- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende gecen cumartesi borek yedimde yemez olaydimBen Karatay yaparken Cuma günleri özgecim izin verdikçe çılgınca cheatır cheatır yapardım valla. Tatlı da yerdim alkolün de dibine vururdum. Ama bir haftada toparlardım. Şimdi kıyamıyorum zaten daha hedefimin yarısı bile olmadı.
Oyy masallah bu kuzucanayagmura ragmen yuruyusumuz tamamEki Görüntüle 2541602
Harpy ,
Ankee ,
besive ,
Ellssa ,
tomrs , F Falanfilannnn ,
madamesnow ,
Gonulmeyvesi ,
Dahlia_ nerelerdesiniz kizlar ,gozlerim sizleri ariyor?
fayfeyfiy ,
Melegimkorusun ,
stitch nasil oldunuz kizlar, sagliginiz iyi mi?
ev isi rutin canimOyy masallah bu kuzucanave tabiki sanada canim, o kadar ev isine ragmen yuruyusunude aksatmadin.
Ne guzel mevsim sonbahar ,yapraklar, hafif kapali havaa, missssss...
gecmis olsun , ihlamur ,elma cekirdegide dahil,karanfil, limon ,cubuk tarcin kaynat ic oglusada icir .Slm herkese yeni uğrayabildim fena halde kaptım şifayı hiç halim yok
Bugünkü menümü yazıp kaçıyorum hemen uyuyacağım kolum kalkmıyor oğlan hasta ben hasta
Çarşamba menüm
7:30 yarım fincan Hindistan cevizli kahve
10:30 kaşarlı omlet, yarım avakado , birkaç dilim gouda peyniri, 1 dilim tereyağlı low carb ekmeğim
15:00 1 küçük dilim ev yapımı browni ( cheat day niyetine, evdekilere yapmıştım geçen gün)
19:00 kıymalı kabak yemeği, yoğurt)
Su 2lt geçti sanırım
Spor 5000 adım ( çocuğu okula bırak al derken )
Evet yaa cok ilginc birak ezineyi beyaz peynirleri yok hichep oyle oluyor zaten sorma. Cheddar cok yaglidir aman dikkat
Ben de bir ezine olsa da yesem derdindeyim ama TR'den buraya peynir getirmek yasak![]()
Bugun gordum cok ilginc kabaklar, cadilar bayrami yaklasti diye heralde, sanki tornadan cikmislar tupturuncu yuvarlak. Sanirim yenmez onlar emin degilimev isi rutin canim, aksatirmiyim hic
FitFiliz , bana sisko patates diyo sonra
, sizin oralar nasil , baktimda millet balkabagini hazirlamis ,toplayip kabak tatlisi yapasim geldi
![]()
Pazartesi donuyorum, cok sey getirmisim o yuzden az alabilicem ne alirsam artik. Simdiden doldurdum valizimi sorma canimCanim hepimiz hergun sana mesajlar yaziyoruz ama bizim mesajlarimiza kulak vermiyorsun.
Kendine guzel bir diyet plani uyarlayip uymazsan kilo veremezsin.
Zaten saglikli beslenme duzenine gecince kilolarinda gidecek..
Canim egitimlerde cok kolayliklar diliyorum sana..
Diledigin her turlu gidayi alabilirsin, Turkiyeye onlari sokmakta bir sorun yok, sadece yurt disina cikarken her seyi sokamiyorsun.
Peynir, cikolata, ilac vs vs ne bulursan hosuna giden al canim.
Hatta kullaniyorsaniz alkol urunleride oldukca uygun fiyatli oluyor.
Hepsinden goturebilirsin evine..
Donus ne zaman Filizim, ozlettin kendini..
Guzel bir menu olmus canim :)
Cok sevindim :)
Misafir oluncada ekstra yoruluyor insan canim..
Dun dinlenmissin ama kuzunla ne guzel :)
Canim gonlunuze gore bir ev bulursunuz umarim.
Cok gecmis olsun dolandirilma durumu atlatmissiniz, bir daha basiniza oyle birsey gelmez insallah.
Bizlerde iyiyiz canim, arada gel cee ee de olur mu:)
Gorusmek uzere..
Guzel menu canim:)
Sagol canim benim :)
Sporuna bayildim canim :))
Hayirdir kuzum neyiniz var, her sey yolunda mi?
Aras toparlandi gibi cok sukur..
Canim gecen hafta listeye girdin, takima karsi, takim arkadaslarina karsi olan sorumluluklarini lutfen unutma, arti gelirse takimimiz bundan kotu etkilenecek biliyorsun..
Lutfen menulerine dikkat et..
Bu karakter, yapi meselesi canim, en zor sey insanin kendini degistirmesi ve iyilestirmesi.
Nasil bu ozelligini torpuleyebilirsin kendin icin bir yol bulmaya calis.
Cunku bu durum seni cok yipratir, uzer, yaslandirir...
Ya da insanlara hic guvenmemeyi secebilirsin, potansiyel olarak herkesin hata yapabileegini, senin istemeyecegin sekilde davranabilecegini kabullenirsin.
Boyle yaptiginda insanlar seni artik cok fazla husrana ugratamaz hale gelirler, onlara bastan guvenmemeyi sectigin icin yanlis bir sey yaptiklarinda daha az uzulursun.
Ve bu sekilde dvranirken iclerinden bazilari ,sen beklemeden senin guvenini kazanabilir, o zaman o insanlari ayri bir kategoriye dahil edersin..
Yani kimseye elbette koru korune guvenmemelisin..
Gecmis olsun canm acil sifalarSlm herkese yeni uğrayabildim fena halde kaptım şifayı hiç halim yok
Bugünkü menümü yazıp kaçıyorum hemen uyuyacağım kolum kalkmıyor oğlan hasta ben hasta
Çarşamba menüm
10:30 kaşarlı omlet, yarım avakado , birkaç dilim gouda peyniri, 1 dilim tereyağlı low carb ekmeğim
15:00 1 küçük dilim ev yapımı browni ( cheat day niyetine, evdekilere yapmıştım geçen gün)
Su 2lt geçti sanırım
Ellssa
Yawrukush (browni yedim ama
)
Merhaba hastalıklar bitmedi daha yeni kendime gelebiliyorum. Tam toparlanirien eşim kaza yaptı çok şükür hicbirseyi yok verilmiş sadakamiz varmış araba çok kötü ama sadece kas agrisiyla kurtuldu o yüzden giremedim günlerdirGunaydin 4. takimin citir hatunlari cok mutlu bir sali gunu gecirmenizi diliyorum.
Gonulmeyvesi bugunde menunu bozma sakin takipteyim :)
Kozmogirl17 mezun olmak nasil kaptanim?
stitch 2 gun gormesek ozlyoruz canisi, ne var ne yok?
Ankee ,
Harpy , @DeryaOnDiet ,
madamesnow ,
Ellssa gozlerim sizi ariyor kizlar neredesiniz?
@klbk33 epeydir ugramadin canim, nasilsin?
@Aomine Daiki nasilsin canim , her sey yolunda mi?
fayfeyfiy Feyzos nasil oldun, aklim sende, haber bekliyorum..
besive gunun kolay ,mutlu gecsin guzelim..
@Patlicanmoru nasilsin Betulcum?
@MigiMadid diyetin icin nasil bir plan yaptin, kafanda oturtabildin mi herseyi canim?
@selsalan nasilsin canim?
FitFiliz nasil geciyor gunlerin ,egitimlerin, gezmelerin canisi?
@Only_Eylul , M Metem kizlar rahatsizdiniz insallah daha iyisinizdir..
@Huzurvermeyolunda nasilsin Huzurcum ,Ucyuzbesyuz kuzun nasil oldu?
F Falanfilannnn iyi misin sen canim, moralini bozan bir sey mi var?
Melegimkorusun , @Hulyaa23 takima daha cok alisbildiniz mi kizlar?
Dahlia_ , @haeshin , @gogo2405 eski takimcanlarim operim sizide.
![]()
Amin cani hepimizinkiniIyi cok sevindim canim, biran evvel toparlan insallah..
Gecmis olsun Koray'a cocuklar hergun boyle kazalar atlatiyor dedigin gibi, Allah beterinden esirgesin...
Al bendende okadar dun katladigim 3 makina camasiri yerlerine yerlestjrcek vakit bulamadim dr git parka git iki cocuga ayri yemek yap kocaya yemek yap kendin hepsinden azicik azicik derken cok kacir.bide aksam kaynanacimla kayinpedercigim pesine kaynimla yeni elticigim geliverdi valla sabahtan beri firsat bulup supuremedigim evi varya 5 dakikada yaladim yuttum resmen misafirin gucu diye buna denir bide guzel ac gelmisler bide yemek cikardim helali hos olsun bulasigi bilmem nesi daha hala cocuklar ayagimda mesaimde 8 de basladi yani ayyy ne yzdim yine nokta virgul koymadim anlatin siz birazda beyin jimlastigi yapin yazdiklarimi cozene kadar ahahahhahabitti islerim ,camasirlari katlayip ,utu yapcam zor kismi yikamakti zaten camasirlari,yemek yapicam lisaya ayri denize ayri esime ayri yemek
yapiyorum hergun
,siz daha iyisiniz umarim.
aynen ole dikkat et derken bi baktim paldir kuldur indi asagi bi var bi yok oldu gulsemmi aglasammi bilemedim cokta vurdu yavrum kafasi dana iste tepelerde oynarsaAllah korusun beterin den kasla goz arasinda oluyo kuzucuklara ,
Ketocumu ararsin craxcimi ararsin peynircimi ararsin ne ararsan var bu gruptaAhha ketocu arkadaşım olacak süper![]()
Nece konusuyonuz yaw siz ayyy hic yapamam bole denisssik diyetler yerli mali yurdun mali 3 ana ogun 3 ara ogun tamam ohhh mis ne o ole onu yeme bunu ye bunu yeme beni yeeeLow carb da yapabilirsin. Ben yapamıyorum ketoncuklarımı korumam lazımbence çok deli ihtiyaç duymuyorsan ve kilo vermen duraklamaya uğramadıysa yapma. Uzun süre kilo veremediysem şaşırtma amaçlı yaparsın.
Bak simdiii ne zuulasiymis oooo sarap zulasi falansa hemen damliyi verim ortamaHahahaha senin başka zulaları patlatasım var beni crax la kandıramazsın![]()
Sabah dagit aksam topla cumaya kadar topla kendini arti gelirsen hepimiz yeriz seniSabah 11.30
3-4 kasık sekersiz asure
İki dilim yuöurtalı tambugday ekmegi 1 zeytin bir ceviz
Ara
Sütlü türk kahvesi
Aksam 19.0
2 kepce kıymalı mercmk corbası
3 kasıkyoguttlu köz patlıcan
2 tavuk kanat
2 lt su
Bölgesel
100 sag bck
100 solbck
50 yarimmekik
100 sag sol yan bel
30 kolcalisma
Yawrukush
Kozmogirl17
Caktik caktik bizden kacarmi ozgeeeEllerine saglik ozlemcim, yemek iside zor oluyor bende genelde herkesin sevdigi yemekleri yapiyorum bir suru pisirme isi oluyor..
Biz daha iyiyiz canim, sagol sordugun icin :)
Lavassa ekmektende masum, dans edersin birde spor yapmissin uzme kendini arada hepimizin boyle zamanlari oluyor.
Aaa tatil bugun muydu...
Hay Allah ozaman yarin okulda dinlen dicem de derken kendim bile inanamadim kuzum :)
Zaten crax derken onu kastettim ya , anlamadin mi sen , sssh caktirmaaa :)))
Haklisin canim anne her daim evde her seye kosturuyor, hastalanmak, kendini yorgun hissetmek bile mumkun olmuyor, luks oluyor...
Guzel bir gun olmus canim , yarin daha iyi hissedersin insallah..
Gamze ye karabatak diyorum bosuna mi kesin yine kilo alcak gonulmeyvesi bir gamze 2
Gecmis olsun canim guzel menuyu browni bozmus sankiSlm herkese yeni uğrayabildim fena halde kaptım şifayı hiç halim yok
Çarşamba menüm
Su 2lt geçti sanırım
Ellssa
Yawrukush (browni yedim ama
)
Sizi niye alintiladiysamev isi rutin canim, aksatirmiyim hic
FitFiliz , bana sisko patates diyo sonra
, sizin oralar nasil , baktimda millet balkabagini hazirlamis ,toplayip kabak tatlisi yapasim geldi
![]()
Gecmis olsun canim allah beterinden saklasin bununla atlatmissin .hadi ozaman hayirlisiMerhaba hastalıklar bitmedi daha yeni kendime gelebiliyorum. Tam toparlanirien eşim kaza yaptı çok şükür hicbirseyi yok verilmiş sadakamiz varmış araba çok kötü ama sadece kas agrisiyla kurtuldu o yüzden giremedim günlerdir
Yarın dönüyorum tekrar kaldığım yerden devam şubata kadar 25 kilo vermeliyim o yüzden tempomu hizlandiriyorum :)
davet siz misafirin varmis.benim mesaide sabah 7 aksam 10 da bitiyoAmin cani hepimizinkini
Al bendende okadar dun katladigim 3 makina camasiri yerlerine yerlestjrcek vakit bulamadim dr git parka git iki cocuga ayri yemek yap kocaya yemek yap kendin hepsinden azicik azicik derken cok kacir.bide aksam kaynanacimla kayinpedercigim pesine kaynimla yeni elticigim geliverdi valla sabahtan beri firsat bulup supuremedigim evi varya 5 dakikada yaladim yuttum resmen misafirin gucu diye buna denir bide guzel ac gelmisler bide yemek cikardim helali hos olsun bulasigi bilmem nesi daha hala cocuklar ayagimda mesaimde 8 de basladi yani ayyy ne yzdim yine nokta virgul koymadim anlatin siz birazda beyin jimlastigi yapin yazdiklarimi cozene kadar ahahahhaha
aynen ole dikkat et derken bi baktim paldir kuldur indi asagi bi var bi yok oldu gulsemmi aglasammi bilemedim cokta vurdu yavrum kafasi dana iste tepelerde oynarsa
Ketocumu ararsin craxcimi ararsin peynircimi ararsin ne ararsan var bu grupta
Nece konusuyonuz yaw siz ayyy hic yapamam bole denisssik diyetler yerli mali yurdun mali 3 ana ogun 3 ara ogun tamam ohhh mis ne o ole onu yeme bunu ye bunu yeme beni yeee
Bak simdiii ne zuulasiymis oooo sarap zulasi falansa hemen damliyi verim ortama
Sabah dagit aksam topla cumaya kadar topla kendini arti gelirsen hepimiz yeriz seni
Caktik caktik bizden kacarmi ozgeee
Gamze ye karabatak diyorum bosuna mi kesin yine kilo alcak gonulmeyvesi bir gamze 2
Gecmis olsun canim guzel menuyu browni bozmus sanki
Sizi niye alintiladiysam
Gecmis olsun canim allah beterinden saklasin bununla atlatmissin .hadi ozaman hayirlisi
Kaynana koyden dondu ya bitmez benim davetsiz misafirlerim giderkende siparis veriyor yarin babannenin yanina hastaneye gitmezsem siz gelin bana heee olur dedim cok sevisiyoruzda kendileriyledavet siz misafirin varmis.benim mesaide sabah 7 aksam 10 da bitiyo, iyiki bana misafir gelmiyo
,
Benimde 10 da biterdide oglen uykularini aksam ustu yaptilar virazda cok uyudular o yuzden bu saate biraktim tek umudum sabah 7 de 8 de kalkmasinlar cok mu bisey istiyorum 9 a kadar deliksiz uyusamdavet siz misafirin varmis.benim mesaide sabah 7 aksam 10 da bitiyo, iyiki bana misafir gelmiyo
,
onun sesi cikmayinca kesin ciz lara dokunmustur,ondan gelmiyo ,
Gonulmeyvesi gel beni yalanci cikar agzima biraey surmedim de acim ac de lutfen
![]()
Harpy ,
Ankee ,
besive ,
Ellssa ,
tomrs , F Falanfilannnn ,
madamesnow ,
Gonulmeyvesi ,
Dahlia_ nerelerdesiniz kizlar ,gozlerim sizleri ariyor?
fayfeyfiy ,
Melegimkorusun ,
stitch nasil oldunuz kizlar, sagliginiz iyi mi?
Sakin ha kriz mi geldi, bir sey yemeyesin :)Ahhh bu krizler ahhhh