- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
O zaman bunu soz olarak aliyoruz canim, takimi zor durumda birakmamak icin aktif paylasimlara devam et :)Elimden geleni yapmaya calısıcam
Onlar yiyip yiyip zayıf kalanlardan hayatım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bunu soz olarak aliyoruz canim, takimi zor durumda birakmamak icin aktif paylasimlara devam et :)Elimden geleni yapmaya calısıcam
Onlar yiyip yiyip zayıf kalanlardan hayatım
Insallah gonlune gore olur her sey canim...bugün tercihler bitiyor gece . sonuçlar açıklanana kadar sesleri yok . o da önümüzde ki pazar felan açıklanır heralde . sonuçlardan sonra göreceğim neler olacak . ankara gelemezse gürültü kopar heralde .sessizce bekliyoruz şimdilik.
Benim vaktim olsa katilirdimKadınlar kulübünde en güzel temizliği ben yaparım diyorsanız yarışmamıza bekliyoruz.
Yeni kategori çocuk odası. Katılmak isterseniz linke tıklayıp bilgi alabilirsiniz
Anket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
HarikaBen aslında geceleri bisiklet çevirme hareketi yapıyorum başka crunch yapıyorum ama sayi belli değil bu gece iyi bir spor yaparım inşallah
Aa anka da mi link atmis buraya
Evet 2 link oldu , ugramamiz sart topige:)Aa anka da mi link atmis buraya![]()
Cok seviniriz efendimEvet 2 link oldu , ugramamiz sart topige:)
Sizi zor durumda bırakmadan elimden gelenin en iyisini yapmaya calısıcam teşekkür ederimO zaman bunu soz olarak aliyoruz canim, takimi zor durumda birakmamak icin aktif paylasimlara devam et :)
olur canım merak etme ,yeter ki pes etmeyelim birlikte hedeflere varacağız :)ay harika, darisi benim basima![]()
![]()
sağ ol özgecim amin :)Insallah gonlune gore olur her sey canim...
güzel olmuş menün :)sabah
bir fincan sade nescafe
üç ince dilim kızarmış ekmek, çok az yağda yumurta, bir büyük dilim peynir, domates, iki zeytin, çay
ara sade türk kahvesi
öğlen
iki kaşık tavuk sote, altı kaşık makarna, bir kaşık havuç tarator
ara sade türk kahvesi
yatarken yoğurt yiyeceğim inşAllah
su 2,5 lt, bel egzersizi
gecmis olsun tatlimsagol canim. Off ya hastayim birkac gundur. Ilac filan da aliyorum,. Yarina sabit ciksam sevinecek duruma geldim. 3 gundur kotuyuminsallah arti gelmem
kısırın dışında güzel olmuş menün .İyi akşamlar.bugün ki menüm;
13:00 1 kase ezogelin çorba , 1 tabak patates ve köfte yemeği (fırında) yarım kase kısır
18:30 1 kase sebze çorbası , 1 tabak patlıcan yemeği ve yoğurt
2,5 lt su içmeye devam
5.520 adım ama yürüyüşe çıkıyorum birazdan 10.000 adıma tamamlayacağım.
bu arada genelde lahmacun yiyorum evet şirkette yemeği beğenmeyince böle kaçamaklar oluo birde çok seviyorum lahmacunu
@fyzanur

sagol canim, usuttum gibigeçmiş olsun deryacım ,neyin var grip mi ? hastalıktan olan artı ödemdir üzülme. hastalık geçince gider zaten .
ımmmm tamam , iyi tutmuşsun kendini![]()
Aminnnnnguzel menu canim sporlarini da dusununce, umarim yarin tarti yuzunu guldurur![]()
Bugun dayanıcam aksam ara öğünü yapmıcam canım. Çalışmadığım için uyku düzenim yok sabah 11 den önce uyanamıyorum. Çalışmayıp evde düzenli yaşayabilen var mı hanımlarCanim nasilsin, cok mu gec uyuyorsun?
Yeme isini cok gece birakmasan kilo verme acisindan cok iyi olur ve dinlenmende cok onemli...