- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
IKI Gunudr hem yediklerim hem saglik olarsk hic iyi degilim kizlar pzartesi sabah normal kahvaltimi ettim disari ciktigimiy icin saat 4 te cok kötü kendimi kaybederek buyuk bi patates kuzartnasi yedim o da yetmezmis gibi eve gelince 18.30 da bi kase seeksiz ama sonucta meyveleeden gelen sekeri olan asure yedim saliya gelirsek sabahtan sonra bayginlik gecirfgim icin
Yine saat 15 gibi 2 kasik yesilmercimekli bulgur pil
4 kasik sulu köfte 3 kasik yogurt yedim
19 dads cocuklaraönceki gün seleriz unsuz yagsiu muzve hindistancevizinden kel yedim iki dilim
kafam öyle karışık ki yani Salı gününe bakarsak aslında çok kötü beslenmeden beslenmedim ama aralıklı oruca yani sabah ve akşam beslenme tarzına uygun değil ben de kafamı ona Taktığım için sanki çok kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum Bugün de çok kötü bir baş agrısıyla uyandım iki gündür zaten evde olmadığım için ortalık berbat böyle hersey üst üste moralim cok bozuk hicbşrsey yapasım gelmiyor icimden kızlar bana bi el atın kayıp gitmek istemiyorum
Kozmogirl17
Yawrukush
Dahlia_
Yine saat 15 gibi 2 kasik yesilmercimekli bulgur pil
4 kasik sulu köfte 3 kasik yogurt yedim
19 dads cocuklaraönceki gün seleriz unsuz yagsiu muzve hindistancevizinden kel yedim iki dilim
kafam öyle karışık ki yani Salı gününe bakarsak aslında çok kötü beslenmeden beslenmedim ama aralıklı oruca yani sabah ve akşam beslenme tarzına uygun değil ben de kafamı ona Taktığım için sanki çok kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum Bugün de çok kötü bir baş agrısıyla uyandım iki gündür zaten evde olmadığım için ortalık berbat böyle hersey üst üste moralim cok bozuk hicbşrsey yapasım gelmiyor icimden kızlar bana bi el atın kayıp gitmek istemiyorum