiyor. Sizler de iyisinizdir umarım. Bol sağlıklı kilo vermeler dilerim.😘😘
Canim gonlunuze gore bir ev bulursunuz umarim.
Cok gecmis olsun dolandirilma durumu atlatmissiniz, bir daha basiniza oyle birsey gelmez insallah.
Bizlerde iyiyiz canim, arada gel cee ee de olur mu:)
Gorusmek uzere..:KK68:

Kızlar dünkü menüm:
Sabah 2 tam b ekmeği ,1.5 küçük sosisli yumurta domates salatalık yeşillik ıhlamur
Ara:1 yulaflı bisküvi
Öğle: ekşili yoğurtlu çorba,yoğurtlu kırmızı lahana
Ara:1 mandalina,1 kuru kayısı be incir, 3er ceviz fıstık, yarım sb kefir
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, yoğurtlu kırmızı lahana, 5 fırın mücver
Spor: 10000 adım
Ev işi, 3*10 6 tane hareketler squat lunge gibi
Guzel menu canim:)

Cok gecmis olsun canim.
Sagol canim benim :)

30 eylul menum
09:00_ 1 kase salata.
12:00_1 kase kirmizi pancar corbasi, 3 yk kadar makarna ve uzerine sebzeli yogurtlu sos, 2 dilim karpuz.
16:00_ 3 yk kadar hindistan cevizli sekersiz atistirmalik uzerine biraz kivi ve erik
18:30_ avuc ici kadar kirmizi et, 1 kase armutlu yulafli sut.

Su: 3 lt civari
Spor: 1 saate yakin dans
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17
Sporuna bayildim canim :))

iyiyim canim kosusturmaca, biraz da saglik problemi ile ugrasiyoruz ben ve esimde. ama kotu degil.
Aras nasil oldu? tekrar atesi cikmis sanirim? :KK74:
Hayirdir kuzum neyiniz var, her sey yolunda mi?
Aras toparlandi gibi cok sukur..

Dün menümü yazamadim arkadaslar hos cok da yazilmaya layik degil iplerim koptu fün bianda kendimi patates kizartmasi yerken bulfum col üzgünüm emeklerime yazik ediyorum diye canim cok sikilfi niye böyle bir anda iradesizlestim anlamadim disarda olduhum icin oldu buyuk ihtinalle :KK43:(
Canim gecen hafta listeye girdin, takima karsi, takim arkadaslarina karsi olan sorumluluklarini lutfen unutma, arti gelirse takimimiz bundan kotu etkilenecek biliyorsun..
Lutfen menulerine dikkat et..

Herseyi cok kafama takıyorum ve bu çokyoruyor insanı canım biraz daha umursamaz biri olabilmeyi cok isterdim 😑
Bu karakter, yapi meselesi canim, en zor sey insanin kendini degistirmesi ve iyilestirmesi.
Nasil bu ozelligini torpuleyebilirsin kendin icin bir yol bulmaya calis.
Cunku bu durum seni cok yipratir, uzer, yaslandirir...

Herşey bozuyor ya o kadar takıyorum ki canim anlatamam yani insanlara güvenmekle ilgili asiri derecede kotu olmusum herşeyin altinda birsey arar hale geldim ve bu karşımdakinden cok beni beynimi daha cok yoruyor
Ya da insanlara hic guvenmemeyi secebilirsin, potansiyel olarak herkesin hata yapabileegini, senin istemeyecegin sekilde davranabilecegini kabullenirsin.
Boyle yaptiginda insanlar seni artik cok fazla husrana ugratamaz hale gelirler, onlara bastan guvenmemeyi sectigin icin yanlis bir sey yaptiklarinda daha az uzulursun.
Ve bu sekilde dvranirken iclerinden bazilari ,sen beklemeden senin guvenini kazanabilir, o zaman o insanlari ayri bir kategoriye dahil edersin..
Yani kimseye elbette koru korune guvenmemelisin..

Pazartesi menüm

12.00
1 kupa çay
6 kayısı kurusu

13.30
Yarım tabak tereyağlı karabuğday + domates sosu
Yoğurt

Ara
1 kupa çay

17.00
Yarım tabak karabuğday
2 dilim sucuk

18.00
1 kase çorba

Su 1.2 litre
Rahatsızdım dün biraz, o yüzden içemedim
Canim menulerine protein (et urunu- yumurta), 1 adet meyve, yogurt, salata ekle...
Emziriyorsun saglikli beslenmek zorundasin...

Mesajını yeni gördüm amin inşallah hayırlısıyla burdan size habrr veririm birgün yakın ya memleketler öyle oldu sanki canm 😊😊
Insallah canim cok seviniriz senden bir bebis alirsak hayirlisi :)

Selam kizlar gecmise bakamadim hemuz cok fena grip oldum sabah bi arkadasima gittim kahvaltiya daha yeni geldim cocuklarla itis kakis nasil aksam olmus anlamadim bide ev merdivenli allahim in cik bitap dustum geibimde costu hapsur hapsur canjm cikti Yawrukush Yawrukush kaptisim son mesaj olarak seninkini okudum bitek ve cok guldum sohbet edicez lafina bugun biz biri 3.5 biri 2.5 yasinda biri 10aylik biri 5 aylik cocukla ole guzel sohbetler ettik ki anlatamam hic sana allah yardimciniz olsun simdiden aras iyi sanirim buarada 😘😘😘
Kuzucum yok gecmis olsun... :(
Kendini ne yap ne et iyilestir..
Sicak seyler ic, et-tavuk suyuna corba hazirla ic canim...
Acil sifalar, sen iyi olmalisin, tum ev- tum isler sana bakiyor:(
Keske yakin olsak da birbirimize bir faydamiz dokunsa...

Salı menü

14.30
1 kase çorba
1 parça kızarmış tavuk
Domates, salatalık

18.30
1 tabak sebze yemeği
Yoğurt

Su 1.5 litre
Kahvalti neden yemedin canisi?
Gunduz cok az birakma kendini , sut veriyorsun bebegine..

İyi akşamlar kızlar 🌸kışın gelmesini yazın gelmesinden daha çok seviyorum galiba daha düzenli gibi oluyor her şey... Canım sıkkın bu arada bugün eşimle yıldönümümüzdü (evlilik değil) sevgili oluşumuz unuttu 😔hediye de beklemiyordum bir söz mesaj vs yeterdi 😔
Bende en cok ilk ve sonbahari seviyorum :)
Bence kendini bosa uzmussun, hayat kosturmacasi, is-guc derken evlilik yildonumunu bile esler hatirlayamiyor.
Biz evleneli 11. yilimiza girdik hepsini ben hatirladim , esim hatirladi mi ,dusunuyorum, belki 1-2 sefer hatirladi , ancak o kadar..
Hic uzme tatli canini...

Kızlar iyi akşamlar anca gelebildim hiç kalmayacağım menü verip kaçacağım kusura bakmayın benim Pazartesi Salı full o yüzden böyle oluyor ama Çarşamba rahat rahat gelebilirim. Öncelikle eşlerim Yawrukush Yawrukush ve F Falanfilannnn cumaya sağlam bir eksi geliyor sanırım. Bugün hoş rakamlar gördüm sanki.
Menüm
200 gr kıyma ve küçük bir kase sarımsaklı yoğurtlu karnabahar mantısı. Küçük bir karnabaharın yarısı
Üstüne iki yemek kaşığı tepeleme tereyağı
Bir avuç fındık
Bir avuç taze ayçekirdeği
Bir bardak şalgam
İki çatal semizotu
Bir turşu biber😅
Spor dün sızmak suretiyle ihmal edildi bu akşam yapacağım yazarım.
Spor yaptin mi amazonum, menu 10 numara ,5 yildiz :)

Sağol canım benim yoluna girecek inşallah.
Nasilsin ablalarin guzeli?

Kahvalfı 2 küçük sigara böreği domates salatalık
Ara öğün türk kahvesi şekersiz
Akşam yemeği etli lahana sarması salata
2 bucuk litre su ve 15 dakika plates ve 30 dk yürüyüş 😊
Guzel birgun olmus hulyacim, afiyet olsun, egzersizlerde guzel :)

KIZlar merhaba nasilsiniz.. ben biraz kötüyüm iki gündür halsizdim cok, bugub artik patlak verdi tansiyonum düsmüs iyice ufak bi bayginlik gecirdim aralikli oruc yaptigim ögrenilince de yassk geldi tabi enzirdigim icin ve de cocullsr kücük falan iyice acliktan zorladim kendimi sanirim yine kilo verexegim tabi de birsz daha relax olarak vereyim haftslik 2 kilo gibi ucuk hedeflerin olmayscak nebilim meyveden hurmdn vs kesmistim kndimi cok zorladim
Canim kimse haftada 2 kilo vermeni beklemiyor, boyle bir yuk yukleme kendine.
Bazi hafta 1 kilo gider, bazi hafta hic gitmez, bazende kilo alabiliriz.
Sen duzenli-saglikli beslen, kucuk bebegin var, emziriyorsun, zaten duzenli beslenirsen rahatlikla kilo verirsin.'
Cok uzuldum bayginlik gecirmene, lutfen dikkat et sagligina...

Gecmisi okuyamadim birazdan okuyacagm
Menum

Sabah
Ceviz
Antep fistigi 10 kadar

Ara
1 paket peynirli cubuk kraker :KK43:

Oglen
1 tabak corba

Ara
Incir

Aksam
Tavuk haslama
Salata
2 tbe

2 bardak cay

Su 2 lt

Spor parkta yuruyus ama cocuklar durmadigi icin cok verimli tempolu yuruyemedim o yuzden pek spor sayilmaz.
Birazdanda leslie yapacgm yapinca yazarim yine
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Canim cubuk kraker olmamis ama rahatsizligindan oturu ceza vermiyorum, acil sifalar...

Günlük menüm kızlar
Aksam: yok :KK43:
1.5 litre su
Bugün maalesef bilekligimin sarji bitti ama hiç oturmadım bugün hele mantı hamuru yaptım 1 saat onu yoğurdum kan ter içinde kaldım ve çok yorucuydu zaten reglimin ilk günü bugun enerjim 0 kaldi :KK43: iyi geceler diliyorum herkese
Yawrukush Yawrukush
Canim aksamlarida az da olsa ye diye hergun yazip, basini sisirecegim senin, ta ki az da olsa yiyene kadar:)
Cok yorulmussun guzelce dinlenirsin insallah..

ekim1 menum
sabah 8
2 yumurtali menemen

ara turk kahvesi

oglen12
4 yk bulgur pilavi,5 tavuk kanadi

aksam 5
1 kase corba ,1 avuc kraker

su2.5lt
spor 1 saat yuruyus
Yawrukush Yawrukush
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Menuleri okurken ne zaman menemeni okusam canim istiyor, nasil bir seyse bu :)
Afiyet olsun canim, yuruyusun ve su miktarinda oldukca guzel:)

SALI MENUM
SABAH 9DA

1 haslanmis yumurta
1 kk tulum peynir
5 yesil zeytin
2 dilim pastirma
2 dilim hellim peyniri
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN 14.30DA
Izgara tavuk gogsu
3 kasik pirinc pilavi
Bol salata

ARA 15.30DA
Sekersiz cay
Filtre kahve
8 adet badem, 1 hurma

AKSAM 18.30DA
2 kepce tarhana corbasi
Salata

SU: 1.5 lt + 350 ml mineralli su
SPOR: 1 saat Akini okula goturup gelirken yuruyus , misafir oncesi temizlik, misafire yemek-masa hazirligi, misafir sonrasi temizlik ve evi toplamaca.
haeshin haeshin , F Falanfilannnn

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17:KK73::KK73:
Gonulmeyvesi:KK73: :KK73:
LaMademoiselle
Harpy
kanadali35:KK73::KK73::nazar::nazar:
Deryaondiet:KK73::KK73:
Yawrukush:KK73::KK73::nazar::nazar:
Madamesnow:KK73::KK73:
Falanfilannnn:nazar: MUAF
gogo2405
Haeshin:KK73:10DK D:nazar::nazar:
besive:KK73::KK73::nazar::nazar:
AKovser:KK73: MUAF:nazar: MUAF
fmad
Hulyaa23:KK73::KK73::nazar::nazar:
Melegimkorusun:KK73::KK73:
MigiMadid:KK73::KK73:
Akrrep:KK73: :KK73:
Selsalan
Ucyuzbesyuz:KK73: MUAFMUAF :nazar:
Huzurvermeyolunda
Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda , fayfeyfiy fayfeyfiy , @Kozmogirl17 nasil oldunuz kizlar, daha iyi misiniz?
Ankee Ankee , Harpy Harpy , gogo2405 gogo2405 , @selsalan menuler nerede kizlar, 2 gundur menu yazmadiniz...

Canim menulerine protein (et urunu- yumurta), 1 adet meyve, yogurt, salata ekle...
Emziriyorsun saglikli beslenmek zorundasin...

Insallah canim cok seviniriz senden bir bebis alirsak hayirlisi :)

Kuzucum yok gecmis olsun... :KK43:
Kendini ne yap ne et iyilestir..
Sicak seyler ic, et-tavuk suyuna corba hazirla ic canim...
Acil sifalar, sen iyi olmalisin, tum ev- tum isler sana bakiyor:KK43:
Keske yakin olsak da birbirimize bir faydamiz dokunsa...

Kahvalti neden yemedin canisi?
Gunduz cok az birakma kendini , sut veriyorsun bebegine..

Bende en cok ilk ve sonbahari seviyorum :)
Bence kendini bosa uzmussun, hayat kosturmacasi, is-guc derken evlilik yildonumunu bile esler hatirlayamiyor.
Biz evleneli 11. yilimiza girdik hepsini ben hatirladim , esim hatirladi mi ,dusunuyorum, belki 1-2 sefer hatirladi , ancak o kadar..
Hic uzme tatli canini...

Spor yaptin mi amazonum, menu 10 numara ,5 yildiz :)

Nasilsin ablalarin guzeli?

Guzel birgun olmus hulyacim, afiyet olsun, egzersizlerde guzel :)
Teşekkürker canm 😊

Canim kimse haftada 2 kilo vermeni beklemiyor, boyle bir yuk yukleme kendine.
Bazi hafta 1 kilo gider, bazi hafta hic gitmez, bazende kilo alabiliriz.
Sen duzenli-saglikli beslen, kucuk bebegin var, emziriyorsun, zaten duzenli beslenirsen rahatlikla kilo verirsin.'
Cok uzuldum bayginlik gecirmene, lutfen dikkat et sagligina...

Canim cubuk kraker olmamis ama rahatsizligindan oturu ceza vermiyorum, acil sifalar...

Canim aksamlarida az da olsa ye diye hergun yazip, basini sisirecegim senin, ta ki az da olsa yiyene kadar:)
Cok yorulmussun guzelce dinlenirsin insallah..

Menuleri okurken ne zaman menemeni okusam canim istiyor, nasil bir seyse bu :)
Afiyet olsun canim, yuruyusun ve su miktarinda oldukca guzel:)
İnşallah veririm öyle güzdl bi haberi hepinizden dua istiyorum bebiş için 😊😊

30 eylul menum
09:00_ 1 kase salata.
12:00_1 kase kirmizi pancar corbasi, 3 yk kadar makarna ve uzerine sebzeli yogurtlu sos, 2 dilim karpuz.
16:00_ 3 yk kadar hindistan cevizli sekersiz atistirmalik uzerine biraz kivi ve erik
18:30_ avuc ici kadar kirmizi et, 1 kase armutlu yulafli sut.

Su: 3 lt civari
Spor: 1 saate yakin dans
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17
Gunaydin canim simdi bu menu 1000 kalorilikmi baya guzel geldi gozume

SALI MENUM
SABAH 9DA

1 haslanmis yumurta
1 kk tulum peynir
5 yesil zeytin
2 dilim pastirma
2 dilim hellim peyniri
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN 14.30DA
Izgara tavuk gogsu
3 kasik pirinc pilavi
Bol salata

ARA 15.30DA
Sekersiz cay
Filtre kahve
8 adet badem, 1 hurma

AKSAM 18.30DA
2 kepce tarhana corbasi
Salata

SU: 1.5 lt + 350 ml mineralli su
SPOR: 1 saat Akini okula goturup gelirken yuruyus , misafir oncesi temizlik, misafire yemek-masa hazirligi, misafir sonrasi temizlik ve evi toplamaca.
haeshin haeshin , F Falanfilannnn
Güzel geçmiş günün canım. Yorucu olmuş ama güzel yorgunluklar bunlar :KK200:

Back
X