• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar iyi akşamlar menüm
350 gr kuzu ciğer kuyruk yağıyla kavrulmuş
Çok küçük bir kase tavuk sote
Bir avuç ceviz
Bir parça kaşar
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Karışık turşu
Yeşil biber
Şimdi soda limon içiyorum evde değilim su fazla içemedim bulunduğum yerde market yok ve Çeşme suyu kötü
Spor yok zira gerçekten şifayı kapmışım eve döndüğümde yapar mıyım sanmam
Öpüldünüz
Bu arada bu sabah daha da eksi çıktım tartı günü bugün olaymış iyiymiş

@Harpy yakin zamanlarda unlendi, tatile gidiyordu tarti oncesi kil-tuy birakmadi :KK48:
Senin bahsettigin uye cheguevara idi sanirim busem :KK70:
Nasil oldun sen, kotu musun, grip misin?

Mesela 30dk utu yaptin hoop 60puan.
Ya da 1saat yemek pisirdin hoop 120 puan.
Ya da 1 saat temizlik-ortaligi toplama yaptin hoop 120 puan.
Dakikasini aklinda tutman yeterli canim..

Canim esinle tatliya baglamissiniz cok sevindim, yorgunluk, bebis derken tartisma oluyor.
Pita ekmegi iste bu.
Eki Görüntüle 2542554

Odulun olsun canim profiterol :)
Afiyet olsun..

Filizim dikkat et kendine, sicak bir seyler ic , insallah gecer hemen...

Ah canim aklim sende, sesinde cikmayinca epey sure dedim hasta galiba bizim kiz..
Ilaclari ic, grip icinde sicak seyler ic, ihlamur vs.
Hemen ayaga kalkarsin insallah, mevsim gecislerine dikkat et canim, okulunda agir, biran evvel toparlanmalisin...

Canim otururken, hatta uyuyrken bile kalori harciyoruz.
Ki ev islerinde de aktif enerji harciyoruz, oyuzden kac dakika yaptigini hesap et puanini hesapla canim :)

Canim oldugun yerde tek tek dizlerini karnina dogru cekerek kosuyormus gibi yapma egzersizi :)
Aaa o zaman bir saat yemek yaptım dur sen akşam eve dönünce çamaşır da asacağım ben yatmadan hesaplar seni etiketlerim. Che nin kankasıydı o arkadaş Asya lı bişeydi nicki.

Biraz iyi çok şükür.
Fakat antibiyotikl kıza alerji yaptı sivilce gibi oldu her yeri :KK43:
Eger cok kotuyse alerji durumu cildiyeye bir gorunun canim, acil sifalar..

Kizlar gunaydin,ben Sibel listeye baktim cok degismis ben nerdeyse 1 senedir yokum,izne ayrilmistim donemedim,simdi 11 kilo fazlayla donuyorum malesef,araniza alirmisiniz tekrardan
Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, bende yurtdisinda yasiyorum senin gibi, beden egitimi ogretmeniyim :)

Kullanıcı Adı : sibal57
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ögretmen
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: gecici olarak yurtdisi
Boyunuz :169
Kilonuz:82.5
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : universite sonrasi almaya basladim,baslarda cok rahatsiz etmemis demekki yemeye devam ettim ,verdim ara ara ama hicbirzaman tam olmadi,geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Ozguven sifir,kendimi cok kotu hissediyorum,istedigimi giyememek,aynada istedigim kisiyi gorememekten biktim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Canim istersen ilk etapta hedefine 70 diyebiliriz sonra 70e ulasinca 60a ceker, revize ederiz ne dersin?
Istedigin kiloya gelip, beraberce guzel kilolar verecegimize eminim :)

Benim oglaninki tek bitane sivilce gibiydi gecmiyordu dr krem verdi surdum yayildi 10 gundur ayni duruyor 3 4 gun once baska krem verdi biraz solmustu rengi bugun yine cosmus kizariklik
Ozlem canim onu ihmal etme, yine gidin doktora :(

halley diye yazdimda onun gibi birsey burda bulunanan halley degildi yani:KK53: ,

zeytinde harpy geccem diyosun yani 😬

en buyugunden di🤪, halley olsa ben de en az 3 tane yerdim burdaki halley tarzi birseydi .
Canim burada kutu kutu satiliyor halleyler, ozelden adresini ver yollayayim sana, cok ciddiyim..

Dün 15 dk yürüyüş yapabildim anca
1 saatte ev işi 🤗
Harika gidiyorsun canim, ne olur bunu bozma...

Valla kuzum ev yerlesti sayılır is başlangıcı yaptım birazda sevgilimle problemler var noldugunu anlayamadigim
Canim kalan tasinma isleriniz de kolayca hallolsun umarim.
'Is basi da yapmissin hayirli olsun doktor hanim :)
Sevgilinle ne oldu canim?

Kızlar mutlu haftasonları herkese 😍geçmişi okudum da maşallah herkes nasılsın coşmuşşş.. menülerde kaçamaklar yok gibi sporlar Harika düzenli girmenin faydaları hep 💪🏻😔 ben de regl oldum bugün sabahtan beri yatıyorum ağrıdan 😔
Gecmis olsun canim...

Caylari da dolduruyorum ,haydi gelin kahvaltiya😁
IMG_20191005_093431451.webp

Kızlar iyi akşamlar menüm
350 gr kuzu ciğer kuyruk yağıyla kavrulmuş
Çok küçük bir kase tavuk sote
Bir avuç ceviz
Bir parça kaşar
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Karışık turşu
Yeşil biber
Şimdi soda limon içiyorum evde değilim su fazla içemedim bulunduğum yerde market yok ve Çeşme suyu kötü
Spor yok zira gerçekten şifayı kapmışım eve döndüğümde yapar mıyım sanmam
Öpüldünüz
Bu arada bu sabah daha da eksi çıktım tartı günü bugün olaymış iyiymiş
Offf kuzu ciger, nasil canim cekti :))

Aaa o zaman bir saat yemek yaptım dur sen akşam eve dönünce çamaşır da asacağım ben yatmadan hesaplar seni etiketlerim. Che nin kankasıydı o arkadaş Asya lı bişeydi nicki.
Hesapla kuzum, etiketlemesende olur ben bulurum :)
Hee asyaca degildi ya che'nin kankasi,kimdi ki, neyse :))

Eger cok kotuyse alerji durumu cildiyeye bir gorunun canim, acil sifalar..

Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, bende yurtdisinda yasiyorum senin gibi, beden egitimi ogretmeniyim :)

Canim istersen ilk etapta hedefine 70 diyebiliriz sonra 70e ulasinca 60a ceker, revize ederiz ne dersin?
Istedigin kiloya gelip, beraberce guzel kilolar verecegimize eminim :)

Ozlem canim onu ihmal etme, yine gidin doktora :KK43:

Canim burada kutu kutu satiliyor halleyler, ozelden adresini ver yollayayim sana, cok ciddiyim..

Harika gidiyorsun canim, ne olur bunu bozma...

Canim kalan tasinma isleriniz de kolayca hallolsun umarim.
'Is basi da yapmissin hayirli olsun doktor hanim :)
Sevgilinle ne oldu canim?

Gecmis olsun canim...
sagol canisi👩‍❤️‍💋‍👩,turk markette vardir saniyorum . bak bak koli koli halley yoluyacak :KK70::KK70: . kim yiyecek onlari tabiki ben:KK53:

Iyi aksamlar kizlar
Menum
Sabah
2 tbe
Kasarli yumurta
Domates
Salatalik
Zeytin
2 tane minik sosis

Ara
Uzum

Oglen
Et haslama
Salata

Aksam
1 tabak sehriye corbasi

Ara
1 dilim pasta

Su:2.5 litre olur yatana kadar

Spor
300 ip atlama+15 dk leslie+50 dizleri cekerek kosma+ en az 1 saat ev isi
600+45+100+120=865 puan

Iyi aksamlar kizlar
Menum
Sabah
2 tbe
Kasarli yumurta
Domates
Salatalik
Zeytin
2 tane minik sosis

Ara
Uzum

Oglen
Et haslama
Salata

Aksam
1 tabak sehriye corbasi

Ara
1 dilim pasta

Su:2.5 litre olur yatana kadar

Spor
300 ip atlama+15 dk leslie+50 dizleri cekerek kosma puanlarina bakip hesaplicam simdi
Canim odulun afiyet olsun, 1. sayfada puanlar var hesaplayip puanini yaz canim..

Tek senin degil canim bu hafta herkes tek merak etme once aldiklarini geri vercen sonra depolardakini yavas yavas sen yapican bu isi inaniyorum

Teşekkür ederim inşallah bende inanıyorum 🤗

Lahmacunu yiyen Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi ydi 😂😂
Saka saka ben yemistim ama 100 ip atlama cezasi almistim dun gece yatmadan yaapmistim cezami 💃💃

İşte adım çıkmış bi kereee neeyyse 😅😅kilolarımı yolcu wderek karşılık vericem @Ucyuzbesyuz dımtısdımtıs 😄😄

Back
X