Evet canim inceydim ama ozaman 57 kiloydumya fotodaki sen misin çok ince gösteriyorsun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim inceydim ama ozaman 57 kiloydumya fotodaki sen misin çok ince gösteriyorsun:)
Napmissin kuzum sen ya tebrikler
Amanin kaptanim naptin sen4 ekim cuma
gecen hafta 67.4
bu hafta 67.6
fark +200
oran -0.2
İyiyim tatlım sen nasılsınOyy oyy oyy tuzsuz kaptanim gelmis. Nasilsin canim?
İyi yaptın..
Çok şükür iyiyim ben de..
Geçen gün aklımdaydın bir yazayım dedim ama hafıza kalmadı ki, her şeyi unutur oldum![]()
CANım benim iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın benim içinde aynı şekilde özlemişim sizleriSelam kaptanim, nasilsin , seni gormek ne guzel
Gorusmeyeli keyfin, sagligin yerinde mi?
Oyyyy yerim misafirperverliğe gurbanHosgeldinizzzCay kahve ikram edelim
İnşallah canm cok istiyorum 65 kilo olmayıGorecegiz insallah canm 65 leri bile gorecgz Allah izin verirse
Sagol canm yedigim donerler krakerler olmasa dahada dusuk cikacakmis demekki
Sende durum ne ?
Sagol canim ❤
olur öyle anne olmak kolay mı ömürlü olsun bu arada sağlıkla yetiştirmek nasip olsun hayırlı evlat olsun
![]()
CANım benim iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın benim içinde aynı şekilde özlemişim sizleri
Çok şükür ufak bir grip harici iyiyim canım ancak kendime geldim gittiğimden beri esasen artık ipin ucu kaçtı tutamıyorum başlamam gerek diyete ama nasıl olacak hiç bilemiyorum sanki başaran ben değilim puan hiç birşey yapamıyorum
Ya bende hatta 60 li hallerimi daha cok ozluyorum. Gobek falan yoktu ne giysem yakisiyordu. Simdi hep bol giyinmeye calisiyorum ki etlerim fiskirmasin diye.İnşallah canm cok istiyorum 65 kilo olmayı![]()
Geçen hafta 79.4
Bu hafta 78.8
Fark 0.6
Yüzde 0.75
Dün uyuyakalmışım bugün akşam iki menümü yazacağım kusura bakmayın
Yawrukush
Kozmogirl17
Aynen geniş giyiyioz ki belli etmesin inşallah gelir gerisi azim ettik bakalım artık. Bizin elimizde ama işte benm pko dan dolayı cok zor gidiyor bakalım inat ettim zayıflayacamYa bende hatta 60 li hallerimi daha cok ozluyorum. Gobek falan yoktu ne giysem yakisiyordu. Simdi hep bol giyinmeye calisiyorum ki etlerim fiskirmasin diye.
Aynaya bakmak istemiyordum artik
Ama niyet ettik gerisi gelecek insallah
Bizim elimizde sonucta kilolu yada zayif olmak ...
iyiyim canim. Sukur . sadece tombis oldum iyiceİyiyim tatlım sen nasılsın
İnanmıyorum ciddi misin kaç kilosun yapma yaaaaa yıkıldım şuaniyiyim canim. Sukur . sadece tombis oldum iyice![]()
Özledim tabiki ama çok zor geliyor şuan diyetÇok teşekkür ederim canım benimm
Geçmiş olsun..
Sen buraları özlemişsin anlaşılan :) Özledikce yemişsin
Dönmek ister misin?![]()