• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar listemizi paylastim, E Esperenza006 canim cok guzel kilo vermissin bu hafta senide listeye ekledim.
Takimimizin yuzdesi harika bu hafta, muhtemelen derece gelecek.
Butun arkadaslarimi yurekten tebrik ediyorum, harikasiniz, odul ogunlerini hakettiniz bu hafta, dilediginiz bir seyi odul olarak yiyebilirsiniz :)
Tebrik ederim başarılarımızın devamını diliyorum arkadaşlarımın emeklerine ve desteklerine saglik

Canim eskisi gibi buraya geri don, menulerini duzenli hale getirmeye calis , burada kilo verirsin Huzurcum, eminim ben...
evet gercekten gelebilsem dönmeye yuzum olsa biliyorum verecegim ama tepsilerce yesemde yazmaliyim yazmayinca yememisim givi davraniyorum yazip dönmek istiyorum artik bir sekilde sen de beni birakma olurmu sabredip bir hafta düzenli olsam biliyrm birakmam
Canim öncelikle kararlı ol benim duygusal gel-git lerim olmuyor mu oluyor mesela pazartesi annemle tartıştım dün eşime taktım kafayı bugünde kızım ergenliğe giriyor o üzdü ama napiyim bu benim hayatım kilolu olunca kilolusun diyorlar ama üzgün olunca neyin var diye kimse sormuyor kendini böyle motive et bu hayat benim istediğim kıyafetin bedenine bakmadan almayı düşle kışın yine bişekilde kıyafetler kalın oluyor idare ediyorsun yazın öyle olmuyor ince alsan büyük beden alsan olmuyor kucuk beden alsan olmuyor
KEsinlikle bastan sona haklisin bu dünyann derdi bitmiyor ama buyuk ama kucuk surekli sikinti edecek yemekle motive edecek birseyler buluyorum kendime dert olsrak ama bu sigindigim seylee birsz daha beni moral vozullugune cekiyor cubki yedikce pisman oluyrm inaninki bu benim cöcuklsra esime hatta ibadetlerime bile yansiyor toparlicam ins buraya gide gelensize yazarak falan toparlicam ins

Canim nasilsin iyimisiniz cocuklar nasillar benim geri dönmem lazim ama kendimde o gücü buöamiyrm ne yapicam bilemiyrm birilerinin bana akil vermesi ceki düzen vermesi lazim biliyorum bunu kendimden baska kimse de yapamaz ama sabah basliyorum haslabmis yunurta peynir zwytin aksam isler cikolata cipse dönüyr yemesem ölürmüyüm diyrm ama bazen kendimi öyle yorulmjs öylw bunalmis buluyrmki sanki kendime ödülnoluyor o abur cunurlar gece bbege uyanip ayakta sallarken yenilen cikolatalar bilmiyrm nasil toparlicam kendimi ama yazik ediyrm butun emeklerime kendime böyle de mutlu degilim dönmek istiyrm burasi olmadan da yapamicam sanirim Kozmogirl17 Kozmogirl17
Canim yeter ki iste ve bizimle olmaktan vazgecme buraya duzenli ugra bak nasil gidicek o kilolar gor hadi bakalim bugun basla kac kiloda kalmistin bakim sen

evet gercekten gelebilsem dönmeye yuzum olsa biliyorum verecegim ama tepsilerce yesemde yazmaliyim yazmayinca yememisim givi davraniyorum yazip dönmek istiyorum artik bir sekilde sen de beni birakma olurmu sabredip bir hafta düzenli olsam biliyrm birakmam

KEsinlikle bastan sona haklisin bu dünyann derdi bitmiyor ama buyuk ama kucuk surekli sikinti edecek yemekle motive edecek birseyler buluyorum kendime dert olsrak ama bu sigindigim seylee birsz daha beni moral vozullugune cekiyor cubki yedikce pisman oluyrm inaninki bu benim cöcuklsra esime hatta ibadetlerime bile yansiyor toparlicam ins buraya gide gelensize yazarak falan toparlicam ins
Insallah tanamen umutsuzluga kapilma bittiği yerden yeniden başla

menün güzel olmuş canım.

ben de iyiyim canım sağ ol :) sınavların güzel geçer umarım .

artı çıkmaktan iyidir canım üzülme .

tebrik ederim ,az olsun ama eksi olsun :)

muhteşemmmm tebrik ederim :)

tebrik ederim çok güzel :)

çok güzel vermişsin busecim tebrik ederim :)

bir an önce iyileşir inşaallah niye bukadar uzun sürdüyse .

tebrik ederim canım, bu hafta yakın vermişisz :)

ahahhh sen beni geçersin baksana 1.5 1.5 veriyosun . haftaya da 2 ,2 verirsin sen şimdi :)

bu haftanın yıldızı sensin huhhhuuu çok güzellllllll,tebrik ederim :)

çokkk güzelll tebrik ederim .

artı çıkmaktan iyidir olsun :)

kahvaltı yapmasan belki 200 gr felan eksi gelirdi bilemedim ama :KK43:

artı çıkmamışsın oda yeter canım .

niye böyle oldu acaba ,ödemdir belki , yarın bir daha bak en iyisi

tebrik ederim :)
hala ilac aliyorum canim, ates ve soguk alginligi icin umarim ondan dolayidir

Iyiaksamlar hatunlar
Yuppppiiiiii :halay: :halay: :oha::oha: Birinnci olduk duyrulurrrrr
listedeki tum arkadaslara tesekkur ederim guzel bi hafta gecirdiniz odulude hkkettiniz
Cuma ve cumartesi odul gununuz hepinize afiyet olsun
E Esperenza006 canim sende bireyselde birinci oldun tebrik ederim basari sirrini paylasman gerekiyor unutma sakin

Iyiaksamlar hatunlar
listedeki tum arkadaslara tesekkur ederim guzel bi hafta gecirdiniz odulude hkkettiniz
E Esperenza006 canim sende bireyselde birinci oldun tebrik ederim basari sirrini paylasman gerekiyor unutma sakin
waaw gercekten mi bu hafta birinci miyiz? cook sevindim :D gerci benim cok bir faydam olmadi ama yine de coook sevindim :)

Iyiaksamlar hatunlar
Tebrikler kızlar :KK9: :KK9::KK49::KK76::eğlence:

Cuma menüm
Sabah 9:30
1 dilim ekmek, biraz krem peynir , hindi füme , biraz yeşillik

Öğle 12:00
Küçük bir lavaşa 3 kaşık tavuk sote koyup dürüm yaptım, 3 kaşık yoğurt

Akşam 16:00
4-5 kaşık tavuk sote, 2 kaşık yoğurt, salata

Ara: 19:00
Yarım greyfurt, 1 bardak süt

Su: 1,5-2 litre
Spor: 5000 adım
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Yediklwrimi saysam sok olursunuz sabah iki tane tost yedim hemde ketcapli mayonezli sonra oglen 4 kasik makarna 3 kasik et kavurma aksama yani 7. gibi iki dilim elmali turta bir süt dilimi daha ne diyim napim bilmiyrm su halime bakin funyalari yemisim resmen yaa yarin if yaparsk baslamaliyimmm

Iyiaksamlar hatunlar
Aaaa ciddi mi yaaaa. Yeni geldim ben. Nerde ne paylasacam. Basarimin sirri aç durmak😂😂😂😂😂

Kizlar listemizi paylastim, E Esperenza006 canim cok guzel kilo vermissin bu hafta senide listeye ekledim.
Takimimizin yuzdesi harika bu hafta, muhtemelen derece gelecek.
Butun arkadaslarimi yurekten tebrik ediyorum, harikasiniz, odul ogunlerini hakettiniz bu hafta, dilediginiz bir seyi odul olarak yiyebilirsiniz :)
Tesekkur ederim kaptanim. Sizden bunu duymak cok guzel.❤❤❤

menün güzel olmuş canım.

ben de iyiyim canım sağ ol :) sınavların güzel geçer umarım .

artı çıkmaktan iyidir canım üzülme .

tebrik ederim ,az olsun ama eksi olsun :)

muhteşemmmm tebrik ederim :)

tebrik ederim çok güzel :)

çok güzel vermişsin busecim tebrik ederim :)

bir an önce iyileşir inşaallah niye bukadar uzun sürdüyse .

tebrik ederim canım, bu hafta yakın vermişisz :)

ahahhh sen beni geçersin baksana 1.5 1.5 veriyosun . haftaya da 2 ,2 verirsin sen şimdi :)

bu haftanın yıldızı sensin huhhhuuu çok güzellllllll,tebrik ederim :)

çokkk güzelll tebrik ederim .

artı çıkmaktan iyidir olsun :)

kahvaltı yapmasan belki 200 gr felan eksi gelirdi bilemedim ama :(

artı çıkmamışsın oda yeter canım .

niye böyle oldu acaba ,ödemdir belki , yarın bir daha bak en iyisi

tebrik ederim :)
Tesekkur ederim canim çok sagolun. Çok mutlu oldum valla🥰🥰🥰

Aaaa ciddi mi yaaaa. Yeni geldim ben. Nerde ne paylasacam. Basarimin sirri aç durmak😂😂😂😂😂
Canim bu adrese sirrini paylasiyorsun yoksa takim ceza aliyor tekrarfan tebrikler

Canim bu adrese sirrini paylasiyorsun yoksa takim ceza aliyor tekrarfan tebrikler
Cnm simdi yazdim.bebe hiç durmuyo hasta da. O yuzden pek verimli olmasa da yazdim bi seyler☹

Kizlar bu haftanin 1.si biziz🥰🎉🎈
Hepinizi tekrar tebrik ediyorum.
Harika bir is cikarttiniz ,cezamizda silindi.🥰
E Esperenza006 canim yarismada bu haftanin 1.si de sen oldun harikasin.
Birinciler sirlarini paylasiyor topigine basari hikayeni yazmalisin.Linki senin icin paylasacagim.
Cook sevindim bu sonuca,cok tesekkur ederim kendi adima kizlar 🥰☺️

Back
X