• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Bugün saferi ayının ilk çarşambası. Sadak vermeyi unutmayalım inşallah
Canim cok guzel bir hatirlatma tesekkur ederiz :)

01.Ekim Salı menüm

Öğle 12:30
Lorlu yumurta
Yeşil zeyrin
Domates kelek
Közlenmiş biber
1 kase ev yoğurdu

Akşam 18:00
2 porsiyon etli kuru fasulye
Turşu

Su
3 litre

Spor
200 ip :spor::spor:

@Melegimkorusun
Menun guzel canim ama sporun az olmus ,normalde cok guzel yuruyusler yapiyorsun..

Eki Görüntüle 2541264
Kabak tatlısını biraz yedim tahinli olduğu için sevmedim arkadaşa verdim.
Akşam yemeğim ( foto çekmemişim artık foto çekerim:KK70:
Taze fasulye
Limonlu soğanlı Maydanoz salatası
Yoğurt.
Aşure.
sabahlari kahvaltıdan sonra şekersiz kahve içtim.
ara ögünlerde mandalin ve leblebi yedim.
spor: 4984 adım
Eski menulerine kiyasla guzel bir menu olmus canim, hic egzersiz, yuruyus ya da ev isi var mi?

günaydin kızlar.
kızım hastalandı.
ateşi 38 ye çikti ve burnu akması.
üstünü açık tutuyoruz düşsün diye.
eşim de bana kızıyor çocuğu sen hasta ettin soğuk havada dişariya çikarttin diyo. suçunu bana ve ailemde ariyor
bakan kv.. onlara bişey dediği yok
acayip firçaladim...
o kadar pimpirikli ki
hiç sevemiyorum eşimin bu huyunu. bişey oldu mu dank ediyor.:kızgın::kızgın:
Cok gecmis olsun canim, benim kucuk oglum 2 hafta hasta idi, daha dun toparlandi.
Ates, havale, enfeksiyon, zaturre ne ararsan vardi.
Ama eslerin birbirine suc bulmasi hic guzel degil, siz bir takimsiniz, berabersiniz bu yolda.
Biriniz bir seyi eksik yaparsa digeri tamamlar, boyle surekli suclamalarla hayat zorlasir Aslicim..

Günaydın kızlar 💕

Dünkü dinlemeden sonra bugün enerjik uyandım sonunda :)
Günler sonra temizlik yapacağım, 2 oda 1 mutfak beni bekliyor 😬
Bebeğim de sakin bugün, inşaAllah böyle devam eder de ben de işlerimi bitiririm..
Kolay gelmistir insallah Fatimem nasilsin, bitti mi islerin?

1 ekim menun ayyy ekim gelmis resmen simdi farkettim.

Eki Görüntüle 2541271 Eki Görüntüle 2541272 Eki Görüntüle 2541273

Sabah misafirlikteydim aksamkide misafirlikteydi ve saat 3 tu aksam yemegi dedigim sonra eve gidince aciktim 6 gibi ekmek arasi yaptim saralle yedim bi avuc kadardi ekmekte yani 1 buyuk dilim vardir.gece yine krizim tuttu acili eti crax gecti elime onu yedim uyudum sonra spor aktif bisey gok ama bahsettigim gibi ev merdiveliydi benimde in cik yapan ve yapmaya calisan iki veletim vardi baya bi hareket halindeydim

Kizlar bu yediklerimle alakalimi bilmiyorum ama bbugun cokkkk sis hissediyorum kendimi yani karnim goguslerim elim yuzum bile dunden beri rahatsiz ediyor beni sisligi muhtemelen gecikmemin sebebi olsamda rahatlasam regl bugunde arti geldim zaten morelim bozuldu bugun dikkat ederim ama bu sislik nolcak bilmiyorum
Dun suyuda 1 .5 anca olmustur.
Canim dunku menunde kacamaklar var ama hasta oldugun icin spor cezasi gelmeyecek muafsin.
Daha iyi misin bugun kuzum?

IKI Gunudr hem yediklerim hem saglik olarsk hic iyi degilim kizlar pzartesi sabah normal kahvaltimi ettim disari ciktigimiy icin saat 4 te cok kötü kendimi kaybederek buyuk bi patates kuzartnasi yedim o da yetmezmis gibi eve gelince 18.30 da bi kase seeksiz ama sonucta meyveleeden gelen sekeri olan asure yedim saliya gelirsek sabahtan sonra bayginlik gecirfgim icin
Yine saat 15 gibi 2 kasik yesilmercimekli bulgur pil
4 kasik sulu köfte 3 kasik yogurt yedim

19 dads cocuklaraönceki gün seleriz unsuz yagsiu muzve hindistancevizinden kel yedim iki dilim
kafam öyle karışık ki yani Salı gününe bakarsak aslında çok kötü beslenmeden beslenmedim ama aralıklı oruca yani sabah ve akşam beslenme tarzına uygun değil ben de kafamı ona Taktığım için sanki çok kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum Bugün de çok kötü bir baş agrısıyla uyandım iki gündür zaten evde olmadığım için ortalık berbat böyle hersey üst üste moralim cok bozuk hicbşrsey yapasım gelmiyor icimden kızlar bana bi el atın kayıp gitmek istemiyorum Kozmogirl17 Kozmogirl17 Yawrukush Yawrukush @AKovser
Canim zaman zaman her seyin ustuste geldigi , hicbir seye yetisemedigimiz, hayatin siradanlastigi vs vs oluyor hepimize.
Ama senin bir hedefin var, kilo vermek istiyorsun, guzel bir plan yap, gununu, hatta haftani planla ve takima sorumlulugunuda unutmadan silkelenip kendine gel.

Canim her ne yediysen yedin, lutfen menunu yaz ki ona gore ceza gelsin.
Hic degilse leslie ve ceza ile biraz yediklerini yakabilesin..
Sabah 7.30
Sutlu gevrek
3 ceviz
Elma

Ara
1 mandalina

Oglen 13.00
Doner(nasil gaflete dustum bilmiyorum )
Ayran

Aksam 18.00
Dunden kalan tavuk haslama

Su en az 2lt

Spor:30 dk leslie

Slm kızlar 😊 şekersiz türk kahvesi aç karnına
Kahvaltı menemen iki küçük dilim peynir 1. Dilim ekmek
Ara ögün türk kahvesi
Akşam yemeği çorba 2 tane lahana sarması ve salata 2 litre su ve 1 saat yürüyüş
Cok guzel bir gun olmus canim, 2 ogun ile diyeti nasil gidiyor, vucudun iyice adapte oldu mu Hulyacim?
Gunun nasil gecti?

Yok canım ya yine sızdım kaldım Pazartesi ve Salı sporsuz geçti ama bugün bir saat yürüdüm. Ya Özge ben dün öğleden sonra süper bi eksi gördüm ama bugün sabah tam 1 kg fazla çıktı baskül ve yürüyüşten sonra da tartıldım aynı. Bugün çok lifli yağlı yedim wc sorunu kalmasın diye. Umarım Cuma’ya toparlarım regl de sökülmedi bi türlü sürüncemede
Bende regli oldum ilkkez bugun eksi gordum ,artik son kilolar oldugu icin benimkile ,bir ileri bir geri oluyor busem, epey zorlaniyorum.
Seninde reglin gelir hemencecik umarim, tartiyi kafana takma, boyle +lar, -ler oluyor, olacak.
Sen diyetine harika devam ediyorsun boyle devam canim...

Bugunleede sicak gidiyor hava kuzum bide ev gunes alkyor oglenden sonra baya sicak oluyor

Canim kelegi biz tursu yapiyoruz olemi yiyorsun sende.

Dularimiz seninle esim her ne sıkintı varsa yjregini ferah tut hersey duzelcek onu dusun.

yemedin dimi yok yok yemedin yememelisin.

Baya baya duzelme var menunde canim ama balli kahveye devam

Allah korumus canim cok xor bu isler allah yardimciniz olsun gonlunuze gore bi ev nasip etsin.

Guzel hadi bakalim bu hafta eksi gelicek.

Bi gunden bisi olmaz hemen topla kendini duzelt menulerini duzeltmezsen asil ipin ucu kacar.

Bende yiyodum karabugday bitti almadim daha alicam yine ama kurtarivi gercekten haslayipmi yapiyosun suyamj basip yiyorsun tek

Cok az yemissin ama yine daha saglikli beslenmissin senden cok guzel bi eksi gelcek

Bende kisi severdim cocuklardan once simdi yaz daha iyi gibi sanki bi atlet giydor dolansin cocuklar bole ust ustte lahana gibi giydir bi ton esya yanima al ayy

Ohhh mis gibi benim ole bi luksum kalmadi durmuyolar yatakta kaciveriyorlar

Harika ozamn cumaya dahada inersin.su 2 kasik tereyagini nasil yedin kuzu yaa

Sigara boregi var ama goze batmiyor guzsl menu

Canim dikkat et kendine zaten birden gitmesi onemli degil yavas yavas gitsin geri helmesin bidaha.
Kozmo kaptanım tereyağını kızdırıp mantımın üstüne döktüm😋 bugün artıdayım dengesizce o yüzden Cuma’ya kadar yorum yapmayacağım. Zira bugün şok oldum artıyı görünce

Sabah 7.30
Sutlu gevrek
3 ceviz
Elma

Ara
1 mandalina

Oglen 13.00
Doner(nasil gaflete dustum bilmiyorum )
Ayran

Aksam 18.00
Dunden kalan tavuk haslama

Su en az 2lt

Spor:30 dk leslie
Doneri ekmek ya da durumle yedigini varsayiyorum, yinede kotu bir menu degil.
Bende sen bugun menumu bozdum deyince epey endiselenmistim acikcasi ama korktugum gibi olmamis :)
15 dakika dans cezasi gelecek canim, guzelce erisin donerin ekmekleri :)

Cok guzel bir gun olmus canim, 2 ogun ile diyeti nasil gidiyor, vucudun iyice adapte oldu mu Hulyacim?
Gunun nasil gecti?
Güzel gidiyor canm normalde diyetim 3 ögün ama evde değildim iki öğün oldu ama ben kendimi bildim bileli 2 öğün yiyom ondan sıkıntı olmuyor azalttım sadece porsiyonları . Günüm güzeldi misafirlikteydim güzel geçti 😊senin günün nasıldı ?

Bende regli oldum ilkkez bugun eksi gordum ,artik son kilolar oldugu icin benimkile ,bir ileri bir geri oluyor busem, epey zorlaniyorum.
Seninde reglin gelir hemencecik umarim, tartiyi kafana takma, boyle +lar, -ler oluyor, olacak.
Sen diyetine harika devam ediyorsun boyle devam canim...
Aynen diyet süper gidiyor. Çok iyiyim. Bugün kan verdim bakalım değerlerim nasıl çıkacak çok merak içindeyim.

Güzel gidiyor canm normalde diyetim 3 ögün ama evde değildim iki öğün oldu ama ben kendimi bildim bileli 2 öğün yiyom ondan sıkıntı olmuyor azalttım sadece porsiyonları . Günüm güzeldi misafirlikteydim güzel geçti 😊senin günün nasıldı ?
Bende 2 ogunu denemek istiyorum onumuzdeki hafta , 2 ana 2 ara ogun seklinde :)
Ne guzel keyifli vakit gecirmissin, bizim burda gun yeni basladi canim, saat sabah 9.50 burada ama dun misafirlerim vardi bugunu biraz sakin gecirmek istiyorum :)

günaydin kızlar.
kızım hastalandı.
ateşi 38 ye çikti ve burnu akması.
üstünü açık tutuyoruz düşsün diye.
eşim de bana kızıyor çocuğu sen hasta ettin soğuk havada dişariya çikarttin diyo. suçunu bana ve ailemde ariyor
bakan kv.. onlara bişey dediği yok
acayip firçaladim...
o kadar pimpirikli ki
hiç sevemiyorum eşimin bu huyunu. bişey oldu mu dank ediyor.:kızgın::kızgın:
Çok geçmiş olsun canım. İnsan çocuğu hastalanınca sağduyu falan kalmıyor. Doğru değil yaptığı ama o panikle hayatta farketmez hatasını boşver.

Bende 2 ogunu denemek istiyorum onumuzdeki hafta , 2 ana 2 ara ogun seklinde :)
Ne guzel keyifli vakit gecirmissin, bizim burda gun yeni basladi canim, saat sabah 9.50 burada ama dun misafirlerim vardi bugunu biraz sakin gecirmek istiyorum :)
Bencese denemelisin daha iyi oluyor ara ögünde iki badem iki fındık tutar seni sıkıntı olmaz :) oo orda daha yeni gün başlıyo bursa akşam oldu 😊 bencede bugun dinlen ve kendine ayır takıl öyle 😊

1 ekim menun ayyy ekim gelmis resmen simdi farkettim.

Eki Görüntüle 2541271 Eki Görüntüle 2541272 Eki Görüntüle 2541273

Sabah misafirlikteydim aksamkide misafirlikteydi ve saat 3 tu aksam yemegi dedigim sonra eve gidince aciktim 6 gibi ekmek arasi yaptim saralle yedim bi avuc kadardi ekmekte yani 1 buyuk dilim vardir.gece yine krizim tuttu acili eti crax gecti elime onu yedim uyudum sonra spor aktif bisey gok ama bahsettigim gibi ev merdiveliydi benimde in cik yapan ve yapmaya calisan iki veletim vardi baya bi hareket halindeydim

Kizlar bu yediklerimle alakalimi bilmiyorum ama bbugun cokkkk sis hissediyorum kendimi yani karnim goguslerim elim yuzum bile dunden beri rahatsiz ediyor beni sisligi muhtemelen gecikmemin sebebi olsamda rahatlasam regl bugunde arti geldim zaten morelim bozuldu bugun dikkat ederim ama bu sislik nolcak bilmiyorum
Dun suyuda 1 .5 anca olmustur.
Yaaaa sen mezun oldum diye salar mısın yakında gelirsin geri böyle yemeye devam edersen 😝 bi crax da benim için aç

Bencese denemelisin daha iyi oluyor ara ögünde iki badem iki fındık tutar seni sıkıntı olmaz :) oo orda daha yeni gün başlıyo bursa akşam oldu 😊 bencede bugun dinlen ve kendine ayır takıl öyle 😊
Gunu kendime ayirmam zor 2 cocukla ama Hulyacim, en azindan Aras uyudugunda kahve icip, kitap okumak gibi bir fikrim var, bu bile yeter :)

Yaaaa sen mezun oldum diye salar mısın yakında gelirsin geri böyle yemeye devam edersen 😝 bi crax da benim için aç

Bir crax da benim icin acin uleeeeen :))
Aciyorummmm serefinizeee 😂😂😂😂 20191002_195828.jpg

Benim esimde cocuga hava ver dedi bronsiti var bu ara tam grip oldu bronsite tam donmedi ama nefesi zorluyor biraz oynayinca belli gecen aksam ver dedi iste bende veemedim unuttum acikcasi evde de degildik aksam firca atiyor bana niye vermedin diye agzim burnum akiyor ayakta zor duruyom mutfakta ona yemek hazirliyom vermedim dedim napim ver sen cok istiyorsan dedum sonuc muuu ben verdim yine 😂😂
Ah bu esler, kendileri bir sey yapmasin, her seyi kadinlardan beklesin, unutulup, araya kaynayinca vsde hemen hesap sorsunlar..
Bazen agizlarina kurekle vurasim geliyor :))

Burdan uzaklaşımca yzamayınca giremeyince insan gevsiyo bilşyorum ama öyle kolum kalkmıyor öyle moralim bozukli birakın diyet yapmayınyemek yapıcak halim bilenykk sabah cocuklarınokula tost yapıp gönderdşm kendimde sırf ac kalmayım süt verşyorum dşye 3-4 kasık sekersiz asureden yedim bitmedi su asure veeifek kimseyş de bulamadım cok kızıyprummkendime böyle yapınca cok :KK43:((
Canim hergun duzenli menunu yaziyorsun.
Menulerine dikkat ediyorsun.
Emzirdigin icin asiri sert bir diyet yapamazsin, sadece duzenli beslenmen yeter.
Egzersiz olarak da cocuklarin pesinden kosman, ev isi zaten egzersiz sayiliyor.
Birde leslie ya da ev egzersizi eklersin (mekik, ip atlama gibi) tamam iste, olmayacak bir sey yok...

Su dakika itibariyle caydanligimi yakiyormusum valla tee 9 da demledim cayi hala icemedim biliyomusunuz daha simdi kahvaltimi yapicam insallah
Hay Allah ya kendime hep derim, kafam bir dunya, gecen seneden beri 2 kez Akinin okuldan cikis saatini unuttum, Vanessa aldi Akini sagolsun, o kdar dolu ki kafamiz, her sey normal...

insallah canim, kac gyundur dikkat ediyorum ama spor yapmiyorum bir sislik var uzerimde.
Kuzucugunla acin cocuk sarkilari dans edin 15 -20 dk Deryacim ,hem dans, hem oyun , bir tasla 2 kus :)

1 ekim emnum
09:00_ 2 kucuk top seklinde yulafli sutlu findikli karisim ve uzerine yogurt.
12:00_ 1 kase pancar corbasi, 1 kase lahana salatasi, 2 yk kadar kuskus haslama, 4 yk kadar sebze yemegi.
16:00_ avuc ici kadar hindistan cevizli, kakaolu kek cok lezzetliydi.
18:30_ yarim avuc ici kadar et, 1 kaseden az yogurt, 3 yk kadar pirinc haslama.

su: 3 litreye yakn ictim
spor: kizim bisiklete bindi ben de yaninda kostum 15 dk kadar
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17
Cok guzel menu canim :)

İnşallah. Allah hep iyilerle karşılaştırsın. karışık hayatımı yoluna koyar koymaz uğrarım. Görüşmek üzere 😘
Insallah canim her sey gonlunce olsun, buradayiz her zaman bekliyoruz :)

Back
X