• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün tercihler bitiyor gece . sonuçlar açıklanana kadar sesleri yok . o da önümüzde ki pazar felan açıklanır heralde . sonuçlardan sonra göreceğim neler olacak . ankara gelemezse gürültü kopar heralde .sessizce bekliyoruz şimdilik.
Insallah gonlune gore olur her sey canim...

Kadınlar kulübünde en güzel temizliği ben yaparım diyorsanız yarışmamıza bekliyoruz.
Yeni kategori çocuk odası. Katılmak isterseniz linke tıklayıp bilgi alabilirsiniz 🤗

Benim vaktim olsa katilirdim Anka Anka kaptanim :) :KK200:

sabah
bir fincan sade nescafe
üç ince dilim kızarmış ekmek, çok az yağda yumurta, bir büyük dilim peynir, domates, iki zeytin, çay
ara sade türk kahvesi
öğlen
iki kaşık tavuk sote, altı kaşık makarna, bir kaşık havuç tarator
ara sade türk kahvesi

yatarken yoğurt yiyeceğim inşAllah

su 2,5 lt, bel egzersizi

ay harika, darisi benim basima :KK73: :KK73:
olur canım merak etme ,yeter ki pes etmeyelim birlikte hedeflere varacağız :)
Insallah gonlune gore olur her sey canim...
sağ ol özgecim amin :)
sabah
bir fincan sade nescafe
üç ince dilim kızarmış ekmek, çok az yağda yumurta, bir büyük dilim peynir, domates, iki zeytin, çay
ara sade türk kahvesi
öğlen
iki kaşık tavuk sote, altı kaşık makarna, bir kaşık havuç tarator
ara sade türk kahvesi

yatarken yoğurt yiyeceğim inşAllah

su 2,5 lt, bel egzersizi
güzel olmuş menün :)

İyi akşamlar.bugün ki menüm;
13:00 1 kase ezogelin çorba , 1 tabak patates ve köfte yemeği (fırında) yarım kase kısır
18:30 1 kase sebze çorbası , 1 tabak patlıcan yemeği ve yoğurt

2,5 lt su içmeye devam
5.520 adım ama yürüyüşe çıkıyorum birazdan 10.000 adıma tamamlayacağım.

bu arada genelde lahmacun yiyorum evet şirkette yemeği beğenmeyince böle kaçamaklar oluo birde çok seviyorum lahmacunu 😀
@fyzanur

İyi akşamlar.bugün ki menüm;
13:00 1 kase ezogelin çorba , 1 tabak patates ve köfte yemeği (fırında) yarım kase kısır
18:30 1 kase sebze çorbası , 1 tabak patlıcan yemeği ve yoğurt

2,5 lt su içmeye devam
5.520 adım ama yürüyüşe çıkıyorum birazdan 10.000 adıma tamamlayacağım.

bu arada genelde lahmacun yiyorum evet şirkette yemeği beğenmeyince böle kaçamaklar oluo birde çok seviyorum lahmacunu 😀
@fyzanur
kısırın dışında güzel olmuş menün .
canan karaytay da lahmacun kilo aldırmaz diyor da şimdilik benim cesaretim yok yemeye,bir taneyle duramayabilirim ben . yarın tartı da ki sonuca göre simit alıp almayacağıma karar vereceğim ,simitle idare edeyim ben:işsiz:

Canim nasilsin, cok mu gec uyuyorsun?
Yeme isini cok gece birakmasan kilo verme acisindan cok iyi olur ve dinlenmende cok onemli...
Bugun dayanıcam aksam ara öğünü yapmıcam canım. Çalışmadığım için uyku düzenim yok sabah 11 den önce uyanamıyorum. Çalışmayıp evde düzenli yaşayabilen var mı hanımlar

Back
X