• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu hafta yarışmamızda var daha çok motive eder bizi :) verebilirsin canım ,suyu artır sporunu yap,kaçamak yapma,cuma günü güzel bir eksi gelir :)
insallah öyle olur canim epeYdir saldim toparlamam lazim
Kolay gelsiiin 😊 hangi ülkede yaşıyosun?
almanyadayim canim seninle tanidmsfil ben huzur evli 3 cocuk annesi evinde pturab ögretmenim
Çok emek harcadım hala da harcıyorum. Bi öğün ayakta emiyo, öbür öğün yatakta, diğerinde oturuyoruz, bazen hiç emmiyo. Tamamen keyfine göre. Eşim her emmede ikimizi de ağlıyo görmekten bıktı, sağ da ver diyo. Gidişat onu gösteriyo zaten de aman ne bileyim. Boşver, konuştukça içim daralıyo. Keyifle bebek büyütenlere o kadar imreniyorum ki...
canim bebegin yeni mi Allah bagislasin bende emzirmekte cok güclük yasadim 5 aylik suanda senin durumun tam olarak nedir bilmiyrm tabi de

menum:
sabah: omlet peynir zeytin 1 dilim ekmek 2çk tahin pekmez,domates

ara:2mandalina

ara: az ceviz kuru dut şkrsiz kahve

akşam:
sebzeli köfte ,2 kş pilav,ayran,salata

ara:az badem,1-2 dilim ayva

spor:40dk yürüyüş, 30 mekik

su:2lt civarı
Canim menun cok guzel, bu hafta spor yarismasi yapiyoruz, 1.sayfada spor puanlari var, yaptigin egzersizlere gore 1. sayfaya bakip puanini hesaplaman gerekiyor.Hatta ev isleri de spordan sayiliyor.Ben ilk gun senin icin hesaplayayim;
40 dk yuruyus= 120 puan , 30 mekik= 60 puan.
Toplam puanin 180 :)

ozaman menünü biraz daha doyacağın şekilde ayarlarsan bence daha iyi olur canım . sürekli aç aç yatmak bir süre sonra diyetten de soğutabilir.

günaydın özgecimm ,nasılsın canım ?

çok güzel gitmiş canım ,cumaya bayağı eksi geleceksin sanırım . fark 1.7 hesapladım ben hatta ,geçen hafta ödem vardı demek ki.

ben de 300 gram verdim kızlar bakalım cumaya kaç vericez :)
Canım bugüne özgü öyle oldu yoksa aç yatmıyorum yulaf lapasnı geç yedim akşam o yüzden çorba içmiştim ama acıktırdı 😂

Nasilsin canim gunun nasil gecti?
Slm canım bugün çok daha iyiyim gribim hafifledi biraz yürüyüş yaptımgecen günkü 100 mekik cezamı da yapacağım inş kilom +300 geldi ama anlamadım neden gerçi hafta sonu yürüyüş çok yapamadım ama cumaya eksi ile gelicem inş

Günaydın güzel kadınlar. Mutlu bir hafta diliyorum hepinize. Harika bir Pazartesi geçirelim🙏🏻
pazartesi bildirimi yapacağım. Ama çok şaşkınım. Biliyorum fotoğraf koymuyoruz ama o kadar ilginç geldi ki fotoğraflama gereği duydum.
cuma 69,6
Pazartesi 68,4
Fark 1,2😳
Hayır neyin şişliğini yaşadım ben o gün veya bugün böyleyse Cuma’ya ne olacak. Aynı mı kalacak gidecek mi?
bu arada hala hastayım. Okul beni bekliyor. Minik yavrucaklarım dokuz saatimi bayrama çevirecek bugün 😁
Mutlu günler
Eteklerim zil caliyor ne guzel bir eksi boyle busem... :KK9: :KK76:

günaydin...
haftasonu baya yoğun geçti..
evimize ısı yalıtım başladi.
cts günü evde durmadim. kv görümce kızçemle gezmelere çiktik:)
cts akşam eve geldim.. eşimin kuzeni bana msj atti. size gelcez deyince hoop firladim.
evi süpürdüm. ne eksik varsa yaptım.
ikramlari hazirladim mutfagi temizledim süpürdüm sildim neredeyse bunlari 4-5 saatte yaptım.
12 de uyumuşum..
pazar günü de 9 da kalktım.
kahvaltı hazirladim evi eşime süpürttüm :)
neyseki misafirlerim 2de geldi 5 te gitti:)
gidincede bulaşıklari makineye doldurdum çalıştırdım.
evi tekrar süpürdüm...
çöpleri attim
balıklarin kılıklari aldim attim dolaba.
bugün de çikarip pişirecegim.
vitrinleri düzenledim.
en son kanepede ayaklarimi uzatıp kahve kitap keyfi yaptım.
işte böle geçti haftasonum Yawrukush Yawrukush
Cok guzel , verimli bir hafta sonu olmus canim ne guzel :)

Sabah ilk kalktigimda tartilmayi unutmusum kahvaltiyi yaptiktan snra tartildim. 72.2 ciktim.cuma gunu 72.5 tum. -300 gr 💃
Cok mutlu oldum:KK76::KK36:

Günaydın kızlar
Biraz eksildim çok şükür.
Cuma 61.3
Bugün 61.0
Harikasin canim :KK76::KK9:

Bir sürü alıntı yaptım ama cevap yazamayacağım şu an, oğlum fırsat vermiyor😐
Oruç tuttum bugün, günler kısa, bebiş daha ufakken geçen Ramazanın kazalarını tutayım diyorum.. Büyüdükce tutmam zorlaşır diye korkuyorum, neyse sabah tartılmadım, gerçi sahurda sadece su içtim ama olsun, iftar öncesi tartılıp yazacağım..
Allah kabul etsin canim, nasilsin?

4kasım pazartesi kilo bildirimim :

1kasım cuma günü : 68.8
4 kasım pazartesi : 68.5
fark : 300gr
yüzde : % 0.4

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17
Supersin Feyzos:KK9::KK76:

ozaman menünü biraz daha doyacağın şekilde ayarlarsan bence daha iyi olur canım . sürekli aç aç yatmak bir süre sonra diyetten de soğutabilir.

günaydın özgecimm ,nasılsın canım ?

çok güzel gitmiş canım ,cumaya bayağı eksi geleceksin sanırım . fark 1.7 hesapladım ben hatta ,geçen hafta ödem vardı demek ki.

ben de 300 gram verdim kızlar bakalım cumaya kaç vericez :)
Iyiyim canim benim sen nasilsin?

Odul yapmadiysan odule sayabiliriz kolayi kuzum ama odul yaptiysan vay haline 😉😉

Benimkide oyleydi malesef ki ikiside emmedi

En nankor meslek ev temizligi yapiyorsun yine ayni gunlerdir bitmedi temizligim yapiyorum arkama bi bakiyorum heryer darma duman malesef yap yap hep ayni

Ya nasil kiskandim seni anlatamam okadar enerjim cekilmis ki sanki degil sohbet etmek adam bana dokuncak diye kose bucak kaciyorum su genc yasimda sanki emekliye ayrilmis gibiyim sanki

Kizlar yandiniz valla kaptanim bence gunluk menu yazmayanada ceza gelsin ssıkı yonetime mi gecsek acaba 😄😄😄

Ooo hadi bakalim bu hafta nin birincisi kim olucak

Canim pek az az olmamis ama odulu olsun bu haftanin

Yaa harikasiniz valla kiskanc bi kaptan yardimcisi yapmislar 😁😁😁
Ya bende istiyorum acaba bende bigun kayivalidemlere birakip cocuklari kocamla basbasa biseylermi yapsam ayyy bakamazlarki durmaz benim sipalar
Canim annen ya da kayinvalidenlerden yardim isteyin , benim annem yanimda olsa haftada 1-2 kez cikardik esimle.
Yani durmazlar deme, dene canim , alisirlar..

Kizlarr gunaydinnn sizborada öglene yaklasirlenbiz kahvalti hazirligindayiz benimki haftasonuyla ayni sayilir bigub oglum hast okula göndermwdim ama bugun niyet eyledim diyet eylemeye cezamiiz varnis sildirelim bakalim 🤗
Harikasin huzurcum, nasil oldu oglus ?

Tartida cumaylansabit geldim 74,8 bu hafta hedefim 73 ü olmak bunun icin hic fresiz bol sporöu günler gecirmeliyim desteklerinizi bekliyorum kizlar her kriz animda burda olup desteginzi alirsam basaririm bence
Hadi guzel bir eksiyle yuzumuz gulsun canim, puanli spor yarismasi yapiyoruz , goreyim seni kuzum...

Aynı durumdayız biliyo musun. Eğer aynı beslenmeye devam etseydim şimdiye kilo veriyo olurdum. Fakat helva, tahin, o malt içecekleri mahvetti beni. Ve dediğin gibi. Noldu? Sorun tiroidlerimdeymiş meğer. 1 buçuk ay sonra sütüm normale döndü. He bu arada zaten doğduğundan beri emesi olmayan oğlum koptu gitti. Aldığım kilolara mı üzüleyim emmemek için çığlık çığlığa bağıran bebeğime mi 😒 çok fena depresyona giresim var...
Canim uzme kendini, sen pozitif ol, o senin gerginliginide hiseder, farkli pozisyonlarda emzirmeyi dene.
2 cocugum ver inan hic birini huzurlu, sakince buyutemedim, annelik cook zor..

Canim anlatilcak biseyse anlat biz dinleriz seni ortak oluruz rahatlarsin yok anlatmak istemiyorum dersen de insallah bian evvel kurtulursun sıkıntılarindan

Evet canim herkes tek yarisiyor yapilan butun sporlarin aktivitelerin puanlari var 1. Sayfada hesaplayip menuyle birlikte her aksam yaziyoruz puanlarimizi

Kaptanim 2 tane gozleme biraz fazla olmus kuzum gerisi guzel

👍👍

Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda huzurcum bu tablo haftaya dolu dolu olsun lutfen.

Canim kaptisim iyiyim sukur diyeyim mutfakta 3.gunum bugun biter insallah mutfak temizligim benim ev bitince kayinvalideme gidicez temizlige😣😣😣

Baya yogun gecmis canim hafta sonun bu hafta nasil enerjikmiyiz

Oww acikmadin mi aksam canim

Gelsin eksiler bu hafta derecedeyiz insallah

Ooo cumaya dahada gider

Gunaydin kuzum nasilsin bebis nasil

Gelsin eksilerrr cok guzel menulerin canim spor varmi peki

Allah kabul etsin canim

Ohhh misssss tebrikler

Bende guveniyorum canim sana

Sildir sildir kuzum

Ayy sen bole yazinca diyetisyene gittigim gunler geldi aklima benim en sevdigim modelsin sen 😘😘

Cumaya eksi gelicek eminim

Al bendende okadar cok zorladim sartlari olmadi mamalar sagolsun cocuklarimi mamayla buyuttum buyutuyorum ilk ogluma 2 ay kadar bi akrabamizdan anne sutu alip verdim sut anneside oldu sagolsun hicde dert etmiyorum valla sende hic sikinti yapma stu rahat ol zaten cogalir sutun bebek emdikce emmiyorsa da emmez ben neler yaptim bilsem ilk oglumda ugrasmadim ama 2 de cok ugrastim her yolu denedim olmadi
Canim cumartesi odul gunumdu.
Kolay gelsin sanada kuzum..

Yok ödül yapmamıştım ona sayılsın madem :) Kozmogirl17 Kozmogirl17
Canim pazar gunu yapilan kacamaklari odule sayamiyoruz, Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanim gunleri karistirmis olabilir.Odulleri cuma ya da cumartesi yapmamiz gerekiyor:)

Günaydın kızlar pazartesi bildirimi yapıyorum
Cuma kilom : 58.5
Pazartesi kilom :58.3
Fark : %0.3
Bu hafta herkes guzel kilolar verecek masallah canim :)

selam kızlar spordan geldim duşumu aldım evi toparlıcam hala dağınıkk...

güzel sağlıklı bir hafta olsun inş
Sanada guzel bir haft olsun canim :)

dun aksam geldik ama hasta olup gelmeyi basardim :KK43:
Yolculuk yoruyor insani, bgisiklik sistemi zayif dusuyor senemim..
Dikkat et kendine...
Dinlen her firsatta acil sifalar canim..

kan tahlili yaptırdım saçlarım çok dökülüyor diye . kanım 9 çıktı. d vitaminim de yerlerdeymiş. yarın ilaç yazdırcam..:110:

kansızlık sorunu olan var mı kızlar?
Gecmis olsun canim, belki beslenmen icinde fikir verirler.
Ilaclarda sifa olur umarim.
D vitaminim gecen sene benimde dusuktu, ilac kullandim duzene girdi.
Sanada acil sifalar..

Slm canım bugün çok daha iyiyim gribim hafifledi biraz yürüyüş yaptımgecen günkü 100 mekik cezamı da yapacağım inş kilom +300 geldi ama anlamadım neden gerçi hafta sonu yürüyüş çok yapamadım ama cumaya eksi ile gelicem inş
Cok sevindim canim daha iyi olmana, spor yarismamiz var unutma, cuma hepimiz guzel eksiler gorecegiz insallah :)

İyi akşamlar. Şu an spordayım. Destekleriniz için teşekkür ederim,şimdi daha iyiyim🤗 Yarışmaya da bayıldım. Sporu çok seviyorum❤️
Sabah
Tavuklu omlet
1dilim ekmek
Ara
Sütlü kahve
Öğlen
Yarım kase mercimek çorbası
Tavuk ve haşlanmış patates (3kaşık)
Erişte 4 kaşık
Akşam
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık erişte
2 kaşık ev yoğurdu
2.5 l su
Sporu hesaplayınca yazarım. 😀

Canim anlatilcak biseyse anlat biz dinleriz seni ortak oluruz rahatlarsin yok anlatmak istemiyorum dersen de insallah bian evvel kurtulursun sıkıntılarindan

Evet canim herkes tek yarisiyor yapilan butun sporlarin aktivitelerin puanlari var 1. Sayfada hesaplayip menuyle birlikte her aksam yaziyoruz puanlarimizi

Kaptanim 2 tane gozleme biraz fazla olmus kuzum gerisi guzel

👍👍

Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda huzurcum bu tablo haftaya dolu dolu olsun lutfen.

Canim kaptisim iyiyim sukur diyeyim mutfakta 3.gunum bugun biter insallah mutfak temizligim benim ev bitince kayinvalideme gidicez temizlige😣😣😣

Baya yogun gecmis canim hafta sonun bu hafta nasil enerjikmiyiz

Oww acikmadin mi aksam canim

Gelsin eksiler bu hafta derecedeyiz insallah

Ooo cumaya dahada gider

Gunaydin kuzum nasilsin bebis nasil

Gelsin eksilerrr cok guzel menulerin canim spor varmi peki

Allah kabul etsin canim

Ohhh misssss tebrikler

Bende guveniyorum canim sana

Sildir sildir kuzum

Ayy sen bole yazinca diyetisyene gittigim gunler geldi aklima benim en sevdigim modelsin sen 😘😘

Cumaya eksi gelicek eminim

Al bendende okadar cok zorladim sartlari olmadi mamalar sagolsun cocuklarimi mamayla buyuttum buyutuyorum ilk ogluma 2 ay kadar bi akrabamizdan anne sutu alip verdim sut anneside oldu sagolsun hicde dert etmiyorum valla sende hic sikinti yapma stu rahat ol zaten cogalir sutun bebek emdikce emmiyorsa da emmez ben neler yaptim bilsem ilk oglumda ugrasmadim ama 2 de cok ugrastim her yolu denedim olmadi
Biraz acıktım ama direndim. Çerez de tok tuttu sanırım ayvayla birlikte canm

Canim annen ya da kayinvalidenlerden yardim isteyin , benim annem yanimda olsa haftada 1-2 kez cikardik esimle.

Hadi guzel bir eksiyle yuzumuz gulsun canim, puanli spor yarismasi yapiyoruz , goreyim seni kuzum...

Canim uzme kendini, sen pozitif ol, o senin gerginliginide hiseder, farkli pozisyonlarda emzirmeyi dene.

Canim pazar gunu yapilan kacamaklari odule sayamiyoruz, Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanim gunleri karistirmis olabilir.Odulleri cuma ya da cumartesi yapmamiz gerekiyor:)

Dikkat et kendine...

Sanada acil sifalar..
Teşekkür ederim 😍😘

bugün menüm

sabah : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
5 tane zeytin
3 tane biber
domates

ara : 1 mandalina
3 kaşık yoğurt

öğlen :4 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
avuç içi kadar tavuk
salata

ara : 1 mandalina
3 kaşık yoğurt

akşam : 6 kaşık ıspanak yemeği
2 dilim ekmek
2 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık yoğurt
salata

ara : 2 kaşık nar
2 kaşık yoğurt

su :1.5 litre

spor : 15 dk eliptik
15 dk yerinde yürüme
200 zıplama
50 şer adet basen çalışma
20 squat
50 kere yattığım yerde bisiklet çevirme hareketi
20 şer adet kalça hareketi (tarif edemedim bunu :) bacağı büküp arkaya yukarı doğru kaldırıyosun )

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17

İyi akşamlar herkese
Sabah
Haşlanmış yumurta peynir ve domatesli tam Ekmeğine sandviç, filtre kahve

Ara
Yulaflı bar ve kahve

Öğlen
50gr ton balığı, 1 dilim ekmek

Ara
Zencefilli yeşil çay, 2 kuru hurma

Akşam
Avuç içi kadar ızgara hindi ve yanına biraz fırında sebze kızartması ( kabak ve biber) , 3 kaşık yoğurt

Su: 2lt kadar
Spor: 10000adım: 500p
100 mekik: 200p
1 saat ev işi+ yemek: 120p
Toplam: 820p
@Yawrukush
@Kozmogirl17

İyi akşamlar herkese
Sabah

Ara
Yulaflı bar ve kahve

Öğlen

Ara

Akşam
Avuç içi kadar ızgara hindi ve yanına biraz fırında sebze kızartması ( kabak ve biber) , 3 kaşık yoğurt

@Yawrukush
@Kozmogirl17
iyi aksamlar, menu ve spor cok guzel :super:

Pasta börekte kendini tutmayı bana da öğretsene 😁
evde pişmeyince bunlar tutuyorum ,göz görmeyince gönül katlanır mış :-)
dun aksam geldik ama hasta olup gelmeyi basardim :KK43:
geçmiş olsun canım,çabuk toplarsın kendini inşaallah.
kan tahlili yaptırdım saçlarım çok dökülüyor diye . kanım 9 çıktı. d vitaminim de yerlerdeymiş. yarın ilaç yazdırcam..:110:

kansızlık sorunu olan var mı kızlar?
ben dede var canım ,demir eksikliği çıktı. d vitaminim hep eksik . demir için ilaç kullanıyordum ama bıraktım , geçmiyor sürekli var. doktor dut pekmezi,siyah üzüm ye öyle telafi edebilirsin dedi. eve hiç almadığımız şeyler ,bir ara alsam iyi olacak . elim ayağım kansızlıktan buz gibi oluyor hiç ısınamıyorum . ilaçlarını düzenli kullanınca geçiyor aslında ben başlarda kullandım sonra kullanamadım hep unutuyordum içmeyi. sen kullan ama düzenli kullanınca faydası hissediliyor gerçekten.
menum:
sabah: omlet peynir zeytin 1 dilim ekmek 2çk tahin pekmez,domates

ara:2mandalina

ara: az ceviz kuru dut şkrsiz kahve

akşam:
sebzeli köfte ,2 kş pilav,ayran,salata

ara:az badem,1-2 dilim ayva

spor:40dk yürüyüş, 30 mekik

su:2lt civarı
her şey çok güzel olmuş.

Dikkat et kendine...

Sanada acil sifalar..
İyi akşamlar. Şu an spordayım. Destekleriniz için teşekkür ederim,şimdi daha iyiyim🤗 Yarışmaya da bayıldım. Sporu çok seviyorum❤
Sabah
Tavuklu omlet
1dilim ekmek
Ara
Sütlü kahve
Öğlen
Yarım kase mercimek çorbası
Tavuk ve haşlanmış patates (3kaşık)
Erişte 4 kaşık
Akşam
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık erişte
2 kaşık ev yoğurdu
2.5 l su
Sporu hesaplayınca yazarım. 😀
ben de iyiyim canım teşekkür ederim :)
İyi akşamlar herkese
Sabah

Ara
Yulaflı bar ve kahve

Öğlen

Ara

Akşam

@Yawrukush
@Kozmogirl17
senin de her şeyin çok güzel olmuş .

Back
X