• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim menulerine protein (et urunu- yumurta), 1 adet meyve, yogurt, salata ekle...
Emziriyorsun saglikli beslenmek zorundasin...

Insallah canim cok seviniriz senden bir bebis alirsak hayirlisi :)

Kuzucum yok gecmis olsun... :KK43:
Kendini ne yap ne et iyilestir..
Sicak seyler ic, et-tavuk suyuna corba hazirla ic canim...
Acil sifalar, sen iyi olmalisin, tum ev- tum isler sana bakiyor:KK43:
Keske yakin olsak da birbirimize bir faydamiz dokunsa...

Kahvalti neden yemedin canisi?
Gunduz cok az birakma kendini , sut veriyorsun bebegine..

Bende en cok ilk ve sonbahari seviyorum :)
Bence kendini bosa uzmussun, hayat kosturmacasi, is-guc derken evlilik yildonumunu bile esler hatirlayamiyor.
Biz evleneli 11. yilimiza girdik hepsini ben hatirladim , esim hatirladi mi ,dusunuyorum, belki 1-2 sefer hatirladi , ancak o kadar..
Hic uzme tatli canini...

Spor yaptin mi amazonum, menu 10 numara ,5 yildiz :)

Nasilsin ablalarin guzeli?

Guzel birgun olmus hulyacim, afiyet olsun, egzersizlerde guzel :)

Canim kimse haftada 2 kilo vermeni beklemiyor, boyle bir yuk yukleme kendine.
Bazi hafta 1 kilo gider, bazi hafta hic gitmez, bazende kilo alabiliriz.
Sen duzenli-saglikli beslen, kucuk bebegin var, emziriyorsun, zaten duzenli beslenirsen rahatlikla kilo verirsin.'
Cok uzuldum bayginlik gecirmene, lutfen dikkat et sagligina...

Canim cubuk kraker olmamis ama rahatsizligindan oturu ceza vermiyorum, acil sifalar...

Canim aksamlarida az da olsa ye diye hergun yazip, basini sisirecegim senin, ta ki az da olsa yiyene kadar:)
Cok yorulmussun guzelce dinlenirsin insallah..

Menuleri okurken ne zaman menemeni okusam canim istiyor, nasil bir seyse bu :)
Afiyet olsun canim, yuruyusun ve su miktarinda oldukca guzel:)
yok canımmm sizin bir beklemtiniz oldugu icin demedim zaten kendimi hem sorumlu hissediyorum takıma karsı gecen hafta 2 gitti bu haftada oylemolmalı dıye hemde ne bilim sıyrılmak istiyorum bu hallerimden kilolarımdan bir an önce
Aslında asıl problemim su hem ev temiz olsun hem yemek olsun hem cocuklarla oyun oyanyabileyim hem ders calısayım hem spor yapayıö olmuyormişte hepsi bşr arada bazen dengelerin sasacagını kabul etmeliyim yıpranıyorum yoksa coook
Bekleriz biz, ne kadar oldu evleneli bilmiyorum ama bizim 2 yıl oldu hala bekliyorum bazı şeyleri unutacağını bile bile :) evlilik yıldönümünü, doğum gününü unutmasın da gerisine fazla takıkma :KK66:

Tamam canım, dikkate alacağım söylediklerini.. Önerilerin için teşekkür ederim..

Off kötü olmuş. Dikkat et kendine..
Zorla oruç tutman zaten doğru değil bu halinle.. Ben de geçen Ramazan tutamadım hamilelikten dolayı ama bekliyorum, ne zaman iyi hissedersem ancak o zaman tutabilirim..

Tabi ki de iyi..
Az diye yapmamazlık etme, zamanla artır..

Sabahları hiç iştahım olmuyor, zorlayınca da midem bulanıyor..
Sabah yemeyip diğer öğünleri iyi yiyeyim diyorum ama onu da pek beceremiyorum..
Bugün biraz iyiyim, inşaAllah akşama güzel bir menü yazacağım..

Karabuğdayı haşlıyorum canım.. Azıcık tereyağı ve tuz koyuyorum..
Etli sos ve yoğurtla güzel oluyor..
İnşaAllah gelir o güzel eksi, bu kadar kilo vermeye adapte olmuşken çok üzülürüm veremezsem..
Dün kv gelmişti, sevdiğim çikolatalardan getirmiş, diyet demedim de alerjimi bahane ederek yemedim, hala da yemedim, yememekte kararlıyım 😄

Günaydın canım..
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.. Çocuklarla hastalık zor oluyordur..
Kalk hadi bi sicak dus al bi silkelen guzel bi cay demle bi kahvaltini yap asureleri unut kafandan cikar cocuklara ydir cokmu var daha ipun ucunu yakalayalim hadi hep berabwr
canıııım canım benim cok teşekküreerim bşraz daha iyiyim öğlen olup okulllardan cıkılınca mecbur toparlandım bende :) bide kilomaldım okada sacmalık yüzünden diye düşünmüştüm ama cok şükürnalmamışım vermişim hatta 400 gr oyuzden cumaya full motive olmam lazım :)
Canım Senin yaptığın genelde diyet menülerinde olan..
Ben ama pilav yapar gibi pişiriyorum, suda olunca tatsız tuzsuz birşey oluyor, böyle normal yemek gibi, tadı da güzel yani yiyebilen için :)

Çok kasıyorsun kendini, biraz rahat ol..
Normal beslenmene dön bence, normal derken zaten burada olduğun sürece neler yiyip neleri yememen gerektiğini öğreniyorsun..
Ona uygun menüler çıkar kendine..
Genel olarak da sıkılmış, bunalmıçsın belli.. Kendini iyi hissettirecek birşeyler mi yapsan acaba?
Dün ben de kötüydüm, boğuluyordum resmen evde.. Minnakla dışarı da çıkamıyoruz.. Bütün gün evde, gece uykusuz, hergün yorgun halsiz dolanıyorum evin içinde.. Gelip giden var yine sağolsunlar ama bunaldım, yoruldum 1 ayda.. Ağrılarım da var diye iyice depresyon havasındayım :))
Topla sen de kendini, bırakınca gidiyor gerçekten, sonra toparlanması daha zor oluyor..
haklısın sevgili eşim yok kalktım toparladım artık iyice sanki haftada 2 kilo vermem lazımmıs yoksa olmuyormus havasına girdim kendimi cok sıktım yapabildigim kadar tabiki takımında kurallarına riayet etmeye calışarak toparlicaö inş basladım bugunden itibren hem toparlanmicam da nolcak 3 kücük cocukla mecbur kalkıyorsun ayaga

yok canımmm sizin bir beklemtiniz oldugu icin demedim zaten kendimi hem sorumlu hissediyorum takıma karsı gecen hafta 2 gitti bu haftada oylemolmalı dıye hemde ne bilim sıyrılmak istiyorum bu hallerimden kilolarımdan bir an önce
Aslında asıl problemim su hem ev temiz olsun hem yemek olsun hem cocuklarla oyun oyanyabileyim hem ders calısayım hem spor yapayıö olmuyormişte hepsi bşr arada bazen dengelerin sasacagını kabul etmeliyim yıpranıyorum yoksa coook

canıııım canım benim cok teşekküreerim bşraz daha iyiyim öğlen olup okulllardan cıkılınca mecbur toparlandım bende :) bide kilomaldım okada sacmalık yüzünden diye düşünmüştüm ama cok şükürnalmamışım vermişim hatta 400 gr oyuzden cumaya full motive olmam lazım :)
haklısın sevgili eşim yok kalktım toparladım artık iyice sanki haftada 2 kilo vermem lazımmıs yoksa olmuyormus havasına girdim kendimi cok sıktım yapabildigim kadar tabiki takımında kurallarına riayet etmeye calışarak toparlicaö inş basladım bugunden itibren hem toparlanmicam da nolcak 3 kücük cocukla mecbur kalkıyorsun ayaga
Harika sevindim bak senin adina

SALI MENUM
SABAH 9DA

1 haslanmis yumurta
1 kk tulum peynir
5 yesil zeytin
2 dilim pastirma
2 dilim hellim peyniri
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN 14.30DA
Izgara tavuk gogsu
3 kasik pirinc pilavi
Bol salata

ARA 15.30DA
Sekersiz cay
Filtre kahve
8 adet badem, 1 hurma

AKSAM 18.30DA
2 kepce tarhana corbasi
Salata

SU: 1.5 lt + 350 ml mineralli su
SPOR: 1 saat Akini okula goturup gelirken yuruyus , misafir oncesi temizlik, misafire yemek-masa hazirligi, misafir sonrasi temizlik ve evi toplamaca.
haeshin haeshin , @Falanfilannnn
Nasil gecti canim misafirli gunun dun gozum hic biseyi gormuyordu bugun de dr meseleleri ile ugrasirken unuttum sormayi yeni girdim eve bende eglendimi cocuklar guzel sohbetler edebildiniz mi.

Arkadaşlar aranızda low carb yapan başka var mıydı? Cheat day yapıyor musunuz ve yapıyorsanız bu cheat day da şeker içeren gıda yenebilir mi? Ben 10 gündür low carb yapıyorum ce hiç daha cheat day yapmadım normalde her 7.gün yapılıyor ama yapmaya korkuyorum daha 🙈🥺
low carb degil kendimizce cuma yada cumartesi odul gunu yapiyoruz burda canim

Selamlar diyetcanlar nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
Biz bu sabah hayret verici sekilde gec uyandik, normalde 6.30da kalkarim cocuklarla bugun bir kalktik saat 7.40 :KK57:
Akinin 8.30da okulu basliyor, hemen isik hiziyla kahvaltiyi, Akinin cantasi ve beslenmesini hazirladim, giydirdim, okula isinlandik.
Eve geldim esim, Aras ben kahvalti ettik, esimi az evvel yolcu ettim ise, bende gecmisi okudum.
Yani hizli bir gune basladik. :)
Dun farketmesemde misafirler,6 cocuk derken epey yorulmusum, gece yattigimda bayaklarim, ayaklarim zonkluyordu, bu sabahta eksimi gordum :rapci:
Neyse alintilarimi yazayim...

Kızlaaar güya bugün gelecektim. Hiç fırsat bulamadım. Sabah kan tahlili yaptırmaya gittim hastaneye. Cuma alacağım sonuçları. Sonra kızlara öğle yemeği yedirmeye okullarına gittim. Sonra eve geldim temizlik iki günlük yemek hazırlama vs vs kızlar geldi yemek yedik ve buradayım. Hemen geçmişe bakacağım. Menümü yazayım
150 gr kıyma ve bir kase karnabahardan muhtevi dünden kalan karnabahar mantısı
Keto ekmekle yapılmış sucuklu kaşarlı tost
Yarım köfte
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Brokoli nane maydanoz limondan oluşan smoti
Spor
Bir saate yakın tempolu yürüyüş
Temizlik ve mutfak işi
Su saymadım ama çok

Kızlaaar güya bugün gelecektim. Hiç fırsat bulamadım. Sabah kan tahlili yaptırmaya gittim hastaneye. Cuma alacağım sonuçları. Sonra kızlara öğle yemeği yedirmeye okullarına gittim. Sonra eve geldim temizlik iki günlük yemek hazırlama vs vs kızlar geldi yemek yedik ve buradayım. Hemen geçmişe bakacağım. Menümü yazayım
150 gr kıyma ve bir kase karnabahardan muhtevi dünden kalan karnabahar mantısı
Keto ekmekle yapılmış sucuklu kaşarlı tost
Yarım köfte
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Brokoli nane maydanoz limondan oluşan smoti
Spor
Bir saate yakın tempolu yürüyüş
Temizlik ve mutfak işi
Su saymadım ama çok
Yarin tatilsin degil mi busem, dinlen azicik, uzat ayaklarini bir cay ,kahve ic guzelim..

Kizlar bugun bende ne yedigimi soylemek istemiyorum zira direk bni buralardan kovabilirsiniz 🙈🙈🙈
Pismanliktan 30 dk leslie yaptim ama Yawrukush Yawrukush kaptanim siz bana cezada verinde onuda yapayim 😓😓
Canim her ne yediysen yedin, lutfen menunu yaz ki ona gore ceza gelsin.
Hic degilse leslie ve ceza ile biraz yediklerini yakabilesin..

Slm kızlar 😊 şekersiz türk kahvesi aç karnına
Kahvaltı menemen iki küçük dilim peynir 1. Dilim ekmek
Ara ögün türk kahvesi
Akşam yemeği çorba 2 tane lahana sarması ve salata 2 litre su ve 1 saat yürüyüş

Canim menulerine protein (et urunu- yumurta), 1 adet meyve, yogurt, salata ekle...
Emziriyorsun saglikli beslenmek zorundasin...

Insallah canim cok seviniriz senden bir bebis alirsak hayirlisi :)

Kuzucum yok gecmis olsun... :KK43:
Kendini ne yap ne et iyilestir..
Sicak seyler ic, et-tavuk suyuna corba hazirla ic canim...
Acil sifalar, sen iyi olmalisin, tum ev- tum isler sana bakiyor:KK43:
Keske yakin olsak da birbirimize bir faydamiz dokunsa...

Kahvalti neden yemedin canisi?
Gunduz cok az birakma kendini , sut veriyorsun bebegine..

Bende en cok ilk ve sonbahari seviyorum :)
Bence kendini bosa uzmussun, hayat kosturmacasi, is-guc derken evlilik yildonumunu bile esler hatirlayamiyor.
Biz evleneli 11. yilimiza girdik hepsini ben hatirladim , esim hatirladi mi ,dusunuyorum, belki 1-2 sefer hatirladi , ancak o kadar..
Hic uzme tatli canini...

Spor yaptin mi amazonum, menu 10 numara ,5 yildiz :)

Nasilsin ablalarin guzeli?

Guzel birgun olmus hulyacim, afiyet olsun, egzersizlerde guzel :)

Canim kimse haftada 2 kilo vermeni beklemiyor, boyle bir yuk yukleme kendine.
Bazi hafta 1 kilo gider, bazi hafta hic gitmez, bazende kilo alabiliriz.
Sen duzenli-saglikli beslen, kucuk bebegin var, emziriyorsun, zaten duzenli beslenirsen rahatlikla kilo verirsin.'
Cok uzuldum bayginlik gecirmene, lutfen dikkat et sagligina...

Canim cubuk kraker olmamis ama rahatsizligindan oturu ceza vermiyorum, acil sifalar...

Canim aksamlarida az da olsa ye diye hergun yazip, basini sisirecegim senin, ta ki az da olsa yiyene kadar:)
Cok yorulmussun guzelce dinlenirsin insallah..

Menuleri okurken ne zaman menemeni okusam canim istiyor, nasil bir seyse bu :)
Afiyet olsun canim, yuruyusun ve su miktarinda oldukca guzel:)
Yok canım ya yine sızdım kaldım Pazartesi ve Salı sporsuz geçti ama bugün bir saat yürüdüm. Ya Özge ben dün öğleden sonra süper bi eksi gördüm ama bugün sabah tam 1 kg fazla çıktı baskül ve yürüyüşten sonra da tartıldım aynı. Bugün çok lifli yağlı yedim wc sorunu kalmasın diye. Umarım Cuma’ya toparlarım regl de sökülmedi bi türlü sürüncemede

Back
X