• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi yaptın..
Çok şükür iyiyim ben de..
Geçen gün aklımdaydın bir yazayım dedim ama hafıza kalmadı ki, her şeyi unutur oldum 😐
😂😂😂olur öyle anne olmak kolay mı ömürlü olsun bu arada sağlıkla yetiştirmek nasip olsun hayırlı evlat olsun 💕💕💕

Selam kaptanim, nasilsin , seni gormek ne guzel :KK36:
Gorusmeyeli keyfin, sagligin yerinde mi?
CANım benim iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın benim içinde aynı şekilde özlemişim sizleri
Çok şükür ufak bir grip harici iyiyim canım ancak kendime geldim gittiğimden beri esasen artık ipin ucu kaçtı tutamıyorum başlamam gerek diyete ama nasıl olacak hiç bilemiyorum sanki başaran ben değilim puan hiç birşey yapamıyorum

😂😂😂olur öyle anne olmak kolay mı ömürlü olsun bu arada sağlıkla yetiştirmek nasip olsun hayırlı evlat olsun 💕💕💕

Çok teşekkür ederim canım benimm💕💕💕

CANım benim iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın benim içinde aynı şekilde özlemişim sizleri
Çok şükür ufak bir grip harici iyiyim canım ancak kendime geldim gittiğimden beri esasen artık ipin ucu kaçtı tutamıyorum başlamam gerek diyete ama nasıl olacak hiç bilemiyorum sanki başaran ben değilim puan hiç birşey yapamıyorum

Geçmiş olsun..
Sen buraları özlemişsin anlaşılan :) Özledikce yemişsin 😄
Dönmek ister misin? 😊

İnşallah canm cok istiyorum 65 kilo olmayı 😊
Ya bende hatta 60 li hallerimi daha cok ozluyorum. Gobek falan yoktu ne giysem yakisiyordu. Simdi hep bol giyinmeye calisiyorum ki etlerim fiskirmasin diye.
Aynaya bakmak istemiyordum artik😐
Ama niyet ettik gerisi gelecek insallah
Bizim elimizde sonucta kilolu yada zayif olmak ...

Geçen hafta 79.4
Bu hafta 78.8
Fark 0.6
Yüzde 0.75
Dün uyuyakalmışım bugün akşam iki menümü yazacağım kusura bakmayın:(
Yawrukush Yawrukush
Kozmogirl17 Kozmogirl17

Eklentiler

• 20191004_092431.webp
    20191004_092431.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 29
Dün menümü yazmadım, gerçi yazacak pek birşey de yok..
Kötü birgün geçirdim, yorgun ve sinirliydim, akşam da üstüne eşimle kavga edince pek birşey yiyemedim..
Bütün gün 1 kase çorba, 1 elma, 1 mandalina yedim.. 1 litre de su içtim o kadar 😔

Bugün de yemek yapmadım, kayınvalidem gönderecekmiş, bakalım ne çıkarsa bahtıma 😄
Ben gidip salatamı falan hazırlayayım bari..

Ya bende hatta 60 li hallerimi daha cok ozluyorum. Gobek falan yoktu ne giysem yakisiyordu. Simdi hep bol giyinmeye calisiyorum ki etlerim fiskirmasin diye.
Aynaya bakmak istemiyordum artik😐
Ama niyet ettik gerisi gelecek insallah
Bizim elimizde sonucta kilolu yada zayif olmak ...
Aynen geniş giyiyioz ki belli etmesin inşallah gelir gerisi azim ettik bakalım artık. Bizin elimizde ama işte benm pko dan dolayı cok zor gidiyor bakalım inat ettim zayıflayacam 😊😊😎

Back
X