- 12 Mayıs 2012
- 5.352
- 24.984
- 348
- 43
Haaa paylaşmazsan takım ceza alıyor zaten mutlaka paylaşman gerekiyor link bırakır kaptanlarımız sanaAaaa ciddi mi yaaaa. Yeni geldim ben. Nerde ne paylasacam. Basarimin sirri aç durmak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haaa paylaşmazsan takım ceza alıyor zaten mutlaka paylaşman gerekiyor link bırakır kaptanlarımız sanaAaaa ciddi mi yaaaa. Yeni geldim ben. Nerde ne paylasacam. Basarimin sirri aç durmak![]()
Yok canim yeni yilda tatile gidecegiz. Noeli esimin ailesiyle beraber gecirecegiz.Nasilsin Cisecim, bu hafta sabit olur, haftaya guzel bir eksi gelir :)
Keyfin yerinde olsun yeter..
Neslihancim bende bizimle devam etmeni isterim elbette, cok da mutlu olurum.
Bu haftada guzel bir eksi getirmissin tebrik ediyorum.
Harika bir eksi tebrik ediyorum canim :)
Nurcum bildirimini aksatmadin bu hafta cok tesekuur ederim, cok guzelde kilo vermissin, harika :)
Canim, canimm ozledim seni busem.. Kizlarida senide opuyorum...
Tebrikler canim benim :)
Tebrikler melegim, nasilsin gorusmeyeli?
Tebrikler Feyzos :)
Dun oyle guzel bir eksi ile geldin ki canim , gercekten emeklerine saglik, tum takimimiz adina tesekkur ediyorum sana, daim olsun...
Cok keyifli gecti partimiz, kurabiye susledik, yilbasi kapi susleri hazirladik, oyun oynadik :)
Sende esinin ailesiyle gecirecekmissin yeni yili ne guzel :)
Haftaya guzel bir eksi gelir ozaman :)
Canim cok gecmis olsun simdi nasil oglun?
Harika bir eksi tebrik ediyorum canim :)
Vee birinciler konusuyorHaaa paylaşmazsan takım ceza alıyor zaten mutlaka paylaşman gerekiyor link bırakır kaptanlarımız sana
Menu guzel canim, spor az da iyi olur ama ben de hic tapamadim bh aralarKızların biri uyandı diğeri yanımda horluyor hala o da uyanmadan dünkü menümü yazayım.
250 gr fırın kebabı
Turşu
Tere
Bir kase çiğdem
Su 2.5 lt
Spor mu o neydihaftalardır unuttum maalesef
![]()
*** 4. Takım 653. Etap ***
haeshin (66.0/64.8/1.2/%1.8)
DeryaOnDiet (66.7/66.9/+0.2/-%0.3)
Melegimkorusun (64.9/64.5/0.4/%0.61)
stitch (66.4///%) SABİT
ciseak77 (77.8///%) SABİT
nnurc (73.8/72.2/1.6/%1.08) Gecen hafta bildrimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu
angelnesss (76.7/76.4/0.3/%0.19) Gecen hafta bildrimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu
fyzanur (64.2/63.6/0.6/%0.9)
---***AppLe***--- (83.4/81.9/1.5/%1.79) Yeni uye, baslangic tarihi:04.12.19 , baslangic kilosu:85 , hedef kilosu:75
4. Takım ortalaması: 0.75
***Citir mi Citirlar 653. Etap***
AKovser (67.0///%) 652. etapta, bildirimsiz 67.0kg ile izne ayrildi.
hega8286 (62.0/61.7/0.3/%0.48) 600. etapta hastalik sebebiyle 63.2kg ile izne ayrilan uye 22.10.19’da geri dondu, hedef:59
tomrs (60.9///%) 613. etaptan 55kg ile mezun uye geri dondu
allymcbeal (57.7/57.5/0.2/%0.35) Yeni uye, baslangic tarihi: 31.10.19, baslangic kilosu:59.0, hedef:51
fmad (58.8///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun oldu.
Elizan-seyma (69.5/68.5/1/%1.44) 510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
mifihafa (79.0/77.6/1.4/%1.77) Yeni uye, baslangic tarihi:04.12.19 , baslangic kilosu:80 , hedef kilosu:65
Esperenza006 (82.6/79.9/2.7/%3.26) Yeni uye, baslangic tarihi:04.12.19 , baslangic kilosu:85.5 , hedef kilosu:69.9
Huzurvermeyolunda (74.4///%) 650. etapta bildirimsiz izne ayrildi.
Eylul41213 (70/69.8/0.2/%0.28) Yeni uye , baslangic tarihi:14.11.19, baslangic kilosu:70, hedef kilosu:60
Tebrikler. Ben de bu başarının içinde olmak isterdim, ismimi göremedim. Sebebi nedir?
menün güzel olmuş deryacım . daha hafta başındayız spor yaparsın daha üzülme . suyu da çok güzel içmişsin . tütsülenmiş sandvic neymiş ki hiç duymadım . benim bildiğim tütsü flimlerde odaya koku versin diye bişey yakıyorlar oDunku menum
09:00- 1 tane tutsulenmis etli sandvic.
Ara: sutlu kahve
13:00- 1 kase brokoli corbasi, 1 tabak salata, 75 gr balik.
17:00- 1 kase balikli salata, 3 kasik kadar pure. 35 gr sekersiz kuru meyveden bar.
su: 3lt
Spor: yok
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
menün güzel olmuş canım . dikkatimi çekti hep 2 litre üzeri su içenler hafta da en az 1 kilo veriyor . bende en az 2 litre yapayım şu suyu .20 ARALIK CUMA MENÜ
KAHVALTI
TAVADA 2 YUMURTA
YARIM SALATALIK
1 KK PEYNIR
8 YESIL ZEYTIN
ÖĞLE
1 ELMA
1 KASE YOGURT
AKŞAM
3 KASIK DOMATESLI PATLICAN YEMEĞI
1 KASE SADE BULGUR
YOĞURT 3 KAŞIK
MAYDANOZ
Su 2.5 lt
Spor 10000 adım
eline sağlık özgecim .![]()
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet ciseak77 Esperanza006 Elizan-seyma stitch AppLesma SPOR?
allymcbeal mifihafa angelnesss hega8286 Huzurvermeyolunda 15DK Y 50M nnurc Haeshin fyzanur ODUL AKovser Melegimkorusun
Aynı canım mücadeleye devam :)))Nasilsin canim, spor, beslenme nasil gidiyor?
Reglin yakin mi canim?
Belki odemde olabilir, ben kalici bir kilo oldugunu dusunmuyorum..
Kahvaltidan sonra sabit gelmissin demek ki normalde kahvalti oncei eksideydin :)
Canim simdi nasilsiniz ailecek?
O zaman bu hafta sporsuz gecmesin Senemim :)
Tebrikler canim nasilsin?
Canim bugunden tezi yok, hergun menulerini takip edecegim, ceza gelirsede cezalarini hemen yap olur mu?
El birligiyle toparlayacagiz :)
Canim tekrar cok tebrik ediyorum :))
Dumanda et pidiriliyir ya canim. Fume et. Burda cok meshir onlar tavuk fume, hindi fume, somin fume... o pidirme yontemine tutsuleme deniliyor. Fume et yazayim bir dahaki sefere. Haklisin canim tutsu deyince insanin aklina ilk o ev ici koku olani geliyormenün güzel olmuş deryacım . daha hafta başındayız spor yaparsın daha üzülme . suyu da çok güzel içmişsin . tütsülenmiş sandvic neymiş ki hiç duymadım . benim bildiğim tütsü flimlerde odaya koku versin diye bişey yakıyorlar odeğişik bir şey daha duydum sayende .
güzel olmuş :)Merhaba herkese. Dunku menum
Sabah: 2 yumurta, kozlenmis biber, domates, 1 dilim ekmek
Ara: 1 kase yogurt
Ogle:2 yumurtali kiyma, 1 dilim ekmek, salata
Aksam: mercimek corba, mantar
Su:3.5 litre
Spor: rahatsizligim yuzunden yok
anladım canım :)Dumanda et pidiriliyir ya canim. Fume et. Burda cok meshir onlar tavuk fume, hindi fume, somin fume... o pidirme yontemine tutsuleme deniliyor. Fume et yazayim bir dahaki sefere. Haklisin canim tutsu deyince insanin aklina ilk o ev ici koku olani geliyor![]()
oğluna geçmiş olsun canım, neyi var mış ? menün güzel olmuş , bütün gece ayakta durmak zaten spor gibi olmuş.Iyi aksamlar hanımlar gece oğlum ateşlendi hiç uyumadım haliyle sersem gibi dolaştım evde hiç halim olmadı kusura bakmayın
Cumartesi menü
Sabah
1130 Beyaz peynirli tost 4 zeytin
Öğle
1500 Yesil mercimek çorba ketwn tohumlu yogurt
1900
Pırasa yemeği yoğurt
Su 2 litreyi geçmiştir
Spor yapamadim yapabilirsem yazarim